English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (131 reviews)
Schrijf een review
  • Door Harm Jan
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2012

De jurk kwam mooi op tijd binnen. Kwaliteit zag er uitstekend uit. De aansluiting van het lijfje op het rokdeel was wat krap waardoor er een vouw ontstaat. We denken dat het nog makkelijk te verhelpen is.
De organza stof was uiteraard gekreukt in de verzending. Vermoedelijk helpt een keer voorzichtig wassen en hangend drogen.
Een wasvoorschrift er bij zou handig zijn.
Verder niets dan lof

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door browaeys orine
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2012

was zeer tevreden over bestelling, goede ontvangst van product en geen fouten aan, alles was inorde

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ruby Aguirre
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 13, 2014

Hola buenos días, en la información que proporcionan en la pagina dice que el pedido tarda en llegar a su destino 20 días laborales, mi pregunta es: son exactamente los 20 días o hay la posibilidad que tarde más o menos, es que si son los 20 días sería perfecto, tengo el tiempo justo, me preocupa que tarde un poco más....

feliz día, agradezco una pronta respuesta, no quiero que llegue la fecha de la boda y yo no tenga mi vestido de novia :(

RUBY AGUIRRE

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shoussni
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2014

Gilet 3/4 trop étroit au niveau des bras.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andrea
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2014

I ordered this dress (custom made) for my wedding in August 2013. It arrived quickly and was carefully packaged. It was exactly as described / seen on the website and fit perfectly. The hook-eye fastening at the back of the dress was missing but this was easily and cheaply added. I also chose to narrow the chiffon waist tie a little. The material was good quality and hardly creased at all, even though it travelled abroad in my suitcase and I wore it all day and evening. I was very pleased with my purchase!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door susan
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 22, 2014

so terrible dress, not fix with me, try to refund but they don't wanna accept for the refund and so many excuses. Never buy anything from this site
that's why i hate online shopping now.
If u want just go and buy from the store.and try all dress and take the one fit with you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Simone
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2014

Gente, recebi ontem o meu vestido! Ele é simplesmente lindo, perfeito!!! Bem cortado, bem costurado, com forro, de muita qualidade! Estou totalmente satisfeita de de ter comparado na LTB! Com certeza, recomendo para todas que desejam se casar com um vestido bonito, bem feito e barato!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door micheleclement
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2013

très jolie comme je voulez merci beaucoup passer de bonne fetes

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIA RIVERA
  • Oct 05, 2013

Beautiful dress, but when ordering It was very difficult to follow the instructions because it keep asking you to fill the same information over and over and at the end of the order it did not provided a confirmation to see if your order was indeed placed. My main problem is that there is no contact phone number for customers available. Can some one contact me?

Thank You.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sara
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 28, 2013

vestito molto bello
tempo di arrivo giusto pur essendo tutti in ferie
l'unico neo la parte di sopra del vistito risulta un po troppo grande nei confronti del abito !! sul resto tutto ok!!! complimenti!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ISABEL - Trouwjurk van Organza
30%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.69
 SELMA - Trouwjurk van Taf
6% koopUSD $ 87.59
 TALIYAH - Trouwjurk van Satijn
4% koopUSD $ 113.99
 JOVITA - Trouwjurk van Satijn en Tule
4% koopUSD $ 85.79
 LIBBY - Trouwjurk van Tule
3% koopUSD $ 89.69
 TETHYS - Trouwjurk van Satijn
3% koopUSD $ 97.49
 ADAOINE - Trouwjurk van Satijn
2% koopUSD $ 54.39
 CAMILIA - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 67.99
 PERRINE - Trouwjurk van Chiffon en Elastisch Geweven Satijn
2% koopUSD $ 69.59
 OTTAVIA - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 97.49
 NASTASYA - Trouwjurk van Organza
2% koopUSD $ 97.49
 CECILIA - Trouwjurk van Organza met Bolero
1% koopUSD $ 67.99
 MNEMOSYNE - Trouwjurk van Satijn en Tule
1% koopUSD $ 97.49
 GAEA - Trouwjurk van Organza
1% koopUSD $ 147.99
 URANIA - Trouwjurk van Taf met Bolero
1% koopUSD $ 67.99
 ERIS - Trouwjurk
1% koopUSD $ 69.59
 REISHA - Trouwjurk van Kant
1% koopUSD $ 97.49
 SIRKA - Trouwjurk van Chiffon en Kant
1% koopUSD $ 147.59
 HEBE - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.69
 CHRISTINA - Trouwjurk van Chiffon en Elastisch Satijn
1% koopUSD $ 127.79
 ELFIE - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 79.19
 ASHLEE - Trouwjurk van Satijn en Tule
1% koopUSD $ 147.99
 ABRIL - Trouwjurk van Tule
1% koopUSD $ 118.79
 BERYLL - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 58.99
 JACKIE - Trouwjurk van Kant
1% koopUSD $ 127.79

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest