English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (107 reviews)
Schrijf een review
  • Door stahlin69
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2013

Ich habe mir dieses Kleid für meine Silberhochzeit maßangefertigt bestellt, da ich nur 1,62 m groß bin und die Größenangaben der Standardgrößen alle nicht mit meinen Maßen übereinstimmten. Ich war total begeistert, wie perfekt das Kleid nach meinen Angaben sitzt und wie gut es auch hält, das heißt, kein Herunterrutschen (da keine Träger), weil noch ein zusätzlicher Unterbrustzug ins Kleid eingearbeitet ist. Auch der Versand war innerhalb der versprochenen 3 Wochen. Allerdings sind die Zollgebühren etc. doch höher, als ich erwartet hatte, aber das tat meiner Freude über das wirklich sehr hübsche Kleid keinerlei Abbruch. Ich würde jederzeit wieder hier bestellen.

FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jkendesign
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2014

I ordered this dess made to measure, and it fits perfectly! My only possibly negative comments are the color was a little off, and the lining is a very heavy double layer fabric that gives the whole dress a somewhat bulky feel. A simple acetate lining would have been nicer

FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yvonne Pijnaker
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2013

Zal het kort houden, ben zeer tevreden

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jantina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 02, 2012

Prachtige jurk, kleed mooi af. Bolero wat moeilijk te draperen. Is wel hulp bij nodig. Denk dat ik daar nog even mee naar een kleermaker ga.
Verder moest ik bij aflevering nog 50 euro betalen voor het invoeren van de jurk.

Kan het iedereen aanraden om bij light in the box te kopen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Caroline Brouwe
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2012

prachtige jurk in de perfecte kleur. Alleen de bolero is niet zo handig te draperen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANS
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2012

1742012.

IK HEB DE JURK VANDAAG GEKREGEN.HIJ ZIT IN EEN HEEL KLEIN DOOSJE.
HIJ PAST GELUKKIG GOED,EN IK VIND HEM HEEL MOOI.MOOIE STOF GOED GEMAAKT.DE BOLERO DIE ERBIJ ZIT PAST OOK GOED.DE KLEUR WATERMELOEN DIE IK HEB IS OOK MOOI.WIJKT NIET OOK NIET AF.HET IS ECHT DE MOEITE WAARD .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gordana.michos
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2015

Sehr schönes und gut verarbeitetes Kleid. Gerne wieder.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door odwallace
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2015

Dress was well made. Size runs small, i advise to order one size up.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ladyk974
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

Very Beautiful. But sizes run small. I ordered a 14 but unable to zip up

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lindatrinh
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2014

Nice purple colour and really well made. mum loves it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - Bruin knielange korte mouw kant / taft
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - dark navy tea-length half mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - dark navy tea-length korte mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 lanting schede / kolom moeder van de bruid jurk - dark navy enkellange half mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - royal blue knielange korte mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 59.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Kant/Satijn Bruidsmoederjurken - Roze Parel 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 139.99
 lanting baljurk moeder van de bruid jurk - blozen roze vloer lengte chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Kant/Satijn Bruidsmoederjurken - Champagne 3/4-length Mouw
1% koopUSD $ 129.99
 lanting schede / kolom moeder van de bruid jurk - regentschap enkellange mouwloos charmeuse
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - dark navy tea-length 3/4 mouwen van chiffon / kant
2% koopUSD $ 109.99
 lanting schede / kolom moeder van de bruid jurk - dark navy knielange 3/4 mouw taft
2% koopUSD $ 109.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - ivoor vloer lengte mouwloos chiffon
3% koopUSD $ 109.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - royal blue tea-length half mouw chiffon / kant
3% koopUSD $ 119.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - dark navy enkellange half sleeve satijn
3% koopUSD $ 119.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - pool tea-length korte mouwen van chiffon
4% koopUSD $ 99.99
 lanting schede / kolom moeder van de bruid jurk - champagne knielange mouwen van chiffon
4% koopUSD $ 109.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - druif vloer-length mouwloos chiffon
4% koopUSD $ 89.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - zilver knielange korte mouw kant / taft
5% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Thee lengte Doek Bruidsmoederjurken - Roze Parel Korte mouw
5% koopUSD $ 79.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 71.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Satijn Bruidsmoederjurken - Salie
6% koopUSD $ 119.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - champagne enkellange 3/4 mouwen van chiffon / kant
6% koopUSD $ 109.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - bordeaux knielange half sleeve taft
6% koopUSD $ 89.99
 lanting schede / kolom moeder van de bruid jurk - zilver knielange lange mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - chocolade tea-length korte mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting jurk - chocolade grote maten / petite mantel / column scoop knielange chiffon
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - parel roze vloer lengte korte mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest