English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (54 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jenni Magenta
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2013

I loved this beautifully made dress. It was my eldest daughters wedding, I received many compliments on my outfit. The colour blended in very well with the aubergene bridesmaids, I was able to match my shoes and clutch. The dress was very comfortable and I felt a million dollars! My family was so impressed with the quality of the dress, that my Mother also brought an outfit and shoes for the wedding. I will definitely buy again, Thank you light in the box!
As a side note, I did not submit my personal measurements, I simply ordered a size 14, they are a seemingly small 14 around the back ,so I would recommend anyone buying straight sizes to either take the time to get measured, or buy a size larger(it's easier to take something in then trying to make it larger!)

warmest regards
a very happy Mother of the bride!
Jenni

Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kralen / Lagen Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kralen / Lagen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lonneke
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2013

Wat een mooie jurk heb ik laten maken voor mijn 25 jarig huwelijk. ...schitterende stof , mooi van kleur. En past perfect omdat ik me juiste maten heb gegeven. Vond het wel spannend want voor zo'n prijsje kon ik toch niks verwachten? Maar ben er zo blij mee en kijk uit naar ons feestje. ....levering was ondanks de feestdagen gewoon 3 weekjes...Topp.

Door de palettjes een met de hand zijn opgezet mis ik er wel een paar maar heb dit gemeld en ik hoop ze me wat reserveren toe sturen...misschien een tipje om dit standaard toedoen.

Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kralen / Lagen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jane Dare Haas
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2012

Just love the way this dress fits like a glove and makes me feel beautiful!!!! It is very flattering to my hourglass figure and actually makes my stomach look small! Thanks.

Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kralen / Lagen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elianne
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 05, 2014

Echt een prachtige combinatie jurk en bolero , mooie snit en valt mooi recht , toffe kleur en de stof gewoon echt een droom jurk ben enorm bij met die aankoop .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Adri Peters
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 21, 2013

Een pracht van een setje. Mooie pasvorm, schitterend gemaakt en heel mooi en netjes afgewerkt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mirryl
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Prachtige jurk ontvangen. Erg netjes afgewerkt. Ik werd goed op de hoogte gehouden door lightinthebox. Ik had de jurk op maat laten maken. Nadat ik mijn maten doorgegeven had, kreeg ik de volgende dag gelijk een mail van jullie de taille maat niet klopte. Goede service van jullie uit. Toppie.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nieke
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2013

ik heb deze outfit gevonden via internet bij light in the box
mijn dochter gaat trouwen en vond dit gelijk mooi
met wat hulp van de meisjes achter de chat ,is deze jurk me toegezonden in perfecte staat ,prachtige stof ben er heel blij mee bedankt en u ziet me zeker nog eens terug op u side

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carolien
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2012

ik ben zeer tevreden met de jurk
op maat laten maken,pasvorm was perfect
en de kwaliteit is zeer goed
dus ben er heel tevreden mee
gr carolien

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cardema
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2015

Assolutamente meraviglioso, come in foto!!! vestibilità molto alta, quindi mai prendere una taglia più grande.... comunque stoffa splendida!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door momo
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2014

甥の結婚式用にダークブルーでオーダーしました。サイズはぴったりで、胸の縫製も胸のラインにそってきれいでした。下着なしで着用できるようにパットや後ろで止めるフックもついていて、ずりおちるようなこともなく着ることができました。スカート丈は写真通りひざが少し出ます。背が小さい私にはよかったと思いますが、代としては短かったかもです。ボレロをとってブラウスをはおれば、普通にスカートとして活用できそうです。発送のメールをもらってから着くまでに日間かかったので心配しましたが無事ついてよかったです。機会が有ればまた頼みたいです。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kralen / Lagen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kralen / Bloem(en)
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Appliques
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kant / Sjerp /
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon / Taffeta -
1% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Kant / Satijn - Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Taffeta - Kruiselings / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kristaldetails
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de knie Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Kant - Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Satijn - Appliques /
2% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Satijn - Appliques / Kristaldetails
2% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Kralen / Ruches
2% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Kant / Taffeta - Strik(ken) / Zijdrapering
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Kant - Kant
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Satijn - Pailletten
4% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Kant / Satijn - Strik(ken) / Kruiselings /
4% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Taffeta - Kralen / Kant /
4% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Satijn - Appliques / Kralen / Kristaldetails / Pailletten
5% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Chiffon - Patroon / Print
5% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Kant / Satijn - Knopen /
5% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Charmeuse -
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie 3/4 mouw Kant - Kristallen broche
6% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Mouwloos Chiffon / Kant - Kant /
6% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Chiffon - Kralen / Lagen
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Kant - Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Kant / Satijn - Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Satijn - Appliques / Knopen / Bloem(en)
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Chiffon - Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Kant - Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Kant / Satijn - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Taffeta - Knopen / Kristaldetails / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 107.99
 Jurk Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Kristaldetails / Gerimpeld
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Chiffon - Kralen /
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Lange mouw Kant / Satijn - Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Kant / Taffeta - Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta -
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Chiffon / Tule - Appliques / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Mouwloos Chiffon / Tule - Appliques / Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Kralen / Lagen
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie 3/4 mouw Kant - Kant
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken
1% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie 3/4 mouw Chiffon - Bloem(en) /
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest