English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (46 reviews)
Schrijf een review
  • Door Carla
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2012

dit was de 1e keer dat ik bij Light in the box iets besteld heb.
De jurk is op mijn maten gemaakt, met de nodige ondersteuning ivm het omzetten van cm in inches.
Het is een hoogwaardige kwaliteitsjurk. erg mooi gemaakt. En past geweldig.

Dit is zeker niet de laatste jurk die ik hier besteld heb.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anie.huerta
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2014

Muy elegante! y de excelente calidad!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rrich301
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 14, 2014

I ordered this dress for my son's wedding. The dress fit to a tee. It looked exactly as pictured. All I heard the entire day was "That dress is Stunning". I will order from this site again.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brenda
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2014

The dress was well made and fit very nicely. It was real value for the money spent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pilar0810
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 03, 2014

Es un modelo muy favorecedor y me gustò mucho

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lol.2428.94
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2013

Платье шикарное! Очень и очень красивое! По размеру- идеально подошло, сидит как влитое! Заказывала цвет-насыщенный синий (как на фото модели), но цвет немного иной, но ничего!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ulitay
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 07, 2013

The dress is beautiful and it fits perfectly except for the sleeves and shoulders which is a little bit loose; but, nothing that could not be fixed. Overall, it is rich in color, elegant style, good quality material and workmanship. Needless to say that the service (delivery and customer response) is excellent and commendable. LITB is highly recommended to all.

Helen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2013

hola yo queria saber si este bestido no podria venir si que se cobre el envio ya que es de madrina pero yo lo voy a usar para mi boda ya que es el modelo y diseno que me gusto y me va a faborecer muchas gracias

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gilana Kleid
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2013

Dear People, Iḿ so happy. Mein Kleid ist wunderschön, perfekt. Passt super. Material toll. Super genäht. Ich danke dass ich diese möglichkeit habe. Weiterhin viel Erfolg.

Seid herzlich gegrüsst,

maravida

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cruising Mama
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2013

I needed a dress for formal nights on a cruise. I ordered this dress in blue. It is beautiful and well made. I thought the dress would stay up on my shoulders because of the photo of the model but it drops off the shoulder. It's still pretty but it does affect the way the top lays and I will have small tucks made in the top.

The folds in the front of the dress pooch out a little and cannot be tacked in without the stitches being seen. This could have been solved by changing how close together they made the folds. Pressing it will helped flatten the look, but it didn't go away.

I tried to be clever and ordered my dress 2 inches shorter to avoid the extra long train and tailoring. I sent in my measurements and the dress fits well. While the length of the overskirt fabric is perfect, the underskirt fabric is uneven with some areas a little shorter than the rest. The train was still too long so off to the seamstress I went. I didn't end up saving the money I thought I would on tailoring but now the dress is wonderful. I guess the moral of the story is to order your exact size and length and take it to your local seamstress for finishing touches.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
10%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
18% koopUSD $ 99.99
 a-lijn v-hals vloer-length georgette moeder van de bruid jurk
4% koopUSD $ 99.99
 schede / column scoop vegen / borstelen trein taft en kant moeder van de bruid jurk (699358)
4% koopUSD $ 149.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
4% koopUSD $ 129.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 119.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 129.99
 schede / column v-hals vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
3% koopUSD $ 179.99
 a-lijn v-hals vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
3% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom off-the-shoulder vloer-length taffeta moeder van de bruid jurk
3% koopUSD $ 99.99
 HADJARA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
3% koopUSD $ 149.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 99.99
 a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684)
3% koopUSD $ 99.99
 a-lijn v-hals vegen / borstelen trein chiffon en kant moeder van de bruid jurk (682757)
2% koopUSD $ 129.99
 a-lijn strapless taft moeder van de bruid jurk (612490)
2% koopUSD $ 149.99
 schede / kolom een ​​schouder chiffon moeder van de bruid jurk (612483)
2% koopUSD $ 99.99
 schede / column scoop chiffon moeder van de bruid jurk (612479)
2% koopUSD $ 179.99
 schede / kolom strapless vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (579749)
2% koopUSD $ 149.99
 a-lijn v-hals asymmetrische kant en chiffon moeder van de bruid jurk
2% koopUSD $ 99.99
 LIBENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 99.99
 VIOLETA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 99.99
 NETTA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 99.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 119.99
 MIGNON - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 129.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 99.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest