English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (88 reviews)
Schrijf een review
  • Door wendy
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2012

UITELICHTE REVIEW

superkleedje, zeer goede levertijd!!!!!!!! Heb na een week wel een factuur gekregen van fedex. nog eens 23€.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lindy
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2013

Really happy with this dress!
It fits perfectly, Great quality!
I just love it!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brigitte
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 16, 2012

De jurk is super!! Op maat gemaakt en zit als gegoten. De snelle service ben ik zeer over te spreken en de jurk is perfect!! Thanx

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Karina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2012

Super mooie jurk en zit echt perfect! Ik heb hem niet op maat laten maken, omdat mijn maten overeen kwamen met een standaardmaat. Maar deze jurk zit echt als gegoten en zeer handig dat er een ingebouwde bh in zit! De jurk kwam ook nog eens veel sneller dan verwacht. Ik heb de kleur watermeloen besteld met een champagne kleur band. Ik zou hier zeker nog wel een keer bestellen.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natalie
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2012

Super kleed!
Ik voel mij er erg comfortabel in!
Ik had er wel schrik voor omdat ik een redelijke boezem heb, maar dat was schrik voor niets!!! Volgend jaar loop ik in een suite van een trouw en bestel ik zeker en vast terug hier een kleedje!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natalie
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2012

Schitterend kleedje!!!
Echt de moeite waard om te doen.
Op maat laten maken en optijd verzonden!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2012

Ik heb vandaag mijn jurk & bolero ontvangen. Natuurlijk meteen aangedaan en het past echt perfect. De jurk is zeer netjes afgewerkt en precies de kleur zoals op de afbeelding vermeld nml donkerblauw met champagne kleurige strik.
Enig nadeel vond ik wel, dat het helemaal opgevouwen in een klein doosje bij me werd afgeleverd. Ik had verwacht dat een jurk die helemaal op maat gemaakt wordt en voorzien van voorgevormde cups en berlijnen toch wel aan een haak of een fors grotere verpakking werd afgeleverd, hij was helemaal gekreukt.Zo ook de bolero.
Ik zou hier zo weer bestellen!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wendy
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 28, 2012

Ik heb mijn kleedje ontvangen op amper 15 dagen en was zeer positief verrast over de kwaliteit,maat en afwerking ervan. Zal zeer waarschijnlijk ook mijn trouwjurk betsellen bij litb. het is echtsuper!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paul.dufoyer
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2014

Très belle robe fait sur mesure super qualité prix et produit super

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mechangr
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 28, 2014

Πολυ ευχαριστημένη, πολυ καλο προιόν.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
21%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 TERESA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
8% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte satijnen een lijn strapless jurk
6% koopUSD $ 64.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte satijn schede kolom strapless jurk (808864)
4% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn strapless jurk
4% koopUSD $ 74.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte chiffon schede kolom strapless jurk
4% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn een schouder jurk met bloemen
4% koopUSD $ 74.99
 ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
4% koopUSD $ 89.99
 ORANGE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
4% koopUSD $ 64.99
 REILLY - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon schede column v hals jurk
2% koopUSD $ 79.99
 schede / column scoop knielange satijn en kant bruidsmeisje jurk (808875)
2% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom strapless knielange satijn en kant bruidsmeisje jurk (808850)
2% koopUSD $ 89.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn lieverd jurk (722.115)
2% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk asymmetrische chiffon kolom schede hoge hals jurk (710815)
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn een schouder korte / mini mouwloze satijnen bruidsmeisje jurk (699314)
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn strapless knielange stretch satijn bruidsmeisje jurk (663669)
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn strapless vloer-lengte stretch satijn bruidsmeisje jurk (663655)
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn prinses een schouder knielange kanten bruidsmeisje jurk
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn geliefde asymmetrische chiffon bruidsmeisje jurk (631210)
2% koopUSD $ 74.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte kant een lijn prinses strapless jurk
2% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte chiffon schede kolom strapless jurk
2% koopUSD $ 99.99
 a-lijn v-hals knielange satijnen bruidsmeisje jurk
2% koopUSD $ 69.99
 schede / kolom een ​​schouder knie-lengte satijn en chiffon bruidsmeisje jurk
2% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte kant en satijn een lijn bateau jurk
2% koopUSD $ 79.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest