English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (131 reviews)
Schrijf een review
  • Door D'Ann Vest
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2012

I have to admit, I was nervous about ordering on line. After using the Live chat and talking it over with a "Light in the Box" customer service representative, I was at ease. I opted to go with the "custom" fit as opposed to the standard dress size since my breast size is smaller than the standard sizes. I used the instructions to do my measurements as recommended. My dress arrived yesterday, and I love it! The fit is perfect and the quality is impressive! I also love the complimentary garment bag included which makes storing my dress much easier before the wedding day. I looked at 5 different bridal stores in the Dallas/Ft Worth area, and this dress was my favorite. My wedding date is 10/11/12 and I can't wait to wear my dress and post a picture. Thank you Light in the Box!!

D'Ann Vest
Denton, Tx

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend & Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deneene
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

I ordered this dress for my wedding in October 2012. The fit is perfect at the top. The built in bra is fantastic aspect to the dress. The hip area of the dress sticks out somewhat, being that I have a short torso between my chest and hip area. Ordering the dress with custom measurements to my specific size would have been ideal. The dress is well made and the champagne color is beautiful. The color is just what I wanted and looks great against my brown skin. The organza coat makes the dress more elegant. I am looking forward to wearing it. I am so pleased with my purchase.

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &
Antwoord Was dit nuttig? (9) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miriam
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2011

Scusatemi se scrivo un'pò tardi la recensione ma aspettavo anche le foto.Ho ordinato l'abito con molto anticipo prima del matrimonio perchè ero dubbiosa su quello che avrei ricevuto invece mi è arrivato un vestito bellissimo: stoffa di qualità, dettagli, misure e cuciture veramente perfette!!Per favore, ringraziate la sarta che l'ha fatto in mio nome.Grazie a Voi, con questo vestito mi sono sentita molto a mio agio nel giorno del mio matrimonio e ho fatto un figurone!Grazie mille, certamente farò altri acquisti con Lightinthebox!

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend & Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Simone
  • Aug 22, 2011

Estou impressionada com a rapidez da entrega do produto! Ainda não recebi porque está na alfândega para calcularem o imposto. Muito ansiosa pra ver esse vestido tão moderno e elegante!

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susanne
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 18, 2011

Die Hochzeit ist vorbei, ich habe sehr viele Komplimente auch über das Kleid bekommen, die ich hier gerne weitergeben möchte. Der Sitz und der Komfort des Kleides, haben diesen Tag zu einem besonderen Tag gemacht!

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2011

please add this to my first review, thank you again LITB, a must recommendable site for all bride!

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2011

Exactly 15days since the date I placed the order this lovely dress just arrived to Jordan bringing tons of happiness to me... I use the dress twice, first in my wedding ceremony with family and second was wedding party with friends... the jacket was big but very easy to handle it, I stitch it by myself on the same date of my wedding... :) I received a lot of compliments, thank you LITB!

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Xiomara
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2011

El vestido es tal como me lo imaginaba, me ha encantado, hecho con muy buenas telas, unas excelentes costuras y acabados... el tiempo de confección y entrega del vestido fue más que ideal... el único problema es que aunque lo mande personalizar me ha quedado inmenso, nada que no se pueda arreglar. aunque si me dio la impresión que solo personalizan el vestido, la chaqueta de organza era inmensa y por más que la mande arreglar no he logrado ajustarla... pero en general me ha gustado. os dejo unas fotos

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend & Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door christelle
  • Mar 15, 2011

Je suis intéressée par la robe de mariée dont la référence est: "une ligne3/4length manches en satin longueur genou organza robe de mariée (hsx1193)".
Et avant de la commander, je souhaite bien comprendre les détails de la robe:
la robe sans manches qui est à l'intérieur est faite en satin?
le boléro qui a des manches 3/4 et qui va jusqu'au genou estelle en organza?
ou c'est l'inverse?
Je sais qu'un boléro est toujours court juste au bas des épaules...Et je ne suis pas intéressée par celuilà mais plutôt par celui qui est sur l'image même et qui va jusqu'au genou.
Votre réponse me ferait un grand plaisir afin que je puisse commander. mon mariage se passera à la première semaine de mai.
Votre site m'a été conseillé par une ami qui a trouvé satisfaction chez vous. J'espère qu'il en serait de même pour moi.
Cordialement
CB

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jo Ipsen
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2011

I was a little sceptical buying my wedding dress online, so I put off the purchase for about 2 months I needn't have worried though! When I did order the dress I made sure I read the really helpful measuring guidelines (I strongly suggest you read these) and measured myself up. Then I placed the order for my dress and crossed my fingers that I hadn't just wasted my money. My dress arrived 14 days later, and was everything I could have hoped for. The quality of the stiching and the make of the garment is just beautiful. Whilst I did have to get the dress pressed (which I had expected after travelling such a long way) it was only $10 to press and was done in a hour. The dress sat well and I was extremely impressed with the elastic instiched braback on the inside which meant I felt more secure in the strapless part than in any other strapless dress I have ever worn. I really can't recommend this dress enough. I have added some photos so you can see the dress on. Thanks Lightinthebox for making my wedding day so affordable (our little secret!) xx Jo

Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend & Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / ReceptieTrouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend &
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Receptie Eenvoudigweg subliem Tot de knie Bateau Satijn met
1% koopUSD $ 80.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk Twee-in-een Trouwjurken Tot de knie Scoophals Taffeta / Tule metAppliques / Kralen
1% koopUSD $ 104.49
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Kant / Tule met
1% koopUSD $ 107.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Geinspireerd door vintage / Open rug Tot de knie
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Open rug Strijksleep V-hals Tule met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Kort / Mini Halter Satijn met
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Open rug Ниже колена V-hals Taffeta met Kant
1% koopUSD $ 76.49
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de enkel V-hals Kant / Organza met
1% koopUSD $ 98.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Eenvoudigweg subliem Asymmetrisch Met sieraad Kant Tule met Gedrapeerd Kant
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Open rug / Trouwjurken in kleur Ниже колена Met sieraad Organza met
2% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Ниже колена V-hals Satijn met Sjerp / Lint
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk Doorzichtig Tot de knie Schouderafhangend Kant met
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Tot de enkel Met sieraad Tule met Appliques / Knoop / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 76.49
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Ниже колена Bateau Organza met Appliques / Strik / Kant / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsjurk Ниже колена Met sieraad Satijn / Tule met Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Open rug Tot de knie Met sieraad Kant met Appliques
4% koopUSD $ 98.99
 A-Lijn - Rond zonder kraag Kant Bruidsjurk -met Wit Tot de knie
4% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Receptie Open rug Tot de knie Een-schouderSatijn
4% koopUSD $ 69.99
 Strak / kolom Bruidsjurk Tot de knie Bateau Kant met Sjerp / Lint / Paillet
5% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Tot de knie V-hals Kant met Appliques / Strik / Knoop / Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Ниже колена Bateau Tule met Appliques
5% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Tot de knie Schouderafhangend Kant met Kant
6% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Twee-in-een Trouwjurken Tot de grond V-hals Kant met Kant
6% koopUSD $ 119.99
 2017 a-lijn trouwjurk asymmetrische bateau kant met kant
6% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Eenvoudigweg subliem Tot de enkel Bateau Kant Satijn met Kant Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Hofsleep V-hals Chiffon met Kant
1% koopUSD $ 125.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk Tot de knie Bateau Kant met
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Glamoureus & Dramatisch / Receptie Open rug Kort / Mini
1% koopUSD $ 69.99
 2017 lanting bride® schede / column trouwjurk asymmetrische scoop kant met kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Tot de knie Met sieraad Kant met Kant
1% koopUSD $ 69.99
 A-lijn Bruidsjurk - Receptie Open rug Tot de knie Bateau Kant / Tule met Appliques
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Tot de grond V-hals Chiffon
1% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Open rug Tot de knie Met sieraad Organza met Appliques
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Open rug Tot de knie V-hals Taffeta met Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsjurk Ниже колена V-hals Kant / Tule met
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Bruidsjurk Strijksleep V-hals Chiffon / Kant met
1% koopUSD $ 94.99
 A-lijn Bruidsjurk Ниже колена Bateau Kant / Tule met Sjerp / Lint / Knoop / Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Ниже колена Bateau Kant / Tule met Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Glamoureus & Dramatisch / Receptie Asymmetrisch
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn N / A Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Bloemen en kant Tot de knie V-hals Kant / Tule met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug / Eenvoudigweg subliem Ниже колена Bateau
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Geinspireerd door vintage / Open rug Asymmetrisch
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Trouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend & sprankelend Tot de knie
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Open rug / Voorjaar 2014 / Doorzichtig Tot de knie Schouderafhangend Kant met
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Kort / Mini Vierkant Kant met Appliques
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Trouwjurken in kleur Strijksleep V-hals Tule / Georgette met
1% koopUSD $ 94.99
 A-lijn Bruidsjurk Tot de knie Bateau Tule met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug / Trouwjurken in kleur Tot de knie Vierkant
1% koopUSD $ 59.99
 A-lijn Appel / Omgekeerde driehoek / Recht / Slank / Grote Maten / Zandloper / Peer / Petite Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant &
1% koopUSD $ 119.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest