English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (107 reviews)
Schrijf een review
  • Door stahlin69
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2013

Ich habe mir dieses Kleid für meine Silberhochzeit maßangefertigt bestellt, da ich nur 1,62 m groß bin und die Größenangaben der Standardgrößen alle nicht mit meinen Maßen übereinstimmten. Ich war total begeistert, wie perfekt das Kleid nach meinen Angaben sitzt und wie gut es auch hält, das heißt, kein Herunterrutschen (da keine Träger), weil noch ein zusätzlicher Unterbrustzug ins Kleid eingearbeitet ist. Auch der Versand war innerhalb der versprochenen 3 Wochen. Allerdings sind die Zollgebühren etc. doch höher, als ich erwartet hatte, aber das tat meiner Freude über das wirklich sehr hübsche Kleid keinerlei Abbruch. Ich würde jederzeit wieder hier bestellen.

Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering / Ruches

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jkendesign
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2014

I ordered this dess made to measure, and it fits perfectly! My only possibly negative comments are the color was a little off, and the lining is a very heavy double layer fabric that gives the whole dress a somewhat bulky feel. A simple acetate lining would have been nicer

Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering / Ruches
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yvonne Pijnaker
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2013

Zal het kort houden, ben zeer tevreden

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jantina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 02, 2012

Prachtige jurk, kleed mooi af. Bolero wat moeilijk te draperen. Is wel hulp bij nodig. Denk dat ik daar nog even mee naar een kleermaker ga.
Verder moest ik bij aflevering nog 50 euro betalen voor het invoeren van de jurk.

Kan het iedereen aanraden om bij light in the box te kopen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Caroline Brouwe
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2012

prachtige jurk in de perfecte kleur. Alleen de bolero is niet zo handig te draperen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANS
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2012

1742012.

IK HEB DE JURK VANDAAG GEKREGEN.HIJ ZIT IN EEN HEEL KLEIN DOOSJE.
HIJ PAST GELUKKIG GOED,EN IK VIND HEM HEEL MOOI.MOOIE STOF GOED GEMAAKT.DE BOLERO DIE ERBIJ ZIT PAST OOK GOED.DE KLEUR WATERMELOEN DIE IK HEB IS OOK MOOI.WIJKT NIET OOK NIET AF.HET IS ECHT DE MOEITE WAARD .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gordana.michos
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2015

Sehr schönes und gut verarbeitetes Kleid. Gerne wieder.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door odwallace
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2015

Dress was well made. Size runs small, i advise to order one size up.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ladyk974
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

Very Beautiful. But sizes run small. I ordered a 14 but unable to zip up

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lindatrinh
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2014

Nice purple colour and really well made. mum loves it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering / Ruches
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Mouwloos Chiffon / Kant - Kant / Kristallen broche /
1% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken Tot de grond
1% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de knie Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Bloem(en) / Kant /
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Knopen / Kristaldetails / Kruiselings /
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Kant / Satijn - Knopen / Kant
1% koopUSD $ 125.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Chiffon - Kralen / Gerimpeld
1% koopUSD $ 80.99
 Cocktailparty / Formele avonden / Bruiloft Jurk - Transformeerbare jurk A-lijn V-hals Asymmetrisch Jersey met
2% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon / Taffeta - Ruches
2% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Over de knie Korte mouw Chiffon / Tule - Kralen / Ruches
2% koopUSD $ 69.99
 Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals Grote maten / Petite met Sjerp / Lint / Ruches
2% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen
3% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches / Pailletten
3% koopUSD $ 107.99
 Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Kant
3% koopUSD $ 125.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Kristaldetails / Ruches
4% koopUSD $ 89.99
 Tot de enkel Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
4% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon - Pareldetails
4% koopUSD $ 116.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Strijksleep 3/4 mouw Chiffon - Kralen / Ruches
5% koopUSD $ 129.99
 Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn / Prinses V-hals Grote maten / Petite metStrik(ken) / Drapering / Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 69.99
 Trompet / zeemeermin Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses BruidsmoederjurkenTot de
5% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Korte mouw Taffeta - Kralen / Zijdrapering
6% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant - Appliques / Kralen
6% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Tule - Appliques / Kralen / Kristaldetails /
6% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Appliques
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kristaldetails
1% koopUSD $ 98.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Chiffon -
1% koopUSD $ 107.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Satijn - Appliques / Kristaldetails /
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Taffeta - Kralen / Drapering / Kant
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Organza - Appliques / Kralen / Ruches / Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 Tot de knie Chiffon / Kant Bruidsmeisjesjurk A-lijn Bateau Grote maten / Petite met Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Transformeerbare jurk A-lijn Een-schouder / Strapless / V-hals Tot de grond Jersey met
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Tule - Kralen / Pailletten
1% koopUSD $ 199.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Kant / Satijn - Kralen / Kant
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest