English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door chris
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2012

merci bravo... superbe j'adore!...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SABRIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2012

Très belle robe ! trop bien de trouver un choix aussi important en grandes tailles. Merci à votre site

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giorginahuguet
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2014

Jolis tissus jolie couleur par contre pas de coupe juste tube de tissus je suis obligée de la faire démonter et reprendre par une couturière et j'ai voulu l'échanger mais impossible de savoir la marche à suivre! Domage ça pourrai avec plus d'application être un très beau ptoduit !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door christinecaesar
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2014

My order took way too long but I am very please with this dress its everything I expected it to be next time I will give my self more time to order before my ocation

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjsilcox
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2014

Quick to process the order and ship.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dominggas
  • Sep 29, 2013

Maravilhoso, o tamanho e que veio grande, mais por que eu mesma que não mandei medidas certas, o resto e giro.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Misty
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2012

LOVE this dress, but I would order a size down because this specifc dress was HUGE and I had to have it altered. Good quality and well made.

I was worried I would not get it in time (I had an event one month away from the time I ordered it), but I got it in roughly 2 weeks - I couldnt believe they finished it so quickly and got it to me in time!

Will definately re-order for the next special occasion.

I will try to upload a pic later (its still at the seamstress getting alterations) :-)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NM from MN
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2012

I am speechless! What a gorgeous dress. I was just awestruck when I opened the box. And the PRICE! Simply amazing. I will be one "well dressed lady" at my special occasion!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stephanie
  • Sep 28, 2011

are the straps removable?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tulani
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2011

Don't get me wrong, dress is very well made and a very nice color...BUT the dress is extremely long (past the floor) and is VERY heavy with all the layers of material. the dress has straps for some reason even though it's advertised as "strapless". I ordered a regular size but I think their sizing runs a bit on the big size.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 FATMA - Avondjurk van Lovertjes
11% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Jurk Juweel Vloer Lengte Tule
5% koopUSD $ 169.99
 Homecoming avondjurk - bordeaux trompet / mermaid juweel sweep / borstel trein kanten
5% koopUSD $ 209.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk Juweel Vloer Lengte Kant
5% koopUSD $ 49.99
 A-Lijn - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Donker Marine Scoop Vloer Lengte Doek Grote Maten
5% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Opdruk V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
5% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Robijn Een schouder Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
5% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Jade V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
5% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Robijn V-hals Sweep / Brush Sleep Gebreid/Kant
5% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Homecoming/Schoolfeest/Feest Jurk -met Zwart V-hals Thee lengte Taf Grote Maten
5% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Halster Vloer Lengte Polyester
5% koopUSD $ 199.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Jade Halster Sweep / Brush Sleep Doek
5% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart V-hals Vloer Lengte Tule
5% koopUSD $ 139.99
 Trompet / zeemeermin - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Int Blauw Een schouder Vloer Lengte Doek/Tule Grote Maten
5% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Formele Avond Jurk -met Opdruk Liefje/Strapless Vloer Lengte Doek Grote Maten
5% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Zwart Een schouder/Liefje Asymmetrisch/Vloer Lengte Lovertjes/Tule Grote Maten
5% koopUSD $ 79.99
 LYNSAY - Avondjurk van Taf
5% koopUSD $ 139.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest