English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (99 reviews)
Schrijf een review
  • Door lemmens.roox
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2014

De bruidegom was er heel blij mee en toonde deze heel trots.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maperels
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2014

super mooie manchetknopen ben er heel blij mee.
ook de levering was heel snel.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martie kuijer
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2013

mooie gegraveerde manchetknopen besteld, zag er perfect uit, mooi voor mijn trouwdag en mijn aanstaande vrouw zal ze schitterend vinden. De datum en onze namen staan erop. op tijd geleverd, wederom net zoals het het receptieboek wat we besteld hadden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eunice B.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2013

Kan niet meer zeggen dan dat ik het resultaat erg mooi vind geworden. Inscriptie is duidelijk met mooie sierlijke letters, hoofdletters zijn ook gelukt. De ontvanger van het cadeau was er zeer blij mee omdat het een persoonlijke boodschap bevatte.
Verder ook leuk ingepakt.

Enige nadeel is de lange verzendtijd die ik had gekozen.

Verder helemaal niks om op aan te merken. Mooi product!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2014

Ik had 2 setjes besteld. 1 setje is prima, maar bij andere setje staan de lijnen scheef. De klantenservice heeft toegezegd dit op te lossen, dus ik ben er erg blij mee!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Riny
  • Geverifieerde Koper
  • May 15, 2013

mooie manchetknopen.
levering was net op het nippertje voor de bruiloft.
Light in the box heeft dat netjes afgehandelt.
zeer tervreden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door inge
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 20, 2014

Ik heb deze bestelt om te geven als een cadeau op zich waren ze vrij snel binnen alleen vindt ik het graveren niet mooi gedaan 1 naam staat niet netjes op het bedoelde gedeelte maar ik de groef eronder dat vindt ik erg slordig twijfel of ik het nu als cadeau moet geven geen tijd om ze terug te sturen ):
Hoop dat ze de volgende keer beter opletten of de graveren wel goed is gegaan want het is namelijk wel een heel mooi persoonlijk cadeau om aan iemand te geven voor hun bruiloft

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ronalddrenthen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2014

Voor de tweede keer laten opsturen, omdat de eerste keer de tekst op 1 manchetknoop niet centrisch en leesbaar was. dit is trouwens goed afgehandeld, maar ook bij tweede levering was wederom 1 manchetknoop niet mooi. uiteindelijk heb ik nu toch 2 manchetknopen die mooi staan bij mijn trouwpak.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Familie Cehan
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

gegrafeerde letters en cijfers zijn middelmatig te lezen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door eliecerab
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 21, 2014

Excelente producto y a tiempo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Gepersonaliseerde Vierkante Manchetknopen
44%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.89
 gepersonaliseerde klassieke manchetknopen
8% koopUSD $ 7.89
 Gepersonaliseerde Ovaal Manchetknopen
5% koopUSD $ 4.33
 gepersonaliseerde RVS 5-oz fles - dank je wel
4% koopUSD $ 5.49
 Gepersonaliseerde Manchetknopen
2% koopUSD $ 6.99
 Gepersonaliseerde Delicate Manchetknopen
2% koopUSD $ 7.89
 Gepersonaliseerde Ovaal Manchetknopen - Initial
1% koopUSD $ 7.89
 gepersonaliseerde eenvoudige manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89
 gepersonaliseerde slanke manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89
 Gepersonaliseerde Classic Manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89
 gepersonaliseerde manchetknopen met strass
1% koopUSD $ 7.89
 gepersonaliseerde roestvrij staal 9-oz fles
1% koopUSD $ 6.29
 Gepersonaliseerde 6-stuks kwaliteit roestvrij staal 8-oz fles Gift Set
1% koopUSD $ 8.69
 gepersonaliseerde zwarte 9-oz fles
1% koopUSD $ 6.69
 gepersonaliseerde vintage tutania florale thema hart ontwerp sieraden doos
1% koopUSD $ 19.99
 gepersonaliseerde dank u 5-oz fles met lederen houder
1% koopUSD $ 7.09
 Gepersonaliseerde Fashion Manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89
 gepersonaliseerde klassiek design manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89
 Gepersonaliseerde Intail Manchetknopen En Tie-bar
1% koopUSD $ 11.09
 gepersonaliseerde zwarte 6-oz fles
1% koopUSD $ 5.09
 gepersonaliseerde vierkante manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89
 gepersonaliseerde rechthoek manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89
 gepersonaliseerde mannen basics geld clip
1% koopUSD $ 2.29
 gepersonaliseerde rechthoekig blok manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89
 Gepersonaliseerde Rechthoekige Manchetknopen
1% koopUSD $ 7.89

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest