English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (58 reviews)
Schrijf een review
  • Door Hava
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2011

I realy like this dress * _3 its like a dream came true :)
incredibly how fast it arrived !

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Oihana
  • Aug 29, 2011

Solo puedo decir una cosa sore este vestido: IMPRESIONANTE!! Lo pedí en julio (2011), hecha a medida, para una boda de una amiga que se casaba el 30 de julio, y la verdad es q llamé mucho la atención. Hasta los fotógrafos que contrataron los novios le dijeron a mi novio q era la q más guapa iba de las invitadas, q el vestido era precioso, y q encima m kedaba genial. por eso deciros chicas, q no tengáis ninguna duda a la hora de cogerla, porq keda genial, en serio. Y os lo dice una chica q es muy exigente a la hora e comprar roja. Estaréis preciosas!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarah
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2011

Habe das Kleid heute erhalten. Qualität ist ganz i. O. Die Pailletten sitzen zwar nicht überall ( musste eine wieder ordentlich annähen), sieht aber nicht schlecht aus. Leider ist der Reißverschluss kaputt! Bestellt am 21.02.11 und am 22.03.11 erhalten. Beachte! Bei Erhalt ist die Einfuhrumsatzsteuer fällig!!19%!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cindy Dempaire
  • Jun 18, 2011

This dress made me the star of the night. It fit perfectly. Very comfortable. Honestly its perfect for a shy girl to where If she wants to be the star of the night. When I wore this dress I felt so beautiful. And its easy to dance in!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nuria
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2011

Hola!!queria deciros q el vestido es aun mucho mas bonito q en la foto! lo pedí el dia 9/4/11 y lo recibí el 3/5/11 pedí la talla 6 y me quedó perfecto!!muchas gracias!!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandrien
  • Dec 09, 2013

Hello, I got a question. I like this dress. I would like to have it made to my size. The 25th of january 2014 I would need it for a wedding party. If I order it this week would I have the dress on time? I live in Belgium, East Flanders
Thank you for your upcoming reply.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alexis
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2013

The dress arrived precisely on time and just as pictured. The craftsmanship was outstanding. We ordered it in a different color and it is absolutely beautiful. This is my third evening wear purchase from LightIntheBox and I have yet to be disappointed. I will post pictures once my daughter wears it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tamara
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2013

bought this dress for the Marine Corps father/daughter formal. beautiful color and quality. wonderful shipping time. My daughter Loves it!! will be ordering from Lightinthbox.com again.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandra catoen
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2012

Taille : 10
Tour de poitrine : 93
Tour de taille : 75
Tour de hanche : 101
Du cou au sol : 152

Je vous remet mes mensurations correctes , en espérant avoir une réponse de votre part le plus rapidement .

Cordialement

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jeanine
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 13, 2012

UITELICHTE REVIEW

Mn jurk is prachtig en snel geleverd.
Ik ben super tevreden en kga echt schitteren in deze mooie jurk in donker marine.
De kleur is prachtig!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress (759906)
10% koopUSD $ 109.99
 a-lijn prinses een schouder korte / mini chiffon cocktailjurk (759823)
10% koopUSD $ 109.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte organza en stretch satijn avond / prom dress (663685)
10% koopUSD $ 89.99
 a-lijn een schouder korte / mini chiffon cocktailjurk (631250)
10% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte chiffon schede column v-hals jurk (612.467)
10% koopUSD $ 79.99
 a-lijn prinses hoge hals knielange chiffon avondjurk (466579)
10% koopUSD $ 109.99
 baljurk een schouder korte / mini satijnen cocktail party dress
10% koopUSD $ 109.99
 schede / column juweel knielange chiffoncocktail jurk met kralen
10% koopUSD $ 109.99
 ELSA - Avondjurk van Organza
10% koopUSD $ 99.99
 NORI - Cocktailjurk van Chiffon
10% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest