English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (27 reviews)
Schrijf een review
  • Door filipa_emanuel
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2014

Chegou rapidamente, de acordo com o tempo estimado no site e pude seguir a minha encomenda através do link indicado no pedido. Tudo direitinho, muito profissionalismo!

Escolhi a cor melância e adorei, só tive de apertar um pouco para ficar mesmo à medida, mas tem ótima qualidade e a um preço justo.

Fiquei muito satisfeita!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pocahontasvane
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 07, 2014

Vestito stupendo ottimo tessuto e consegna veloce!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m_momin82
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2014

Good experience. I am happy to buy from light in the box.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jlr231979
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2014

The dress was way more than I expected and absolutley goergious

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tigster34
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 22, 2014

The dress is beautiful and fits perfectly, it just needs to be taken up. The tailoring is amazing and the dress is of very good quality. I am very happy.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jamie-Lee
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2014

The product is exactly what I expected! And due to shipping delays Lightinthebox.com has offered me 30% refund, we shall see if this promise is kept!

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mathilda
  • Geverifieerde Koper
  • May 11, 2014

Så otroligt nöjd! Klänningen passa perfekt! Liiiite stor pga vikt nedgång. Kanon fin klänning, leveransen hyfsad snabb, kommer definitivt beställa här igen :D !!

HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anon
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2014

This dress was amazing and definitely met my expectations. The quality was nice and it is clear that it is well made and the quality is good. The beading is detailed and beautiful and I love the cut out in the dress. The one thing I don't like is how the slit in the dress is in the direct middle.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natalie
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2014

Color (jade) far off from what was displayed in color chart. At least 2 sizes too big for me (i ordered according to the measurements provided for size2 which is supposedly the right fit for me). The stitches are not very secured, one hook already hanging off. The rest of the dress are made with high quality fabrics.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door liiyna
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2014

ROBE PARFAITE ! Je mattendais vraiment a ca, beaucou et vraiment satisfaite

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 HOUSTON - Avondjurk van Chiffon
29%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 98.99
 MARIAM - Avondjurk van Chiffon en Satijn
5% koopUSD $ 79.29
 a-lijn juweel sweep / borstel trein chiffon avondjurk met split vooraan geinspireerd door Ziyi Zhang
5% koopUSD $ 117.99
 YENTE - Avondjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 88.49
 ROSAMUNDE - Avondjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 98.99
 MILANA - Avondjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 89.99
 a-lijn een schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
3% koopUSD $ 76.69
 MADISON - Avondjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 85.49
 ZARITA - Avondjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 117.99
 QUARTILLA - Avondjurk van Chiffon en Lovertjes
3% koopUSD $ 79.19
 QIANA - Avondjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 88.49
 ULRIKA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 98.99
 Strakke/kolom sweetheart chiffon avondjurk/schoolfeestjurk, vloerlengte
2% koopUSD $ 147.49
 schede / column sweetheart vloer-length chiffon avond / prom jurk met criss cross
2% koopUSD $ 85.49
 schede / kolom een ​​schouder sweetheart vloer-length chiffon avond / prom dress
2% koopUSD $ 98.99
 SENTA - Avondjurk van Lovertjes
2% koopUSD $ 98.99
 AYANA - Avondjurk van Chiffon en Elastisch Geweven Satijn
1% koopUSD $ 98.99
 OFELIA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.29
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 88.49
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon stretch satijnen avondjurk
1% koopUSD $ 79.29
 a-lijn geliefde vloer-lengte chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 117.99
 MEGAN - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 MESQUITE - Avondjurk van Chiffon en Elastisch Geweven Satijn
1% koopUSD $ 98.99
 CLIO - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 85.49

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
BTest