English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door christinecaesar
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2014

My order took way too long but I am very please with this dress its everything I expected it to be next time I will give my self more time to order before my ocation

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjsilcox
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2014

Quick to process the order and ship.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chris
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2012

merci bravo... superbe j'adore!...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SABRIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2012

Très belle robe ! trop bien de trouver un choix aussi important en grandes tailles. Merci à votre site

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NM from MN
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2012

I am speechless! What a gorgeous dress. I was just awestruck when I opened the box. And the PRICE! Simply amazing. I will be one "well dressed lady" at my special occasion!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stephanie
  • Sep 27, 2011

are the straps removable?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mila
  • Jan 06, 2011

Can you please tell me if the lining of this dress is fitted? Or is it the same as the chiffon layer? Also, if the entire dress if not very fitted, can you please tell me if this dress is corseted to offer support? Thanks!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giorginahuguet
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2014

Jolis tissus jolie couleur par contre pas de coupe juste tube de tissus je suis obligée de la faire démonter et reprendre par une couturière et j'ai voulu l'échanger mais impossible de savoir la marche à suivre! Domage ça pourrai avec plus d'application être un très beau ptoduit !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dominggas
  • Sep 29, 2013

Maravilhoso, o tamanho e que veio grande, mais por que eu mesma que não mandei medidas certas, o resto e giro.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Misty
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2012

LOVE this dress, but I would order a size down because this specifc dress was HUGE and I had to have it altered. Good quality and well made.

I was worried I would not get it in time (I had an event one month away from the time I ordered it), but I got it in roughly 2 weeks I couldnt believe they finished it so quickly and got it to me in time!

Will definately reorder for the next special occasion.

I will try to upload a pic later (its still at the seamstress getting alterations) :)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 TS Couture Formele avonden Jurk - Blote rug Celebrity-Stijl A-lijn Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon Charmeuse met Gerimpeld
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Prinses Hartvormig Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metDrapering
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Strak/kolom Hoge nek Tot de grond Chiffon met Strik(ken)
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metKralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel Hoge split Celebrity-Stijl A-lijn Prinses Met sieraad Strijksleep
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Ivanka Style Celebrity-Stijl Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Black tie gala Jurk - Elegant Hoge split Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon metDrapering
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Black tie gala Jurk A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon met Kralen / Pailletten
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kristaldetails / Drapering / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless Hartvormig Tot de grond Chiffon met
2% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de grond Chiffon met Kralen
2% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Chiffon metKralen Kristaldetails
2% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Prachtig zwart Celebrity-Stijl A-lijn Prinses V-hals Bandjes Tot de grond
3% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Pattern Dress A-lijn Scoophals Tot de grond Chiffon Charmeuse met Patroon / Print
3% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Halter Tot de grond Chiffon met Kralen / Drapering / Kruiselings
3% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
4% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Chiffon met Appliques Kralen Kruiselings
4% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl A-lijn Prinses Met sieraad Strijksleep Watteausleep
4% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliques Drapering
5% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Strak/kolom Bateau Tot de enkel Chiffon met Plooien
5% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Omslag inbegrepen A-lijn Strapless Tot de grond Chiffon metAppliques Kralen Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Familiebijeenkomst Jurk - Blote rug Celebrity-Stijl A-lijn Hoge nek Tot de grond Chiffon met
6% koopUSD $ 139.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Zijdrapering
6% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Celebrity-Stijl Zwart jurkje Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon Tule
6% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Black tie gala Jurk - Blote rug A-lijn Hartvormig Tot de grond Chiffon met Kant Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel A-lijn Hartvormig Tot de grond Chiffon Spandex met Kralen Kristaldetails
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Blote rug Celebrity-Stijl A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Organza met
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Jersey metAppliques Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom Hoge nek Tot de grond Chiffon met
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Jaren \'20 A-lijn / Prinses Scoophals Tot de grond Chiffon / Kant met Drapering / Kant / Gerimpeld
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Celebrity-Stijl Hoge split Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon metDrapering Split
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Chiffon Stretchsatijn
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon metKralen Drapering
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Jurk - Hoog laag A-lijn Prinses Strapless Hartvormig Tot de knie Asymmetrisch Chiffon metKralen Drapering
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Halter Tot de grond Chiffon met Plooien Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Celebrity-Stijl Sexy Blote rug Elegant Strak/kolom Hartvormig Tot de grond
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Bateau Tot de grond Chiffon met Drapering / Kant
1% koopUSD $ 149.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Hartvormig Spaghettibandjes Tot de grond Kant Pailletten
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Black tie gala Militair gala Jurk - Celebrity-Stijl Blote rug A-lijn Prinses Strapless Asymmetrisch Satijn met
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant A-lijn Prinses V-hals Hofsleep Chiffon met Appliques Kralen Drapering Bloem(en)
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon metAppliques Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon met Kralen Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Kleurgradatie Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Sjerp / Lint / Zijdrapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Prachtig zwart Kleurenblok A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl A-lijn Prinses V-hals Bandjes Tot de grond Chiffon metKralen
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Schouderafhangend Tot de grond Chiffon metKralen Kant Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Sexy Blote rug Elegant Celebrity-Stijl A-lijn V-hals Strijksleep Georgette met Zijdrapering
1% koopUSD $ 189.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Celebrity-Stijl A-lijn V-hals Tot de grond Jersey met
1% koopUSD $ 79.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest