English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (58 reviews)
Schrijf een review
  • Door Oihana
  • Aug 29, 2011

Solo puedo decir una cosa sore este vestido: IMPRESIONANTE!! Lo pedí en julio (2011), hecha a medida, para una boda de una amiga que se casaba el 30 de julio, y la verdad es q llamé mucho la atención. Hasta los fotógrafos que contrataron los novios le dijeron a mi novio q era la q más guapa iba de las invitadas, q el vestido era precioso, y q encima m kedaba genial. por eso deciros chicas, q no tengáis ninguna duda a la hora de cogerla, porq keda genial, en serio. Y os lo dice una chica q es muy exigente a la hora e comprar roja. Estaréis preciosas!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nuria
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2011

Hola!!queria deciros q el vestido es aun mucho mas bonito q en la foto! lo pedí el dia 9/4/11 y lo recibí el 3/5/11 pedí la talla 6 y me quedó perfecto!!muchas gracias!!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hava
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2011

I realy like this dress * _3 its like a dream came true :)
incredibly how fast it arrived !

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarah
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2011

Habe das Kleid heute erhalten. Qualität ist ganz i. O. Die Pailletten sitzen zwar nicht überall ( musste eine wieder ordentlich annähen), sieht aber nicht schlecht aus. Leider ist der Reißverschluss kaputt! Bestellt am 21.02.11 und am 22.03.11 erhalten. Beachte! Bei Erhalt ist die Einfuhrumsatzsteuer fällig!!19%!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cindy Dempaire
  • Jun 18, 2011

This dress made me the star of the night. It fit perfectly. Very comfortable. Honestly its perfect for a shy girl to where If she wants to be the star of the night. When I wore this dress I felt so beautiful. And its easy to dance in!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dany
  • Aug 21, 2012

me gustaria saber,como toman la medida para saber el largo, si solo piden las medidas del cuello al piso y de la cabeza al piso y el vestido es corto! gracias

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nerea ILMA ROJO
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2012

queria rectificar la medida de "cuello suelo" a 1,40 cm. gracias

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nerea
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2012

hola queria saber que equivale la medida de cuello a suelo, gracias

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ZARINA
  • Feb 27, 2012

¿alguien ha comprado este vestido en otro color diferente a rojo?si es así os agradecería muchisimo que subieseis alguna foto para ver como queda. un saludo!!

Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pacifico
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 26, 2011

las medidas de cuello a suelo son 126 cm.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Roze Parel Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
10% koopUSD $ 109.99
 thuiskomst cocktail / thuiskomst / vakantie jurk - fuchsia grote maten a-lijn / prinses een schouder korte / mini chiffon
10% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Zwart Liefje Vloer Lengte Organza Grote Maten
10% koopUSD $ 89.99
 thuiskomst cocktail party / wedding party dress - chocolade grote maten A-lijn een schouder korte / mini chiffon
10% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Jurk -met Ivoor V-hals Vloer Lengte Doek
10% koopUSD $ 79.99
 thuiskomst cocktail / thuiskomst jurk - narcis grote maten a-lijn / prinses hoge nek knielange chiffon
10% koopUSD $ 109.99
 thuiskomst cocktail party / sweet 16 jurk - zwart plus maten A-lijn een schouder korte / mini satijn
10% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Cocktail Feestje/Homecoming/Bruiloft Jurk -met Roze Parel Juweel Knie-Lengte Doek Grote Maten
10% koopUSD $ 109.99
 ELSA - Avondjurk van Organza
10% koopUSD $ 99.99
 NORI - Cocktailjurk van Chiffon
10% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest