English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (176 reviews)
Schrijf een review
  • Door Farai Tigere
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2013

I bought this product to wear for my senior prom and I was ecstatic with the results! my dress had a bustier and I had gained a few lbs which made it abut more "snug" than I'd hoped for. I was looking at other sites for shapewear/corsets & I wasn't feeling the prices at all but then I found this site and it was amazing.
The prices are more than reasonable and I could barely tell I was wearing anything underneath my dress. I recommended it to my friends & intend to buy from here again.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door korses
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2014

einai arketa stenos kai sfixtos, to noumero den antistoixei ston odhgo mege8ous giati to phra stis diastaseis mou alla meta bias mou kanei!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ileana
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2013

Sono veramente contenta dell'acquisto fatto: la mutandina elastica con alta cintura frontale Busk shapewear è fantastica! Appiattisce e nasconde completamente la pancetta e modella il corpo, proprio come mostra la fotografia:) Voto 10/10

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miriam
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Capo utile. Appiatisce e modella. 3 posizioni di chiusura per stringere in modo personale

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dora
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ja hoor ik heb deze besteld en heb ze binnen meteen gepast natuurlijk en weg waren mijn zwembandjes . Het is natuurlijk weer ff wennen aan zo een strakke buik .Het is een echte aanrader!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ftmnr
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2014

Zeer goede staat, Bedankt voor de goede regeling

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jennie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

super zit goed strak, maar valt wel wat klein uit.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ellen Mudina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

ik ben blij er meer de verzending heeft niet te lang geduurd het was in perfect stad, allen dat ik hier in belgie de btw te duur was zeker langs de post voor een bestellen van ongevel 60 euro heb ik zo 93euro betaald voor BTW maar alles is goed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2015

beetje aan de krappe kant, waardoor hij erg strak zit. maar verder een erg goed product. stevige kwaliteit!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NL
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2014

Alright, size XL, works as it should.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouw Onderbuste korset Nachtkleding-Effen Sexy / Print ,Gemiddeld Nylon Beige / Zwart Vrouwen
1% koopUSD $ 11.99
 Vrouw Onderbuste korset / Grote maten Nachtkleding Katoen / Netstof / Polyester / Spandex / Modal Zwart Vrouwen
1% koopUSD $ 27.99
 een maat katoenen voorkant busk sluiting shaper slip dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 5.99
 Vrouw Nachthemd/nachtgewaad Nachtkleding,Sexy Kant Spandex Wit Roze Paars Blauw Rood
1% koopUSD $ 7.19
 Vrouw Onderbuste korset Nachtkleding Retro,Gemiddeld Beige Vrouwen
1% koopUSD $ 3.82
 Vrouw Overbuste korset / Korsetset Nachtkleding-Jacquard Nylon / Spandex Beige / Groen / Rood / Zwart Vrouwen
1% koopUSD $ 11.39
 Vrouw Korsetjurk Nachtkleding-Effen Spandex Beige / Zwart Vrouwen
1% koopUSD $ 9.99
 Katoen / Kant-Beugelloos-Beha-Volledig bedekt
1% koopUSD $ 6.99
 vrouwen groot formaat dunne gedeelte c&d cup beha
1% koopUSD $ 6.11
 Onderbuste korset Nachtkleding Retro,Gemiddeld Beige Vrouwen
2% koopUSD $ 4.74
 Vrouw Onderbuste korset Nachtkleding-Effen Sexy,Dun Nylon Beige Vrouwen
2% koopUSD $ 4.99
 Vrouw Onderbuste korset Nachtkleding-Effen Sexy,Dun Nylon Zwart Vrouwen
2% koopUSD $ 5.39
 Dames Uitgaan Casual/Dagelijks Werk Schattig Street chic Verfijnd Schede Jurk Effen-Boothals Boven de knie Halflange mouw Rood Polyester
3% koopUSD $ 23.99
 geopend buste vormgeven tank top in chinlon sexy lingerie shaper
3% koopUSD $ 7.99
 chinlon met borduurwerk voorkant busk sluiting shapewear sexy lingerie shaper
3% koopUSD $ 12.99
 Onderbuste korset Nachtkleding Retro,Gemiddeld Beige Zwart Vrouwen
3% koopUSD $ 5.99
 katoen afneembare bandjes teddies dagelijkse slijtage shapewear meer kleuren beschikbaar sexy lingerie shaper
4% koopUSD $ 9.99
 Dames Eenvoudig Overhemd,Casual/Dagelijks Print Overhemdkraag Lange mouw Rood Polyester
4% koopUSD $ 15.99
 katoen verstelbare bandjes teddies dagelijkse slijtage shapewear meer kleuren beschikbaar sexy lingerie shaper
4% koopUSD $ 9.99
 chinlon / katoen boyshorts hoge taille shaper slips sexy lingerie shaper
5% koopUSD $ 8.99
 Vrouw Onderbuste korset Nachtkleding-Effen Sexy,Gemiddeld Nylon Beige Zwart Vrouwen
5% koopUSD $ 6.29
 Vrouw Overbuste korset / Korsetset Nachtkleding-Jacquard Spandex / Nylon Beige / Zwart Vrouwen
5% koopUSD $ 9.80
 Vrouw Overbuste korset / Korsetset Nachtkleding Katoen / Nylon / Spandex Beige / Zwart Vrouwen
6% koopUSD $ 9.47
 halverwege de dij naadloze vormgeven panty sexy lingerie shaper
6% koopUSD $ 4.99
 lycra / polyester hoge taille kanten afdrukken voor busk sluiting shapewear sexy lingerie shaper
6% koopUSD $ 14.99
 Dames Eenvoudig Street chic Schede Jurk Bloemen-Overhemdkraag Tot de knie Driekwart mouw Polyester Spandex Lente Herfst WinterMedium
1% koopUSD $ 21.99
 vrouwen sexy lingerie korset shapewear (meer kleuren) shaper
1% koopUSD $ 18.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest