English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (141 reviews)
Schrijf een review
  • Door niki.galimberti
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 24, 2015

I bought this stunning evening gown in EU size 46, colour lilac. Measures given in the chart are correct and the garnment I received fits perfectly (apart lenght, but that I knew it would not). Nice chiffon fabric, good finishing. I will definitively buy again from Light in the Box.

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Artemisia
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2013

Il pacchetto è arrivato con corriere UPS, non ho dovuto pagare nessuna dogana... L'abito è perfetto, preso nel colore blu scuro e fatto su misura... cade perfettamente a terra, non c'è bisogno di alcun ritocco... il tessuto è stupendo e le pieghe del bustino bellissime come le perle.... ero molto in ansia, temevo per le misere date e per la lunghezza... invece... Sono strafelice!!!! sicuramente ordinerò ancora!!!
The package has arrived with UPS courier, I have not had to pay any customs ... The dress is perfect, taken in dark blue color and custom-made ... falls perfectly on the ground, you do not need any retouching ... the fabric is gorgeous and the folds of the bodice beautiful like pearls .... I was very anxious, I feared for the poor dates and for the length ... instead ... I am overjoyed!! definitely be ordering again!

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door so10844
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2015

Molto carino, leggermente pesante la gonna, più plissettato rispetto alla foto, ma nel complesso è veramente bello.

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cinthiaf
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2014

Vestido é muito lindo e super bem acabado. O tamanho ficou perfeito sem precisar apertar ou alargar.... fiz a barra pois sou pequena não gosto que fique arrastando no chão. Amei muito !!

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Heather
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2014

I got custom measurements and am so happy with how it fits. The only thing is there's so much tool in the front that without pulling it to the side you wouldn't really notice the slit. I love the vibrant color, it'll be perfect for my first military ball. :)

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samteer05
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2014

Such a beautiful dress and I loved the quality.

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door delia_rojas
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2014

un vestido preciosooo!!!!
me ha encantado la tela, el corte...queda ideal

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aninha.pierri
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2014

The dress is really well made, I just loved it!

I had a problem with the shipment, it took longer than the expected, when I bought it was saying that the time to received it (after shipment) was 6 - 8 working days, now they are saying that to Brazil is 10 - 25 working days, and that was the correct time, but I bought to use to a special occasion and didn't receive it on the right time.

But my biggest problem was with the customs in Brazil, they charged me more R$192,00 for the dress.

I recommend buying at lightinthebox.com, but you have to make sure that you have enough time to receive it.

The dress is PERFECT!!! Well made, my size was just as I requested.

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annie_1996
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2014

Платье сшито точно по меркам, сидит отлично. Сшито аккуратно. Товаром довольна)

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door linkova.diana96
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

великолепное платье,подошло в точности по размеру,сидит идеально))

Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
26%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 74.99
 homecoming prom / avondjurk - narcis grote maten a-lijn / prinses een schouder asymmetrisch chiffon
7% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Een schouder Vloer Lengte Jersey
6% koopUSD $ 39.99
 A-Lijn - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Blozend Roze Scoop Vloer Lengte Doek Grote Maten
4% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Formele Avond Jurk -met Opdruk Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
3% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Blauw/groen ombre Strapless/Liefje Vloer Lengte Doek
3% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Robijn Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn/Prinses - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Multi-kleur V-hals Vloer Lengte Doek
2% koopUSD $ 94.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Bruin Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Champagne V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zilver V-hals Vloer Lengte Doek/Tule Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Juweel Sweep / Brush Sleep Doek/Lovertjes Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Dark Green Strapless Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 thuiskomst formele avond / prom / militaire baljurk - ruby ​​grote maten schede / column banden vloer-length chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Multi-kleur Liefje Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Gele Narcis V-hals Sweep / Brush Sleep Georgette Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Zwart Liefje Vloer Lengte Organza Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Jurk -met Champagne Een schouder Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 129.99
 A-Lijn - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Snoep Roze Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Regentschap Een schouder Vloer Lengte/Watteau Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zilver Halster/Liefje Vloer Lengte Taf Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn/Prinses - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Opdruk Strapless/Liefje Vloer Lengte Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 159.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Blauw Een schouder Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 169.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Roze Parel Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Robijn Een schouder Sweep / Brush Sleep Jersey Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Robijn Halster Sweep / Brush Sleep Jersey Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Roze Parel V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest