English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (73 reviews)
Schrijf een review
  • Door Veronica
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2013

I ordered this dress in November last year and arrived promptly. I bought it to go to Dubai in January for my daughters birthday. Dress is beautifully made and fitted like a glove. I ordered a 14 based on my measurements and was perfect.

Here I am wearing the dress for her birthday dinner at the beautiful BurjAlArab hotel. Felt very glamourous in this gorgeous dress.

LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Halve mouw Chiffon Kant - Kant Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2011

This dress is awesome. It fits like a glove, with custom measurements. (I appreciate that option because I'm a wierd size.) Here it is at the Marine Corps Ball this year in Dark Navy.

LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Halve mouw Chiffon Kant - Kant Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angiehmn
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2011

I ordered this dress for my sons May wedding. The dress came promptly as promised. It is very well made and perfect for mother of the groom! I needed moderate alterations and the seamstress said that the dress was beautifully made! The color was perfect as well!

LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Halve mouw Chiffon Kant - Kant Zijdrapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door arlenetoliver
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2015

This is a very elegant dress. The quality is excellent. I am 5'5" and I usually wear my hem above the knee so I am having this dress altered to fit my height. If you like your hem covering your knees then the length will be perfect. I am usually an 810 size and had purchased another similar dress in a 12 but the bust was too small for my 38DDD girls. The 14 fit my bust and yet did not look too big in the overall body fit due to the beautiful ruching. I ordered the GREEN and I love it since it matches my eye color!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 08, 2014

Beautiful! Perfect fit. I am so pleased with the quality and elegance of my dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmgl
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

This dress is just stunning. It is actually even better than the photos which do not show the rich ruching detail. The built in bra is perfect and supportive. Size is true to the 16W that I ordered. Fit and length are very flattering. This dress can be worn to a cocktail party or any occasion.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lm260361
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2014

Great fit and perfect length perfect little black dress that covers a multitude of sins :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Myr
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2014

Robe très belle, bonne matière, j'ai pris ma taille habituelle. Je recommande. livraison Rapide, merci.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mandywitty
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2014

We'll made, fits beautifully and makes me look great. What more can you ask

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pamelabrown979
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2014

Dress fits true to size,and I look so good. Have tried at least 4 pink dresses,to fit for function,this is the best,sent all others back! Next purchase 2 green dresses from this company waiting for them.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Halve mouw Chiffon Kant - Kant Zijdrapering
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 62.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de grond Korte mouw Chiffon Kant - Kant Sjerp / Lint Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de grond Lange mouw Chiffon - Bloem(en)
1% koopUSD $ 109.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Korte mouw Chiffon Kant - Kralen Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Korte mouw Chiffon - Kralen Kristaldetails Ruches
1% koopUSD $ 71.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Glitter & Sprankel Zwart jurkje Tot de knie 3/4 mouw Kant - Pailletten
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk - Strak/kolom Met sieraad Grote maten / Petite met Strik(ken) / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie 3/4 mouw Satijn - Appliques Bloem(en) Kristallen
1% koopUSD $ 113.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de knie Halve mouw Chiffon Kant - Kant
1% koopUSD $ 85.49
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Appliques
1% koopUSD $ 85.49
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Tweedelig Tot de knie Mouwloos Chiffon - Kralen Kruiselings
2% koopUSD $ 85.49
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kant / Kruiselings / Ruches
2% koopUSD $ 94.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
2% koopUSD $ 94.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Taffeta - Kruiselings / Zijdrapering
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Mouwloos Chiffon / Kant - Kant /
4% koopUSD $ 79.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Tweedelig Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Kant Taffeta - Appliques
4% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Over de knie Korte mouw Chiffon Tule - Kralen Ruches
4% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie Halve mouw Kant - Appliques / Kralen
5% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Vintage-geinspireerd Tot de knie Halve mouw Chiffon Tule - Appliques
5% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de knie Halve mouw Kant - Appliques
5% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Tweedelig Tot de knie Mouwloos Kant Satijn - Kant Plooien
6% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie Mouwloos Chiffon Kant - Kant
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Halve mouw Chiffon - Ruches
6% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon -
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Kant - Kant
1% koopUSD $ 71.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Mouwloos Chiffon Tule - Appliques Kralen
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Tot de enkel Kant Bruidsmeisjesjurk - Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de knie Korte mouw Kant Taffeta - Kralen Bloem(en) Kant
1% koopUSD $ 104.49
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de enkel Lange mouw Chiffon - Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de knie Halve mouw Chiffon Kant - Appliques Plooien
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kruiselings Kristallen broche
1% koopUSD $ 75.99
 LAN TING BRIDE Tot de knie V-hals Bruidsmeisjesjurk - Elegant Mouwloos Kant
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Tweedelig Hoge split Tot de knie Mouwloos Kant Satijn - Kant Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Tweedelig Tot de knie Mouwloos Chiffon - Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Taffeta - Drapering / Ruches / Plooien
1% koopUSD $ 62.99
 LAN TING BRIDE Trompet / zeemeermin Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Over de knie Lange mouw Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 94.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - See Through Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon Kant - Kralen Strik(ken) Kristaldetails Sjerp
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon - Kant
1% koopUSD $ 94.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon / Taffeta -
1% koopUSD $ 107.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Mouwloos Chiffon - Bloem(en) Plooien
1% koopUSD $ 62.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie Korte mouw Chiffon - Pareldetails Gerimpeld
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Kort Kort/Mini Halve mouw Kant Stretchsatijn  -  Kralen Appliques Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Blote rug Tot de knie Korte mouw Chiffon Kant - Appliques Strik(ken) Sjerp
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken - Tweedelig Hoog laag Asymmetrisch Mouwloos Chiffon Satijn  -  Kralen Plooien
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Vintage-geinspireerd Tot de knie Korte mouw Tule Jersey - Appliques
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Appliques
1% koopUSD $ 107.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de enkel 3/4 mouw Kant Jersey - Appliques Pailletten Plooien
1% koopUSD $ 107.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest