English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

Installeer onze apps voor Bonustegoed!

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (130 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jameson
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2013

UITELICHTE REVIEW

Ik ben heel tevreden met de wimpers.ze hebben een wat bredere lijmstrip dan ik gewend ben en dat is zeer ideaal.ik gebruik ze voor me fotoshoots en ze zitten heel mooi bij me modellen.
Kwaliteit is super.
Ik zal ze zeker blijven bestellen.
Op de foto draagt mijn model de wimpers

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diana
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2013

This is such an inspired purchase,I congradulate myself for buying it ;).U will find a lot of variation in 30 pairs.The dramatic ones are not overly dramatic,and in the right lighting U can´t even tell they are falsies :).All are very finely cut and they can be easily manipulated .The pricequality ratio is unparalelled.Thank U LITB!!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perfect!
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2013

I wasn't sure how these would look because they're so cheap but they're just like the instore ones. In australia, we pay too much for beauty so per lash set we easily pay $5 to $10 or more. But i think i bought 30 pairs for $15! You do the math! If you go out clubbing heaps, if you like wearing falsies or if you're an MUA, these little deals are perfect for you.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bebel Magalhaes
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2013

ameii ** algumas makes que fiz com cílios postiços

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Liliane Oliveir
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2013

Adoreiii. acabei de receber os meus 30 pares de ciliosss! Da vontade de colocar todos ao mesmo tempo!
São de ótima qualidade. e LINDOSS!!
Vale a pena esperar um pouquinhooo.

Lili

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cherry
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 03, 2012

Não vem só 6 tipos de cílios postiços, vem com dois pares de cada tipo de cílios. Eu adorei e saiu super em conta, porque normalmente pago R$10,00 em cada aqui no Brasil. E agora tenho 30 pares de diversos estilos.d(_^)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door John
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2012

Purchased for my wife.
The package was 30 pairs of lashes, individually boxed. She sorted it out into styles and sizes and found out she had 14 *different* pairs, a few singles and some with 2 and 3 of the set. So she is extremely happy with this purchase.
Each box has eyelash glue, but she claims not to need that for these lashes.
First two sets have been tried, and they work lovely. Was able to remove them and save them for use again. This is very nice for her as she decides which she likes best.
Thank you!

Antwoord Was dit nuttig? (8) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marlene
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 15, 2012

Took exactly 20 business to arrive, however I made a mistake on the postal code and they they still arrived at my house in Toronto Canada. What a relief!

The lashes are beautiful!!!!!! I counted at least 10 different varieties, and when I purchased them, I thought it would only be about 3 different varieties, so I was pleasantly surprised!!!!! Everything from simple to very dramatic, so many styles to choose from in this collection!!!

I am not a fan of the glue that usually comes with the lashes, so I usually use my own favorite brand (DUO, found at all MAC stores). If you need glue, these lashes did come with a glue inside each box of lashes.

I am very satisfied, and I will purchase these lashes again, and other products from Light in the Box!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angelica
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2012

Demorou mas chegou!!!
Gostei muito dos cílios.......
Recomendo.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deli
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2012

prachtige wimpers, mooi effect, alleen beetje lastige lijm. Maar z'n geld absoluut waart!!!

Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.79
 Anderen Extra Volume Naturel Dik Oogwimper
1% koopUSD $ 9.99
 Nieuwe Black Waterproof Liquid Eyeliner Pen Black Eye Liner Pencil make-up Cosmetische 9799
2% koopUSD $ 1.99
 plakkerige wimpers lijm wit
3% koopUSD $ 1.99
 wimpers Oogwimper Oogwimper Dik Natuurlijk lang Extra Volume Naturel Dik Vezel
4% koopUSD $ 1.99
 1 stk Wimperkruller Roestvast staal Others
5% koopUSD $ 1.99
 wimpers Oogwimper Oogwimper Dik Natuurlijk lang Extra Volume Dik Vezel
6% koopUSD $ 1.99
 wimpers Oogwimper Oogwimper Dik Natuurlijk lang Verlengt het uiteinde van het oog Verlengde Extra Volume Naturel Gekruld DikMet de hand
7% koopUSD $ 1.79
 wimpers Oogwimper Oogwimper Dik Natuurlijk lang Extra Volume Naturel Dik Vezel
9% koopUSD $ 1.99
 Anderen Extra Volume Dik Oogwimper
10% koopUSD $ 1.99
 1 paar zwarte fiber valse wimpers
11% koopUSD $ 0.99
 zwarte uitgebreide dichte valse wimpers
12% koopUSD $ 1.99
 Met de hand gemaakt Natuurlijke Valse Wimpers Upper 217
13% koopUSD $ 2.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest