English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (79 reviews)
Schrijf een review
  • Door Veronica
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2013

I ordered this dress in November last year and arrived promptly. I bought it to go to Dubai in January for my daughters birthday. Dress is beautifully made and fitted like a glove. I ordered a 14 based on my measurements and was perfect.

Here I am wearing the dress for her birthday dinner at the beautiful BurjAlArab hotel. Felt very glamourous in this gorgeous dress.

Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kant /
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2011

This dress is awesome. It fits like a glove, with custom measurements. (I appreciate that option because I'm a wierd size.) Here it is at the Marine Corps Ball this year in Dark Navy.

Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kant /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angiehmn
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2011

I ordered this dress for my sons May wedding. The dress came promptly as promised. It is very well made and perfect for mother of the groom! I needed moderate alterations and the seamstress said that the dress was beautifully made! The color was perfect as well!

Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kant /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door arlenetoliver
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2015

This is a very elegant dress. The quality is excellent. I am 5'5" and I usually wear my hem above the knee so I am having this dress altered to fit my height. If you like your hem covering your knees then the length will be perfect. I am usually an 810 size and had purchased another similar dress in a 12 but the bust was too small for my 38DDD girls. The 14 fit my bust and yet did not look too big in the overall body fit due to the beautiful ruching. I ordered the GREEN and I love it since it matches my eye color!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 08, 2014

Beautiful! Perfect fit. I am so pleased with the quality and elegance of my dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmgl
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

This dress is just stunning. It is actually even better than the photos which do not show the rich ruching detail. The built in bra is perfect and supportive. Size is true to the 16W that I ordered. Fit and length are very flattering. This dress can be worn to a cocktail party or any occasion.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lm260361
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2014

Great fit and perfect length perfect little black dress that covers a multitude of sins :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Myr
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2014

Robe très belle, bonne matière, j'ai pris ma taille habituelle. Je recommande. livraison Rapide, merci.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mandywitty
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2014

We'll made, fits beautifully and makes me look great. What more can you ask

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pamelabrown979
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2014

Dress fits true to size,and I look so good. Have tried at least 4 pink dresses,to fit for function,this is the best,sent all others back! Next purchase 2 green dresses from this company waiting for them.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Tot de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kant /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon / Taffeta -
1% koopUSD $ 116.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Kant - Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Kant -
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Kristaldetails / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Chiffon / Tule - Appliques / Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Stretchsatijn - Zijdrapering
1% koopUSD $ 39.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Appliques
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Mouwloos Chiffon -
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala / Bruiloft Jurk Trompet / zeemeermin Met sieraad Tot de grond Kant / Satijn met Knopen / Bloem(en) / Kant
1% koopUSD $ 80.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Zijdrapering
2% koopUSD $ 98.99
 Strak/kolom Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Kant - Kant / Sjerp / Lint
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Kant - Kant / Kruiselings
2% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Kant / Satijn - Kant
3% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon / Tule - Appliques / Ruches
3% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de knie Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Bloem(en) /
3% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Satijn - Appliques / Kralen / Kristaldetails / Pailletten
4% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kristaldetails
4% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kant / Sjerp / Lint
4% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Kant -
5% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Drapering
5% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Mouwloos Chiffon / Kant - Kant / Kristallen
5% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Chiffon - Kant
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Over de knie Korte mouw Chiffon / Tule - Kralen / Ruches
6% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Drapering / Kant / Ruches
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Chiffon -
1% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie 3/4 mouw Kant - Kristallen broche
1% koopUSD $ 134.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Kant / Jersey - Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kant / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Kant - Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon -
1% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Halve mouw Chiffon - Ruches
1% koopUSD $ 80.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Tule - Appliques / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Satijn - Pailletten
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Kant / Satijn - Strik(ken) / Kruiselings /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Chiffon - Kralen /
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Kant
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kralen / Drapering / Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Tule / Jersey - Appliques / Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie Halve mouw Kant - Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Kant / Taffeta - Strik(ken) / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses BruidsmoederjurkenTot de
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen
1% koopUSD $ 125.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Split voorzijde / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Chiffon - Knopen
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Chiffon - Patroon / Print
1% koopUSD $ 139.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest