English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (47 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sue
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2012

I ordered this dress made to measure in Burgundy and it arrived in good time (about 2 weeks). It is a beautiful dress, very well made and sewn. The beading is Sequins and everything about it is lovely. However it did not fit and the sleeves fell down my arms. I contacted the company with the problem and their response was immediate. They offered to pay half the cost of the dress to pay for alterations, more if I provided an invoice or to fully refund me if I returned the dress in good order of course. Their service personel were always polite and helpful and communication was good. I chose to have the dress altered, as there is plenty of seam allowance. Perhaps ordering two sizes bigger with the expectation that it will need altering is the best way to go though. This company is very good to deal with and I would order from them again.

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Strijksleep Korte mouw Chiffon / Stretchsatijn - Kralen / Drapering /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tess
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2011

100% perfect!
I ordered this in the Royal Blue and colour is as advertised.
In case you didn't notice, as I didn't the bodice is lace dotted with sequins, not sequins/pearls as I thought but in no way disappointed.
Is stunningly elegant, workmanship perfect, nothing to fault. Thank you!

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Strijksleep Korte mouw Chiffon / Stretchsatijn - Kralen / Drapering /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carla
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2012

dit was de 1e keer dat ik bij Light in the box iets besteld heb.
De jurk is op mijn maten gemaakt, met de nodige ondersteuning ivm het omzetten van cm in inches.
Het is een hoogwaardige kwaliteitsjurk. erg mooi gemaakt. En past geweldig.

Dit is zeker niet de laatste jurk die ik hier besteld heb.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ushasteg
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2014

Отличный покрой платья, очень хорошо смотрится.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anie.huerta
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2014

Muy elegante! y de excelente calidad! La tela de la falta es un poco mas ceniza que la tela de arriba por lo que hace muy buena silueta gracias al contraste.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rrich301
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 14, 2014

I ordered this dress for my son's wedding. The dress fit to a tee. It looked exactly as pictured. All I heard the entire day was "That dress is Stunning". I will order from this site again.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brenda
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2014

The dress was well made and fit very nicely. It was real value for the money spent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pilar0810
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 03, 2014

Es un modelo muy favorecedor y me gustò mucho

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lol.2428.94
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2013

Платье шикарное! Очень и очень красивое! По размеру идеально подошло, сидит как влитое! Заказывала цветнасыщенный синий (как на фото модели), но цвет немного иной, но ничего!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gilana Kleid
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2013

Dear People, Iḿ so happy. Mein Kleid ist wunderschön, perfekt. Passt super. Material toll. Super genäht. Ich danke dass ich diese möglichkeit habe. Weiterhin viel Erfolg.

Seid herzlich gegrüsst,

maravida

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Strijksleep Korte mouw Chiffon / Stretchsatijn - Kralen / Drapering /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond / Watteausleep Mouwloos Chiffon - Kralen / Drapering /
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Tot de enkel Kant Bruidsmeisjesjurk - Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
1% koopUSD $ 84.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Over de knie Korte mouw Chiffon / Tule - Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 2017 lanting bride® schede / kolom moeder van de bruid jurk vloer lengte korte mouwen van chiffon met plooien
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon - Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Korte mouw Tule / Charmeuse - Appliques
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Mouwloos Chiffon / Kant - Kant / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Strijksleep Mouwloos Kant / Taffeta - Appliques / Kralen /
1% koopUSD $ 76.49
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Glitter & Sprankel Tweedelig Tot de enkel Mouwloos Kant Pailletten  - Kant Pailletten
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Blote rug Elegant Tot de grond Korte mouw Jersey  -  Appliques Kralen Kruiselings Plooien
2% koopUSD $ 99.99
 2017 lanting bride® schede / kolom moeder van de bruid jurk - elegante enkellange half sleeve
2% koopUSD $ 98.41
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon - Kralen
2% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Drapering / Kruiselings
3% koopUSD $ 76.49
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Zijdrapering
3% koopUSD $ 109.99
 2017 lanting bride® a-lijn moeder van de bruid jurk - elegante enkellange mouwloos chiffon kant met appliques
3% koopUSD $ 99.99
 2017 lanting bride® schede / kolom moeder van de bruid jurk vloer lengte korte mouwen van chiffon met pailletten
4% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon / Satijn - Kralen
4% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kristaldetails
4% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches
5% koopUSD $ 80.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Appliques
5% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen / Zijdrapering /
5% koopUSD $ 93.49
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Organza - Appliques / Kralen / Ruches / Plooien
6% koopUSD $ 76.49
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Blote rug Elegant Tot de grond Halve mouw Chiffon  -  Kralen
6% koopUSD $ 84.99
 2017 lanting bride® schede / kolom moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein mouwloze chiffon met criss cross
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch Korte mouw Chiffon / Kant - Bloem(en) / Plooien
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 119.99
 2017 lanting bride® schede / kolom moeder van de bruid jurk - elegante enkellange 3/4 mouwen van chiffon / kant
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Kant / Satijn - Kralen / Kant
1% koopUSD $ 79.99
 2017 lanting bride® schede / kolom moeder van de bruid jurk vloer lengte korte mouwen van chiffon / kant met appliques
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Appliques / Kralen / Drapering /
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Bruidsmoederjurken - Blote rug Tot de grond Halve mouw Kant Tule  -  Appliques Kralen
1% koopUSD $ 109.99
 Jurk A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon / Kant met Kralen / Kant / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de grond Mouwloos Chiffon / Kant  -  Kant
1% koopUSD $ 109.99
 2017 lanting bride® a-lijn moeder van de bruid jurk - elegante enkellange half mouwen van chiffon met appliques
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de grond 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kralen / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Lagen
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Kristaldetails / Pailletten /
1% koopUSD $ 118.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Knopen / Kristaldetails /
1% koopUSD $ 98.99
 Jurk - Omslag inbegrepen Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Appliques / Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 101.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Mouwloos Chiffon / Kant - Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 101.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken - Hoge split Tot de grond Mouwloos Chiffon Kant  -  Kralen Kant Plooien
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Georgette - Kralen / Bloem(en) / Kant /
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon  -  Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon - Kralen / Drapering / Ruches / Plooien /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Strijksleep Halve mouw Chiffon / Kant - Bloem(en) / Kant / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Appliques /
1% koopUSD $ 110.49
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 116.99
 2017 lanting bride® a-lijn moeder van de bruid jurk asymmetrische lange mouwen van chiffon met appliques / beading
1% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Organza - Appliques / Kralen / Kant / Kruiselings
1% koopUSD $ 129.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
BTest