English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (107 reviews)
Schrijf een review
  • Door stahlin69
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2013

Ich habe mir dieses Kleid für meine Silberhochzeit maßangefertigt bestellt, da ich nur 1,62 m groß bin und die Größenangaben der Standardgrößen alle nicht mit meinen Maßen übereinstimmten. Ich war total begeistert, wie perfekt das Kleid nach meinen Angaben sitzt und wie gut es auch hält, das heißt, kein Herunterrutschen (da keine Träger), weil noch ein zusätzlicher Unterbrustzug ins Kleid eingearbeitet ist. Auch der Versand war innerhalb der versprochenen 3 Wochen. Allerdings sind die Zollgebühren etc. doch höher, als ich erwartet hatte, aber das tat meiner Freude über das wirklich sehr hübsche Kleid keinerlei Abbruch. Ich würde jederzeit wieder hier bestellen.

LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie Korte mouw Chiffon - Kralen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jkendesign
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2014

I ordered this dess made to measure, and it fits perfectly! My only possibly negative comments are the color was a little off, and the lining is a very heavy double layer fabric that gives the whole dress a somewhat bulky feel. A simple acetate lining would have been nicer

LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie Korte mouw Chiffon - Kralen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yvonne Pijnaker
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2013

Zal het kort houden, ben zeer tevreden

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jantina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 02, 2012

Prachtige jurk, kleed mooi af. Bolero wat moeilijk te draperen. Is wel hulp bij nodig. Denk dat ik daar nog even mee naar een kleermaker ga.
Verder moest ik bij aflevering nog 50 euro betalen voor het invoeren van de jurk.

Kan het iedereen aanraden om bij light in the box te kopen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Caroline Brouwe
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2012

prachtige jurk in de perfecte kleur. Alleen de bolero is niet zo handig te draperen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANS
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2012

1742012.

IK HEB DE JURK VANDAAG GEKREGEN.HIJ ZIT IN EEN HEEL KLEIN DOOSJE.
HIJ PAST GELUKKIG GOED,EN IK VIND HEM HEEL MOOI.MOOIE STOF GOED GEMAAKT.DE BOLERO DIE ERBIJ ZIT PAST OOK GOED.DE KLEUR WATERMELOEN DIE IK HEB IS OOK MOOI.WIJKT NIET OOK NIET AF.HET IS ECHT DE MOEITE WAARD .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gordana.michos
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2015

Sehr schönes und gut verarbeitetes Kleid. Gerne wieder.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door odwallace
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2015

Dress was well made. Size runs small, i advise to order one size up.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ladyk974
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

Very Beautiful. But sizes run small. I ordered a 14 but unable to zip up

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lindatrinh
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2014

Nice purple colour and really well made. mum loves it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie Korte mouw Chiffon - Kralen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kant / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon -
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de grond Halve mouw Chiffon - Kralen Pailletten
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Kristaldetails / Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie 3/4 mouw Kant - Kristallen broche
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Halve mouw Chiffon - Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Over de knie Mouwloos Chiffon - Kristaldetails
1% koopUSD $ 79.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de knie Halve mouw Chiffon Kant - Kant
2% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Bloemen Over de knie Mouwloos Chiffon - Zijdrapering Ruches
2% koopUSD $ 79.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Asymmetrisch Korte mouw Chiffon - Appliques
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Tot de enkel Kant Bruidsmeisjesjurk - Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
3% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon Kant - Kant
3% koopUSD $ 109.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon Kant - Drapering
3% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE TS Couture A-lijn Bruidsmoederjurken - Tweedelig Tot de knie Mouwloos Chiffon - Sjerp / Lint
4% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Vintage-geinspireerd Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen Knopen
4% koopUSD $ 109.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie Halve mouw Kant Taffeta - Kant
4% koopUSD $ 53.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kristaldetails
5% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de enkel Mouwloos Chiffon - Kruiselings Kristallen broche Ruches
5% koopUSD $ 71.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Blote rug Hofsleep Korte mouw Chiffon Kant - Appliques Kralen Sjerp / Lint
6% koopUSD $ 59.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kruiselings Kristallen broche
6% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Tule - Appliques / Kralen /
6% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Kristallen broche / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie Halve mouw Kant Taffeta - Knopen Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon - Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Korte mouw Taffeta - Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kwastje(s)
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 109.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Tweedelig Tot de knie Mouwloos Kant - Appliques Kant
1% koopUSD $ 71.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest