English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (107 reviews)
Schrijf een review
  • Door jkendesign
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2014

I ordered this dess made to measure, and it fits perfectly! My only possibly negative comments are the color was a little off, and the lining is a very heavy double layer fabric that gives the whole dress a somewhat bulky feel. A simple acetate lining would have been nicer

FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stahlin69
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2013

Ich habe mir dieses Kleid für meine Silberhochzeit maßangefertigt bestellt, da ich nur 1,62 m groß bin und die Größenangaben der Standardgrößen alle nicht mit meinen Maßen übereinstimmten. Ich war total begeistert, wie perfekt das Kleid nach meinen Angaben sitzt und wie gut es auch hält, das heißt, kein Herunterrutschen (da keine Träger), weil noch ein zusätzlicher Unterbrustzug ins Kleid eingearbeitet ist. Auch der Versand war innerhalb der versprochenen 3 Wochen. Allerdings sind die Zollgebühren etc. doch höher, als ich erwartet hatte, aber das tat meiner Freude über das wirklich sehr hübsche Kleid keinerlei Abbruch. Ich würde jederzeit wieder hier bestellen.

FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Merja Pölönen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2013

Tilasin ensimmäistä kertaa elämässäni vaatteen netin kautta ja vieläpä tyttäreni tulevaan toukokuun hääjuhlaan.
Kun paketti saapui ja pääsin sovittamaan pukua, olin täysin myyty. Puku sopi täysin mittoihini (koko 10). Väri hieman hämmästytti, kun olin tilannut laivastonsinisen, mutta saamani mekko olikin mielestäni lähinnä taivaansininen. Ehkä tässä on värien nimeämisen vaikeutta ja erilaisia mielikuvia väreistä. Tämäkin väri on kaunis kevään hääjuhlaan ja haluan ehdottomasti pitää mekkoni.
Lähetän myös kiitokseni taitaville ompelijoille. He ovat tehneet laadukasta työtä miehustan napakaksi istuvuudeksi. Minun ei tosiaankaan tarvitse huolestua, että puku tipahtaisi yltäni.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gordana.michos
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2015

Sehr schönes und gut verarbeitetes Kleid. Gerne wieder.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door odwallace
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2015

Dress was well made. Size runs small, i advise to order one size up.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kbrendazp
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2015

El vestido es lindo tan igual a al foto . pero el tiempo de procesamiento de su empresa deja mucho que desear..
aun mas me dijeron que sino cancelaba mis pedido me darían un cupón y ese cupón se esfumo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ladyk974
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

Very Beautiful. But sizes run small. I ordered a 14 but unable to zip up

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door syokipu
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2014

素敵なドレスでした。オーダーしてぴったりでよかったです。
一部糸がほつれていたので自分で直しました、その点だけが残念でした。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lindatrinh
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2014

Nice purple colour and really well made. mum loves it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jujumartins21
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2014

bellissimo abito , mia mamma porta taglia grande la misura ordinata da lei stata perfetta.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
15%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
14% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Asymmetrisch Kant/Doek Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
6% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
5% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
5% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Lange mouw
4% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
4% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Mouwloos
3% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Asymmetrisch Doek Moeder van de bruid jurk - Lange mouw
3% koopUSD $ 99.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 89.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
3% koopUSD $ 89.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 CHARISMA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 SERENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 89.99
 JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
2% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Vloer Lengte Kant/Taf Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek/Kant Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 99.99
 AUDRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 YOLA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Moeder van de bruid jurk - Mouwloos
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Taf/Kant Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Lange mouw
1% koopUSD $ 119.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest