English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (154 reviews)
Schrijf een review
  • Door Amazing!
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2013

UITELICHTE REVIEW

This is the first time I've ordered something on the site lightinthebox.com. First I was a little afraid of ordering clothes online. I was a bit worried that the size would not be suitable. But when I, remarkably accurate and very soon, received my package I was very surprised of the good quality and the perfect service. The stunning dress fit me perfectly. I will shine at the wedding! I am very grateful for the good service, fast delivery and especially for the most beautiful dress i could ever ask for! Thank you Lightinthebox.com!
I would definitely order again at Lightinthebox! And I woud certainly recommend this site to everybody! Also the prices are very fair, if you take a look at the quality and the delivery!
Keep up the good work, Lightinthebox!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maryv862
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2016

è veramente un vestito bellissimo. ottima vestibilità e qualità. io l'ho preso color narciso come nella foto e a dir la verità è un colore bellissimo. la taglia è giusta basta seguire le istruzioni in tabella.
grazie e consiglio gli acquisiti su lightinthebox. l'unico neo sono le spese doganali. vi consiglio di fare l'assicurazione che vi rimborsano i soldi.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2016

Ordered this dress in blushing pink for my friend's wedding this summer, with custom measurements. The dress is perfect! Exactly the measurements I had asked for, the color is beautiful, the fabric and embellishments are great way better I anticipated!, and the tailoring is impeccable. Very happy with my order :-

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mashaRussia
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2016

Замечательное платье! Мне очень понравилось! Ходила в нем на выпускной, все были в восторге, сшито очень качественно. Beautiful dress, I just love it! Amazing!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Brigi
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2015

Wunderschönes Kleid . Zipp kann nu mit Hilfsmittel ( Zange) geschlossen werden ! Sonst perfekt

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door niki.galimberti
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 24, 2015

I bought this stunning evening gown in EU size 46, colour lilac. Measures given in the chart are correct and the garnment I received fits perfectly (apart lenght, but that I knew it would not). Nice chiffon fabric, good finishing. I will definitively buy again from Light in the Box.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cinthiaf
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2014

Vestido é muito lindo e super bem acabado. O tamanho ficou perfeito sem precisar apertar ou alargar.... fiz a barra pois sou pequena não gosto que fique arrastando no chão. Amei muito !!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samteer05
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2014

Such a beautiful dress and I loved the quality.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annie_1996
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2014

Платье сшито точно по меркам, сидит отлично. Сшито аккуратно. Товаром довольна)

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door linkova.diana96
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

великолепное платье,подошло в точности по размеру,сидит идеально))

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Eén-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Wijde col / Spaghettibandjes Strijksleep Chiffon met
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen / Drapering /
1% koopUSD $ 69.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKristaldetails /
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Halter Tot de grond Satijn met Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant A-lijn / Prinses Een-schouder Strijksleep Chiffon metAppliques /
1% koopUSD $ 149.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Halter / V-hals Strijksleep Chiffon metStrik(ken) / Drapering /
1% koopUSD $ 109.99
 ts couture® avondjurk a-lijn scoop vloer-length chiffon / stretch satijn met kralen / draperen
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon metKristaldetails / Drapering /
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Doorzichtig A-lijn Een-schouder Hofsleep Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Kant / Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Een-schouder Tot de grond Georgette met Kralen / Kristaldetails / Drapering / Kristallen broche / Ruches
2% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split A-lijn / Prinses Hartvormig Tot de grond Chiffon metSplit voorzijde / Kruiselings /
2% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Kralen / Zijdrapering
2% koopUSD $ 79.99
 TS Couture® Formele avonden Jurk Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Kralen
3% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy Strak/kolom Een-schouder Tot de grond / Watteausleep Chiffon metKralen / Zijdrapering /
3% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Een-schouder Asymmetrisch Chiffon metAppliques / Kralen / Zijdrapering /
3% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala / Bruiloft Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin V-hals / Bandjes Tot de grond Taffeta metBloem(en) /
4% koopUSD $ 69.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Een-schouder Tot de grond Chiffon metKralen / Drapering /
4% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Schouderafhangend Tot de grond Taffeta metDrapering / Pick-up rok /
4% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Strak/kolom Strapless Tot de grond Pailletten metDrapering /
5% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Doorzichtig / Kleurenblok / Vetersluiting Trompet / zeemeermin Bandjes Tot de grond Kant / Tule met
5% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Jersey met Kralen / Zijdrapering
5% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Hoge split A-lijn V-hals Tot de grond met Kralen
6% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Halter Strijksleep Stretchsatijn met Kruiselings / Ruches
6% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Satijn chiffon met
6% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin V-hals Tot de grond Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Strijksleep Georgette met Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Scoophals Tot de grond Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® avondjurk trompet / mermaid sweetheart vloer-length satijn / lovertjes met pailletten
1% koopUSD $ 80.99
 ts couture® avondjurk a-lijn geliefde vloer-length kant / organza / satijn met
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Hartvormig Tot de enkel Chiffon / Kant met Appliques
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Scoophals Tot de grond Chiffon / Kant met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest