English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (13 reviews)
Schrijf een review
  • Door Ana
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2013

Super kleedje
lekker zacht
prikt niet
Kan je zowat elke stijl mee uit met mooie hakjes, of juist leuke platte schoenen.

(juweeltje op de foto is ook van litb :http://www.lightinthebox.com/nl/vrouwen-driehoek-ketting_p458908.html?utm_campaign=cartcross )

fashion V-hals strepen lange mouw gebreide
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andy France
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2013

Robe trop courte mais avec un leggings c'est parfait. Je me répète mais on ne peut pas la porter en robe, je fais 1m60 et elle est trop courte donc faite attention.
Elle n'est pas aussi moulante que sur la photo.
Cette robe / pull / TEE shiirt est tout de même super sympa!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katiane
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 05, 2013

Demorou mais que o previsto, mas chegou, de ótima qualidade e lindo!! Bem curto, na duvida, compre um número maior.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yanina
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2013

El pedido fue entregado en el tiempo establecido y sin costos de envio. Buena calidad. Me encanto!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Oana
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2013

I'm actually wearing this right in this particular moment. Though in the picture is presented as a dress, for me it's to short to be able to wear it like that, but as a long top is just fine. Practical and comfortable. I love the combination of colours. Just suits my fashion taste! Does suit yours?!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Helen Louzada
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Parece bonito , mas estou aguardando chegar!
Obrigado

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sofía
  • Mar 17, 2013

Hola, cuales talles te quedan? y de que largo es?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door doreen chircop
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

I am very pleased with the v-neck stripes long sleeve knitwear.

And I recommanded to my friends.It was nicely packed!

And I like your items a lot, so keep it up-great!

Regards

Doreen Chircop

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CASTELLO
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2013

parfaite courte mais magnifique

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mônica Paro
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2013

Recebi o produto no prazo de 40 dias, é lindo... uma pena que ficou hiper curto atras, mas estou usando como blusa.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 fashion V-hals strepen lange mouw gebreide
79%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 23.09
 mode gaas los gebreide
9% koopUSD $ 23.09
 dame los vleermuis mouw gebreid vest
7% koopUSD $ 20.99
 Vrouwen Kabel Cuit Cape mouwen asymmetrische zoom Cashmere
1% koopUSD $ 24.49
 Youzi ruitpatroon trui
1% koopUSD $ 34.29
 coltrui
1% koopUSD $ 10.49

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest