English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (172 reviews)
Schrijf een review
  • Door korses
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2014

einai arketa stenos kai sfixtos, to noumero den antistoixei ston odhgo mege8ous giati to phra stis diastaseis mou alla meta bias mou kanei!!

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudia
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 06, 2013

two thumbs up for the quality it's really fit for the price. But the shape is not really perfect for me because the length of the Shapewear is a little bit shorter. I have no side rings but my tummy is a little bit fatty so the fat from the bottom goes up. Take note if you are tall lady the shapewear fit until ur upper abdominal only not as high as the product shown in the picture..

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Farai Tigere
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2013

I bought this product to wear for my senior prom and I was ecstatic with the results! my dress had a bustier and I had gained a few lbs which made it abut more "snug" than I'd hoped for. I was looking at other sites for shapewear/corsets & I wasn't feeling the prices at all but then I found this site and it was amazing.
The prices are more than reasonable and I could barely tell I was wearing anything underneath my dress. I recommended it to my friends & intend to buy from here again.

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ileana
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2013

Sono veramente contenta dell'acquisto fatto: la mutandina elastica con alta cintura frontale Busk shapewear è fantastica! Appiattisce e nasconde completamente la pancetta e modella il corpo, proprio come mostra la fotografia:-) Voto 10/10

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miriam
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Capo utile. Appiatisce e modella. 3 posizioni di chiusura per stringere in modo personale

hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fleur95000
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2015

Culotte très serré, qui cache très bien le ventre.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miriam
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2015

PEDIDO DEMOROU UM POUCO,MAS RECEBI EM BOAS CONDIÇÕES.....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2015

beetje aan de krappe kant, waardoor hij erg strak zit. maar verder een erg goed product. stevige kwaliteit!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CONTACT
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 21, 2015

TRES BIEN!
TRES BIEN!les tailles sont un peu petites ,mais sinon le produitd est tres correcte.je recommande.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pagodroma
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2015

ME compré la talla XL y aun así me queda pequeñísimo. Yo uso una 38/40 de pantalón pero me queda increíblemente entacado todo. Es una pena.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoge taille voorkant busk sluiting shapewear slipje in chinlon en spandex sexy lingerie shaper
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 katoen en chinlon voor buste sluiting taille chincer sexy lingerie shaper
22% koopUSD $ 6.99
 katoenen voorkant busk sluiting korsetten dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
12% koopUSD $ 5.99
 patroon hoge taille chinlon vormgeven panty sexy lingerie shaper
6% koopUSD $ 6.99
 een maat katoenen voorkant busk sluiting shaper slip dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
4% koopUSD $ 5.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
4% koopUSD $ 7.99
 Katoenen shapewear ondergoed met hoge taille
3% koopUSD $ 8.99
 chinlon hoge taille midden van de dij het vormgeven slips (meer kleuren) sexy lingerie shaper
2% koopUSD $ 5.99
 chinlon met borduurwerk voorkant busk sluiting shapewear sexy lingerie shaper
2% koopUSD $ 12.99
 prachtige satijnen strapless voorkant busk sluiting korsetten shapewear (meer kleuren) sexy lingerie shaper
2% koopUSD $ 12.99
 patroon geopend buste voor buste sluiting corset sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 12.99
 katoen vormgeven corset met kant (meer kleuren) sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 7.99
 geopend buste vormgeven tank top in chinlon sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 7.99
 chinlon hoge taille shaper slip
1% koopUSD $ 5.99
 naadloze geopend buste vormgeven bodysuit met verstelbare bandjes (meer kleuren) sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 12.99
 patroon geopend buste vormgeven bodysuit sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 6.99
 siliconen volledige dekking strapless dramatische lift voorsluiting bruiloft / feest beha (meer kleuren)
1% koopUSD $ 5.99
 katoen voor buste sluiting taille chincer sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 9.99
 katoen naadloze shaper slips hoge taille speciale gelegenheid slipje
1% koopUSD $ 5.99
 katoenen strapless voorkant busk sluiting korsetten dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 6.99
 katoen niet-afneembare bandjes voorkant busk sluiting korsetten dagelijkse slijtage shapewear sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 6.99
 chiffon bruiloft / feest / \'s avonds sjaal meer kleuren beschikbaar
1% koopUSD $ 8.99
 chinlon / katoen midden van de dij hoge taille shaper slip (meer kleuren)
1% koopUSD $ 6.99
 chinlon hoge taille vormgeven slipje sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 4.99
 White Butterfly Knot Beaded Silk Stockings
1% koopUSD $ 5.99
 satijnen strapless voorkant busk sluiting korsetten shapewear (meer kleuren) sexy lingerie shaper
1% koopUSD $ 15.99
 siliconen toe te voegen cupmaat borsten pad
1% koopUSD $ 3.99
 satijn met bowknot bruiloft kousenbanden
1% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest