English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (51 reviews)
Schrijf een review
  • Door fdarti
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

Beautiful dress. the burgundy color was lighter than expected. My only disappointment is the sleeves are too long (It was not customized) and fall off easily from my shoulders.

ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aránzazu
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2011

Y para muestra de como te lo entregan os dejo una foto de como venía empaquetado y otra del vestido. ¿A qué esta perfecto?

ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Janette
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2015

Beautiful dress, got it for my daughters wedding in August very pleased, did have to pay £26.00 custom charge when delivered which I didn't expect but still a beautiful dress for the price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door traceydavis1970
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2014

I purchased this dress to wear to my daughters wedding.it was a perfect fit and beautiful. Thank you.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shops
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2014

Extraordinary dress, well made. To my surprise, no aditional custom duty.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door egrima23
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2014

I received the dress on time. It was a perfect fit. I really like it. Well Done for the service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ldsugar4
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2014

Bought dress in dark navy, classy without being over stated. Material made of good quality. Very pleased with this dress!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lisawilke
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2014

Dress looked as pictured. Misunderstood the return policy. Did not think that ordering a size as still a custom order. Dress did not fit but can't return because considered custom order. Will have to have altered so it fits correctly.

Update to review: Was granted an exception to the return policy & returned dress for full refund. Great. In the future I would order a custom sized dress, so no issues with it fitting correctly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxane
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 28, 2013

Nice looking dress, perfect outfit for wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jeanine Seeley
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2013

I ordered the dress for my son's upcoming wedding I was leery of buying a dress in line but it was, Exactly as it looked in the picture it was absolutely gorgeous, It fit great and I'm so happy with it cannot wait to wear it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
17%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
17% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
4% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Asymmetrisch Kant/Doek Bruidsmoederjurken - Zilver Korte mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Zwart Korte mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Korte mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Bordeaux Halfe Mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 89.99
 EILIS - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
2% koopUSD $ 99.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Ivoor Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Asymmetrisch Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Donker Marine Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Zwart Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Int Blauw Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Robijn Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Koningsblauw Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Wit Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 CHARISMA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Asymmetrisch Doek Bruidsmoederjurken - Donker Marine Lange mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Donker Marine Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Lavendel Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest