English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (16 reviews)
Schrijf een review
  • Door Maarten
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2011

Toen ik de lamp voor het eerst zag dacht ik meteen van; wat een geweldigde lamp!
Ik heb er dan uiteindelijk ook 2 besteld voor boven onze eetkamertafel.

De lampen worden heel goed verpakt bij je thuisbezorgd in een stevige kartonnen doos. Als je de doos openmaakt denk je als eerste 'waar ben ik aan begonnen!' De lampen komen namelijk in losse onderdelen bij je thuis aan. Je dient de lamp helemaal zelf in elkaar te schroeven en dit is voor de gemiddelde man goed te doen. Ik ben er ongeveer 4 uur mee bezig geweest maar het eind resultaat mag er dan ook wel zijn!

De lampen zijn netjes afgewerkt en voorzien van matte aluminuim linten die samen een hele mooie ronde bol vormen en eventueel ook nog wat gebogen kunnen om de bol te vormen. De lamp is voorzien van 6 halogeen 20w 12 volt lampjes die in combinatie met de aluminium linten zorgen voor mooie tekeningen op de muur.

Mocht je maar 1 lichtpunt boven de tafel hebben dan is een goed alternatief om een RVS pendelbalk te bestellen en de lampen daaraan te bevestigen zodat je deze balk over de centraaldoos hangt.

NAVAJO - Kroonluchter Hedendaagse Stijl Mini NAVAJO - Kroonluchter Hedendaagse Stijl Mini
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angelo
  • Jan 24, 2012

Hoi Maarten,
Hoe heb jij de lampen naar nederland gekregen?
Ik heb vernomen dat zij niet naar nederland versturen maar dit zou ook artikel gebonden kunnen zijn.
Graag hoor ik van jou.

Mvg
Angelo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shahlm
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2015

Fabulous looking light. Not bright enough but I don't care...it looks great and everyone that see it, loves it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bebelemaitre
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2014

Prix très correct, rapport qualité prix intéressant, je recommande.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rachel
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 21, 2011

bien reçu, bon, le paquet a été ouvert par la douane et donc dans un état deplorable a la reception mais le tt est bien arrivé, nous sommes en plein montage et ça promet d'etre beau!avons hate de la fixer et de l'essayer!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elena Cyprrus
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2011

This light is perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door corrado
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2011

potrei avere altre foto e piu' descrizione dell'oggetto?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wina
  • Jun 13, 2011

bonjour ..
est ce que vous avez un grand taille ..
merci.

Antwoord Was dit nuttig? (3) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marigardinali
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

Adorei. Em arame, fosco, diferente.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natasha
  • Jul 20, 2013

vorrei sapere se avete anche le luci da comodino e il prezzo grazie

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kroonluchters / Plafond Lichten & hangers - Kristal / Lamp Inbegrepen - Hedendaags / Kom - Woonkamer / Eetkamer / Slaapkamer
33% koopUSD $ 140.99
 Max 40W Kroonluchters ,  Traditioneel / Klassiek Chroom Kenmerk for kaars Style Acryl Woonkamer / Slaapkamer / Eetkamer
66% koopUSD $ 68.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest