English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (47 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sue
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2012

I ordered this dress made to measure in Burgundy and it arrived in good time (about 2 weeks). It is a beautiful dress, very well made and sewn. The beading is Sequins and everything about it is lovely. However it did not fit and the sleeves fell down my arms. I contacted the company with the problem and their response was immediate. They offered to pay half the cost of the dress to pay for alterations, more if I provided an invoice or to fully refund me if I returned the dress in good order of course. Their service personel were always polite and helpful and communication was good. I chose to have the dress altered, as there is plenty of seam allowance. Perhaps ordering two sizes bigger with the expectation that it will need altering is the best way to go though. This company is very good to deal with and I would order from them again.

GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tess
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2011

100% perfect!
I ordered this in the Royal Blue and colour is as advertised.
In case you didn't notice, as I didn't the bodice is lace dotted with sequins, not sequins/pearls as I thought but in no way disappointed.
Is stunningly elegant, workmanship perfect, nothing to fault. Thank you!

GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carla
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2012

dit was de 1e keer dat ik bij Light in the box iets besteld heb.
De jurk is op mijn maten gemaakt, met de nodige ondersteuning ivm het omzetten van cm in inches.
Het is een hoogwaardige kwaliteitsjurk. erg mooi gemaakt. En past geweldig.

Dit is zeker niet de laatste jurk die ik hier besteld heb.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ushasteg
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2014

Отличный покрой платья, очень хорошо смотрится.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anie.huerta
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2014

Muy elegante! y de excelente calidad! La tela de la falta es un poco mas ceniza que la tela de arriba por lo que hace muy buena silueta gracias al contraste.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rrich301
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 14, 2014

I ordered this dress for my son's wedding. The dress fit to a tee. It looked exactly as pictured. All I heard the entire day was "That dress is Stunning". I will order from this site again.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brenda
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2014

The dress was well made and fit very nicely. It was real value for the money spent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pilar0810
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 03, 2014

Es un modelo muy favorecedor y me gustò mucho

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lol.2428.94
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2013

Платье шикарное! Очень и очень красивое! По размеру идеально подошло, сидит как влитое! Заказывала цветнасыщенный синий (как на фото модели), но цвет немного иной, но ничего!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gilana Kleid
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2013

Dear People, Iḿ so happy. Mein Kleid ist wunderschön, perfekt. Passt super. Material toll. Super genäht. Ich danke dass ich diese möglichkeit habe. Weiterhin viel Erfolg.

Seid herzlich gegrüsst,

maravida

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - goud vloer lengte mouwloos chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek / Kant Bruidsmoederjurken - Donker Marine
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - dark navy enkellange mouwloos chiffon / kant
1% koopUSD $ 99.99
 lanting schede / kolom koningin anne kant en tule moeder van de bruid jurk (551472)
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 lanting mix&match convertible dress vloer-length jersey schede / kolom jurk (633753)
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - zwarte vloer-length mouwloos chiffon / kant
1% koopUSD $ 119.99
 HADJARA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
2% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte/Watteau Sleep Doek Bruidsmoederjurken - Koningsblauw Mouwloos Grote Maten
2% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Sweep / Brush Sleep Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Goud Mouwloos
3% koopUSD $ 119.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
3% koopUSD $ 99.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 109.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - pool tea-length korte mouwen van chiffon
4% koopUSD $ 99.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Korte mouw Grote Maten
5% koopUSD $ 139.99
 lanting schede / kolom moeder van de bruid jurk - dark navy enkellange korte mouwen van chiffon
6% koopUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - regentschap vloer lengte met korte mouwen tule
7% koopUSD $ 139.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken 3/4-length Mouw
7% koopUSD $ 62.99
 JOVANKA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
8% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Donker Marine Halfe Mouw
8% koopUSD $ 119.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest