English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (137 reviews)
Schrijf een review
  • Door vbrace4
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

This dress fits like a glove. Very good quality of fabric. I had a wedding to attend, I ordered this dress 2 weeks prior but unfortunatley it did not come in time. I love the dress and I can not wait to wear it.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cecil
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2013

I'm so happy with this dress, it arrived earlier than expected and I feel like it is high quality. It has a few more details in the draping of the chiffon than I thought from looking at the pics but it is more elegant that way and I prefer it. Having this type of dress tailor made to my measurements was definitely worth it.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katy Bertrand
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2013

I loved this dress! I wore it to a formal for my sorority and ordered it in the white color. I received many compliments and felt confident and beautiful in this dress. I'm 5'9, 125 pounds and I ordered a size 4. The sizing is pretty accurate, I measured myself and it was a teensy tight in my hips but nothing too bad at all! I was comfortable and was able to move in the dress. The shipping is a steal and the customer service is amazing! Definitely going to order from this website again :)

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door idit
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2013

thank you lightinthebox... i was so happy to recive that beautiful dress...

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (6) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door someone
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2012

I love, love this dress! The burgundy is a great color and it is very flattering. I had it custom sized and it still came a bit big in the chest, waist and hips, but that can be fixed by a tailor (I was planning on getting the train removed for prom anyway). :)

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door areagabamboo
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2015

First time ever buying anything online. Other prom dresses were so expensive around me. This dress is so affordable and so worth every penny. Fits like a glove it's gorgeous. Couldn't be happier.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nikki
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2013

This was a bridesmaid dress in our wedding! The fit of this gown is incredible. It is welltailored, and very flattering. Very impressed with the gown, customer service, and ordering process! If you are ordering different styles of gowns for a wedding, be sure to order them at the same time to get the same color fabric! We ordered this dress in ivory, but it would be pretty in any color!

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Viola
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2012

Awsome dress, fast delivery!!

il vestito è perfetto, fatto meravigliosamente, ottima qualita!....e che prezzo!!! devo aggiustarlo sui fianchi perchè purtroppo ho i fianchi piu stretti della taglia che ho preso (la 2)...ma x il resto veste alla perfezione!! l'ho preso per il matrimonio di mio cognato e sarà perfettooooo!!! GRAZIE sicuramente acquisterò ancora con voi GRAZIE GRAZIE GRAZIE, è MERAVIGLIOSOOOO

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

I LOVE this dress! It was perfect. I have a difficult time finding a dress long enough as I am tall, but this dress was long and flowing. I am kind of busty so I had straps added to my dress. The built in bra was nicely made gave me the confidence to wear a strapless dress. I will certainly order from Light In The Box again!

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
Antwoord Was dit nuttig? (6) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door teresa
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 05, 2011

Hi, i would like to purchase this dress but would it arrive before 25th september?? I am staying in Malaysia.
Thank You.
Teresa.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 TS Couture® Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Trompet / zeemeermin Strapless Tot de grond Kant met Kant / Zijdrapering / Plooien
1% koopUSD $ 107.99
 2017 ts couture® avondjurk trompet / mermaid v-hals vloer-length jersey met kant
1% koopUSD $ 109.99
 avondjurk - trompet / mermaid v-hals sweep / borstel trein kanten / tule met appliques / kralen / pailletten
1% koopUSD $ 125.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKristaldetails /
1% koopUSD $ 113.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Satijn met Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Strijksleep Taffeta met Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 109.99
 ts couture® avondjurk trompet / mermaid sweetheart rechter trein stretch satijn
1% koopUSD $ 79.99
 2017 ts couture® avondjurk trompet / zeemeermin een schouder kapel trein satijn met appliques
1% koopUSD $ 104.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
1% koopUSD $ 109.99
 2017 ts couture® avondjurk trompet / zeemeermin strapless sweep / borstel trein jersey met plooien
2% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Strijksleep Satijn met Plooien
2% koopUSD $ 98.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn Hartvormig Strijksleep Satijn met
2% koopUSD $ 79.99
 ts couture® avondjurk - open rug plus size / petite trompet / mermaid strapless vloer-length satijn met
3% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Chiffon met Pareldetails
3% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel / Blote rug / Elegant Trompet / zeemeermin Hartvormig Hofsleep Pailletten met Pailletten
3% koopUSD $ 139.99
 ts couture® avondjurk schede / kolom off-the-shoulder vloer-length chiffon met strik (s)
4% koopUSD $ 79.99
 2017 ts couture® prom avondjurk trompet / mermaid spaghettibandjes rechter trein jersey met sjerp / lint
4% koopUSD $ 89.99
 ts couture® prom avondjurk trompet / mermaid juweel vloer-length jersey met kralen
4% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Jersey met Kralen / Kruiselings / Ruches
5% koopUSD $ 109.99
 2017 ts couture® avondjurk trompet / zeemeermin strapless Watteau trein chiffon met kralen
5% koopUSD $ 80.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Chiffon metGerimpeld / Split
5% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Jersey met
6% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin Een-schouder Tot de grond Taffeta met Zijdrapering
6% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant / Hoge split Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon metDrapering / Ruches
6% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metAppliques /
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Een-schouder Strijksleep Chiffon met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Hoge nek Hofsleep Chiffon met Strik(ken) / Sjerp / Lint / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn V-hals Tot de grond Jersey met Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture® Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy / Blote rug / Elegant Strak/kolom Strapless Tot de grond Jersey met
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® militaire baljurk - elegante plus size / petite mantel / kolom een ​​schouder vloer-length taft met ruches
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® black tie gala jurk plus size / petite trompet / mermaid v-hals vloer-length lovertjes met pailletten
1% koopUSD $ 99.99
 ts couture® prom avondjurk trompet / mermaid sweetheart vloer-length satijn / lovertjes met pailletten
1% koopUSD $ 89.99
 2017 ts couture® prom avondjurk schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon met kralen
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Strijksleep Jersey met
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Jersey met Kralen
1% koopUSD $ 109.99
 2017 avondjurk trompet / mermaid scoop vloer-length kant met kant / sjerp / lint
1% koopUSD $ 129.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter / Hoge nek Tot de grondTule /
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin V-hals Tot de grond Charmeuse met Kruiselings
1% koopUSD $ 53.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep / Watteausleep Chiffon met Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Hartvormig Strijksleep Satijn met Gerimpeld
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk - Elegant Strak/kolom Wijde col / V-hals Strijksleep Chiffon met Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk - Hoge split Strak/kolom Halter Strijksleep Chiffon met Split voorzijde
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Trompet / zeemeermin Bateau Strijksleep Pailletten
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Militair gala Jurk - Doorzichtig Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Scoophals Strijksleep Tule Pailletten metAppliques
1% koopUSD $ 107.99
 Formele avonden Jurk - Sexy / Blote rug / Elegant Strak/kolom Hartvormig Strijksleep Satijn met Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Prachtig zwart / Kleurenblok A-lijn / Prinses V-hals Tot de grond Chiffon
1% koopUSD $ 123.49
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk A-lijn V-hals Strijksleep Tule met Kralen / Kant / Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless Strijksleep Chiffon metDrapering / Kruiselings /
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® prom avondjurk trompet / mermaid sweetheart vloer-length chiffon met kant draperen
1% koopUSD $ 119.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest