English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (143 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jameson
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2013

UITELICHTE REVIEW

Ik ben heel tevreden met de wimpers.ze hebben een wat bredere lijmstrip dan ik gewend ben en dat is zeer ideaal.ik gebruik ze voor me fotoshoots en ze zitten heel mooi bij me modellen.
Kwaliteit is super.
Ik zal ze zeker blijven bestellen.
Op de foto draagt mijn model de wimpers

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carinne
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 02, 2012

Bom, demorou um bocado pra chegar
pedido 20/05, chegou 02/08

Mas valeu a pena ter esperado
Os cilios são perfeitos!

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diana
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2013

This is such an inspired purchase,I congradulate myself for buying it ;).U will find a lot of variation in 30 pairs.The dramatic ones are not overly dramatic,and in the right lighting U can´t even tell they are falsies :).All are very finely cut and they can be easily manipulated .The pricequality ratio is unparalelled.Thank U LITB!!!

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perfect!
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2013

I wasn't sure how these would look because they're so cheap but they're just like the instore ones. In australia, we pay too much for beauty so per lash set we easily pay $5 to $10 or more. But i think i bought 30 pairs for $15! You do the math! If you go out clubbing heaps, if you like wearing falsies or if you're an MUA, these little deals are perfect for you.

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elmien
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2013

These lashes look wonderful. I personally don't use the glue that comes with the lashes, so don't know how well it works but the lashes themselves are good quality and you can reuse them a few times. Also, lots of different styles to change up your look

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vanessa
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

Øjenvipperne er rigtig smukke og der er mange forskellige slags.
Rigtig god vare til en kanon pris :)

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bebel Magalhaes
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2013

ameii ** algumas makes que fiz com cílios postiços

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Liliane Oliveir
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2013

Adoreiii. acabei de receber os meus 30 pares de ciliosss! Da vontade de colocar todos ao mesmo tempo!
São de ótima qualidade. e LINDOSS!!
Vale a pena esperar um pouquinhooo.

Lili

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cherry
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 03, 2012

Não vem só 6 tipos de cílios postiços, vem com dois pares de cada tipo de cílios. Eu adorei e saiu super em conta, porque normalmente pago R$10,00 em cada aqui no Brasil. E agora tenho 30 pares de diversos estilos.d(_^)

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door John
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2012

Purchased for my wife.
The package was 30 pairs of lashes, individually boxed. She sorted it out into styles and sizes and found out she had 14 *different* pairs, a few singles and some with 2 and 3 of the set. So she is extremely happy with this purchase.
Each box has eyelash glue, but she claims not to need that for these lashes.
First two sets have been tried, and they work lovely. Was able to remove them and save them for use again. This is very nice for her as she decides which she likes best.
Thank you!

fashion wimpers - 30 paar lange, dramatische stompe snit valse wimpers fx
Antwoord Was dit nuttig? (8) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest