English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (47 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tess
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2012

100% perfect!
I ordered this in the Royal Blue and colour is as advertised.
In case you didn't notice, as I didn't the bodice is lace dotted with sequins, not sequins/pearls as I thought but in no way disappointed.
Is stunningly elegant, workmanship perfect, nothing to fault. Thank you!

GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sue
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2012

I ordered this dress made to measure in Burgundy and it arrived in good time (about 2 weeks). It is a beautiful dress, very well made and sewn. The beading is Sequins and everything about it is lovely. However it did not fit and the sleeves fell down my arms. I contacted the company with the problem and their response was immediate. They offered to pay half the cost of the dress to pay for alterations, more if I provided an invoice or to fully refund me if I returned the dress in good order of course. Their service personel were always polite and helpful and communication was good. I chose to have the dress altered, as there is plenty of seam allowance. Perhaps ordering two sizes bigger with the expectation that it will need altering is the best way to go though. This company is very good to deal with and I would order from them again.

GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gilana Kleid
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2013

Dear People, Iḿ so happy. Mein Kleid ist wunderschön, perfekt. Passt super. Material toll. Super genäht. Ich danke dass ich diese möglichkeit habe. Weiterhin viel Erfolg.

Seid herzlich gegrüsst,

maravida

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gaby
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 06, 2012

Top Ware, man muß aber beachten, dass man noch einen Schneider nacharbeiten lassen muß (ohne maßnehmen gehts halt nicht so genau).
Stoff super, Trotz nacharbeitern (100€) noch immer sehr günstig.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ushasteg
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2014

Отличный покрой платья, очень хорошо смотрится.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anie.huerta
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2014

Muy elegante! y de excelente calidad! La tela de la falta es un poco mas ceniza que la tela de arriba por lo que hace muy buena silueta gracias al contraste.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rrich301
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 14, 2014

I ordered this dress for my son's wedding. The dress fit to a tee. It looked exactly as pictured. All I heard the entire day was "That dress is Stunning". I will order from this site again.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brenda
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2014

The dress was well made and fit very nicely. It was real value for the money spent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pilar0810
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 03, 2014

Es un modelo muy favorecedor y me gustò mucho

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lol.2428.94
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2013

Платье шикарное! Очень и очень красивое! По размеру- идеально подошло, сидит как влитое! Заказывала цвет-насыщенный синий (как на фото модели), но цвет немного иной, но ничего!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 GILANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
10%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length half sleeve kant en stretch satijn a-lijn jurk
17% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk asymmetrische lange mouwen van chiffon a-lijn jurk
4% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein korte mouw kant en taft trompet / zeemeermin jurk
3% koopUSD $ 119.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
3% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte half mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
3% koopUSD $ 99.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 119.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 99.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 129.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
2% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein half mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length korte mouwen van chiffon en kant schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk asymmetrische korte mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
1% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length mouwloos chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 89.99
 HADJARA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 KARUNA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 FAINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn QW-hals vloer-lengte satijn en kant moeder van de bruid jurk (682755)
1% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte half sleeve taft en kant a-lijn jurk
1% koopUSD $ 119.99
 schede / kolom een ​​schouder chiffon moeder van de bruid jurk (612483)
1% koopUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte 3/4 lengte mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
1% koopUSD $ 139.99
 schede / kolom off-the-shoulder vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 109.99
 schede / column scoop knielange chiffon moeder van de bruid jurk (551489)
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn vierkante vloer-lengte kant en chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 99.99
 LIBENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest