English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (35 reviews)
Schrijf een review
  • Door ladydi9225
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 23, 2014

Dress is perfect. Beautifully crafted, fits perfectly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bbrn805
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 06, 2014

A lovely dress well made and quality materials
I received many compliments and directed many to your site

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door parleenc
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2014

I really love this dress and can't wait to wear it. This dress fits perfectly. I am 5"3 , I order a size 8. The length is perfect with my 3 inch heels. This is a very beautiful dress!!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alice
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2014

I love it I bought for my sister for her sons wedding in August can't wait to see her in it

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deb Diamond
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2014

Loved the dress. Loved the color. Can't wait to wear it to my daughter's wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marybyrne60@hot
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2014

Beautiful dress,very well made.Excellent tracking service.Dress a little big on chest for me,but hopefully can be adjusted by dress maker.Also a little too long for my height.I guess I should have grown a bit more. Im only 5 foot 1 inch but that's not your fault.HA HA.I didn't give exact measurements,but will next time.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ladyduhlia
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2014

I am absolutely thrilled with this dress. I was very nervous about ordering, but all the positive reviews on this site, and on independent review websites, convinced me to take a chance. This dress is one of the best purchases I have ever made. The color was exactly what I expected, and the craftsmanship exceeded my expectations. The top taffeta layer is lined with another material to give it substance. The dress fit me perfectly, as I had opted for the custom fit sending them my measurements. The dress came in on time; I had ordered Feb. 1 and received it March 5th. I am a singer and perform to the public, and I wore this dress for one of our shows...received many compliments on the dress. I will also be wearing for an upcoming wedding, and I can't wait to wear it again. Thank you, for such an awesome shopping experience.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lkpoff_james
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2014

Beautifully well made dress! Color is gorgeous and material is expensive looking!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door azuniga074
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2014

Awesome seller, quick response, highly recommend.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2013

HAD MY DRESS FOR MY SONS WEDDING I WAS SO PLEASED WITH IT OVER THE MOON MY HUBBY HAD A TEAR IN HIS EYE WHEN HE SEEN ME AS I DIDNT SHOW HIM TILL THE DAY XX
EVEN ORDERED MY DAUGHTERS BRIDESMAID DRESS FOR MY NEPHEWS WEDDING AS WELL SO PLEASED WITH SERVCE THANK YOU X

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 HAVILAH - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Taf
26%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
20% koopUSD $ 89.99
 a-lijn v-hals asymmetrische kant en chiffon moeder van de bruid jurk
7% koopUSD $ 99.99
 a-lijn strapless taft moeder van de bruid jurk (612490)
5% koopUSD $ 119.99
 Strakke/kolom taffeta en kanten bruidsmoederjurk met boothals en strijksleep
4% koopUSD $ 119.99
 schede / column scoop vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
2% koopUSD $ 109.99
 ISBEL - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Kant met Bolero
2% koopUSD $ 89.99
 Strakke/kolom taffeta bruidsmoederjurk met V-hals, knielengte
2% koopUSD $ 89.99
 VIOLETA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 119.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 79.99
 schede / column scoop vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin - V-hals - Moeder van de bruid jurk ( Taf ) - Sweep / Brush Sleep
1% koopUSD $ 89.99
 schede / column queen anne sweetheart asymmetrisch chiffon en kant moeder van de bruid jurk (699350)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / column juweel chiffon en tule moeder van de bruid jurk (612492)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / column sweetheart vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (605572)
1% koopUSD $ 139.99
 trompet / mermaid halster v-hals vloer-lengte satijn moeder van de bruid jurk (605561)
1% koopUSD $ 129.99
 schede / kolom strapless vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (579749)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / column v-hals vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 99.99
 LIBENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn strapless vloer-lengte satijn moeder van de bruid jurk met een wrap
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn juweel knielange chiffon moeder van de bruid jurk met een wrap
1% koopUSD $ 89.99
 NETTA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 109.99
 MIGNON - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 129.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest