English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (174 reviews)
Schrijf een review
  • Door Farai Tigere
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2013

I bought this product to wear for my senior prom and I was ecstatic with the results! my dress had a bustier and I had gained a few lbs which made it abut more "snug" than I'd hoped for. I was looking at other sites for shapewear/corsets & I wasn't feeling the prices at all but then I found this site and it was amazing.
The prices are more than reasonable and I could barely tell I was wearing anything underneath my dress. I recommended it to my friends & intend to buy from here again.

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door korses
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2014

einai arketa stenos kai sfixtos, to noumero den antistoixei ston odhgo mege8ous giati to phra stis diastaseis mou alla meta bias mou kanei!!

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ileana
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2013

Sono veramente contenta dell'acquisto fatto: la mutandina elastica con alta cintura frontale Busk shapewear è fantastica! Appiattisce e nasconde completamente la pancetta e modella il corpo, proprio come mostra la fotografia:) Voto 10/10

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miriam
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Capo utile. Appiatisce e modella. 3 posizioni di chiusura per stringere in modo personale

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudia
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

two thumbs up for the quality it's really fit for the price. But the shape is not really perfect for me because the length of the Shapewear is a little bit shorter. I have no side rings but my tummy is a little bit fatty so the fat from the bottom goes up. Take note if you are tall lady the shapewear fit until ur upper abdominal only not as high as the product shown in the picture..

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dora
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ja hoor ik heb deze besteld en heb ze binnen meteen gepast natuurlijk en weg waren mijn zwembandjes . Het is natuurlijk weer ff wennen aan zo een strakke buik .Het is een echte aanrader!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ftmnr
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2014

Zeer goede staat, Bedankt voor de goede regeling

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jennie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

super zit goed strak, maar valt wel wat klein uit.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ellen Mudina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

ik ben blij er meer de verzending heeft niet te lang geduurd het was in perfect stad, allen dat ik hier in belgie de btw te duur was zeker langs de post voor een bestellen van ongevel 60 euro heb ik zo 93euro betaald voor BTW maar alles is goed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2015

beetje aan de krappe kant, waardoor hij erg strak zit. maar verder een erg goed product. stevige kwaliteit!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 katoenen voorkant busk sluiting korsetten dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 5.99
 katoen naadloze shaper slips hoge taille speciale gelegenheid slipje
1% koopUSD $ 5.99
 vrouwen sexy lingerie korset shapewear (meer kleuren) shaper
1% koopUSD $ 24.99
 patroon geopend buste voor buste sluiting corset sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 12.99
 chinlon / katoen boyshorts hoge taille shaper slips sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 8.99
 lace front busk sluiting korset shapewear met t-back (meer kleuren) sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 14.99
 katoenen strapless voorkant busk sluiting korsetten dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 6.99
 charmante chinlon en katoen hoge taille shaper korte sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 7.99
 chinlon hoge taille shaper slip
1% koopUSD $ 6.99
 chinlon hoge taille midden van de dij het vormgeven slips (meer kleuren) sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 6.99
 chinlon met borduurwerk voorkant busk sluiting shapewear sexy lingerie shaper
2% koopUSD $ 12.99
 Ronde hals - Katoenmixen - Ruche - Tot de knie - Vrouwen - Jurk - Korte mouw
2% koopUSD $ 13.99
 Katoen / Nylon / Polyester / Spandex / Modal - Man / Vrouw - Onderbuste korset / Grote maten - Sluiting niet gespecificeerd
2% koopUSD $ 17.99
 vrouwen sexy lingerie korset shapewear (meer kleuren) shaper
3% koopUSD $ 22.99
 Vrouw - Kant / Satijn - Kanten lingerie / Ochtendjas / Satijn/zijde / Ultrasexy - Nachtkleding
3% koopUSD $ 9.99
 Midi - Chiffon/Polyester - Inclusief riem - Jurk
4% koopUSD $ 16.99
 Ronde hals - Chiffon Tot de knie - Vrouwen - Jurk - Korte mouw
4% koopUSD $ 19.99
 Normaal - Medium - Sexy/Opdruk - Vest ( Polyester )met Mouwloos
5% koopUSD $ 6.99
 damesmode sexy stevige holle gehaakte badmode badpak beachdress bikini cover-up
5% koopUSD $ 12.99
 vrouwen twee richtingen asym zoom jas
5% koopUSD $ 35.09
 Vrouwen Sexy klinknagels Bandeau Corset Met G-Strings
6% koopUSD $ 23.99
 Kant / Polyester-Vrouw-Corrigerende slip-Slipje
6% koopUSD $ 12.99
 lycra / polyester hoge taille voorkant busk sluiting shapewear sexy lingerie shaper
6% koopUSD $ 7.99
 Nylon/Spandex - Vrouw - Overbuste korset/Korsetset - Haak & oog
7% koopUSD $ 10.18
 Capuchon - Katoen - Zak - Mini - Vrouwen - Jurk - Lange mouw
1% koopUSD $ 16.99
 klassieke jacquard rits en kant-up corset shapewear met v-front riem sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 19.99
 Women\'s Solid Color Fairy Rok
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouw - Nachthemden en avondjaponnen/Kanten lingerie/Supersexy ( Nylon/Spandex )
1% koopUSD $ 6.75
 Women\'s Retro Waisted Small Chest Abdomen Bikini Gather
1% koopUSD $ 8.99
 Haken & Ogen - Laag korset ( Nylon )
1% koopUSD $ 8.99
 vrouwen koreaanse effen kleur lederen riem
1% koopUSD $ 6.99
 Vrouwelijke Sexy Omringd Hip beugel rok
1% koopUSD $ 6.99
 Strapless chinlon beha met halve cups (meerdere kleuren)
1% koopUSD $ 8.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest