English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (404 reviews)
Schrijf een review
  • Door Saskia Bakker
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2012

UITELICHTE REVIEW

Very happy with the dress!!!! And great service to!
I ordered the dress customemade, but also took the dress to a professional seamstress. She took out the padding and also made the dress a little bit more perfect.
So If you are smart, order the dress al little bit bigger, like I did.

We got Married in August 2012, so now I can place some pictures of our wedding.

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarah
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2013

This was my #2 wedding dress to dance in for the evening and I absolutely LOVED IT! I purchased it in ivory and not white!

I had it altered a little because my waist is pretty small and had a layer of tulle taken out because it is had a lot more poof then the picture but the charge to alter was minimal!

The quality is superb and even my seamstress said it was a a steal.

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lolita
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2013

Es el vestido de mis sueños. Le he puesto 5 estrellas, porque se las merece! Solo una cosa chicas: si tenéis el pecho grande o caído, pensad que este vestido lleva el sujetador incorporado y puede ser un problema. Yo me compré el sujetador antes que el vestido y después tuve que decantarme por un reductor. Por lo demás, todo perfecto!!!

This dress is a dream come true. I gave it 5 stars because it deserves it. Just one thing, girls: if you happen to have big breasts, remember that this dress has a bra in it and this can be a problem. I bought a bra before the dress and later had to change it. Everything else was perfect though!!!

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nikki
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2013

This dress is honestly even better in person!

We had a 60's themed Rehearsal Dinner and this dress was the perfect addition. It photographs amazingly well, was extremely comfortable, and blew away my expectations!

The dress arrived on the exact predicted shipping date, and the customer service was very friendly throughout the ordering process. Don't hesitate to get this dress!

I ordered mine in Ivory (which is still very close to white), in the standard size 2. The fit was exactly what online measurements said they would be!

(For more photos, see our photographer's website! http://amandakphotoart.com/nikkiajfamilylakehouserehearsaldinnersession)

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nina
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2013

Hi everyone!
Today I finally got my dreamed wedding dress!!! It's more than I ever wished. It's looking exactly like on photos on web site. I feel like prima ballerina!!! Can't wait to put it on on my wedding day.

I was afraid about the right size, but everything is ok. I decided to took a 4 and was afraid it's gonna be too small, but it’s perfect. Good that I didn’t decide to took 6 , it would be too big. So girls don't be afraid about size and just take the size correct with size chart. The color ivory is brilliant cause my face don't look white. Fabric is very good quality. Delivery was quick and on time. Seems like my wedding will be like in my dreams ;) Good luck everyone

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Loved the dress
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2013

I fall in love with this dress from the moment i put it on .

Lovely dress . Great value for the money !

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nicole G
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2012

Just had my wedding on the 13th July, so here are some pics of the dress! Everyone loved the dress and could not stop complementing me on my untraditional choice. I loved it also, I felt like a princess =)

I had the dress pressed a few days before as it does get all wrinkly when it arrive, and it came out perfect!

I am definately going to buy from LTB in the future.

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door TamaraCeulemans
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2014

De trouwjurk was prachtig. Perfect op maat gemaakt en prima prijskwaliteit verhouding. Dankzij deze jurk straalde ik op onze trouwdag. Iedereen vond dat ik er prachtig uitzag: zoals een prinsesje. Zeer mooie stoffen en mooie afwerking. Ze konden heel moeilijk geloven dat ik deze jurk online had aangekocht, aangezien hij zo mooi aansluitte. Zeker een aanrader!

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ibolya.kruppai
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 20, 2015

Just perfect, I was very glad with my elegant dress :)

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Надежда
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2015

Платье отличное! Качество супер и вообще, лучшего от китайского сайта и не придумаешь. Выглядит как из дорогого салона. Брала размер 2 и ушила по фигуре на месте за 600р + 1000 за поднятие юбки чуть выше. Сама размерная сетка соответствует указаниям. Так что к платью претензий нет. Единственное были сложности с оформлением заказа. Имя получателя должно соответствовать имени плательщика, долго мурыжили проверяли карту, отказывали... потратила много времени на это. Потом долго отправляли, что мол пока сшить... больше 2х недель точно не отправляли, а потом месяц шло. В остальном довольна как слон.

Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Satijn / Tule met
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Baljurk Bruidsjurk Tot de grond Scoophals Kant / Satijn / Tule met Strik
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de enkel Met sieraad Tule metAppliques /
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Elegant & Luxueus Schitterend & sprankelend Tot de grond
1% koopUSD $ 229.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Open rug Ниже колена V-hals Taffeta met Kant
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsjurk Ниже колена Met sieraad Satijn / Tule met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Open rug Tot de knie Met sieraad Organza met Appliques
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Receptie Eenvoudigweg subliem Tot de knie
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Bruidsjurk Ниже колена Bateau Kant / Tule met Sjerp / Lint / Knoop / Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Glamoureus & DramatischTwee-in-een Trouwjurken / Zwarte
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Bateau Kant / Tule met
2% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Bruidsjurk Tot de knie Bateau Tule met Sjerp / Lint
2% koopUSD $ 89.99
 Baljurk Bruidsjurk Ниже колена Scoophals Organza met Appliques
2% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Open rug / Trouwjurken in kleur Ниже колена Met sieraad Organza met
3% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk Twee-in-een Trouwjurken Kapelsleep Strapless / Hartvormig Satijn met
3% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote Maten / Petite Bruidsjurk Open rug / Eenvoudigweg subliem Tot de knie Bateau Satijn met Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de knie Hartvormig Tule met
4% koopUSD $ 69.99
 A-lijn Bruidsjurk - Receptie Open rug Tot de knie Bateau Kant / Tule met Appliques
4% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk Twee-in-een Trouwjurken Tot de knie Scoophals Taffeta / Tule metAppliques / Kralen
4% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Asymmetrisch V-hals Satijn / Tule met
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Open rug Tot de knie V-hals Taffeta met Kralen / Kruiselings
5% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Bruidsjurk Tot de knie Scoophals Kant / Tule met Appliques
5% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Twee-in-een Trouwjurken Strijksleep Hartvormig Kant / Tule met
6% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug / Eenvoudigweg subliem Ниже колена Bateau
6% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Trouwjurken in kleur / Open rug / Schitterend & sprankelend Tot de knie
6% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk Tot de knie Met sieraad Kant / Tule met
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn / Baljurk Petite Bruidsjurk Geinspireerd door vintage Kapelsleep Hartvormig Organza met
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & DramatischGeinspireerd door
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Open rug Tot de knie Met sieraad Kant met Appliques
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Ниже колена Bateau Organza met Appliques / Strik / Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk Lente 2013 Tot de knie Bateau Satijn met
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Twee-in-een Trouwjurken Tot de enkel V-hals Kant / Satijn / Tule met Knoop / Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Twee-in-een Trouwjurken
1% koopUSD $ 169.99
 A-lijn Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Tot de grond V-hals Tule met Appliques / Parel / Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Twee-in-een Trouwjurken Strijksleep Strapless Tule met
1% koopUSD $ 169.99
 Baljurk Bruidsjurk Tot de grond Schouderafhangend Satijn / Tule met Kralen / Kristal
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Geinspireerd door vintage / Open rug / Eenvoudigweg subliem
1% koopUSD $ 119.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest