English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (136 reviews)
Schrijf een review
  • Door vbrace4
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

This dress fits like a glove. Very good quality of fabric. I had a wedding to attend, I ordered this dress 2 weeks prior but unfortunatley it did not come in time. I love the dress and I can not wait to wear it.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cecil
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2013

I'm so happy with this dress, it arrived earlier than expected and I feel like it is high quality. It has a few more details in the draping of the chiffon than I thought from looking at the pics but it is more elegant that way and I prefer it. Having this type of dress tailor made to my measurements was definitely worth it.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katy Bertrand
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2013

I loved this dress! I wore it to a formal for my sorority and ordered it in the white color. I received many compliments and felt confident and beautiful in this dress. I'm 5'9, 125 pounds and I ordered a size 4. The sizing is pretty accurate, I measured myself and it was a teensy tight in my hips but nothing too bad at all! I was comfortable and was able to move in the dress. The shipping is a steal and the customer service is amazing! Definitely going to order from this website again :)

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door idit
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2013

thank you lightinthebox... i was so happy to recive that beautiful dress...

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (6) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door someone
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2012

I love, love this dress! The burgundy is a great color and it is very flattering. I had it custom sized and it still came a bit big in the chest, waist and hips, but that can be fixed by a tailor (I was planning on getting the train removed for prom anyway). :)

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door areagabamboo
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2015

First time ever buying anything online. Other prom dresses were so expensive around me. This dress is so affordable and so worth every penny. Fits like a glove it's gorgeous. Couldn't be happier.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nikki
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2013

This was a bridesmaid dress in our wedding! The fit of this gown is incredible. It is welltailored, and very flattering. Very impressed with the gown, customer service, and ordering process! If you are ordering different styles of gowns for a wedding, be sure to order them at the same time to get the same color fabric! We ordered this dress in ivory, but it would be pretty in any color!

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Viola
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2012

Awsome dress, fast delivery!!

il vestito è perfetto, fatto meravigliosamente, ottima qualita!....e che prezzo!!! devo aggiustarlo sui fianchi perchè purtroppo ho i fianchi piu stretti della taglia che ho preso (la 2)...ma x il resto veste alla perfezione!! l'ho preso per il matrimonio di mio cognato e sarà perfettooooo!!! GRAZIE sicuramente acquisterò ancora con voi GRAZIE GRAZIE GRAZIE, è MERAVIGLIOSOOOO

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

I LOVE this dress! It was perfect. I have a difficult time finding a dress long enough as I am tall, but this dress was long and flowing. I am kind of busty so I had straps added to my dress. The built in bra was nicely made gave me the confidence to wear a strapless dress. I will certainly order from Light In The Box again!

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (6) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door teresa
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 05, 2011

Hi, i would like to purchase this dress but would it arrive before 25th september?? I am staying in Malaysia.
Thank You.
Teresa.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Chiffon metGerimpeld / Split
1% koopUSD $ 129.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless Strijksleep Chiffon metDrapering / Kruiselings /
1% koopUSD $ 104.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Satijn met Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Strapless Tot de grond Chiffon met Kruiselings / Kristallen broche
1% koopUSD $ 59.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Tot de grond Stretchsatijn metKralen /
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Bandjes Strijksleep Chiffon met Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 ts couture® avondjurk - mooie achtertuin trompet / mermaid v-hals sweep / borstel trein kanten / trui met kant
1% koopUSD $ 113.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep / Watteausleep Chiffon met Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Jersey met Kralen / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Hofsleep Georgette metZijdrapering / Kruiselings / Split voorzijde /
2% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Jersey met Appliques / Kralen / Zijdrapering
2% koopUSD $ 123.49
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn / Prinses V-hals Over de knie Taffeta
2% koopUSD $ 94.99
 ts couture® formele avond / black tie gala jurk trompet / mermaid juweel sweep / borstel trein kanten met kant
3% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden / Black tie gala Jurk A-lijn Een-schouder Tot de grond Tule met Appliques
3% koopUSD $ 132.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant / Vetersluiting Trompet / zeemeermin Strapless Tot de grond Satijn met Appliques
3% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Chiffon met Pareldetails
4% koopUSD $ 123.49
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant / Glitter & Sprankel / Doorzichtig Strak/kolom Bateau Tot de grond Tule met
4% koopUSD $ 151.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin Met sieraad Tot de grond Kant / Satijn
4% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Appliques / Kruiselings
5% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos
5% koopUSD $ 98.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter / Hoge nek Tot de grondTule /
5% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses V-hals Strijksleep Chiffon met Kristaldetails / Drapering / Ruches
6% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Hoge split Strak/kolom Halter Strijksleep Chiffon met Split voorzijde
6% koopUSD $ 85.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Chiffon met Drapering / Pailletten
6% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Prachtig zwart Strak/kolom Strapless Tot de grond Satijn chiffon met
1% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn Hartvormig Tot de grond Organza metRuches / Gelaagde
1% koopUSD $ 104.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Strijksleep Georgette met Kruiselings / Split voorzijde
1% koopUSD $ 94.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant / Vintage-geinspireerd Baljurk Strapless Tot de grond Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin V-hals Tot de grond Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom V-hals Strijksleep Georgette met Kant
1% koopUSD $ 123.49
 Formele avonden Jurk - Prachtig zwart A-lijn Hartvormig Tot de grond Chiffon met Borduurwerk
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom V-hals Tot de grond Pailletten met Kruiselings / Pailletten
1% koopUSD $ 85.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin Hoge nek / V-hals Strijksleep Charmeuse met Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Bandjes Tot de grond Satijn chiffon met
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Strapless Tot de enkel Kant / Tule met Borduurwerk / Kant
1% koopUSD $ 59.99
 Formele avonden Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Hoge nek Hofsleep Chiffon met Strik(ken) / Sjerp / Lint / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy / Blote rug / Elegant Strak/kolom Schouderafhangend Strijksleep Jersey met
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Een-schouder Tot de grond Georgette met Kralen / Kristaldetails / Drapering / Kristallen broche / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Een-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
1% koopUSD $ 85.49
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Satijn chiffon met
1% koopUSD $ 94.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Scoophals Hofsleep Chiffon met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk A-lijn Hartvormig Strijksleep Tule met Kant / Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel / Blote rug / Elegant Trompet / zeemeermin Hartvormig Hofsleep Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 149.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Scoophals Strijksleep Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurenblok Strak/kolom Tot de grond Gebreid met
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Doorzichtig Trompet / zeemeermin Een-schouder Tot de grondTule
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Spaghettibandjes Strijksleep Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Tot de grond Kant met Kant
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest