English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.2 (9 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door mamepagano
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2014

Linda e do jeito que eu imaginava!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Max
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2014

A torneira é linda, mas a parte interna móvel é de plástico e não de metal.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SANAALAHRACH
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2013

il est mieux en vrai mon coup de coeur
surprise a la livraison des frais de douanes qui ne sont pas mentionné donc un peu déçut sur ça

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sonia
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2013

Una buena opción si relacionamos calidad - precio. Es fácil de instalar y le aporta un toque de modernidad a tu cocina.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alex
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Após 26 dias do pedido finalmente recebi o produto, graças a demora na receita federal. Apesar do imposto de 60%, valeu a pena. Ainda não instalei, mas abri uma caixa e o acabamento parece muito bom. Para quem quiser ter uma idéia de valor total após imposto de importação, IOF, etc., esta toreira me custou aprox. R$420,00.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Damian
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2012

Excellent Product and provided a first class finish to our Kitchen extension. The service provided Light in the Box with clear tracking documents set our mind at ease with purchasing from the website - will definately use this weblink again.
Many thanks for the service,,,,,

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gerry
  • Sep 19, 2011

does the handle of this faucet sit in front of the spout or on the side

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door benjamin
  • Jun 18, 2011

Juste un petit soucis car si vous serrez trop les flexible, l eau ne circule pas... Apres avoir devissé, tout fonctionne parfaitement. Attention, je n etais pas au courant mais il y a des frais de douane à payer (environ 20%...). A tenir compte!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ROUSSEAU
  • May 30, 2011

Une fois installé par un professionnel ce robinet s'est mis à fuir très fort .L'installateur n'a pas pu le réparer.Le délai de garantie étant dépassée j'ai décidé de le réparer .
Une fois la manette retirée j'ai dévissé le cache chromé et l'écrou de compression puis j'ai retiré la cartouche de la céramique.Le gros problème est que les ergots de centrage en plastique sont trop longs et ne permettent pas au joint bleu à trois trous de s'appliquer correctement au fond du logement de la cartouche .
J'ai limé soigneusement les ergots et replacé la cartouche qui cette fois allait bien au fond de son logement.J'ai ensuite remis l'écrou de compression en le serrant modérément puis le reste .
C'est avec un grand bonheur que j'ai pu tester mon travail en constatant que mon robinet ne fuyait plus .Sinon c'était la poubelle . Dommage car l'esthétique de ce robinet me plait bien .

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 massief koperen enkele handgreep voorjaar naar beneden trekken keukenkraan - chroom afwerking
14%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 92.99
 enkele handgreep chroom centerset-pull out keukenkraan 1018-LK-906
18% koopUSD $ 89.99
 Uittrekbare, massief messing keukenkraan met enkele hendel en van kleur veranderende LED-verlichting
7% koopUSD $ 89.99
 Hedendaagse Pull Out keukenkraan-chroom
3% koopUSD $ 96.99
 Hedendaagse nikkel geborstelde afwerking enkele handgreep Pull Out keukenkraan
3% koopUSD $ 93.99
 Retro Antiek Messing verchroomd Een Hole enkele handgreep keukenkraan
3% koopUSD $ 119.99
 strooi ® door lightinthebox - waterval badkamer wastafel kraan met glazen uitloop (verchroomd)
3% koopUSD $ 59.99
 strooi ® door lightinthebox - geborsteld chroom roestvrij staal eigentijdse keuken kraan
3% koopUSD $ 69.99
 Sprinkle® door lightinthebox - chromen afwerking centerset enkel handvat messing keuken kraan
3% koopUSD $ 37.99
 chromen afwerking enkele handgreep trek keukenkraan
3% koopUSD $ 119.99
 Sprinkle® by Lightinthebox - hedendaagse enkel handvat keuken kraan - schilderen afwerking
3% koopUSD $ 52.99
 eigentijdse messing verchroomd bidet kraan
3% koopUSD $ 49.99
 enkele handgreep chroom centerset voorjaar keukenkraan (1018-LK-2072)
3% koopUSD $ 119.99
 enkele handgreep massief messing voorjaar naar beneden trekken keukenkraan - chroom
3% koopUSD $ 93.99
 badkamer wastafel kranen met kleur veranderende led waterval badkamer wastafel kranen (glas handvat)
3% koopUSD $ 62.99
 enkele handgreep chroom centerset keukenkraan (0567-hy0043c)
3% koopUSD $ 59.99
 Moderne waterval badkamer wastafelkraan met enkele hendel (chroom afwerking)
3% koopUSD $ 59.99
 4 "chroom spoelbak gat te dekken rechthoekige dekplaat (0572 tot 370)
3% koopUSD $ 4.99
 enkele handgreep chroom centerset-pull out keukenkraan (0634-2207)
3% koopUSD $ 79.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest