English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (175 reviews)
Schrijf een review
  • Door Farai Tigere
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2013

I bought this product to wear for my senior prom and I was ecstatic with the results! my dress had a bustier and I had gained a few lbs which made it abut more "snug" than I'd hoped for. I was looking at other sites for shapewear/corsets & I wasn't feeling the prices at all but then I found this site and it was amazing.
The prices are more than reasonable and I could barely tell I was wearing anything underneath my dress. I recommended it to my friends & intend to buy from here again.

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door korses
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2014

einai arketa stenos kai sfixtos, to noumero den antistoixei ston odhgo mege8ous giati to phra stis diastaseis mou alla meta bias mou kanei!!

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ileana
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2013

Sono veramente contenta dell'acquisto fatto: la mutandina elastica con alta cintura frontale Busk shapewear è fantastica! Appiattisce e nasconde completamente la pancetta e modella il corpo, proprio come mostra la fotografia:) Voto 10/10

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miriam
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Capo utile. Appiatisce e modella. 3 posizioni di chiusura per stringere in modo personale

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dora
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ja hoor ik heb deze besteld en heb ze binnen meteen gepast natuurlijk en weg waren mijn zwembandjes . Het is natuurlijk weer ff wennen aan zo een strakke buik .Het is een echte aanrader!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ftmnr
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2014

Zeer goede staat, Bedankt voor de goede regeling

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jennie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

super zit goed strak, maar valt wel wat klein uit.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ellen Mudina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

ik ben blij er meer de verzending heeft niet te lang geduurd het was in perfect stad, allen dat ik hier in belgie de btw te duur was zeker langs de post voor een bestellen van ongevel 60 euro heb ik zo 93euro betaald voor BTW maar alles is goed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2015

beetje aan de krappe kant, waardoor hij erg strak zit. maar verder een erg goed product. stevige kwaliteit!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NL
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2014

Alright, size XL, works as it should.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 Vrouw Kostuum Nachtkleding-Jacquard Sexy / Retro,Gemiddeld Nylon / Rayon Rood / Zwart Vrouwen
1% koopUSD $ 2.69
 Vrouwen 20 Denier Sexy transparante kousen
1% koopUSD $ 1.99
 Vrouw Ultrasexy Nachtkleding Katoen / Kant Zwart Vrouwen
1% koopUSD $ 3.99
 Nylon / Spandex-Vrouw-Naadloos-Slipje
1% koopUSD $ 3.59
 Katoen / Nylon / Spandex - Vrouw - C-string - Slipje
1% koopUSD $ 1.99
 Katoen / Kant / Nylon-Vaste bandjes / Dubbele bandjes / Verstelbaar / Push-Up / Kanten beha / Onderbeugel beha / Eendelig-Beha/slip set-
1% koopUSD $ 17.39
 katoen en chinlon voor buste sluiting taille chincer sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 5.99
 katoenen voorkant busk sluiting korsetten dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 5.99
 Vrouw Overbuste korset / Korsetset Nachtkleding-Jacquard Spandex / Nylon Beige / Zwart Vrouwen
2% koopUSD $ 10.18
 vrouwen koreaanse effen kleur lederen riem
2% koopUSD $ 6.99
 een maat katoenen voorkant busk sluiting shaper slip dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
2% koopUSD $ 5.99
 Vrouw Onderbuste korset / Grote maten Nachtkleding-Effen Nylon Beige / Zwart Vrouwen
2% koopUSD $ 13.99
 chinlon met borduurwerk voorkant busk sluiting shapewear sexy lingerie shaper
3% koopUSD $ 12.99
 katoen niet-afneembare bandjes voorkant busk sluiting korsetten dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
3% koopUSD $ 6.99
 patroon geopend buste vormgeven bodysuit sexy lingerie shaper
3% koopUSD $ 7.99
 chinlon hoge taille midden van de dij het vormgeven slips (meer kleuren) sexy lingerie shaper
4% koopUSD $ 6.99
 Vrouw Onderbuste korset Nachtkleding-Effen Nylon / Spandex Beige / Zwart Vrouwen
4% koopUSD $ 5.42
 patroon chinlon vormgeven tank top sexy lingerie shaper
4% koopUSD $ 7.99
 geopend buste vormgeven tank top in chinlon sexy lingerie shaper
5% koopUSD $ 7.99
 Overige-Vrouw-Corrigerende slip-Slipje
5% koopUSD $ 3.99
 Vrouw Korsetjurk Nachtkleding-Effen Spandex Beige / Zwart Vrouwen
5% koopUSD $ 12.99
 Overige-Vrouw-Corrigerende slip-Slipje
6% koopUSD $ 5.99
 Vrouw Onderbuste korset Nachtkleding-Effen Polyester Beige Vrouwen
6% koopUSD $ 9.99
 katoenen strapless voorkant busk sluiting korsetten dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
6% koopUSD $ 6.99
 Vrouw Overbuste korset / Korsetset Nachtkleding-Jacquard Nylon / Spandex Beige / Zwart Vrouwen
1% koopUSD $ 15.55
 patroon geopend buste voor buste sluiting corset sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 12.99
 charmante chinlon en katoen hoge taille shaper korte sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouw Onderbuste korset Nachtkleding-Gestreept  Sexy / Push-Up Polyester Zwart Vrouwen
1% koopUSD $ 13.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest