English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (58 reviews)
Schrijf een review
  • Door Hava
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2011

I realy like this dress * _3 its like a dream came true :)
incredibly how fast it arrived !

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Oihana
  • Aug 29, 2011

Solo puedo decir una cosa sore este vestido: IMPRESIONANTE!! Lo pedí en julio (2011), hecha a medida, para una boda de una amiga que se casaba el 30 de julio, y la verdad es q llamé mucho la atención. Hasta los fotógrafos que contrataron los novios le dijeron a mi novio q era la q más guapa iba de las invitadas, q el vestido era precioso, y q encima m kedaba genial. por eso deciros chicas, q no tengáis ninguna duda a la hora de cogerla, porq keda genial, en serio. Y os lo dice una chica q es muy exigente a la hora e comprar roja. Estaréis preciosas!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarah
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2011

Habe das Kleid heute erhalten. Qualität ist ganz i. O. Die Pailletten sitzen zwar nicht überall ( musste eine wieder ordentlich annähen), sieht aber nicht schlecht aus. Leider ist der Reißverschluss kaputt! Bestellt am 21.02.11 und am 22.03.11 erhalten. Beachte! Bei Erhalt ist die Einfuhrumsatzsteuer fällig!!19%!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cindy Dempaire
  • Jun 18, 2011

This dress made me the star of the night. It fit perfectly. Very comfortable. Honestly its perfect for a shy girl to where If she wants to be the star of the night. When I wore this dress I felt so beautiful. And its easy to dance in!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nuria
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2011

Hola!!queria deciros q el vestido es aun mucho mas bonito q en la foto! lo pedí el dia 9/4/11 y lo recibí el 3/5/11 pedí la talla 6 y me quedó perfecto!!muchas gracias!!!

ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn ILMA - Cocktailjurk van Organza en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yassushi
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 17, 2011

100% satisfatta, il vestitino e bellissimo, grazie mille

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ida
  • Sep 06, 2011

E UN BELLISSIMO VESTITO, MI SONO TROVATA DA DIO

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door daniela
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2012

abito grazioso,io l'ho preso per il carnevale 2012 perfetto visto l'effetto "fru' fru' "della gonna.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandrien
  • Dec 09, 2013

Hello, I got a question. I like this dress. I would like to have it made to my size. The 25th of january 2014 I would need it for a wedding party. If I order it this week would I have the dress on time? I live in Belgium, East Flanders
Thank you for your upcoming reply.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alexis
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2013

The dress arrived precisely on time and just as pictured. The craftsmanship was outstanding. We ordered it in a different color and it is absolutely beautiful. This is my third evening wear purchase from LightIntheBox and I have yet to be disappointed. I will post pictures once my daughter wears it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress (759906)
10% koopUSD $ 109.99
 a-lijn prinses een schouder korte / mini chiffon cocktailjurk (759823)
10% koopUSD $ 99.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte organza en stretch satijn avond / prom dress (663685)
10% koopUSD $ 89.99
 a-lijn een schouder korte / mini chiffon cocktailjurk (631250)
10% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte chiffon schede column v-hals jurk (612.467)
10% koopUSD $ 79.99
 a-lijn prinses hoge hals knielange chiffon avondjurk (466579)
10% koopUSD $ 109.99
 baljurk een schouder korte / mini satijnen cocktail party dress
10% koopUSD $ 109.99
 schede / column juweel knielange chiffoncocktail jurk met kralen
10% koopUSD $ 109.99
 ELSA - Avondjurk van Organza
10% koopUSD $ 99.99
 NORI - Cocktailjurk van Chiffon
10% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest