English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (56 reviews)
Schrijf een review
  • Door Paula B
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2014

I ordered this dress in April 2013 for my sister to wear to her son's wedding last September. Sorry it took so long for me to write my review.

Light in the Box gets an A+ for the making of the dress & the shipping time: Order was placed on April 23, 2013.... it shipped May 11th.... and we received it in Texas, USA on May 17th!!! Needless to say, it arrived way in advance of the wedding!

It was a custom order so that we could get it to fit her just right. My sister normally wears a size 18, but nothing is ever long enough since she's 5'11" tall, barefoot! (And we ordered it in Ruby since the wedding was done in zebra print and red!)

Well, I must say, Light in the Box gets another A+++..... the dress was stunning! Very, very well made. The color was beautiful and the beading... perfection! She LOVED it :)

In fact we were so satisfied with this purchase that my daughter has recently ordered her wedding dress, and all the dresses for her wedding party from Light in the Box! And I just ordered my MotheroftheBride outfit last night!

I would recommend Light in the Box to anyone!

I am including a photo of my sis in the dress, although it doesn't do it full justice. You can't really see the beading or how the bottom of the dress looks in the front, because of the angle the photo was taken at the reception. But it was the only one I had with her in a full view shot.





I recommend Light in the Box for all mother's of the groom... or bride!

Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch 3/4 mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering / Lagen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rita da palermo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2013

Grazieeeee a tutti voi per la serietà il tessuto è meraviglioso il colore come immaginavo e sopratutto le misure perfette per la mia mamma che nel provarlo si è commossa siete perfetti nel vostro lavora ai prossimi acquisti

Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch 3/4 mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering / Lagen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Esther S
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2013

De jurk is goed aangekomen, binnen de termijn zoals afgesproken.
De kleur is precies zo als je kunt kiezen.
De jurk zelf past perfect, ik heb hem op maat laten maken, zeer netjes afgewerkt en mooie stof.
Alleen het bovenstuk is veeel te dik qua stof dat en heel erg zwaar, het zit hierdoor als een "kogelvrij vest"en daarom erg stijf en blijft op je lijf staan. Zolang je blijft staan geen probleem, maar als je gaat zitten is het erg oncomfortabel en oogt niet mooi.
Heel jammer want de jurk is prachtig, zeker met mijn maten was ik al blij dat ie zo mooi zit.
Hierdoor is het de vraag of ik hem ga dragen want ook al is het winter , de stof is zo dik dat veel te warm is om aan te doen.Erg jammer! Als de jurken zo gemaakt blijven worden zal ik hier niet nogmaals zo'n jurk kopen , ondanks hun prachtige en uitgebreide keus en gunstige prijzen.

Beautifull dress, well made perfect fitting because of custom made, color just as ordered.
Fabric way too heavy, sits like a bulletproof vest, much too warm even in the winter.
This is a big dissapointment, I don't know íf I am going to wear it!
If the dresses are going to be made like thi I am very sorry to say,I'll not buy again, dispite the big en beautiful choices en good prices.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door newlife_43
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2016

goods received , the amount went up , the quality is pretty

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Patti
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 25, 2015

I loved the dress .. It was a bit too big and not enough time to order anything else or return it so unfortunately I wasn't able to wear to my sons wedding . Quality was outstanding .

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door artefood
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2015

sres de lightinbox: recibí hoy mi vestido, precioso, muy linda la tela y exactas las medidas les agradezco el trabajo y pienso disfrutar los quince años de mi nieta gracias a uds.
Hasta pronto Ruth

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wyskon
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2015

Ein wunderschönes Kleid, super passform, schnelle Lieferung! Alles Super gene wieder!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door linda
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 24, 2015

Fabulous dress looks exactly like the picture. Regency colour is gorgeous.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sanford2wendy
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 17, 2015

Pretty mother of bride dress great structure

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door greenthumb379
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 13, 2015

This dress was everything I was hoping for. Very beautiful!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch 3/4 mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering / Lagen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Chiffon - Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Chiffon / Kant - Appliques
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen / Sjerp / Lint /
1% koopUSD $ 116.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Korte mouw Tule / Charmeuse - Appliques
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Tule - Appliques / Kralen /
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de enkel Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Appliques / Kruiselings
1% koopUSD $ 116.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon - Kralen / Kruiselings
2% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Georgette - Kralen
2% koopUSD $ 116.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Kristaldetails / Zijdrapering /
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Kant - Kralen / Drapering / Kant / Ruches
3% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon / Kant - Kralen / Kant
4% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch Korte mouw Chiffon / Kant - Bloem(en) / Plooien
4% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
4% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon - Kant
5% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Drapering
5% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen / Ruches
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Kralen /
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Strijksleep 3/4 mouw Chiffon - Kralen / Ruches
6% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches / Pailletten
6% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant - Appliques
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta -
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon / Kant - Appliques
1% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Chiffon -
1% koopUSD $ 107.99
 Jurk A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon / Kant met Kralen / Kant / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Lagen
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon - Gelaagde ruches / Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Halve mouw Chiffon / Kant - Kant / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen
1% koopUSD $ 125.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Kant / Satijn - Appliques / Kant
1% koopUSD $ 80.99
 Lanting Bride Trompet / zeemeermin Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Kant - Drapering / Bloem(en) / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Kant / Satijn - Strik(ken) / Kant
1% koopUSD $ 119.99
 Jurk - Omslag inbegrepen Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Appliques / Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 116.99
 Lanting Bride Baljurk Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Kralen / Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de grond 3/4 mouw Kant / Stretchsatijn -
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Kant / Tule - Kralen
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Knopen / Kristaldetails /
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kralen / Kant /
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon - Pareldetails
1% koopUSD $ 116.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie Halve mouw Chiffon - Ruches
1% koopUSD $ 80.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest