English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (23 reviews)
Schrijf een review
  • Door Natas
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2012

Bericht voor lightinthebox; De pups zijn er nog niet, zie mijn eerdere review!
Die was al geschreven voor ik de uitnodiging kreeg om een review te plaatsen.

Met vriendelijke groet uit Aalsmeer

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natas
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

23 juniI2012.

In minder dan 1 week besteld en binnen gekregen vanuit Hongkong. Grote klasse!

Beeld is goed; boven verwachting naar wat de camera kost had ik minder verwacht.
De functie om te draaien/sturen is ideaal.

Ik als leek had niet verwacht dat ik de camera zelf aan de praat kon krijgen. Is mij toch gelukt na een uurtje of 5. De volgende keer weet ik hoe het werkt en kost het mij een kwartiertje!

De camera is nu bedraad ik ga nog een keer proberen hoe het met wifi werkt.

Enige nadeel; de 23.05 euro die ik aan de postbode moest betalen als douanekosten.
Ik was hier niet mee op de hoogte. Desondanks zou ik het zo weer over doen als ik weer de keus had deze camera te kopen. Een aanrader!

Nu kan ik tenminste op mijn werk en op mijn android telefoon inloggen, mijn huis bekijken en vooral wanneer mijn hond gaat bevallen! Ik werk dicht bij mijn huis dus dan ben ik zo thuis! En dat is waarvoor ik op dit moment de camera heb gekocht. Superbedankt voor de snelle levering lightinthebox! Jullie waren ruim op tijd met leveren. Ik verwacht de pups tussen 25 juni en 30 juni ;-)

Bestelling gedaan op 13 juni.
Bestelling binnnen op 19 juni
Camera werkend (als leek!) na 6 uur (De volgende keer binnen een kwartiertje hoor!)
Gekocht omdat: Mijn hond zwanger is en ik niet altijd thuis ben
Pups verwacht: Tussen 25 en 30 juni

Lightinthebox.com ik kom zeker terug! Dank jullie wel!

Met hartelijke groeten van een enthousiast iemand uit Nederland/Aalsmeer.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door denise.lombardi
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2014

Produto muito bom, foi enviado dentro do prazo previsto. A única coisa ruim é que o produto foi taxado ao chegar no Brasil.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aliroth
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2014

Shipping time was to long! Rest ok!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rene.canet
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 24, 2014

Commande conforme vendeur sérieux à recommander.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mariainverno4
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 16, 2013

Livraison rapide...par contre difficulté a la faire fonctionner en mode wifi ainsi au a distance...sur câble internet elle fonctionne très bien ainsi que sur mon GSM...alors heeelp comment faire pour une surveillance a distance???? Merci.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door George Mastorak
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2013

It is a very nice camera. It has lot's of futures. DDNS, email alert sending, WEP, WPA, WPA2 wireless security, multiple user accounts. I/O alarm output. Very easy to use and the software with it good.
A good product to buy !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door francisco
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2013

Muy buenos días, estoy muy contento con la compra que hice un pequeño problema con aduana pero todo solucionado y rápido, y respecto a cualquier consulta muy eficaces y rápidos, les aconsejo que compren no se arrepentirán.
Gracias.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vincenzo
  • Oct 01, 2012

Non vi fate illudere dal prezzo ho ordinato 2 telecamere IP ho fatto la stronzata di pagare con il bonifico mi è venuto quasi il doppio del prezzo di acquisto con tutte le tasse bancarie dovendo prendere la commissione 5 o 6 banche prima che i soldi arrivino a destinazione. L'ultima beffa altre 52,00 € di dogana. vedete il prezzo € 47,99 con tutti i passaggi arrivate150,00 euro. (non vi fate fregare come è successo a me )

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Avramidis Ilias
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2012

Its a very good IP Camera, it works perfect
Its exactly that i was needed.
Very good choice and excellent service by Light In The Box!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ip bewakingscamera met hoek control + bewegingsdetectie
37%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 49.99
 apexis - draadloze ip bewakingscamera met een email-alert (bewegingsdetectie, nachtvisie, zwart)
23% koopUSD $ 43.99
 wanscam - met bekabeling ip netwerk camera met hoek van controle (bewegingsdetectie, nachtzicht, gratis DDNS)
7% koopUSD $ 43.99
 EasyN-draadloze surveillance ip camera (wifi, night vision, bewegingsdetectie), p2p
6% koopUSD $ 39.99
 apexis - mini draadloze ip netwerk camera (nachtzicht, bewegingsdetectie, e-mail alert)
5% koopUSD $ 55.99
 draadloze ip camera met nachtzicht en bewegingsdetectie alarm
3% koopUSD $ 46.99
 apexis - draadloze ip bewakingscamera met een email-alert (bewegingsdetectie, nachtzicht)
2% koopUSD $ 45.99
 vstarcam - H.264 indoor Pan Tilt draadloze ip-camera (ondersteuning 32g tf-kaart)
1% koopUSD $ 79.99
 apexis - draadloze mini ip netwerk camera (nachtzicht, bewegingsdetectie, e-mail alert)
1% koopUSD $ 55.99
 Wanscam-Wireless Mini Gratis P2P IP camera met Pan-Tilt (bewegingsdetectie, FTP upload Plug and play)
1% koopUSD $ 39.99
 TENVIS-Wireless Indoor netwerk camera met Pan Titel (Gratis DDNS)
1% koopUSD $ 59.99
 TENVIS-Draadloze IP Surveillance Camera + 2-weg audio, IR-CUT
1% koopUSD $ 55.99
 wanscam - indoor draadloze dome ir-cut ir ip camera met IR 15m
1% koopUSD $ 43.99
 wifi en bedraad twee-weg audio p / t ip camera + hoek control + bewegingsdetectie, p2p
1% koopUSD $ 45.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest