English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (154 reviews)
Schrijf een review
  • Door jannekecorbijn
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 22, 2014

Staat heel mooi en slank. Is netjes afgewerkt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Parastu
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2013

Ik heb deze jurk voor mijn 12 jarige zusje besteld, zij wordt mijn bruidsmeisje.
kleur poederroze. Erg mooi ook voor haar leeftijd.

FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mutale
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Ik heb via de website deze mooie a lijn jurk besteld. Enigste twijfel had ik over de maat, maar dat is goed gekomen. De jurk zit perfect, valt erg mooi en ik ben er erg blij mee.

Website is betrouwbaar en heeft een snelle levering. Binnen twee weken alle bestelde producten binnen gekregen.

Ik ga zeker nog een keer via deze website bestellen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door T.H.
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2012

the dress took about 4 weeks to arrive, like expected but not as hoped. i couldnt wait to receive it and try it on since it was the 1st time i bought a dress at lightinthebox.com - the dress fit PERFECTLY (i had a custom order). i wasnt impressed by the fabric (chiffon) quality at first but it is reasonably ok. the dress has an A-shape and for my hips was a bit too much (made my hips look wider) so i had to take in a little bit to have it a bit straight (now even better fitting). color (ivory) was also as expected.
i would definitely recommend this dress and this website to everyone.
i would also recommend lightinthebox to enable seeing dresses from closer (zoom in more) and cut on the shipping costs..

FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sesswa69
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2014

I brought four of these dresses for my Bridesmaids. They are very nicely made and look gorgeous. I can wait to see all the girls in them on my special day. Thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door milly_rose
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2014

Great dress, well lined and sits well (or would if I'd ordered the right size!!)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caylor101
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2014

This dress was well made, moreso than I was expecting for the price. They run small though, so order the next size up. I'm having all my bridesmaids wear this dress. It's lovely.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lydiape21
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2014

dress fit perfect on my mom for my wedding date arrived very fast in time

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jaynelansdell
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2014

Got this in regency a size 10. Good value well made dress and looks lovely. Only mind the added duty £17 from DHL

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joannaconlon.1
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2014

lovely dress... the colour i ordered was royal blue but actually it is more of a deep sky blue. the quality of the dress is great... im very happy with it, thank you

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
72%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 58.79
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
6% koopUSD $ 61.19
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 67.99
 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.69
 a-lijn riemen knielange chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 97.49
 schede / kolom v-hals knie-lengte chiffon matte satijn moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 68.39
 SERENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 129.99
 schede / column bateau knielange chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 97.49
 ZILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 KALIKA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 149.99
 ROSITA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 MIEKE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 DORICE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 119.99
 ZAYNA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.19
 a-lijn juweel knielange chiffon moeder van de bruid jurk met een wrap
1% koopUSD $ 149.99
 MINNA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 67.99
 TANDRIDGE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 YAKIRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 98.99
 JUDITH - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.19
 JODIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 a-lijn v-hals vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 98.99
 KARLA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 149.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest