English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door christinecaesar
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2014

My order took way too long but I am very please with this dress its everything I expected it to be next time I will give my self more time to order before my ocation

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjsilcox
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2014

Quick to process the order and ship.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chris
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2012

merci bravo... superbe j'adore!...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SABRIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2012

Très belle robe ! trop bien de trouver un choix aussi important en grandes tailles. Merci à votre site

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NM from MN
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2012

I am speechless! What a gorgeous dress. I was just awestruck when I opened the box. And the PRICE! Simply amazing. I will be one "well dressed lady" at my special occasion!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stephanie
  • Sep 27, 2011

are the straps removable?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mila
  • Jan 06, 2011

Can you please tell me if the lining of this dress is fitted? Or is it the same as the chiffon layer? Also, if the entire dress if not very fitted, can you please tell me if this dress is corseted to offer support? Thanks!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giorginahuguet
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2014

Jolis tissus jolie couleur par contre pas de coupe juste tube de tissus je suis obligée de la faire démonter et reprendre par une couturière et j'ai voulu l'échanger mais impossible de savoir la marche à suivre! Domage ça pourrai avec plus d'application être un très beau ptoduit !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dominggas
  • Sep 29, 2013

Maravilhoso, o tamanho e que veio grande, mais por que eu mesma que não mandei medidas certas, o resto e giro.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Misty
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2012

LOVE this dress, but I would order a size down because this specifc dress was HUGE and I had to have it altered. Good quality and well made.

I was worried I would not get it in time (I had an event one month away from the time I ordered it), but I got it in roughly 2 weeks I couldnt believe they finished it so quickly and got it to me in time!

Will definately reorder for the next special occasion.

I will try to upload a pic later (its still at the seamstress getting alterations) :)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 JACLYN - Avondjurk van Chiffon
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Dark Green Liefje/Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Roze Parel Strapless Vloer Lengte Kant/Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Ivoor Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 80.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Robijn Hoge Neck/V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 109.99
 thuiskomst cocktail party dress - inkt blauwe A-lijn hoge kraag korte / mini kant / tule
2% koopUSD $ 59.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Donker Marine Off-The-Shoulder Vloer Lengte Doek/Tule Grote Maten
3% koopUSD $ 98.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball/Bruiloft Jurk -met Donker Marine Scoop Vloer Lengte Doek Grote Maten
4% koopUSD $ 89.99
 GINNIE - Avondjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 89.99
 PEN - Avondjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 99.99
 ELSA - Avondjurk van Organza
6% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk Off-The-Shoulder Vloer Lengte Satijn
7% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Robijn Juweel Sweep / Brush Sleep Kant
8% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk Scoop Hof Sleep Doek
9% koopUSD $ 69.99
 KLEA - Avondjurk van Organza
9% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Multi-kleur Halster Asymmetrisch Jersey/Satijn Grote Maten
10% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest