English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door christinecaesar
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2014

My order took way too long but I am very please with this dress its everything I expected it to be next time I will give my self more time to order before my ocation

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjsilcox
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2014

Quick to process the order and ship.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chris
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2012

merci bravo... superbe j'adore!...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SABRIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2012

Très belle robe ! trop bien de trouver un choix aussi important en grandes tailles. Merci à votre site

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NM from MN
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2012

I am speechless! What a gorgeous dress. I was just awestruck when I opened the box. And the PRICE! Simply amazing. I will be one "well dressed lady" at my special occasion!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stephanie
  • Sep 27, 2011

are the straps removable?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mila
  • Jan 06, 2011

Can you please tell me if the lining of this dress is fitted? Or is it the same as the chiffon layer? Also, if the entire dress if not very fitted, can you please tell me if this dress is corseted to offer support? Thanks!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giorginahuguet
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2014

Jolis tissus jolie couleur par contre pas de coupe juste tube de tissus je suis obligée de la faire démonter et reprendre par une couturière et j'ai voulu l'échanger mais impossible de savoir la marche à suivre! Domage ça pourrai avec plus d'application être un très beau ptoduit !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dominggas
  • Sep 29, 2013

Maravilhoso, o tamanho e que veio grande, mais por que eu mesma que não mandei medidas certas, o resto e giro.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Misty
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2012

LOVE this dress, but I would order a size down because this specifc dress was HUGE and I had to have it altered. Good quality and well made.

I was worried I would not get it in time (I had an event one month away from the time I ordered it), but I got it in roughly 2 weeks I couldnt believe they finished it so quickly and got it to me in time!

Will definately reorder for the next special occasion.

I will try to upload a pic later (its still at the seamstress getting alterations) :)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon / Charmeuse met Gerimpeld
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Hartvormig / Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metDrapering /
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
1% koopUSD $ 109.99
 ts couture® avondjurk schede / column bateau enkellange chiffon met
1% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metKralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses V-hals / Bandjes Tot de grond Chiffon met Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 ts couture® avondjurk - converteerbare jurk plus size / tenger a-lijn vloer-length georgette
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep / Watteausleep Chiffon metAppliques /
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant / Hoge split Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon metDrapering / Ruches
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen / Kristaldetails
2% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Halter Tot de grond Chiffon met Kralen / Drapering / Kruiselings
2% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKristaldetails /
2% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn V-hals Tot de grond Jersey met Zijdrapering
3% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Black tie gala Jurk A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon met Kralen / Pailletten
3% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses V-hals Tot de grond Organza met Kruiselings / Plooien
3% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de grond Chiffon met Kralen
4% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Feestdagen / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Blote rug / Elegant A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen
4% koopUSD $ 59.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom V-hals Strijksleep Georgette met Kant
4% koopUSD $ 129.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Zijdrapering
5% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk A-lijn Strapless Tot de grond Chiffon met Appliques / Kralen / Sjerp / Lint / Kruiselings / Ruches
5% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn Hoge nek Tot de enkel Kant met
5% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Elegant / Bloemen A-lijn Bandjes Tot de grond Chiffon met Kruiselings
6% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Bruiloft Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn / Prinses Een-schouder Tot de enkel Tule met
6% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Vetersluiting A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette met Appliques / Kralen / Pareldetails
6% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses V-hals Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn metDrapering /
1% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant / Glitter & Sprankel / Doorzichtig Strak/kolom Bateau Tot de grond Tule met
1% koopUSD $ 143.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliques / Drapering
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn juweel sweep / borstel trein tule / charmeuse met knopen ts couture® avondjurk plus size / tenger
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split A-lijn / Prinses Hartvormig Tot de grond Chiffon metSplit voorzijde / Kruiselings /
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Hoge nek Tot de grond Chiffon metKristaldetails / Drapering /
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Hartvormig Tot de grond Chiffon / Spandex met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk A-lijn V-hals Strijksleep Tule met Kralen / Kant / Pailletten
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® avondjurk a-lijn v-hals sweep / borstel trein kanten met kant
1% koopUSD $ 149.99
 ts couture® prom / avondjurk a-lijn romper plus size / tenger hoog nek vloer-length chiffon met draperen
1% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Strak/kolom Strapless Tot de grond Pailletten metDrapering /
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon metKralen / Drapering
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Halter Tot de grond Chiffon met Plooien / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant / Glitter & Sprankel / Doorzichtig A-lijn Met sieraad Tot de grond Tule met
1% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurenblok Strak/kolom Tot de grond Gebreid met
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Hofsleep Taffeta met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® avondjurk a-lijn juweel vloer-length chiffon / kant / satijn met
1% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant A-lijn / Prinses Scoophals Tot de grond Chiffon met
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Halter / V-hals Over de knie / Asymmetrisch Chiffon met Gerimpeld
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Scoophals Strijksleep Jersey met Kristaldetails / Split voorzijde
1% koopUSD $ 119.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Met sieraad / Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metDrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Strapless Tot de grond Kant / Stretchsatijn met
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond Stretchsatijn metKralen /
1% koopUSD $ 143.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Bateau Tot de grond Tule met Appliques / Kralen / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest