English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (147 reviews)
Schrijf een review
  • Door suzan
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2013

UITELICHTE REVIEW

Super blij mee!
Heel mooi geworden was precies zoals we hadden verwacht.

gift groomsman gepersonaliseerde RVS 5-oz fles - dank u gift groomsman gepersonaliseerde RVS 5-oz fles - dank u
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door clo.eli
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2014

Was very quick to receive personalised flasks. Absolutely love the quality, will definitely recommend to others

gift groomsman gepersonaliseerde RVS 5-oz fles - dank u
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door moonhunt
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

DHL delivered to wrong address, but it's not lightinthebox's fault.
but it delayed delivery a little bit.
I opened the box, and all flask was o.k. with engraving, but the quality of individual flask packaging looks so cheap, and low quality.
Given that this is wedding gift, I wish individual package may need to be improved.

gift groomsman gepersonaliseerde RVS 5-oz fles - dank u
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joycefeyen
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2015

Heel mooi!
Tekst staat er mooi op. Snelle levering, mooi geschenk voor de getuige.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sven.glenn
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2015

super en mooie kwaliteit is zeker een aanrader voor dit product.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door polo_passat
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2014

Mooi de letters erin gelaserd. Super leuk cadeau.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ppfm25
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2015

voor de tweede maal dit flesje besteld voor onze mannelijke gasten op de bruiloft tijdens het diner. Eerste x iets mis gegaan met de tekst. Maar nu zijn ze prima op orde.
bedankt voor de snelle levering.
Groetjes siegie en Patricia

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ludovic.Sicard
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2016

Je recommande ce produit : qualité et esthétique.
Rapidité de livraison.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door murirem
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2016

Il n'y a que sur Lightinthebox que l'on des idées comme celle ci à ce prix là!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door morna000
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2016

All good thank you arrived in good time and as pictured

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest