English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (43 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lucy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2014

UITELICHTE REVIEW

I love the wig, but the time it took to arrive was horrible. I ordered it at 6 november, but it arrived somewhere in january. But it was probably because of christmas.
Anyway, the wig itself is great! I like its fluffyness. c:

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yui ~
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2015

The wig is nice.
It was way to fluffy when it arrived, but after some styling it looked great.
Btw. it's much lighter than I expected it to be though..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Krotzu
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2014

muy buen producto, 100% recomendable

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door roejosas
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2014

The product came excellently packaged which allowed the wig to retain its shape. I bought it for my daughter to cosplay and she was not only excited about how quickly it came in but I was impressed by the price and speed of everything. Thank you so much because this mom would've been in trouble for waiting so long to order her birthday present. I will definitely order from here again!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door brynnagirl
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2014

This wig is great! I recently used it for my davesprite cosplay. The fibers are good and don't shed, plus there's a lot of them. It was a bit poofier than expected, but with a bit of styling it was alright. I definitely recommend it. :3

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Annie
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

A bit hard to style, but good wig anyways

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door agalli
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2014

Produto chegou muito bem acondicionado e bem similar a foto.
A entrega demorou um pouco mais que o prometido.
Tivemos que pagar impostos para o recebimento.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Desi
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 18, 2014

Very nice wig. Using it for Noiz from DRAMAtical Murder. The only problem: it's a bit frizzy on the top. But the rest of the wig is super soft. A bit lighter than I'd hoped, but still works.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zoe
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2014

I received this wig today and am already washing it. It seems like a decent wig, with some styling potential. The colour is a very nice light, light blonde (platinum blonde). If you are looking for a GOLDEN wig, I would advise for you not to get this particular wig, as the lighting in that picture makes the wig look golden rather than platinum blonde. Overall, nice wig! Thanks!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rebecca.fauteck
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2014

Lieferdatum wurde sehr gut eingehalten, Perücke ist zwar etwas wiederspenstig beim stylen, aber im Großen und Ganzen gut.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
53%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 11.99
 cosplay pruik geinspireerd door inu × boku geheime dienst Banri Watanuki
3% koopUSD $ 15.99
 cosplay pruik geinspireerd door Gintama Gintoki Sakata
2% koopUSD $ 16.99
 cosplay pruik geinspireerd door Durarara! Izaya orihara
1% koopUSD $ 11.99
 sasori rode cosplay pruik
1% koopUSD $ 13.99
 liefde levend! tojo Nozomi hair extensions cosplay pruik
1% koopUSD $ 15.99
 hyuuga neji cosplay pruik
1% koopUSD $ 23.99
 koningin victoria cosplay pruik
1% koopUSD $ 25.49
 cosplay pruik geinspireerd door blauwe exorcist juzo shima
1% koopUSD $ 13.99
 Nogizaka Haruka hair extensions cosplay pruik
1% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruik Geinspireerd door aanval op Titan TV Ver. Armin Arlert
1% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruik Geinspireerd door aanval op Titan tv Ver.Levi
1% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruik Geinspireerd door Toaru Majutsu geen Index Accelerator
1% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruik Geinspireerd door aanval op Titan Krista Lenz
1% koopUSD $ 29.99
 Shizune cosplay pruik
1% koopUSD $ 19.99
 houten blad ninja dorp tentencoplay pruik
1% koopUSD $ 19.99
 cardcaptor sakura daidouji tomoyo hair extensions cosplay pruik
1% koopUSD $ 23.99
 cosplay pruik geinspireerd door saint-serie-Saori Kido
1% koopUSD $ 23.99
 cosplay pruik geinspireerd door blauwe exorcist rin okumura
1% koopUSD $ 13.99
 cosplay pruik geinspireerd door Gintama Hijikata toushirou
1% koopUSD $ 13.99
 Sebastian Michaelis cosplay pruik
1% koopUSD $ 19.99
 sasuke uchiha cosplay pruik
1% koopUSD $ 13.99
 Ichigo Kurosaki cosplay pruik
1% koopUSD $ 15.99
 kara geen Kyoukai Fujino asagami paarse lange cosplay pruik
1% koopUSD $ 34.99
 akb0048 maeda atsuko mengen blauwe korte cosplay pruik
1% koopUSD $ 29.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest