English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (48 reviews)
Schrijf een review
  • Door saskiaenmelvin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2014

Vandaag het kussentje ontvangen, binnen een week tijd al omdat dit uit het europese magazijn komt. Ik hoop dat trouwjurk net zo mooi is, want hij ziet er echt prachtig uit. Ben er erg blij mee en dat nog zoveel goedkoper dan hier in nederland.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bruidsgeluk
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2014

Super mooi en groot ringen kussen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Suzanne
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2013

Heel erg mooi!
Heb hem gelijk weer terug in het doosje gedaan toen hij aankwam was bang dat hij vies zou worden of kapot zou gaan.
Nu nog even wachten tot het grote moment! :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kimguajardo
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2015

Very well made. Beautiful for pretty much any theme wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kunde
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2015

Habe den Ringkissen und die Blumenkörbe für die Hochzeit meines Bruders bestellt. Einwandfreie zustellung und wunderschöne Artikel. Wirklich kann ich nur weiterempfehlen. Sahen an der Hochzeit sehr schön aus!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ainhoaurkidi33
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2015

justo como aparece en la foto pronto envio .descripción exacta

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2015

lovely went very well on the day

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lekaek57
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2014

I have been very pleased with the items that I have ordered for my wedding. Good quality, material and service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door footygirlanna
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2014

such a great item very good quality

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door skyelizama
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2014

Gorgeous! Just like the picture, perfect size.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest