English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (379 reviews)
Schrijf een review
  • Door Rosa Parra
  • Aug 18, 2014

Muy bonito el vestido, buen material me llego en el tiempo indicado lo compre por talla y me quedo muy bien no tuve que hacerle ningún arreglo. Gracias

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yari
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2014

Acabo de recibir mi vestido y me encanta. Es precioso, lo escogí en marfil y no blanco; mido 169 cm y peso 62 kg por lo que pedí la talla 8 y me queda como un guante, no tengo que hacerle nada. Solo puedo decir a las chicas que no lo duden en comprar, y les digo que yo estuve mas de 1 mes para decidirme, los comentarios me ayudaron mucho y el resultado fue perfecto aunque la verdad durante la espera de envío tuve miedo a que me quedará grande o que no me gustara del todo; tardó solo 15 días en llegar a casa (España) y no pague nada de aduanas, por suerte. No pongo fotos porque aun me quedan 3 meses para la boda; las pondré luego. Lo recomiendo 100%

Gracias Lightinthebox

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BARBY
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 05, 2013

El vestido era perfecto, parece el de cenicienta en su baile, es sencillo y a la vez un toque moderno, lo elegí rosa y ha sido genial, muy original y diferente. No hace falta nada abajo, tiene suficiente volumen, yo lo pedí a medida y genial, por el precio que tiene es maravilloso, lo recomiendo mil por mil.

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jill
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2015

I wore this as my wedding dress and it was stunning, I felt amazing and received many compliments. It is beautifully made, great quality. I ordered it a little bit bigger and had it taken in, the bust inserts removed and the hem shortened. I also added a string of pearls along the waist. The alterations cost $80. It arrived in Australia within 2 weeks. I highly recommend this dress.

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Александра
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2015

Платье пришло в срок, качество отличное.
Шила платье по своим меркам, село как влитое.
Чтобы платье стало чуть менее пышным, отпорола сетку под подолом.

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Classic1
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2015

With approximately a month to go before my wedding, I took a chance and ordered two dresses from LITB. I decided to order this dress based off of the numerous reviews and pictures provided by previous purchasers and I'm certainly glad I took the plunge! The dress shipped 3 days earlier than estimated and arrived in 2 days versus the 3-5 expedited delivery which was awesome.

The dress is really beautiful and exactly what I wanted for my reception. The style of the dress is very retro and the skirt is super puffy but the color is understated (Ivory) which works perfectly with my loud and colorful crystal shoes. It has boning in the bodice and the satin material is perfectly smooth and feels really nice to the touch and on the body. For the richness of the satin, the dress is surprisingly light in weight. I ordered the dress with custom sizing and added an inch all the way around to my measurements with the exception of the hollow to hem. As you can see in the pictures, its slightly large in the waist and breast area but can be easily altered by a tailor.

Even though things didnt work out for my second dress (LITB changed the shipping date to the day of my wedding and it was supposed to ship a week before) I am strongly considering wearing this dress for the ceremony AND reception. Yes, its THAT nice! If you're hesitating placing an order, DONT! Just go for it, you wont regret it!

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sanne
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2015

Tolle Qualität und nach ein paar Änderungen durch die Schneiderin auch perfekte Passform. Ein Traumkleid zum absoluten Sparpreis. Ich habe an unserem großen Tag viele Komplimente dafür bekommen und mich sehr, sehr wohl gefühlt!

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door helena22
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2015

Oh my god you have saved me with this dress! We decided three weeks before to get married and didn't think I had a chance of getting a decent dress in that time but I took a gamble and ordered and sure in one weeks time I had my dress. Took a size 2 but it is a tad bot big but faster to have it put in little by a taylor than to order it custom made. Quality is perfect flawless and looks expensive. Thank you so very much litb for making my wedding a super special day, now I won't have to wear just any white last minute dress cause I have my dream wedding dress !!

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karalynwhite
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2015

loved this dress and the sizing was perfect

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aprilbanks07
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2014

The dress was great. I ended up wearing a more tradition dress, but wore it as my reception dress. I loved it. It was a little snug in the breasr area, but was otherwise perfect. Sorry I don't have a full picture of the dress

Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Op Audrey Hepburn in Funny Face geïnspireerde satijn en tule baljurk trouwjurk met boothals, knielengte
53%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Chic & Modern/Receptie A-Lijn/Prinses Rond zonder kraag Trouwjurk (Tule) Tot de enkel
9% koopUSD $ 74.99
 Elegant & Luxueus A-Lijn/Prinses V-hals Trouwjurk (Taffeta) Tot onder de knie
4% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Boothals Trouwjurk (Satijn) Tot de knie
2% koopUSD $ 69.99
 Klassiek & Tijdloos/Receptie A-Lijn/Prinses Boothals Trouwjurk (Satijn) Tot de knie
1% koopUSD $ 69.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus/Chic & Modern/Receptie A-Lijn/Prinses Rond zonder kraag Trouwjurk (Satijn) Tot de knie
1% koopUSD $ 79.99
 Receptie Galajurk Strapless Trouwjurk (Satijn/Tule) Tot de knie
1% koopUSD $ 109.99
 TALIYAH - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 Chic & Modern/Glamoureus & Dramatisch/Receptie A-Lijn/Prinses Boothals/Sweetheart Trouwjurk (Organza) Tot onder de knie
1% koopUSD $ 109.99
 Chic & Modern/Receptie Galajurk/A-Lijn Boothals Trouwjurk (Satijn) Tot onder de knie
1% koopUSD $ 89.99
 Chic & Modern/Receptie A-Lijn/Prinses Sweetheart Trouwjurk (Satijn) Tot onder de knie
1% koopUSD $ 59.99
 Elegant & Luxueus/Chic & Modern Nauwaansluitend/Kolom Bandjes Trouwjurk (Chiffon) Hofsleep
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn korte/mini taffeta trouwjurk met ronde hals
1% koopUSD $ 99.99
 Glamoureus & Dramatisch/Chic & Modern A-Lijn/Prinses Strapless Trouwjurk (Tule/Kant) Asymmetrisch
1% koopUSD $ 79.99
 Elegant & Luxueus/Glamoureus & Dramatisch/Receptie A-Lijn/Prinses Rond zonder kraag Trouwjurk (Kant) Tot de knie
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Boothals Trouwjurk (Satijn) Tot de knie
1% koopUSD $ 89.99
 Klassiek & Tijdloos/Glamoureus & Dramatisch/Receptie Trompet/zeemeermin V-hals Trouwjurk (Chiffon) Hofsleep
1% koopUSD $ 109.99
 FRANCIE - Trouwjurk van Tule
1% koopUSD $ 119.99
 Klassiek & Tijdloos/Receptie A-Lijn Strapless Trouwjurk (Tule/Taffeta) Tot onder de knie
1% koopUSD $ 89.99
 Chic & Modern/Glamoureus & Dramatisch A-Lijn/Prinses Strapless Trouwjurk (Kant) Tot de knie
1% koopUSD $ 149.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus Wijd uitlopend Sweetheart Trouwjurk (Tule) Hofsleep
1% koopUSD $ 139.99
 Elegant & Luxueus/Chic & Modern Trompet/zeemeermin Rond zonder kraag Trouwjurk (Chiffon) Hofsleep
1% koopUSD $ 149.99
 Klassiek & Tijdloos/Glamoureus & Dramatisch/Receptie A-Lijn/Prinses Sweetheart/Strapless Trouwjurk (Satijn) Tot de knie
1% koopUSD $ 119.99
 Chic & Modern/Receptie Galajurk Strapless/Sweetheart Trouwjurk (Taffeta/Tule) Tot de knie
1% koopUSD $ 59.99
 OTTAVIA - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn een-schouder satijn en tule trouwjurk, theelengte
1% koopUSD $ 69.99
 Klassiek & Tijdloos/Chic & Modern/Receptie A-Lijn/Prinses Strapless Trouwjurk (Satijn) Tot de knie
1% koopUSD $ 129.99
 Chic & Modern/Receptie A-Lijn/Prinses V-hals Trouwjurk (Satijn) Tot de knie
1% koopUSD $ 149.99
 Chic & Modern/Receptie A-Lijn Queen Anne Trouwjurk (Satijn/Tule) Tot de knie
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest