English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (51 reviews)
Schrijf een review
  • Door fdarti
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

Beautiful dress. the burgundy color was lighter than expected. My only disappointment is the sleeves are too long (It was not customized) and fall off easily from my shoulders.

ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aránzazu
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2011

Y para muestra de como te lo entregan os dejo una foto de como venía empaquetado y otra del vestido. ¿A qué esta perfecto?

ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Janette
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2015

Beautiful dress, got it for my daughters wedding in August very pleased, did have to pay £26.00 custom charge when delivered which I didn't expect but still a beautiful dress for the price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door krys
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2015

The dress which I ordered came quicker then I anticipated. Since I had never ordered a dress online I was a little afraid of what the quality and size will be. I was, however, quite surprised. The quality of the material and workmanship is more then I had expected and it fits perfect! I would definitely recommend this site to my friends and family and I plan to use it in the near future.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauren.helmore
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 07, 2014

They were fine. Dress did not fit measurements provided on ordering the dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door traceydavis1970
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2014

I purchased this dress to wear to my daughters wedding.it was a perfect fit and beautiful. Thank you.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sc
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 01, 2014

I ordered this in champagne and it was stunning. Just a gorgeous colour. The material is gorgeous. The main comment I have are the shoulders are very wide. I realiase it is a wide shouldered look, but they fell off my shoulder rather than sitting at the edge

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door v.boesel
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2014

Hat bestens gepasst! Lieferung pünktlich!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shops
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2014

Extraordinary dress, well made. To my surprise, no aditional custom duty.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door egrima23
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2014

I received the dress on time. It was a perfect fit. I really like it. Well Done for the service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
17%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
17% koopUSD $ 79.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
4% koopUSD $ 89.99
 a-lijn v-hals asymmetrische kant en chiffon moeder van de bruid jurk
3% koopUSD $ 99.99
 JERSEY CITY - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 89.99
 Strakke/kolom taffeta en kanten bruidsmoederjurk met boothals en strijksleep
2% koopUSD $ 119.99
 Strakke/kolom taffeta bruidsmoederjurk met V-hals, knielengte
2% koopUSD $ 89.99
 EILIS - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
2% koopUSD $ 99.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom v-hals knie-lengte taft moeder van de bruid jurk (699368)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / column queen anne sweetheart asymmetrisch chiffon en kant moeder van de bruid jurk (699350)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / column juweel chiffon en tule moeder van de bruid jurk (612492)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / column scoop knielange chiffon moeder van de bruid jurk (551489)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom v-hals knie-lengte chiffon matte satijn moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 79.99
 KASSIA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn riemen knielange chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 89.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 CHARISMA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684)
1% koopUSD $ 99.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 trompet / zeemeermin bateau knielange tule en chiffon moeder van de bruid jurk (682759)
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn vierkante knielange chiffon en kant moeder van de bruid jurk (682787)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / column juweel knielange chiffon en kant moeder van de bruid jurk (618836)
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest