English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (10 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door Esther
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 07, 2013

erg leuke emmertjes, zijn groot genoeg, ook voor een theelichtje.
Alleen jammer dat er niet goed bij staat vermeld dat je maar 1 kleur krijgt.
We hadden van elke kleur een set moeten nemen en dat was voor ons niet duidelijk.
desondanks zijn ze erg mooi en zijn wij er erg blij mee.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flowers
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2013

Super produit idéal pour une fête. Livraison rapide dans les Dom. Site sérieux à recommander

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tracy
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 06, 2013

these pails are just the right idea for weddings or any special occasion. i have bought these for my wedding and people just loved them. they sturdy little pails and are a good price too.
this will add a special touch to any occasion.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paulette Weekes
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2013

These pails are very nice. The personalized stickers are very cute. Love

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aurélie
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2013

Les petits seaux sont jolis. Par contre les étiquettes ne collent pas convenablement. je vais devoir toutes les recoller avec des la colle fort... C'est dommage parce que ça fait du travail en plus. Pour le reste, une fois que c'est recollé, le produit fini est vraiment chouette.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alessandro
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2013

Abbiamo comprato i secchiellini colorati per la comunione della nostra bimba.
Siamo riusciti a personalizzarli come volevamo.
Molto belli,originali come bomboniere e soprattutto a buon prezzo.
Il pacco e` arrivato nei tempi prestabiliti, e in ottime condizioni,e il viaggio e' stato monitorato con precise mail.
In conclusione consiglio a tutti di fare acquisti su questo sito, io sicuramente lo rifaro'.
Alessandro

gepersonaliseerde mooie emmer - set van 12 - (meer Colores)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door allice
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2013

Bien reçut les petits seaux, dommage que le dessein n'est pas celui que j'ai commandé mais tout va rentrer dans l'ordre! Sinon ils sont très beau et de bonne qualité, je vous remarcie light in the box !

gepersonaliseerde mooie emmer - set van 12 - (meer Colores)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Danielle Finch
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 28, 2012

Fantastic and such quick delivery to the UK!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Georgette
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2012

Je les ai bien reçu, je suis contente, je vais mettre les dragées dans du tulle puis les placer dans chaque seau pour les enfants.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Debora
  • Oct 10, 2012

sería posible recibir cada cubeta de un color distinto en vez que las 12 de un mismo color?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest