English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (367 reviews)
Schrijf een review
  • Door Roberto
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 15, 2013

che dire, è il mio primo acquisto avevo dubi invece la spedizione è stata VELOCISSIMA in una settima dalla data del pagamento avevo in CASA tutti gli articoli da me comperati, è arrivato tutto ben confezionato ed integro. Dopo averli montati sono rimasto molto soddisfatto del mio acquisto e del vostro prodotto. Complimenti
Ci tengo a precisare che per tutti gli articoli acquistati ho speso € 298 e la SPESA PER LA DOGANA E' STATA DI € 44

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door C van Rheenen
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 16, 2011

Een helder moment een nieuwe douchekop met licht gadget gericht
Light in the Box bezorgde met de snelheid van het licht

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Виктория
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2013

Боже! Душ просто супер! Я не ожидала такого, пришел ровно за 30 дней, подходит под российскую сантехнику, доставлено и упаковано по высшему разряду. Можно купаться в темноте, светиться очень сильно и всеми цветами радуги!=)

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Максим
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2013

Спасибо огромное! Заказ пришёл спустя 17ть дней!
Дети в восторге! Напор из лейки очень мягкий и приятный!
В темноте с ней всё видно )))
Материал и покрытие на Уровне!!!

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Александр
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2013

Прикольная штука, правда разочаровался, думал почемуто, что будет светиться в зависимости от тепла и давления) но, не прочитал про это и получил разноцветную) постоянно горит разноцветным потоком :)
очень хорошо, что размер большой, что приятно удивило, больше моей в 3 раза)) т.е. больше стандартных в 3 раза примерно :)
Упаковано хорошо, вкрутилось отлично) рукой, протечек нет.
10 из 10

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ISAURA
  • Aug 05, 2013

OBRIGADO A LIGHTBOX MEU PRODUTO CHEGOU NA DATA PREVISTA E EM PERFEITISSIMO ESTAD QUADRO MUITO LINDO

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tracey
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2013

Great shower head, looks great in the bathroom, the kids love to shower with the light off they say its like a disco in the bathroom, no more 5 second showers. Ordered it at the start of the week and it was here by the end of that week, so great delivery as well. So very pleased all round.

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sasha
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2013

The product looks and works just as described. I enjoy using the colored shower in dark bathroom ;)

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lais
  • Jul 26, 2012

queria saber se este levou chuveiro é completo do jeito que aparece na foto?

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ENOQUE R. CHAGA
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2012

QUANDO EU ERA PEQUENO NÃO TINHA ESTES MIMOS
NO BANHEIRO DOS MEUS FILHOS ISTO VAI FAZER O MAIOR SHOW

kleur veranderende led chroom handdouche - zonder douche houder

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest