English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (92 reviews)
Schrijf een review
  • Door wendy
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2012

UITELICHTE REVIEW

superkleedje, zeer goede levertijd!!!!!!!! Heb na een week wel een factuur gekregen van fedex. nog eens 23€.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Karina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2012

Super mooie jurk en zit echt perfect! Ik heb hem niet op maat laten maken, omdat mijn maten overeen kwamen met een standaardmaat. Maar deze jurk zit echt als gegoten en zeer handig dat er een ingebouwde bh in zit! De jurk kwam ook nog eens veel sneller dan verwacht. Ik heb de kleur watermeloen besteld met een champagne kleur band. Ik zou hier zeker nog wel een keer bestellen.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door PHOTO
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2012

Robe marine + lilas, avec bolero aussi en satin lilas...
je suis très contente !
reste à trouver les chaussures à présent !

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door charpentier
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2011

I am very happy for discovering Light In The Box which made me be the most beautiful of my best friend wedding!!!
I still find an other one for an other event.
And my friend are so jalous that they went too to the internet LITB too.
Céline

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura B
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2011

Many bridesmaids accept the request to play that role with trepidation... not sure of what the demanding bride will force them to wear. I can say, this bride chose right. I LOVE this dress! It came in the mail far sooner than projected (always a bonus!), it fit PERFECTLY (and I"m bad at measuring myself etc), and it is stylish and cute. I daresay, I might just wear this again! :) I have been nothing but impressed with Light in the Box.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Veronica
  • Jul 08, 2010

My bridesmaid loved this dress, of course she is very thin and had to have it altered but not so much, it was perfect and she looked gorgeous it matched all my white and red theme wedding.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jewel
  • Oct 08, 2008

after a few early glitches (caused by my order changing and confusion) i could not be happier with the dresses. a few alterations had to be done but they turned out great. i would recommend this dress as it flatters all figures (i had a size 6 bridesmaid and a size 22). i saw these exact dresses in a bridal shop for $270 so thankyou lightinthebox!!

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lindy
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2013

Really happy with this dress!
It fits perfectly, Great quality!
I just love it!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brigitte
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 16, 2012

De jurk is super!! Op maat gemaakt en zit als gegoten. De snelle service ben ik zeer over te spreken en de jurk is perfect!! Thanx

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natalie
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2012

Super kleed!
Ik voel mij er erg comfortabel in!
Ik had er wel schrik voor omdat ik een redelijke boezem heb, maar dat was schrik voor niets!!! Volgend jaar loop ik in een suite van een trouw en bestel ik zeker en vast terug hier een kleedje!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
21%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 TERESA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
8% koopUSD $ 69.99
 Satijn Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
5% koopUSD $ 59.99
 Satijn Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
3% koopUSD $ 79.99
 Doek A-Lijn/Prinses Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
3% koopUSD $ 69.99
 Doek Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
3% koopUSD $ 79.99
 Doek A-Lijn/Prinses Een schouder Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
3% koopUSD $ 69.99
 ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
3% koopUSD $ 89.99
 ORANGE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
3% koopUSD $ 69.99
 REILLY - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 69.99
 Doek Schede / Kolom V-hals Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Satijn/Kant Schede / Kolom Scoop Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Satijn/Kant Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Doek A-Lijn Liefje Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Hoge Neck Bruidsmeisje jurk -met Asymmetrisch
1% koopUSD $ 79.99
 Satijn A-Lijn Een schouder Bruidsmeisje jurk -met Korte broek / Mini
1% koopUSD $ 69.99
 Stretch Satijn A-Lijn Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Stretch Satijn A-Lijn Strapless Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 69.99
 Kant A-Lijn/Prinses Een schouder Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Doek A-Lijn Liefje Bruidsmeisje jurk -met Asymmetrisch/Knie-Lengte
1% koopUSD $ 69.99
 Kant A-Lijn/Prinses Strapless Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisje jurk -met Vloer Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Satijn A-Lijn/Prinses V-hals Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 69.99
 Satijn/Doek Schede / Kolom Een schouder/Spaghetti Bandjes Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 69.99
 Satijn/Kant A-Lijn/Prinses Boot Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 69.99
 Satijn Schede / Kolom Liefje/Strapless Bruidsmeisje jurk -met Sweep / Brush Sleep
1% koopUSD $ 79.99
 Doek/Satijn A-Lijn/Prinses Juweel Bruidsmeisje jurk -met Knie-Lengte
1% koopUSD $ 59.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest