English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (51 reviews)
Schrijf een review
  • Door fdarti
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

Beautiful dress. the burgundy color was lighter than expected. My only disappointment is the sleeves are too long (It was not customized) and fall off easily from my shoulders.

ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aránzazu
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2011

Y para muestra de como te lo entregan os dejo una foto de como venía empaquetado y otra del vestido. ¿A qué esta perfecto?

ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door agnes dumoutier
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

parfaite magnifique comme je voulais

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gilles.acher
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2014

magnifique robe et bravo les mesures ont été respectées juste un problème au niveau des bretelles elles ne tiennent pas je vais être obligé de faire des retouches

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door laetitia
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2012

J'ai commande cette robe pour ma mere et honnetement non seulement elle est arrive quand elle etait prevu mais en plus elle etait encore plus jolie que sur les photos.ma mere etait ravie!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lili.wag
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2013

Colis reçu dans les délai. Qualité de la robe : satisfaisante

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Murielle Wicht
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 21, 2013

Tres belle robe, bien finie . Malheureusement les manches ne tiennent pas assez sur les épaules. Je n'ai eu que de bon commentaires. Elle est arrivée dans les délais. Execellent sevice au moment de ma commande ils se sont appercu que je devais pas avoir pris mes mesures correctement et m'ont écrit a ce sujet avant de la confectionner !!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nado
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2012

belle robe bien finie dommage pour les manches qui retombent frais de douane non prévue 19£ et frais de couturière pour reprendre les manches.Délai respecté

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fran Ka
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2012

Jolie robe bien finie, elle est un peu serrée au niveau de la taille, si bien que les manches retombent, je dois perdre 1 ou 2 kgs avant le mariage de ma fille, heureusement j'ai 2 mois devant moi.
Robe reçue dans les délais prévus.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karine b
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2014

la robe est jolie mais malgré le fait de l'avoir faite sur mesure je dois faire des retouches car par exemple les manches sont trop grandes elles ne tiennent pas du tout sur mes épaules.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
17%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
17% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
4% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Asymmetrisch Kant/Doek Bruidsmoederjurken - Zilver Korte mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 94.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Zwart Korte mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 80.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Korte mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Bordeaux Halfe Mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 85.49
 EILIS - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
2% koopUSD $ 99.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Ivoor Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Asymmetrisch Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Donker Marine Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Zwart Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Int Blauw Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 85.49
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Robijn Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Koningsblauw Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Wit Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 CHARISMA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Asymmetrisch Doek Bruidsmoederjurken - Donker Marine Lange mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 94.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Donker Marine Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Lavendel Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest