English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (47 reviews)
Schrijf een review
  • Door mia.juselius
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2014

I ordered customised and orange, it was nice and quite well made. Only it didn't fit so well, had to do some changes.

The waist is quite loose, there's this "vest" and its very loose. If you want it to fit, you have to make some corrections, like I did. If you want to hide something from your waist, its only good thing, but I wanted it to fit. I also made some changers to the sleeves.

Here's few pictures, it will be my wedding-dress in New Years.

a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684) a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paula B
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2014

I ordered this dress in April 2013 for my sister to wear to her son's wedding last September. Sorry it took so long for me to write my review.

Light in the Box gets an A+ for the making of the dress & the shipping time: Order was placed on April 23, 2013.... it shipped May 11th.... and we received it in Texas, USA on May 17th!!! Needless to say, it arrived way in advance of the wedding!

It was a custom order so that we could get it to fit her just right. My sister normally wears a size 18, but nothing is ever long enough since she's 5'11" tall, barefoot! (And we ordered it in Ruby since the wedding was done in zebra print and red!)

Well, I must say, Light in the Box gets another A+++..... the dress was stunning! Very, very well made. The color was beautiful and the beading... perfection! She LOVED it :)

In fact we were so satisfied with this purchase that my daughter has recently ordered her wedding dress, and all the dresses for her wedding party from Light in the Box! And I just ordered my Mother-of-the-Bride outfit last night!

I would recommend Light in the Box to anyone!

I am including a photo of my sis in the dress, although it doesn't do it full justice. You can't really see the beading or how the bottom of the dress looks in the front, because of the angle the photo was taken at the reception. But it was the only one I had with her in a full view shot.





I recommend Light in the Box for all mother's of the groom... or bride!

a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rita da palermo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2013

Grazieeeee a tutti voi per la serietà il tessuto è meraviglioso il colore come immaginavo e sopratutto le misure perfette per la mia mamma che nel provarlo si è commossa siete perfetti nel vostro lavora ai prossimi acquisti

a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Esther S
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2013

De jurk is goed aangekomen, binnen de termijn zoals afgesproken.
De kleur is precies zo als je kunt kiezen.
De jurk zelf past perfect, ik heb hem op maat laten maken, zeer netjes afgewerkt en mooie stof.
Alleen het bovenstuk is veeel te dik qua stof dat en heel erg zwaar, het zit hierdoor als een "kogelvrij vest"en daarom erg stijf en blijft op je lijf staan. Zolang je blijft staan geen probleem, maar als je gaat zitten is het erg oncomfortabel en oogt niet mooi.
Heel jammer want de jurk is prachtig, zeker met mijn maten was ik al blij dat ie zo mooi zit.
Hierdoor is het de vraag of ik hem ga dragen want ook al is het winter , de stof is zo dik dat veel te warm is om aan te doen.Erg jammer! Als de jurken zo gemaakt blijven worden zal ik hier niet nogmaals zo'n jurk kopen , ondanks hun prachtige en uitgebreide keus en gunstige prijzen.

Beautifull dress, well made perfect fitting because of custom made, color just as ordered.
Fabric way too heavy, sits like a bulletproof vest, much too warm even in the winter.
This is a big dissapointment, I don't know íf I am going to wear it!
If the dresses are going to be made like thi I am very sorry to say,I'll not buy again, dispite the big en beautiful choices en good prices.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tricial7878
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 17, 2015

Plus foncé que gold plus beige

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caro
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 30, 2015

très belle robe de belle qualité, juste les manches un peu juste .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m4miyumiyu
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2015

結構厚手でびっくりしました。シフォンなのでもっとふわふわしているとおもっていたので
裏地がしっかりっていう感じです。
6月に着ようと思ってたので、ちょっと暑いかな。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carmen95991
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2015

Precioso y de muy buena calidad, me encanta

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door denissa.ligia
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2015

O rochie deosebita, am ramas placut impresionata !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sinceramente
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2015

Le doy un punto positivo. El producto es de calidad, tiene buenas terminaciones, y me dejo sorprendida la calidad del forro. A cualquiera yo le recomendaría comprar cualquier vestido. Pero también le doy su punto negativo. Cuidado con las aduanas españolas, todo producto venido de China y que supere 20euros hay que pagar. Yo lo he descubierto en mis propios huesos. Por un pedido de casi 180e, he tenido que pagar al transportista 105,91e.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 a-lijn v-hals asymmetrische chiffon moeder van de bruid jurk (172684)
24%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
16% koopUSD $ 89.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
6% koopUSD $ 119.99
 a-lijn strapless taft moeder van de bruid jurk (612490)
3% koopUSD $ 119.99
 ELISABET - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
3% koopUSD $ 109.99
 NETTA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 109.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 79.99
 schede / column v-hals vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
2% koopUSD $ 99.99
 ALTHEA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 109.99
 a-lijn v-hals asymmetrische kant en chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 99.99
 QUENDY - van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 schede / column v-hals vloer-length chiffon en kant moeder van de bruid jurk (568156)
1% koopUSD $ 119.99
 ISBEL - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Kant met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 LIBENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 BELISA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 WALTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 129.99
 Strakke/kolom taffeta en kanten bruidsmoederjurk met boothals en strijksleep
1% koopUSD $ 119.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
1% koopUSD $ 99.99
 Strakke/kolom taffeta bruidsmoederjurk met V-hals, knielengte
1% koopUSD $ 89.99
 AUDRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 LIESELOTTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
1% koopUSD $ 99.99
 MAREIKE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn bateau chiffon en kant moeder van de bruid jurk (612471)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom strapless chiffon en kant moeder van de bruid jurk (605581)
1% koopUSD $ 139.99
 schede / column scoop knielange chiffon moeder van de bruid jurk (551489)
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn juweel knielange chiffon moeder van de bruid jurk met een wrap
1% koopUSD $ 89.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest