English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (9 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door net833
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2015

Product beautiful and sophisticated Recommend to friends by choosing the product
Reliable and fast delivery site in the product to the cities

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s_v_ivanova
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2014

Платье красивое и сшито хорошо, но заказывала размер 6 на шестилетнюю девочку, а платье пришло гораздо большего размера.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tina16
  • Sep 13, 2014

hi i just want to ask u Guys how im gonna pay my order when im choosing western union

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door csburnetts4
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

I was HIGHLY dissatisfied with the shipping time. it was NOT clear that the processing time was so long. I paid extra for the expedited shipping of 3-5 days it was stated that the processing time was TWO weeks!!!! I did not get my dressing until AFTER my event date and they became useless to me

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door thorstedfamily
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2014

The dress is beautiful but to big so I have to exchange it. The getting it here was not good. I hope the exchange/delivery process does not goes as bad as the first time since we need it to be timely. Again the dress/product is amazing.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cardon
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2013

Très belle finition, commander en couleur pêche , couleur parfaite, délai de livraison rapide, les robes sentent juste le poisson a l'intérieur et il reste parfois des aiguilles.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crystal
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2013

I was very skeptical at first ordering off the internet thinking I might be returning the dresses , but I was pleasantly surprised! :) I bought the dresses bigger just incase the girls grew in the next 5 months but they looked so wonderful on them! the dress was sewn together very nicely and the dress was exactly what the picture looked like. I am a very satisfied customer and will be returing to buy more items! Wonderful quality and definetly worth the risk I took in ordering as a first time internet dress buyer LOLOL

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door just perfect
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2013

This is my first time shopping in ur website. I can say, it was amazing experience with you

thanx for every thing

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dionna Osburn
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2013

This dress is so beutiful!!! I cant believe the quality and workmanship put into this dress. It looks exactly like the picture. Stunning!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 mooie mouwloze taft bruiloft / avond bloemenmeisje jurk met bloem
13%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 PAULA - Bloemenmeisjesjurk van Taf en Satijn
28% koopUSD $ 99.99
 A-lijn satijnen bloemenmeisjesjurk met ronde hals, vloerlengte
11% koopUSD $ 69.99
 Satijn en tule bloemenmeisjesjurk met spaghettibandjes, model baljurk, knielengte
4% koopUSD $ 79.99
 LUANNA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn en Tule
3% koopUSD $ 79.99
 MERTICE - Bloemenmeisjesjurk van Taf
3% koopUSD $ 99.99
 Ball Gown Halter Tea-length Feather Flower Girl Dress(More Colors)
1% koopUSD $ 59.99
 JELICA - Bloemenmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 64.99
 RUDY - Bloemenmeisjesjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 KIMBERLEY - Bloemenmeisjesjurk van Taf en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 schede halster knielange zijden bloem meisje jurk
1% koopUSD $ 39.99
 baljurk vierkante enkellange rayon bloem meisje jurk met bloemen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 39.99
 baljurk halster vloer-length tule en zijde bloemen jurk met appliques
1% koopUSD $ 34.99
 baljurk bateau thee-length satijn en tule tutu jurk / bloem meisje jurk met bloem
1% koopUSD $ 29.99
 baljurk bateau thee-length satijn en tule tutu jurk / bloem meisje jurk
1% koopUSD $ 29.99
 baljurk bandjes korte / mini satijn en tule tutu jurk / bloem meisje jurk met kant
1% koopUSD $ 29.99
 Prachtige mouwloze tule en satijn bruiloft / avond bloemenmeisje jurk
1% koopUSD $ 44.99
 a-lijn prinses scoop vloer-length organza bloem meisje jurk (733997)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn prinses juweel thee-length satijnen bloem meisje jurk (733991)
1% koopUSD $ 54.99
 a-lijn juweel vloer-length satijnen bloem meisje jurk (733985)
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn prinses bandjes vloer-length organza en satijnen bloemenmeisje jurk (733961)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn prinses v-hals sweep / borstel trein tule en satijn bloem meisje jurk
1% koopUSD $ 64.99
 a-lijn prinses juweel thee-length tule bloem meisje jurk (551499)
1% koopUSD $ 64.99
 bal gegroeid bandjes knielange mouwloze satijnen bloem meisje jurk met sjerp
1% koopUSD $ 44.99
 Schattige tule baljurk bloemenmeisjes halterjurk
1% koopUSD $ 29.99
 a-lijn vierkante vloer-length chiffon bloem meisje jurk
1% koopUSD $ 59.99
 REGINA - Bloemenmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 59.99
 NICHOLA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 64.99
 JAMYA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 TAWIA - Bloemenmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 49.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest