English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (33 reviews)
Schrijf een review
  • Door Andreea
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2015

I purchased this dress for my senior prom. It's really beautiful, it has quality tailoring and I love the color. I got it in navy blue, size 2. The only con was that it was a bit too large for my waist, but I'm skinnier than your average so I expected this. All in all, I'm extremely happy with the purchase.

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ann.SophieDk
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

Hi, I ordered this dress and recived it only 6 days after my order. The colors is really nice, and the dress is very beautiful. The dress is though a little bit bigger than I thought it would be, though it is not much too big. I ordered the color Ink blue.

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chathuri937
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2014

Great dress, fit me perfectly. The time it took from ordering the dress to arriving at my door step in Australia was just over 3 weeks (there was a bit of a halt in the tailoring because of issues with my custom measurements, but this was swiftly resolved).

The only negative comment is that on left side of the waist the material wasn't stitched onto the lining properly, and this was obvious if I leant forward. It was fine on the other side. It's no biggie to fix though.

Just as a tip: if the heels you plan to wear are 4+ inches, I would also recommend adding a couple of inches to your height and hollow to floor measurements. Light in the box already adds an extra 2 inches, but if your heels are higher than that then your dress would be too short.

Overall, I'm very happy with the dress!

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kamikaze692002
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2014

I have purchased this dress for my ball . It was very nice loved it . I sent it for dry cleaning and all the jewels were melted .

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jamie-Lee
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2014

The product is exactly what I expected! And due to shipping delays Lightinthebox.com has offered me 30% refund, we shall see if this promise is kept!

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mathilda
  • Geverifieerde Koper
  • May 11, 2014

Så otroligt nöjd! Klänningen passa perfekt! Liiiite stor pga vikt nedgång. Kanon fin klänning, leveransen hyfsad snabb, kommer definitivt beställa här igen :D !!

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beautiful Dress
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

I ordered this dress in ivory as my wedding reception dress and it is so flirty and sexy but still sophisticated. Great purchase. Very happy and excited to wear next fall for my wedding. I almost love this one more than my ceremony gown. Beautiful quality and feels great. I recommend to anyone.

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Arthikka
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 29, 2013

I ordered the jade in this dress, and it came BEAUTIFULY, it was just as I imagine but better! Thank you so much :)

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tammy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 01, 2013

Its a beautiful dress the quality is good i love the color of the dress which is watermelon i am so glad i got it :)

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door test
  • Jul 04, 2012

cuck a d cup dd d ckd alkdf hello

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
20%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zilver V-hals Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
7% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Roze Parel V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
4% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Regentschap Een schouder Vloer Lengte/Watteau Sleep Doek Grote Maten
4% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Koningsblauw V-hals Sweep / Brush Sleep Doek/Kant Grote Maten
3% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Blauw/groen ombre Strapless/Liefje Vloer Lengte Doek
3% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
3% koopUSD $ 74.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Dark Green Strapless Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
3% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Bruiloft/Military Ball Jurk -met Zwart V-hals Enkellengte Jersey
2% koopUSD $ 59.99
 A-Lijn/Prinses - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Multi-kleur V-hals Vloer Lengte Doek
2% koopUSD $ 94.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Roze Parel V-hals Sweep / Brush Sleep Georgette Grote Maten
2% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Formele Avond Jurk -met Opdruk Liefje/Strapless Vloer Lengte Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 139.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball/Schoolfeest Jurk -met Roze Parel Juweel Sweep / Brush Sleep/Watteau Sleep Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Ivoor Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 69.99
 MARIAM - Avondjurk van Chiffon en Satijn
2% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Bordeaux Een schouder Vloer Lengte Georgette
1% koopUSD $ 49.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk Liefje Vloer Lengte Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Champagne V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Donker Marine Liefje Vloer Lengte Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Champagne Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Organza/Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Robijn V-hals Vloer Lengte Jersey Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Regentschap V-hals Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Robijn Halster Asymmetrisch Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Robijn Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball/Bruiloft Jurk -met Roze Parel Hoge Neck Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Regentschap Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Limoen Groen V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zilver V-hals Vloer Lengte Doek/Tule Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Juweel Sweep / Brush Sleep Doek/Lovertjes Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest