English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (138 reviews)
Schrijf een review
  • Door niki.galimberti
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 24, 2015

I bought this stunning evening gown in EU size 46, colour lilac. Measures given in the chart are correct and the garnment I received fits perfectly (apart lenght, but that I knew it would not). Nice chiffon fabric, good finishing. I will definitively buy again from Light in the Box.

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door so10844
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2015

Molto carino, leggermente pesante la gonna, più plissettato rispetto alla foto, ma nel complesso è veramente bello.

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cinthiaf
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2014

Vestido é muito lindo e super bem acabado. O tamanho ficou perfeito sem precisar apertar ou alargar.... fiz a barra pois sou pequena não gosto que fique arrastando no chão. Amei muito !!

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Heather
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2014

I got custom measurements and am so happy with how it fits. The only thing is there's so much tool in the front that without pulling it to the side you wouldn't really notice the slit. I love the vibrant color, it'll be perfect for my first military ball. :)

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samteer05
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2014

Such a beautiful dress and I loved the quality.

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door delia_rojas
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2014

un vestido preciosooo!!!!
me ha encantado la tela, el corte...queda ideal

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aninha.pierri
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

The dress is really well made, I just loved it!

I had a problem with the shipment, it took longer than the expected, when I bought it was saying that the time to received it (after shipment) was 6 - 8 working days, now they are saying that to Brazil is 10 - 25 working days, and that was the correct time, but I bought to use to a special occasion and didn't receive it on the right time.

But my biggest problem was with the customs in Brazil, they charged me more R$192,00 for the dress.

I recommend buying at lightinthebox.com, but you have to make sure that you have enough time to receive it.

The dress is PERFECT!!! Well made, my size was just as I requested.

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annie_1996
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2014

Платье сшито точно по меркам, сидит отлично. Сшито аккуратно. Товаром довольна)

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door linkova.diana96
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

великолепное платье,подошло в точности по размеру,сидит идеально))

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ксения
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2014

Вчера привезли мой заказ, очень хорошее качества платья, все аккуратно пошито, пришло в коробке
все очень очень сильно понравилось, большое спасибо

schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
26%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 74.99
 A-lijn/prinses een-schouder asymmetrische chiffon avondjurk/schoolfeestjurk
7% koopUSD $ 79.99
 Schede / kolom een ​​schouder vloer-length Jersey avondjurk
6% koopUSD $ 39.99
 A-lijn chiffon avond/schoolfeestjurk met ronde hals, vloerlengte (699415)
4% koopUSD $ 119.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
3% koopUSD $ 129.99
 Strakke/kolom sweetheart chiffon avondjurk/schoolfeestjurk, vloerlengte
3% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
2% koopUSD $ 79.99
 A-lijn prinses verfijnde chiffon avondjurk met v-hals, vloerlengte
2% koopUSD $ 94.99
 TARA - Avondjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 119.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte appliques chiffon avondjurk (612415)
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn v-hals vloer-length chiffon en tule avondjurk
1% koopUSD $ 109.99
 A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geinspireerd door Ziyi Zhang
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn strapless vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress (254531)
1% koopUSD $ 79.99
 schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 89.99
 Kleurrijke A-lijn/prinses sweetheart chiffon avondjurk, vloerlengte
1% koopUSD $ 69.99
 schede / kolom v-hals vallen sweep / borstel trein georgette avondjurk (759905)
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte organza en stretch satijn avond / prom dress (663685)
1% koopUSD $ 89.99
 Strakke/kolom een-schouder chiffon bruidsmoederjurk, vloerlengte (568163)
1% koopUSD $ 129.99
 a-lijn een schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 99.99
 ZARITA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 WASHINGTON - Avondjurk van Taf
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte afdrukken stretch satijnen avond / prom dress
1% koopUSD $ 159.99
 ASHLIE - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 169.99
 A-lijn een-schouder chiffon avond/schoolfeestjurk, vloerlengte
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet/zeemeermin een-schouder jersey avondjurk met strijksleep (723503)
1% koopUSD $ 89.99
 Strakke/kolom jersey halteravondjurk met strijksleep (723486)
1% koopUSD $ 99.99
 Strakke/kolom chiffon avond/schoolfeestjurk met V-hals, vloerlengte (663705)
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest