English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (79 reviews)
Schrijf een review
  • Door Veronica
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2013

I ordered this dress in November last year and arrived promptly. I bought it to go to Dubai in January for my daughters birthday. Dress is beautifully made and fitted like a glove. I ordered a 14 based on my measurements and was perfect.

Here I am wearing the dress for her birthday dinner at the beautiful Burj-Al-Arab hotel. Felt very glamourous in this gorgeous dress.

HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cyndy
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2011

I wore the dress at my sons wedding. The dress wasn't exactly what I expected but I did get several compliments on it. It had some support in it but I really wasn't happy with the chest support. I wasn't that comfortable in the dress. I did discover some seams that were loose but it was too late to send the dress back. Overall, because of the compliments I received, the dress was ok and I would buy from Lightinthebox again.

HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2011

This dress is awesome. It fits like a glove, with custom measurements. (I appreciate that option because I'm a wierd size.) Here it is at the Marine Corps Ball this year in Dark Navy.

HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door poppy
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 03, 2011

I bought this dress with another one for my daughter's wedding (hers is reviewed under sequin floor length sheaf). The quality is outstanding, it is fully lined. I ordered champagne but I am not sure that it suits me., This has nothing to do with the quality or service of LITB, I would recommend them.

HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
Antwoord Was dit nuttig? (8) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angiehmn
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2011

I ordered this dress for my sons May wedding. The dress came promptly as promised. It is very well made and perfect for mother of the groom! I needed moderate alterations and the seamstress said that the dress was beautifully made! The color was perfect as well!

HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
Antwoord Was dit nuttig? (8) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Antonia Silvest
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2013

arrivato oggi ...perfetto !!!!!!!!!!!!!grazie !!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door venturi daniela
  • Dec 30, 2012

ne ho scelto un altro della vostra collezione grazie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIO
  • Jun 22, 2011

OTTIMO PRODOTTO TEMPI DI CONSEGNA RISPETTATI MASSIMA SERIETA' CONSIGLIATISSIMO

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door valentina
  • May 11, 2011

buona sera volevo chiedere gentilmente una cosa a me piace tantissimo questo vestito nero in pizzo e chiffon e volevo sapere se c'è anche per le misure taglie forti.io porto una 56/58.grazie per l aiuto e buona serata.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door divers10
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2015

Lovely dress but not for my coloring!
It had a strange and strong odor

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
16%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
14% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Bordeaux Halfe Mouw Grote Maten
7% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Zwart Mouwloos Grote Maten
6% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 89.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
3% koopUSD $ 89.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 89.99
 PATTY - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
3% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Chocolade Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Asymmetrisch Kant/Doek Bruidsmoederjurken - Zilver Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 VESNA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Donker Marine Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Druif 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Kant/Satijn Bruidsmoederjurken - Druif 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 URIT - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 QUENDY - van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Sweep / Brush Sleep Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Regentschap 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Int Blauw Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Fuchsia Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Zwart 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 MAIDENHEAD - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Druif Lange mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest