English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (150 reviews)
Schrijf een review
  • Door jannekecorbijn
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 22, 2014

Staat heel mooi en slank. Is netjes afgewerkt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Parastu
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2013

Ik heb deze jurk voor mijn 12 jarige zusje besteld, zij wordt mijn bruidsmeisje.
kleur poederroze. Erg mooi ook voor haar leeftijd.

FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mutale
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

Ik heb via de website deze mooie a lijn jurk besteld. Enigste twijfel had ik over de maat, maar dat is goed gekomen. De jurk zit perfect, valt erg mooi en ik ben er erg blij mee.

Website is betrouwbaar en heeft een snelle levering. Binnen twee weken alle bestelde producten binnen gekregen.

Ik ga zeker nog een keer via deze website bestellen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door T.H.
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2012

the dress took about 4 weeks to arrive, like expected but not as hoped. i couldnt wait to receive it and try it on since it was the 1st time i bought a dress at lightinthebox.com - the dress fit PERFECTLY (i had a custom order). i wasnt impressed by the fabric (chiffon) quality at first but it is reasonably ok. the dress has an A-shape and for my hips was a bit too much (made my hips look wider) so i had to take in a little bit to have it a bit straight (now even better fitting). color (ivory) was also as expected.
i would definitely recommend this dress and this website to everyone.
i would also recommend lightinthebox to enable seeing dresses from closer (zoom in more) and cut on the shipping costs..

FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jaynelansdell
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2014

Got this in regency a size 10. Good value well made dress and looks lovely. Only mind the added duty £17 from DHL

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joannaconlon.1
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2014

lovely dress... the colour i ordered was royal blue but actually it is more of a deep sky blue. the quality of the dress is great... im very happy with it, thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andrea.knight
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 30, 2014

I tried the dress on today. It fitted me very well!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lgottfried81
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2014

Das Kleid passte sehr gut und hat sehr schön an mir ausgesehen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sivaquoi
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2014

Absolutely love this dress! Fabulous craftmanship for value. I purchased for my daughter's wedding and I can't wait to wear it. I would absolutely recommend to anyone if you are looking for a classic dress that can be worn for any special event.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susana
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

Gostei. Obrigado. Susana Figueiredo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
70%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 58.79
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
6% koopUSD $ 61.19
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 67.99
 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.69
 a-lijn riemen knielange chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 97.49
 schede / kolom v-hals knie-lengte chiffon matte satijn moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 68.39
 SERENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 129.99
 schede / column bateau knielange chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 97.49
 ZILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 KALIKA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 149.99
 ZIVA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 QUORRA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 67.99
 ROSALINDE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 IOANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 ROSITA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 MIEKE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 DORICE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 119.99
 ZAYNA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 FRANCENE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.69
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.19
 a-lijn juweel knielange chiffon moeder van de bruid jurk met een wrap
1% koopUSD $ 149.99
 MINNA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 67.99
 TANDRIDGE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 JANAE - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 67.99
 YAKIRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 98.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest