English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (93 reviews)
Schrijf een review
  • Door Karina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2012

Super mooie jurk en zit echt perfect! Ik heb hem niet op maat laten maken, omdat mijn maten overeen kwamen met een standaardmaat. Maar deze jurk zit echt als gegoten en zeer handig dat er een ingebouwde bh in zit! De jurk kwam ook nog eens veel sneller dan verwacht. Ik heb de kleur watermeloen besteld met een champagne kleur band. Ik zou hier zeker nog wel een keer bestellen.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wendy
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2012

UITELICHTE REVIEW

superkleedje, zeer goede levertijd!!!!!!!! Heb na een week wel een factuur gekregen van fedex. nog eens 23€.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door PHOTO
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2012

Robe marine + lilas, avec bolero aussi en satin lilas...
je suis très contente !
reste à trouver les chaussures à présent !

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door charpentier
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2011

I am very happy for discovering Light In The Box which made me be the most beautiful of my best friend wedding!!!
I still find an other one for an other event.
And my friend are so jalous that they went too to the internet LITB too.
Céline

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura B
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2011

Many bridesmaids accept the request to play that role with trepidation... not sure of what the demanding bride will force them to wear. I can say, this bride chose right. I LOVE this dress! It came in the mail far sooner than projected (always a bonus!), it fit PERFECTLY (and I"m bad at measuring myself etc), and it is stylish and cute. I daresay, I might just wear this again! :) I have been nothing but impressed with Light in the Box.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Veronica
  • Jul 08, 2010

My bridesmaid loved this dress, of course she is very thin and had to have it altered but not so much, it was perfect and she looked gorgeous it matched all my white and red theme wedding.

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jewel
  • Oct 08, 2008

after a few early glitches (caused by my order changing and confusion) i could not be happier with the dresses. a few alterations had to be done but they turned out great. i would recommend this dress as it flatters all figures (i had a size 6 bridesmaid and a size 22). i saw these exact dresses in a bridal shop for $270 so thankyou lightinthebox!!

GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kara Sutphin
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2015

Dress is beautiful. Exactly what it look like in the picture. My bridesmaid love them. I got two and they are wonderful. One has to be altered but that is because the sizing was a little different. Absolutely wonderful

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katlynk
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2015

I ordered this dress with custom measurements for a wedding I was in. Measurements were perfect and dress delivery was early. I actually contacted customer support after I ordered it, because I ordered it late/too close to when I needed it and they were able to get it to me much sooner than expected. Great job!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door heidi.86
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2015

mekko oli parempi kuin odotin. kymmenen pistettä.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 GEA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
21%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 TERESA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
8% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte satijn een lijn strapless jurk
5% koopUSD $ 59.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte satijn schede column strapless jurk (808864)
3% koopUSD $ 79.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn strapless jurk
3% koopUSD $ 69.99
 Doek Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Druif/Koningsblauw/Champagne Vloer Lengte Grote Maten
3% koopUSD $ 79.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn een schouder jurk met bloemen
3% koopUSD $ 69.99
 ANCHORAGE - Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
3% koopUSD $ 89.99
 ORANGE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
3% koopUSD $ 69.99
 REILLY - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon schede column v hals jurk
1% koopUSD $ 89.99
 Satijn/Kant Schede / Kolom Scoop Bruidsmeisjesjurk -met Ivoor Knie-LengteAppel/Zandloper/Omgekeerde Driehoek/Peer/Rechthoek/Grote
1% koopUSD $ 89.99
 Satijn/Kant Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisjesjurk -met Multi-kleur Knie-Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn lieverd jurk (722115)
1% koopUSD $ 79.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk asymmetrische chiffon kolom schede hoge hals jurk (710815)
1% koopUSD $ 79.99
 thuiskomst korte / mini satijnen bruidsmeisje jurk - dark navy plus maten A-lijn een schouder
1% koopUSD $ 69.99
 Stretch Satijn A-Lijn Strapless Bruidsmeisjesjurk -met Donker Marine Knie-Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 Stretch Satijn A-Lijn Strapless Bruidsmeisjesjurk -met Chocolade Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 homecoming knielange kanten bruidsmeisje jurk - witte grote maten a-lijn / prinses een schouder
1% koopUSD $ 89.99
 thuiskomst asymmetrische / knielange chiffon bruidsmeisje jurk - narcis grote maten A-lijn lieverd
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte kant een lijn prinses strapless jurk
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisjesjurk -met Gele Narcis Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Satijn A-Lijn/Prinses V-hals Bruidsmeisjesjurk -met Goud Knie-Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 homecoming knielange satijn / chiffon bruidsmeisje jurk - fuchsia grote maten schede / kolom een ​​schouder / spaghettibandjes
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte kant en satijn een lijn bateau jurkje
1% koopUSD $ 69.99
 Satijn Schede / Kolom Liefje/Strapless Bruidsmeisjesjurk -met Robijn Sweep / Brush Sleep Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon en satijn een lijn juweel jurk met bogen
1% koopUSD $ 59.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest