English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (14 reviews)
Schrijf een review
  • Door losmangosgs
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2015

excellent product and excellent seller

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gerardo RD
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2013

Muy rica polera
posee 3 bolsillos
La recomiendo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marilu
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2013

La camisa tiene un material muy liviano , el entalle es comodo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fluidopurpura05
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2015

Thank you very much everything was perfect. I took little longer but was everything ok. I appreciate it and also the post sells service of light in the box. very prompt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door patymunozfdez
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2014

Muy buena calidad y rapidez con envios. Excepto el penultimo que salio el 28 de julio, aún no me mandan numero de tracking a mi correo electrónico. :/

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door poch
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2014

На свой 48 взяла размер L. Качество хорошее.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door camila
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2014

Muito bonito, compraria novamente de outras coras

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door info
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2014

OTTIMO, TUTTO PERFETTO, LO CONSIGLIEREI!!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kelly1122
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 28, 2014

I bought this cycling jersey XL ,for my size 18 body frame it is a tight fit but hopefully I will lose weight the more I use my bike .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vera_rahmatova
  • Geverifieerde Koper
  • May 11, 2014

На свой 48-50 брала размер XL. Слегка большевата, но не страшно. Качество хорошее.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 jaggad - 50% polyester en coolmax korte mouw wielertrui
14%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 16.99
 Arsuxeo Fietsen Ondergoed met Coolmax 3D Pad
12% koopUSD $ 8.99
 jaggad - heren fietsen bodem met 80% nylon 20% lycra
8% koopUSD $ 19.99
 Jaggad Unisex Summer Padded achterzak fietsbroek
6% koopUSD $ 19.99
 Arsuxeo Women\'s Cycling Ondergoed met Coolmax 3D Pad
6% koopUSD $ 9.99
 LC05039R Santic zomer damescollectie Coolmax ademend Materiaal Fietsen 1/2 Pants - Red
6% koopUSD $ 19.99
 C01025-Santic Women\'s 100% polyester met lange mouwen Suncare wielertrui (Paars)
6% koopUSD $ 26.99
 santic - vrouwen Coolmax materiaal fietsen 3 / 4 broek roze spoor
6% koopUSD $ 22.94
 PaladinSport Heren Lightning lente en zomer Style 100% polyester Korte mouwen wielertrui
4% koopUSD $ 19.99
 Jaggad zomer Vrouwen Black Rose Polyester Spandex achter ritsvak wielertrui
4% koopUSD $ 19.99
 Santic 100% polyester vezel met korte mouw Ademend + Quick-Drogen Women Cycling Jersey (2 kleuren)
4% koopUSD $ 19.99
 Santic ademend, sneldrogend fietsjack van polyester + netstof, met lange mouwen, voor mannen, C01012B
4% koopUSD $ 19.99
 SPAKCT-100% 20D Polyamide lange mouw Fietsen Wind Jacket
4% koopUSD $ 19.99
 herenfiets korte slijtage
4% koopUSD $ 12.99
 santic-dames fietsen jack met 100% polyester winter 2011 gele kleur
4% koopUSD $ 29.99
 Arsuxeo Fietsen Korte Mouwen Jersey Ademende Quick Drying Kleding
2% koopUSD $ 19.99
 PaladinSport Heren lente en zomer Style 100% polyester Korte mouwen wielertrui
2% koopUSD $ 16.99
 Arsuxeo Mens Fiets Mountain Bike Fiets Ridding Shorts Pant Wear
2% koopUSD $ 26.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest