English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (49 reviews)
Schrijf een review
  • Door fdarti
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

Beautiful dress. the burgundy color was lighter than expected. My only disappointment is the sleeves are too long (It was not customized) and fall off easily from my shoulders.

ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aránzazu
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2011

Y para muestra de como te lo entregan os dejo una foto de como venía empaquetado y otra del vestido. ¿A qué esta perfecto?

ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauren.helmore
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 07, 2014

They were fine. Dress did not fit measurements provided on ordering the dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door traceydavis1970
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2014

I purchased this dress to wear to my daughters wedding.it was a perfect fit and beautiful. Thank you.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sc
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 01, 2014

I ordered this in champagne and it was stunning. Just a gorgeous colour. The material is gorgeous. The main comment I have are the shoulders are very wide. I realiase it is a wide shouldered look, but they fell off my shoulder rather than sitting at the edge

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door v.boesel
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2014

Hat bestens gepasst! Lieferung pünktlich!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shops
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2014

Extraordinary dress, well made. To my surprise, no aditional custom duty.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door egrima23
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2014

I received the dress on time. It was a perfect fit. I really like it. Well Done for the service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door agnes dumoutier
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

parfaite magnifique comme je voulais

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BarbaraG
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2014

Das Kleid ist wirklich toll verarbeitet und lässt sich gut tragen. Allerdings ist es schade, dass ich trotz Maßanfertigung jetzt die Träger noch kürzen lassen muss, weil sie einfach viel zu lang sind.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
16%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
16% koopUSD $ 54.99
 Schede / Kolom - Juweel - Moeder van de bruid jurk ( Stretch Satijn/Kant ) - Vloer Lengte
4% koopUSD $ 74.99
 A-Lijn - V-hals - Moeder van de bruid jurk ( Kant/Doek ) - Asymmetrisch/Vloer Lengte
3% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Spaghetti Bandjes - Moeder van de bruid jurk ( Doek ) - Knie-Lengte
3% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Scoop - Moeder van de bruid jurk ( Taf/Kant ) - Sweep / Brush Sleep
2% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom - V-hals - Moeder van de bruid jurk ( Taf ) - Knie-Lengte
2% koopUSD $ 74.99
 EILIS - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
2% koopUSD $ 99.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 69.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Boot - Moeder van de bruid jurk ( Doek/Stretch Satijn ) - Knie-Lengte
2% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Moeder van de bruid jurk ( Georgette ) - Vloer Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - V-hals - Moeder van de bruid jurk ( Taf ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Queen Anne/Liefje - Moeder van de bruid jurk ( Doek/Kant ) - Asymmetrisch
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Juweel - Moeder van de bruid jurk ( Doek/Tule ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Scoop/Bandjes - Moeder van de bruid jurk ( Doek ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - V-hals - Moeder van de bruid jurk ( Doek ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 61.59
 Schede / Kolom - V-hals - Moeder van de bruid jurk ( Taf ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Bandjes - Moeder van de bruid jurk ( Doek ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 CHARISMA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - V-hals - Moeder van de bruid jurk ( Doek ) - Asymmetrisch/Vloer Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 79.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 74.99
 Trompet / zeemeermin - Off-The-Shoulder - Moeder van de bruid jurk ( Doek/Tule ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Vierkant - Moeder van de bruid jurk ( Doek/Kant ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Juweel - Moeder van de bruid jurk ( Doek/Kant ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest