English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lafemme
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2016

Abito impeccabile! Spedizione perfetta... Cuciture e e tessuto meravigliosi!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cody_anne13
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2015

Beautiful dress, really good quality, great flower girl dress for my daughter and now she plays dress ups with it. the sizing was spot on also

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door net833
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2015

Product beautiful and sophisticated Recommend to friends by choosing the product
Reliable and fast delivery site in the product to the cities

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s_v_ivanova
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2014

Платье красивое и сшито хорошо, но заказывала размер 6 на шестилетнюю девочку, а платье пришло гораздо большего размера.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tina16
  • Sep 13, 2014

hi i just want to ask u Guys how im gonna pay my order when im choosing western union

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door thorstedfamily
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2014

The dress is beautiful but to big so I have to exchange it. The getting it here was not good. I hope the exchange/delivery process does not goes as bad as the first time since we need it to be timely. Again the dress/product is amazing.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystal
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2013

I was very skeptical at first ordering off the internet thinking I might be returning the dresses , but I was pleasantly surprised! :) I bought the dresses bigger just incase the girls grew in the next 5 months but they looked so wonderful on them! the dress was sewn together very nicely and the dress was exactly what the picture looked like. I am a very satisfied customer and will be returing to buy more items! Wonderful quality and definetly worth the risk I took in ordering as a first time internet dress buyer LOLOL

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door just perfect
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2013

This is my first time shopping in ur website. I can say, it was amazing experience with you

thanx for every thing

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dionna Osburn
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2013

This dress is so beutiful!!! I cant believe the quality and workmanship put into this dress. It looks exactly like the picture. Stunning!!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tea Party Dress
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2016

My Daughter ordered this dress to wear to her Girl Scout tea party. The dress is lovely. I am glad she is happy because she spent 9 weeks allowance on the dress.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn / Baljurk / Prinses Tot de grond / Hofsleep Bloemenmeisjesjurk - Taffeta Mouwloos Bandjes met Bloem(en) / Ruches
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 lanting bruid ® baljurk vloer lengte bloem meisje jurk - taft off-the-shoulder met strik (s) / bloem (s)
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Tot de knie Bloemenmeisjesjurk - Tule / Pailletten Korte mouw Met sieraad met
2% koopUSD $ 59.99
 lanting bruid ® a-lijn vloer lengte bloem meisje jurk - chiffon / stretch satijn mouwloze juweel
3% koopUSD $ 63.99
 Baljurk Strijksleep Bloemenmeisjesjurk - Organza Mouwloos Met sieraad met Strik(ken) / Borduurwerk / Pailletten
4% koopUSD $ 35.99
 lanting bruid ® a-lijn / prinses vloer lengte bloem meisje jurk - satijnen mouwloze juweel met bloem (s) / sjerp / lint
5% koopUSD $ 67.99
 Lanting Bride® A-lijn Tot de grond Bloemenmeisjesjurk - Organza Satijn Mouwloos Met sieraad met Knopen Bloem(en) Sjerp / Lint
6% koopUSD $ 84.20
 lanting bruid ® a-lijn / prinses vloer lengte bloem meisje jurk - taft mouwloze scoop met draperen / bloem (s)
7% koopUSD $ 89.99
 Baljurk Over de knie Bloemenmeisjesjurk - Organza / Satijn Lange mouw Vierkant met Kristaldetails / Pailletten
9% koopUSD $ 59.99
 2017 baljurk vloer lengte bloem meisje jurk - tule half sleeve juweel met appliques / beading / kristal detaillering
10% koopUSD $ 55.99
 A-lijn Tot de knie Bloemenmeisjesjurk - Kant / Tule Mouwloos Met sieraad met
11% koopUSD $ 53.99
 Lanting bruid ® baljurk rechter trein bloemenmeisje jurk - satijn / taft mouwloze spaghettibandjes
12% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Over de knie Bloemenmeisjesjurk - Satijn / Tule Korte mouw Bandjes met
13% koopUSD $ 34.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
BTest