English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (13 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lis Barbosa
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2012

És encantador, se queda perfecto no cuerpo...

engels Comfort jas (slank gesneden)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luna
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2013

Mooie jas, goed kwaliteit, het is precies zoals op de foto, maar let op 1 maat groter bestellen want deze jas valt klein. Ik ben L en heb XL besteld.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Véronique
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2013

superbe ! ma taille est 38/40 et je l'ai commandé en XL ! parfait !

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle Burton
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 07, 2013

Talking about "Pretty in Pink"! This coat was NOT only pretty in color, elegantly made in quality but what made it really STAND out ladies? It had that ONE of a KIND "DIVA" style that I had first here where I am located in my area in the USA! So, "Lightinthebox.com" you guys "ROCK"! Have been "tweeted" & "facebooked" & "talked about" to ALL my friends & relatives! LOVE this coat! Have received sooooo many WONDERFUL COMPLIMENTS!!! I will CONTINUE to be ONE of your BIGGEST fan!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zeinab Omar Bak
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 21, 2012

hei
jeg gleder meg til å kjøpe klær hos dere.
takk for fine klær som dere har.
Hilsen Zeinab

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nono
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2012

I bought several pc from this jacket. Its beautiful good materal. Sizes were perfect

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LIB customer
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2013

Cute jacket. I ordered the jacket in the color pink. The pink is a bit too bright. I wish i had ordered it in white.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door isabel
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

es muy bonito,me costó un poco acostumbrarme a los pliegues del cuello pero despues de una manita con la plancha quedó perfecto,solo echo de menos unos bolsillos,

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door J Grant
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2012

Product was beautiful unfortunately sizing was much smaller than listed. I will order larger sizing in future.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rouz
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 14, 2012

The coat looks great , exactly how its shown.
its a beautiful coat, But its not a worm coat. I bought it when it was priced $79. now its on discount and I would say that $40 is about the right price for it. just because it cant protect you from the cold. I give it 4 stars because of that

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest