English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (39 reviews)
Schrijf een review
  • Door Chloé
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2012

Cette perruque est vraiment MAGNIFIQUE !
Je l'ai attendu pendant 1 mois et 4 jours, mais ça valait vraiment le coup.
Super bonne qualité.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MissClo
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2012

Très bonne qualité, facile à coiffer, je suis très contente de cette perruque (surtout avec le prix) Je vais l'utiliser pour faire le Comte Alois de Black Butler (pas encore finit le costume). Reçu au bout d'une semaine. Elle me convient parfaitement.

Very good quality, easy to brush, I'm very happy about this wig (especially with the price) I gonna use it for Alois Trancy of "Black Butler"(I havn't finished the outfit yet). Received on only one week. It perfectly suits me.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door brynnagirl
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2014

This wig is great! I recently used it for my davesprite cosplay. The fibers are good and don't shed, plus there's a lot of them. It was a bit poofier than expected, but with a bit of styling it was alright. I definitely recommend it. :3

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Strider
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Excellent product. The wig shipped within 13 days of ordering it and came in a nice box with protective cardboard around the wig. The wig is easy to style and perfect for my England from APH and Dave Strider cosplay from a webcomic called Homestuck. The fibers are high quality and I am very pleased.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diogo Amorim
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2013

a qualidade do produto é ótima especialmente o preço. o problema foi a entrega. a peruca foi enviada dia 17/3 e só chegou hoje 2/5. (no frete econômico)

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joseilton Mart
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2013

Hum gostei muito da peruca é bem confortável e super legal de usar.

één stuk Perona haarverlenging cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fulvia.maiorana
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2015

Merce perfetta, uguale alla foto. Consegna senza problemi. Consigliata

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Krotzu
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2014

muy buen producto, 100% recomendable

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door roejosas
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2014

The product came excellently packaged which allowed the wig to retain its shape. I bought it for my daughter to cosplay and she was not only excited about how quickly it came in but I was impressed by the price and speed of everything. Thank you so much because this mom would've been in trouble for waiting so long to order her birthday present. I will definitely order from here again!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door agalli
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2014

Produto chegou muito bem acondicionado e bem similar a foto.
A entrega demorou um pouco mais que o prometido.
Tivemos que pagar impostos para o recebimento.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 licht gouden cosplay pruik geinspireerd door hetalia engeland arthur Kirkland
10% koopUSD $ 19.99
 geinspireerd door Dramatical Murder Noiz Video Spel Cosplay Kostuums Cosplay Kostuums Patchwork  Wit / BlauwTop / Hemd / Hoed / Stropdas
20% koopUSD $ 119.99
 cosplay pruik geinspireerd door de basketbal die Kuroko speelt Kuroko Tetsuya gradientkleur
30% koopUSD $ 16.99
 Fairy Tail Lucy Heartfilia anime cosplaypruik
40% koopUSD $ 21.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest