English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (43 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lucy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2014

UITELICHTE REVIEW

I love the wig, but the time it took to arrive was horrible. I ordered it at 6 november, but it arrived somewhere in january. But it was probably because of christmas.
Anyway, the wig itself is great! I like its fluffyness. c:

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door brynnagirl
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2014

This wig is great! I recently used it for my davesprite cosplay. The fibers are good and don't shed, plus there's a lot of them. It was a bit poofier than expected, but with a bit of styling it was alright. I definitely recommend it. :3

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angel-night51
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2014

Perruque bien reçut dans les temps je suis très satisfaite :) elle m'a servis pour mon cosplay de sherry birkin de Resident evil 6 :)

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Niamh
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2014

Well made! Works brilliantly for all of the short blond haired character I cosplay.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door clarck_900
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2013

a peruca chego em bom estado, esta otima, gostei muito, e nem demoro tanto ^^

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kiki tomtom
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2013

wig arrived very fluffy, but didn't need much taming to look decent. i was able to style it just the way i wanted it in only ten minutes, and the fibres are very nice. it's a really good wig for it's price, although the colour is a bit more ashy than in the picture.

used it to cosplay dave strider and have gotten many compliments on it!!

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diogo Amorim
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2013

a qualidade do produto é ótima especialmente o preço. o problema foi a entrega. a peruca foi enviada dia 17/3 e só chegou hoje 2/5. (no frete econômico)

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Strider
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Excellent product. The wig shipped within 13 days of ordering it and came in a nice box with protective cardboard around the wig. The wig is easy to style and perfect for my England from APH and Dave Strider cosplay from a webcomic called Homestuck. The fibers are high quality and I am very pleased.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joseilton Mart
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2013

Hum gostei muito da peruca é bem confortável e super legal de usar.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Chloé
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2012

Cette perruque est vraiment MA-GNI-FIQUE !
Je l'ai attendu pendant 1 mois et 4 jours, mais ça valait vraiment le coup.
Super bonne qualité.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 cosplay pruik geinspireerd door inu × boku geheime dienst Banri Watanuki
8% koopUSD $ 13.99
 cosplay pruik geinspireerd door Gintama Gintoki Sakata
6% koopUSD $ 14.99
 cosplay pruik geinspireerd door Durarara! Izaya orihara
4% koopUSD $ 9.99
 sasori rode cosplay pruik
4% koopUSD $ 15.99
 liefde levend! tojo Nozomi hair extensions cosplay pruik
4% koopUSD $ 11.99
 hyuuga neji cosplay pruik
4% koopUSD $ 19.99
 koningin victoria cosplay pruik
4% koopUSD $ 19.99
 Nogizaka Haruka hair extensions cosplay pruik
4% koopUSD $ 9.99
 Cosplay Pruik Geinspireerd door aanval op Titan TV Ver. Armin Arlert
2% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruik Geinspireerd door aanval op Titan tv Ver.Levi
2% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruik Geinspireerd door Toaru Majutsu geen Index Accelerator
2% koopUSD $ 15.99
 Cosplay Pruik Geinspireerd door aanval op Titan Krista Lenz
2% koopUSD $ 29.99
 Shizune cosplay pruik
2% koopUSD $ 19.99
 houten blad ninja dorp tentencoplay pruik
2% koopUSD $ 19.99
 cardcaptor sakura daidouji tomoyo hair extensions cosplay pruik
2% koopUSD $ 23.99
 cosplay pruik geinspireerd door saint-serie-Saori Kido
2% koopUSD $ 29.99
 cosplay pruik geinspireerd door blauwe exorcist rin okumura
2% koopUSD $ 15.99
 cosplay pruik geinspireerd door Gintama Hijikata toushirou
2% koopUSD $ 9.99
 Sebastian Michaelis cosplay pruik
2% koopUSD $ 19.99
 sasuke uchiha cosplay pruik
2% koopUSD $ 15.99
 Ichigo Kurosaki cosplay pruik
2% koopUSD $ 13.99
 kara geen Kyoukai Fujino asagami paarse lange cosplay pruik
1% koopUSD $ 34.99
 akb0048 maeda atsuko mengen blauwe korte cosplay pruik
1% koopUSD $ 29.99
 tokyo ghoul kirishima Touka korte rechte stuk gemengd paars anime cosplay pruik
1% koopUSD $ 24.99
 haikyuu! Hinata shyouyou oranje cosplay pruik
1% koopUSD $ 16.99
 De Basketball Welke Kuroko Speelt Kuroko geen Basuke Kuroko Tetsuya Cosplay Pruik
1% koopUSD $ 19.99
 Vocaloid Sakura Miku Gradient Roze Cosplay Pruik
1% koopUSD $ 39.99
 Noragami Yukine "Sekki" Cosplay Pruik
1% koopUSD $ 19.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest