English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door cody_anne13
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2015

Beautiful dress, really good quality, great flower girl dress for my daughter and now she plays dress ups with it. the sizing was spot on also

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door net833
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2015

Product beautiful and sophisticated Recommend to friends by choosing the product
Reliable and fast delivery site in the product to the cities

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s_v_ivanova
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2014

Платье красивое и сшито хорошо, но заказывала размер 6 на шестилетнюю девочку, а платье пришло гораздо большего размера.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tina16
  • Sep 13, 2014

hi i just want to ask u Guys how im gonna pay my order when im choosing western union

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door thorstedfamily
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2014

The dress is beautiful but to big so I have to exchange it. The getting it here was not good. I hope the exchange/delivery process does not goes as bad as the first time since we need it to be timely. Again the dress/product is amazing.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystal
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2013

I was very skeptical at first ordering off the internet thinking I might be returning the dresses , but I was pleasantly surprised! :) I bought the dresses bigger just incase the girls grew in the next 5 months but they looked so wonderful on them! the dress was sewn together very nicely and the dress was exactly what the picture looked like. I am a very satisfied customer and will be returing to buy more items! Wonderful quality and definetly worth the risk I took in ordering as a first time internet dress buyer LOLOL

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door just perfect
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2013

This is my first time shopping in ur website. I can say, it was amazing experience with you

thanx for every thing

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dionna Osburn
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2013

This dress is so beutiful!!! I cant believe the quality and workmanship put into this dress. It looks exactly like the picture. Stunning!!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tea Party Dress
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2016

My Daughter ordered this dress to wear to her Girl Scout tea party. The dress is lovely. I am glad she is happy because she spent 9 weeks allowance on the dress.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door csburnetts4
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

I was HIGHLY dissatisfied with the shipping time. it was NOT clear that the processing time was so long. I paid extra for the expedited shipping of 35 days it was stated that the processing time was TWO weeks!!!! I did not get my dressing until AFTER my event date and they became useless to me

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 mooie mouwloze taft bruiloft / avond bloemenmeisje jurk met bloem
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 64.99
 MERTICE - Bloemenmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 99.99
 Galajurk Vloer Lengte Bloemenmeisjesjurk - Kant / Tule Mouwloos
1% koopUSD $ 59.99
 JELICA - Bloemenmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 64.99
 HAVEN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Galajurk Vloer Lengte Bloemenmeisje jurk - Taf/Tule Korte mouw
1% koopUSD $ 109.99
 SHERLYN - Bloemenmeisjesjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 A-Lijn Vloer Lengte Bloemenmeisje jurk - Fluwelen Halfe Mouw
1% koopUSD $ 79.99
 PALILA - Bloemenmeisjesjurk van Organza
1% koopUSD $ 99.99
 MARIAMA - Bloemenmeisjesjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 99.99
 Galajurk Enkellengte Bloemenmeisjesjurk - Kant / Tule Mouwloos
2% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Prinses/Galajurk Vloer Lengte Bloemenmeisje jurk - Satijn/Tule Mouwloos
2% koopUSD $ 79.99
 KETTERING - Bloemenmeisjesjurk van Taf
2% koopUSD $ 64.99
 A-lijn taffeta en organza bloemenmeisjesjurk met spaghettibandjes, vloerlengte
3% koopUSD $ 69.99
 Galajurk Asymmetrisch Bloemenmeisje jurk - Katoen/Tule Mouwloos
3% koopUSD $ 44.99
 A-Lijn Vloer Lengte/Asymmetrisch Bloemenmeisjesjurk - Kant/Tule/Polyester Mouwloos
3% koopUSD $ 79.99
 CORPUS CHRISTI - Bloemenmeisjesjurk van Organza en Satijn
4% koopUSD $ 89.99
 ASHLI - Bloemenmeisjesjurk van Satijn
4% koopUSD $ 79.99
 KELLIE - Bloemenmeisjesjurk van Taf en Satijn
4% koopUSD $ 99.99
 Galajurk Thee lengte Bloemenmeisjesjurk - Kant/Satijn/Velet Chiffon Mouwloos
5% koopUSD $ 39.99
 Prinses Vloer Lengte Bloemenmeisjesjurk - Kant/Tule Mouwloos
5% koopUSD $ 58.19
 FARA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn
5% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Bloemenmeisje jurk - Satijn Mouwloos
6% koopUSD $ 59.99
 CASSIA - Bloemenmeisjesjurk van Taf
6% koopUSD $ 99.99
 Prinses Knie-Lengte Bloemenmeisjesjurk - Kant/Tule Mouwloos
6% koopUSD $ 58.19
 A-Lijn/Prinses - Vierkant - Bloemenmeisje jurk Vloer Lengte
1% koopUSD $ 99.99
 MARIANGELES - Bloemenmeisjesjurk van Satijn en Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Ball Gown Jewel Floor-length Organza And Satin Flower Girl Dress (2174410)
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses Enkellengte Bloemenmeisje jurk - Taf
1% koopUSD $ 59.99
 A-Lijn - Formele Avond/Bruiloft/Vakantie Jurk -met Wit Vierkant Enkellengte Organza
1% koopUSD $ 64.99
 Galajurk Enkellengte Bloemenmeisjesjurk - Tule / Polyester Mouwloos
1% koopUSD $ 56.99
 PAULINE - Bloemenmeisjesjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 64.99
 Galajurk Hof Sleep Bloemenmeisje jurk - Satijn/Organza Mouwloos
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn / Galajurk Enkellengte Bloemenmeisjesjurk - Katoen / Tule / Lovertjes / Polyester Mouwloos
1% koopUSD $ 29.99
 LUANNA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn en Tule
1% koopUSD $ 79.99
 NOREEN - Bloemenmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 69.99
 Baljurk Tot de knie Bloemenmeisjesjurk - Katoen / Kant / Tule / Polyester Mouwloos
1% koopUSD $ 26.99
 Galajurk - Off-The-Shoulder - Bloemenmeisje jurk ( Taf ) - Vloer Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 Galajurk Vloer Lengte Bloemenmeisjesjurk - Satijn/Stretch Satijn Korte mouw
1% koopUSD $ 39.99
 A-Lijn Knie-Lengte Bloemenmeisjesjurk - Kant / Tule Mouwloos
1% koopUSD $ 49.99
 Lanting a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk - parel roze rechter trein lieverd organza
1% koopUSD $ 169.99
 Rozen - Boeketten -( Multi-kleur , satijn/Schuim/Polyester )
1% koopUSD $ 49.99
 A-Lijn Vloer Lengte Bloemenmeisjesjurk - Kant/Satijn Lange mouw
1% koopUSD $ 59.99
 Galajurk Vloer Lengte Bloemenmeisjesjurk - Zijde / Tule Mouwloos
1% koopUSD $ 40.49
 Ball Gown V-neck Floor-length Tulle Flower Girl Dress (2174407)
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn juweel vloer-length satijnen bloem meisje jurk (733985)
1% koopUSD $ 69.99
 Galajurk Vloer Lengte Bloemenmeisjesjurk - Organza / Satijn Mouwloos
1% koopUSD $ 69.99
 CITY OF LONDON - Bloemenmeisjesjurk van Taf en Tule
1% koopUSD $ 79.99
 A-line V-neck Floor-length Organza Flower Girl Dress (2174405)
1% koopUSD $ 64.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest