English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (132 reviews)
Schrijf een review
  • Door Xiomara
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2011

El vestido es tal como me lo imaginaba, me ha encantado, hecho con muy buenas telas, unas excelentes costuras y acabados... el tiempo de confección y entrega del vestido fue más que ideal... el único problema es que aunque lo mande personalizar me ha quedado inmenso, nada que no se pueda arreglar. aunque si me dio la impresión que solo personalizan el vestido, la chaqueta de organza era inmensa y por más que la mande arreglar no he logrado ajustarla... pero en general me ha gustado. os dejo unas fotos

ISABEL - Trouwjurk van Organza ISABEL - Trouwjurk van Organza

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door soletechan
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2011

El vestido tiene una calidad impresionante y se ajustaba como un guante (medidas personalizadas). Lo único la chaqueta que como se ve en la foto es muy larga y ancha de hombro

ISABEL - Trouwjurk van Organza

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deneene
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 14, 2012

I ordered this dress for my wedding in October 2012. The fit is perfect at the top. The built in bra is fantastic aspect to the dress. The hip area of the dress sticks out somewhat, being that I have a short torso between my chest and hip area. Ordering the dress with custom measurements to my specific size would have been ideal. The dress is well made and the champagne color is beautiful. The color is just what I wanted and looks great against my brown skin. The organza coat makes the dress more elegant. I am looking forward to wearing it. I am so pleased with my purchase.

ISABEL - Trouwjurk van Organza
Antwoord Was dit nuttig? (9) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door D'Ann Vest
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2012

I have to admit, I was nervous about ordering on line. After using the Live chat and talking it over with a "Light in the Box" customer service representative, I was at ease. I opted to go with the "custom" fit as opposed to the standard dress size since my breast size is smaller than the standard sizes. I used the instructions to do my measurements as recommended. My dress arrived yesterday, and I love it! The fit is perfect and the quality is impressive! I also love the complimentary garment bag included which makes storing my dress much easier before the wedding day. I looked at 5 different bridal stores in the Dallas/Ft Worth area, and this dress was my favorite. My wedding date is 10/11/12 and I can't wait to wear my dress and post a picture. Thank you Light in the Box!!

D'Ann Vest
Denton, Tx

ISABEL - Trouwjurk van Organza ISABEL - Trouwjurk van Organza
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miriam
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2011

Scusatemi se scrivo un'pò tardi la recensione ma aspettavo anche le foto.Ho ordinato l'abito con molto anticipo prima del matrimonio perchè ero dubbiosa su quello che avrei ricevuto invece mi è arrivato un vestito bellissimo: stoffa di qualità, dettagli, misure e cuciture veramente perfette!!Per favore, ringraziate la sarta che l'ha fatto in mio nome.Grazie a Voi, con questo vestito mi sono sentita molto a mio agio nel giorno del mio matrimonio e ho fatto un figurone!Grazie mille, certamente farò altri acquisti con Lightinthebox!

ISABEL - Trouwjurk van Organza ISABEL - Trouwjurk van Organza

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susanne
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2011

Die Hochzeit ist vorbei, ich habe sehr viele Komplimente auch über das Kleid bekommen, die ich hier gerne weitergeben möchte. Der Sitz und der Komfort des Kleides, haben diesen Tag zu einem besonderen Tag gemacht!

ISABEL - Trouwjurk van Organza

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Simone
  • Aug 23, 2011

Estou impressionada com a rapidez da entrega do produto! Ainda não recebi porque está na alfândega para calcularem o imposto. Muito ansiosa pra ver esse vestido tão moderno e elegante!

ISABEL - Trouwjurk van Organza

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2011

please add this to my first review, thank you again LITB, a must recommendable site for all bride!

ISABEL - Trouwjurk van Organza

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2011

Exactly 15days since the date I placed the order this lovely dress just arrived to Jordan bringing tons of happiness to me... I use the dress twice, first in my wedding ceremony with family and second was wedding party with friends... the jacket was big but very easy to handle it, I stitch it by myself on the same date of my wedding... :-) I received a lot of compliments, thank you LITB!

ISABEL - Trouwjurk van Organza
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door christelle
  • Mar 15, 2011

Je suis intéressée par la robe de mariée dont la référence est: "une ligne-3/4-length manches en satin longueur genou organza robe de mariée (hsx1193)".
Et avant de la commander, je souhaite bien comprendre les détails de la robe:
- la robe sans manches qui est à l'intérieur est faite en satin?
- le boléro qui a des manches 3/4 et qui va jusqu'au genou est-elle en organza?
- ou c'est l'inverse?
Je sais qu'un boléro est toujours court juste au bas des épaules...Et je ne suis pas intéressée par celui-là mais plutôt par celui qui est sur l'image même et qui va jusqu'au genou.
Votre réponse me ferait un grand plaisir afin que je puisse commander. mon mariage se passera à la première semaine de mai.
Votre site m'a été conseillé par une ami qui a trouvé satisfaction chez vous. J'espère qu'il en serait de même pour moi.
Cordialement
CB

ISABEL - Trouwjurk van Organza
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ISABEL - Trouwjurk van Organza
9%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 Chic & Modern/Receptie A-Lijn/Prinses Rond zonder kraag Trouwjurk (Tule) Tot de enkel
15% koopUSD $ 74.99
 TALIYAH - Trouwjurk van Satijn
11% koopUSD $ 109.99
 trouwjurk a-lijn / prinses v-hals tea-length taft jurk
5% koopUSD $ 79.99
 trouwjurk a-lijn / prinses geliefde thee-length satijnen jurk
5% koopUSD $ 59.99
 trouwjurk a-lijn / prinses juweel knielange kanten jurk
3% koopUSD $ 99.99
 trouwjurk a-lijn / prinses v-hals enkellange kant, organza jurk
3% koopUSD $ 99.99
 OTTAVIA - Trouwjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 99.99
 trouwjurk schede / kolom strapless asymmetrische tule jurk
2% koopUSD $ 99.99
 trouwjurk baljurk strapless knielange satijn, tule jurk
2% koopUSD $ 109.99
 trouwjurk schede / column scoop korte / mini kanten jurk
2% koopUSD $ 89.99
 trouwjurk schede / kolom vierkante korte / mini kanten jurk
2% koopUSD $ 159.99
 FRANCIE - Trouwjurk van Tule
2% koopUSD $ 119.99
 Op Audrey Hepburn in Funny Face geinspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
2% koopUSD $ 79.99
 A-lijn een-schouder satijn en tule trouwjurk, theelengte
2% koopUSD $ 69.99
 Glamoureus & Dramatisch/Chic & Modern A-Lijn Strapless Trouwjurk (Organza) Tot de grond
1% koopUSD $ 49.99
 Klassiek & Tijdloos/Glamoureus & Dramatisch A-Lijn Scoop Trouwjurk (Chiffon/Tule) Strijksleep
1% koopUSD $ 149.99
 Klassiek & Tijdloos/Receptie A-Lijn/Prinses Scoop Trouwjurk (Taffeta) Kort/Mini
1% koopUSD $ 99.99
 trouwjurk a-lijn / prinses juweel knielange satijnen jurk
1% koopUSD $ 79.99
 trouwjurk a-lijn / prinses scoop knielange chiffon jurk
1% koopUSD $ 89.99
 trouwjurk a-lijn / prinses bateau knielange satijnen jurk
1% koopUSD $ 69.99
 trouwjurk schede / column v-hals vloer-length kant, tule jurk
1% koopUSD $ 199.99
 trouwjurk schede / column v-hals asymmetrische chiffon jurk
1% koopUSD $ 99.99
 trouwjurk a-lijn / prinses strapless knielange kanten jurk
1% koopUSD $ 149.99
 trouwjurk schede / column v-hals vloer-length chiffon jurk
1% koopUSD $ 159.99
 trouwjurk a-lijn / prinses bateau thee-length organza jurk
1% koopUSD $ 109.99
 trouwjurk trompet / mermaid juweel rechter trein chiffon jurk
1% koopUSD $ 149.99
 trouwjurk a-lijn / prinses v-hals knielange taft jurk
1% koopUSD $ 89.99
 trouwjurk a-lijn / prinses juweel enkellange kanten jurk
1% koopUSD $ 139.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest