English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (47 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tess
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2012

100% perfect!
I ordered this in the Royal Blue and colour is as advertised.
In case you didn't notice, as I didn't the bodice is lace dotted with sequins, not sequins/pearls as I thought but in no way disappointed.
Is stunningly elegant, workmanship perfect, nothing to fault. Thank you!

GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sue
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2012

I ordered this dress made to measure in Burgundy and it arrived in good time (about 2 weeks). It is a beautiful dress, very well made and sewn. The beading is Sequins and everything about it is lovely. However it did not fit and the sleeves fell down my arms. I contacted the company with the problem and their response was immediate. They offered to pay half the cost of the dress to pay for alterations, more if I provided an invoice or to fully refund me if I returned the dress in good order of course. Their service personel were always polite and helpful and communication was good. I chose to have the dress altered, as there is plenty of seam allowance. Perhaps ordering two sizes bigger with the expectation that it will need altering is the best way to go though. This company is very good to deal with and I would order from them again.

GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rrich301
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 14, 2014

I ordered this dress for my son's wedding. The dress fit to a tee. It looked exactly as pictured. All I heard the entire day was "That dress is Stunning". I will order from this site again.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brenda
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2014

The dress was well made and fit very nicely. It was real value for the money spent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carla
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2013

I LOVE this dress!! It hangs wonderfully and I am so very pleased with the design. I sent my measurements and the gown fits perfectly. I have looked a long time for my mother of the bride gown for the upcoming wedding and this is exactly perfect. THANKS!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Frances Evenson
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2013

When I ordered this which was for my daughters wedding, I was a little apprehensive ordering it on line. I did as they suggest to measure correctly and exactly. It came just as they said it would, beautiful and it fit. I do need to have the neckline at the shoulder tucked in, in a couple of places to make fit to perfection! I would recommend anyone who is looking for a dress measured an made to fit order from Light in the Box! Thank-you so very much!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jada
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2013

The dress is beautiful, well made with wonderful detail.
I will definitely be pruchasing more from Light In The Box!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anne-Marie
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2013

This truly is a lovely dress, so flattering and beautifully made. Just perfect!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carol
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2012

My dress arrived in about 4weeks. Absolutely beautiful! Well made and fits like a glove from my own measurements. Loveliest gown I have ever had!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mary Drake
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2012

Beautiful dress!! Delivery very fast, thank you so much :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
10%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
17% koopUSD $ 89.99
 a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684)
4% koopUSD $ 99.99
 Strakke/kolom taffeta en kanten bruidsmoederjurk met boothals en strijksleep
3% koopUSD $ 119.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
3% koopUSD $ 99.99
 schede / column v-hals vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
3% koopUSD $ 99.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 119.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 99.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 129.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
2% koopUSD $ 99.99
 a-lijn v-hals vegen / borstelen trein chiffon en kant moeder van de bruid jurk (682757)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom strapless vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (579749)
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn v-hals asymmetrische kant en chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 99.99
 VIOLETA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 HADJARA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 KARUNA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 FAINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn QW-hals vloer-lengte satijn en kant moeder van de bruid jurk (682755)
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn strapless taft moeder van de bruid jurk (612490)
1% koopUSD $ 119.99
 schede / kolom een ​​schouder chiffon moeder van de bruid jurk (612483)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom strapless chiffon en kant moeder van de bruid jurk (605581)
1% koopUSD $ 139.99
 schede / kolom off-the-shoulder vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 109.99
 schede / column scoop knielange chiffon moeder van de bruid jurk (551489)
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn vierkante vloer-lengte kant en chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 99.99
 LIBENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest