English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (54 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jenni Magenta
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2013

I loved this beautifully made dress. It was my eldest daughters wedding, I received many compliments on my outfit. The colour blended in very well with the aubergene bridesmaids, I was able to match my shoes and clutch. The dress was very comfortable and I felt a million dollars! My family was so impressed with the quality of the dress, that my Mother also brought an outfit and shoes for the wedding. I will definitely buy again, Thank you light in the box!
As a side note, I did not submit my personal measurements, I simply ordered a size 14, they are a seemingly small 14 around the back ,so I would recommend anyone buying straight sizes to either take the time to get measured, or buy a size larger(it's easier to take something in then trying to make it larger!)

warmest regards
a very happy Mother of the bride!
Jenni

JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lonneke
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2013

Wat een mooie jurk heb ik laten maken voor mijn 25 jarig huwelijk. ...schitterende stof , mooi van kleur. En past perfect omdat ik me juiste maten heb gegeven. Vond het wel spannend want voor zo'n prijsje kon ik toch niks verwachten? Maar ben er zo blij mee en kijk uit naar ons feestje. ....levering was ondanks de feestdagen gewoon 3 weekjes...Topp.

Door de palettjes een met de hand zijn opgezet mis ik er wel een paar maar heb dit gemeld en ik hoop ze me wat reserveren toe sturen...misschien een tipje om dit standaard toedoen.

JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jane Dare Haas
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2012

Just love the way this dress fits like a glove and makes me feel beautiful!!!! It is very flattering to my hourglass figure and actually makes my stomach look small! Thanks.

JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lydiealonso
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2014

Ensemble très bien fini. Confection soignée

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Martine
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2013

j'ai commandé la robe avec une certaine appréhension, car je n'avais jamais commandé sur internet et le prix me semblait peu cher.
je fus tres surprise par le délai de livraison, qui fut très court
l'emballage était correct , et la robe a rempli toutes mes espérances :
exactement comme sur la photo
le tissu est magnifique, aucun defaut
les perles sont bien cousues et les coutures parfaites
je l'ai essayé et en ayant suivi les instructions pour choisir la taille , je n'ai rien à y faire, même la longueur est bonne!
je suis rassurée et je renouvellerai l'experience, en attendant je recommanderai lightinthebox.com à mes amis .
à commander sans modération

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amato.anita
  • Mar 08, 2013

desoler je ne le commande pas j ai commender une autre article chez vous a la place de celui là

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Florence
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2012

Un très bon achat !

La qualité de la confection est plutôt bonne ( juste un oubli d'un crochet à la fermeture ), le tissu est très beau, la doublure très bien faite, l'ensemble est magnifique.
Du point de vue de la taille, j'ai commandé cette robe sur mesure et à sa réception, elle m'allait comme un gant ( les mesures ont été respectées ) !
Très astucieux, le soutien gorge intégré à agrafer avant de fermer la robe.
A acheter sans hésiter !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jallais cosette
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2014

j aimerai savoir savoir si le model presente existe en couleur argent a la demande ,car dans la liste des couleurs il n existe pas si oui je serais acheteuse

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door josette.caruso
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2014

Le 30/5/14. Mon commentaire d'hier n'a pas reçu de réponse !...
Je suis très déçue car il est très difficile d'avoir 1 interlocuteur chez vous !...
Le colis est enfin arrivé chez moi vers 10H30'. Le retard vient du fait que sur votre paquet d'expédition l'adresse ne figurait pas. Il y avait juste le Nom Prénom et N° téléphone, c'est pourquoi votre paquet s'est balladé depuis le 22/5 jusqu'à ce jour ! Heureusement car je pars demain pour 3 semaines.
Après essayage je suis très satisfaite de cet ensemble.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door linaisaq
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 28, 2015

Very well packed. Nice clean finishing, however I ordered for Ivory colour and the one I got was White!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
21%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Bordeaux Halfe Mouw Grote Maten
14% koopUSD $ 89.99
 PATTY - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
11% koopUSD $ 79.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Satijn Bruidsmoederjurken - Zilver Halfe Mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Druif Lange mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Fuchsia Halfe Mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Donker Marine Halfe Mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 89.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin Vloer Lengte Kant/Taf Bruidsmoederjurken - Champagne Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 VESNA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Druif 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Int Blauw Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Asymmetrisch Kant/Doek Bruidsmoederjurken - Zilver Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Zwart 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Ivoor Lange mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 HOLLAND - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 URIT - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 ELISABET - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Ivoor Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Lila Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Zwart Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Ivoor Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Vloer Lengte Satijn Bruidsmoederjurken - Robijn Lange mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest