English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (44 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lucy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2013

UITELICHTE REVIEW

I love the wig, but the time it took to arrive was horrible. I ordered it at 6 november, but it arrived somewhere in january. But it was probably because of christmas.
Anyway, the wig itself is great! I like its fluffyness. c:

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Chloé
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2012

Cette perruque est vraiment MAGNIFIQUE !
Je l'ai attendu pendant 1 mois et 4 jours, mais ça valait vraiment le coup.
Super bonne qualité.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MissClo
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2012

Très bonne qualité, facile à coiffer, je suis très contente de cette perruque (surtout avec le prix) Je vais l'utiliser pour faire le Comte Alois de Black Butler (pas encore finit le costume). Reçu au bout d'une semaine. Elle me convient parfaitement.

Very good quality, easy to brush, I'm very happy about this wig (especially with the price) I gonna use it for Alois Trancy of "Black Butler"(I havn't finished the outfit yet). Received on only one week. It perfectly suits me.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door brynnagirl
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2014

This wig is great! I recently used it for my davesprite cosplay. The fibers are good and don't shed, plus there's a lot of them. It was a bit poofier than expected, but with a bit of styling it was alright. I definitely recommend it. :3

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door clarck_900
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2013

a peruca chego em bom estado, esta otima, gostei muito, e nem demoro tanto ^^

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Niamh
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2013

Well made! Works brilliantly for all of the short blond haired character I cosplay.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Strider
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Excellent product. The wig shipped within 13 days of ordering it and came in a nice box with protective cardboard around the wig. The wig is easy to style and perfect for my England from APH and Dave Strider cosplay from a webcomic called Homestuck. The fibers are high quality and I am very pleased.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angel-night51
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 30, 2013

Perruque bien reçut dans les temps je suis très satisfaite :) elle m'a servis pour mon cosplay de sherry birkin de Resident evil 6 :)

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kiki tomtom
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2013

wig arrived very fluffy, but didn't need much taming to look decent. i was able to style it just the way i wanted it in only ten minutes, and the fibres are very nice. it's a really good wig for it's price, although the colour is a bit more ashy than in the picture.

used it to cosplay dave strider and have gotten many compliments on it!!

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diogo Amorim
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2013

a qualidade do produto é ótima especialmente o preço. o problema foi a entrega. a peruca foi enviada dia 17/3 e só chegou hoje 2/5. (no frete econômico)

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 licht gouden cosplay pruik geinspireerd door hetalia engeland arthur Kirkland
10% koopUSD $ 19.99
 geinspireerd door Dramatical Murder Noiz Cosplay Kostuums
20% koopUSD $ 119.99
 cosplay pruik geinspireerd door de basketbal die Kuroko speelt Kuroko Tetsuya gradientkleur
30% koopUSD $ 16.99
 Fairy Tail Lucy Heartfilia anime cosplaypruik
40% koopUSD $ 21.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest