English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (154 reviews)
Schrijf een review
  • Door Amazing!
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2013

UITELICHTE REVIEW

This is the first time I've ordered something on the site lightinthebox.com. First I was a little afraid of ordering clothes online. I was a bit worried that the size would not be suitable. But when I, remarkably accurate and very soon, received my package I was very surprised of the good quality and the perfect service. The stunning dress fit me perfectly. I will shine at the wedding! I am very grateful for the good service, fast delivery and especially for the most beautiful dress i could ever ask for! Thank you Lightinthebox.com!
I would definitely order again at Lightinthebox! And I woud certainly recommend this site to everybody! Also the prices are very fair, if you take a look at the quality and the delivery!
Keep up the good work, Lightinthebox!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maryv862
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2016

è veramente un vestito bellissimo. ottima vestibilità e qualità. io l'ho preso color narciso come nella foto e a dir la verità è un colore bellissimo. la taglia è giusta basta seguire le istruzioni in tabella.
grazie e consiglio gli acquisiti su lightinthebox. l'unico neo sono le spese doganali. vi consiglio di fare l'assicurazione che vi rimborsano i soldi.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2016

Ordered this dress in blushing pink for my friend's wedding this summer, with custom measurements. The dress is perfect! Exactly the measurements I had asked for, the color is beautiful, the fabric and embellishments are great way better I anticipated!, and the tailoring is impeccable. Very happy with my order :-

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mashaRussia
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2016

Замечательное платье! Мне очень понравилось! Ходила в нем на выпускной, все были в восторге, сшито очень качественно. Beautiful dress, I just love it! Amazing!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brigi
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2015

Wunderschönes Kleid . Zipp kann nu mit Hilfsmittel ( Zange) geschlossen werden ! Sonst perfekt

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door niki.galimberti
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 24, 2015

I bought this stunning evening gown in EU size 46, colour lilac. Measures given in the chart are correct and the garnment I received fits perfectly (apart lenght, but that I knew it would not). Nice chiffon fabric, good finishing. I will definitively buy again from Light in the Box.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cinthiaf
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2014

Vestido é muito lindo e super bem acabado. O tamanho ficou perfeito sem precisar apertar ou alargar.... fiz a barra pois sou pequena não gosto que fique arrastando no chão. Amei muito !!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samteer05
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2014

Such a beautiful dress and I loved the quality.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door delia_rojas
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2014

un vestido preciosooo!!!!
me ha encantado la tela, el corte...queda ideal

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aninha.pierri
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 15, 2014

The dress is really well made, I just loved it!

I had a problem with the shipment, it took longer than the expected, when I bought it was saying that the time to received it (after shipment) was 6 8 working days, now they are saying that to Brazil is 10 25 working days, and that was the correct time, but I bought to use to a special occasion and didn't receive it on the right time.

But my biggest problem was with the customs in Brazil, they charged me more R$192,00 for the dress.

I recommend buying at lightinthebox.com, but you have to make sure that you have enough time to receive it.

The dress is PERFECT!!! Well made, my size was just as I requested.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 80.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Elegant Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Een-schouder Asymmetrisch Chiffon metAppliques / Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals / Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon met
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Chiffon met
1% koopUSD $ 109.99
 ts couture® avondjurk - mooie achtertuin trompet / mermaid v-hals sweep / borstel trein kanten / trui met kant
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon metKralen / Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Een-schouder Strijksleep
1% koopUSD $ 149.99
 Formele avonden Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom Strapless / Hartvormig Asymmetrisch Chiffon metDrapering / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom Hartvormig / Spaghettibandjes Strijksleep Tule met
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Appliques / Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom Halter / Hartvormig Tot de grond Taffeta metKralen /
2% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep
2% koopUSD $ 104.49
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Een-schouder Strijksleep Chiffon met
2% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Vierkant Strijksleep Jersey met Appliques
2% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Sexy Grote maten / Petite Strak/kolom Strapless / Hartvormig Asymmetrisch Chiffon metKralen /
3% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Doorzichtig Grote maten / Petite Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Kant / Tule
4% koopUSD $ 169.99
 ts couture® avondjurk trompet / mermaid scoop sweep / borstel trein tule / trui met kralen
4% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk - Prachtig zwart Grote maten / Petite Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Jersey met Kralen / Kristaldetails
4% koopUSD $ 149.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Bandjes Tot de grond Chiffon / Tule met Kralen / Kruiselings
5% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Doorzichtig Grote maten / Petite Strak/kolom Schouderafhangend Tot de grond
5% koopUSD $ 113.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Blote rug Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Hartvormig AsymmetrischOrganza /
5% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom Halter / V-hals Strijksleep Chiffon met
5% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk Grote maten / Petite Strak/kolom Bateau Tot de grond Kant / Jersey met Zijdrapering
6% koopUSD $ 129.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond
6% koopUSD $ 139.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala / Bruiloft Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Chiffon
6% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Grote maten / Petite A-lijn Hartvormig Tot de grond Organza met
1% koopUSD $ 98.99
 Schoolbal / Formele avonden / Black tie gala Jurk Grote maten / Petite A-lijn Een-schouder Tot de grond Tule met Appliques
1% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Een-schouder Tot de grond
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk Grote maten Strak/kolom Bateau Tot de grond Tule met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 78.74
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond
1% koopUSD $ 159.99
 Schoolbal / Formele avonden / Black tie gala Jurk Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals Tot de grond Kant metKralen / Strik(ken) /
1% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon met
1% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon metAppliques /
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden Jurk Grote maten / Petite Trompet / zeemeermin V-hals Tot de grond Chiffon / Kant met Kant
1% koopUSD $ 149.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Prachtig zwart Grote maten / Petite Trompet / zeemeermin Een-schouder
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Grote maten / Petite Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Chiffon met
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Prachtig zwart Grote maten / Petite Trompet / zeemeermin Bandjes Strijksleep Chiffon met
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk Grote maten A-lijn Scoophals Hofsleep Chiffon met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals Tot de grond Georgette met Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 139.99
 ts couture® avondjurk plus size / tenger a-lijn v-hals vloer-length chiffon met kralen
1% koopUSD $ 139.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Satijn met Zakken
1% koopUSD $ 79.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest