English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (48 reviews)
Schrijf een review
  • Door jenka1
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2013

I loved this beautifully made dress. It was my eldest daughters wedding, I received many compliments on my outfit. The colour blended in very well with the aubergene bridesmaids, I was able to match my shoes and clutch. The dress was very comfortable and I felt a million dollars! My family was so impressed with the quality of the dress, that my Mother also brought an outfit and shoes for the wedding. I will definitely buy again, Thank you light in the box!
As a side note, I did not submit my personal measurements, I simply ordered a size 14, they are a seemingly small 14 around the back ,so I would recommend anyone buying straight sizes to either take the time to get measured, or buy a size larger(it's easier to take something in then trying to make it larger!)

warmest regards
a very happy Mother of the bride!
Jenni

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lonneke65
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2013

Wat een mooie jurk heb ik laten maken voor mijn 25 jarig huwelijk. ...schitterende stof , mooi van kleur. En past perfect omdat ik me juiste maten heb gegeven. Vond het wel spannend want voor zo'n prijsje kon ik toch niks verwachten? Maar ben er zo blij mee en kijk uit naar ons feestje. ....levering was ondanks de feestdagen gewoon 3 weekjes...Topp.

Door de palettjes een met de hand zijn opgezet mis ik er wel een paar maar heb dit gemeld en ik hoop ze me wat reserveren toe sturen...misschien een tipje om dit standaard toedoen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door haasjane
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2012

Just love the way this dress fits like a glove and makes me feel beautiful!!!! It is very flattering to my hourglass figure and actually makes my stomach look small! Thanks.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elianne.bartholomeus
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 05, 2014

Echt een prachtige combinatie jurk en bolero , mooie snit en valt mooi recht , toffe kleur en de stof gewoon echt een droom jurk ben enorm bij met die aankoop .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tweety.adri
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 21, 2013

Een pracht van een setje. Mooie pasvorm, schitterend gemaakt en heel mooi en netjes afgewerkt.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mirryl59
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2013

Prachtige jurk ontvangen. Erg netjes afgewerkt. Ik werd goed op de hoogte gehouden door lightinthebox. Ik had de jurk op maat laten maken. Nadat ik mijn maten doorgegeven had, kreeg ik de volgende dag gelijk een mail van jullie de taille maat niet klopte. Goede service van jullie uit. Toppie.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bertnieke
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2013

ik heb deze outfit gevonden via internet bij light in the box
mijn dochter gaat trouwen en vond dit gelijk mooi
met wat hulp van de meisjes achter de chat ,is deze jurk me toegezonden in perfecte staat ,prachtige stof ben er heel blij mee bedankt en u ziet me zeker nog eens terug op u side

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lieman94
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2012

ik ben zeer tevreden met de jurk
op maat laten maken,pasvorm was perfect
en de kwaliteit is zeer goed
dus ben er heel tevreden mee
gr carolien

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cardema
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2015

Assolutamente meraviglioso, come in foto!!! vestibilità molto alta, quindi mai prendere una taglia più grande.... comunque stoffa splendida!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wings43
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2014

甥の結婚式用にダークブルーでオーダーしました。サイズはぴったりで、胸の縫製も胸のラインにそってきれいでした。下着なしで着用できるようにパットや後ろで止めるフックもついていて、ずりおちるようなこともなく着ることができました。スカート丈は写真通りひざが少し出ます。背が小さい私にはよかったと思いますが、代としては短かったかもです。ボレロをとってブラウスをはおれば、普通にスカートとして活用できそうです。発送のメールをもらってから着くまでに日間かかったので心配しましたが無事ついてよかったです。機会が有ればまた頼みたいです。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak/kolom Strapless Tot de knie Taffeta Bruidsmoederjurken - Kralen door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Strak/kolom Tot de knie Taffeta Bruidsmoederjurken - Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 104.49
 Strak/kolom Sweetheart Tot de knie Satijn Bruidsmoederjurken - Kralen Appliques Kant Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Vierkante hals Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken - Kralen Pailletten door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Satijn Bruidsmoederjurken - Appliques Bloem(en) Kristallen broche door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Over de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken - Ruches Pailletten door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken - Kralen Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Vierkante hals Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken - Kralen door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Satijn Bruidsmoederjurken - Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Vierkante hals Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken - Drapering Kant Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Satijn Bruidsmoederjurken - Appliques Kant door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Sweetheart Tot de knie Satijn Bruidsmoederjurken - Kralen Appliques Kruiselings Ruches door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Tot de knie Taffeta Bruidsmoederjurken - Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Tot de knie Taffeta Bruidsmoederjurken - Appliques door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Strapless Tot de knie Taffeta Bruidsmoederjurken - Kralen Bloem(en) Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken - Kruiselings Kristallen broche door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Queen Anne Tot de knie Kant Taffeta Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Strapless Tot de knie Kant Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Kant Taffeta Bruidsmoederjurken - Appliques door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 119.99
 schede / kolom spaghetti riemen knie lengte satijn moeder van de bruid jurk met kralen platen door xfls
5% koopUSD $ 80.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken - Kant Kristallen broche Ruches door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Tot de knie Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Hoge nek Tot de enkel Chiffon Kant Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom pantsuit Tot de enkel Chiffon Bruidsmoederjurken - Plooien door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken - Appliques door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Bateau Neck Kort / Mini Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Tot de knie Satijn Bruidsmoederjurken - Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Vierkante hals Tot de knie Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Knopen Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Satijn Bruidsmoederjurken - Kralen Appliques Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Geschulpt Tot de knie Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Kant Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Strapless Tot de knie Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken - Kralen Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom V-hals Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken - Kralen door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Kant Taffeta Bruidsmoederjurken - Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 111.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken - Pareldetails Geplooid door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Kant Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn Bruidsmoederjurken - Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 103.99
 Strak/kolom Bateau Neck Tot de knie Kant Bruidsmoederjurken - Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 98.99
 A-lijn Strapless Tot de grond Kant Taffeta Bruidsmoederjurken - Kralen Appliques Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Kostuums Wol Polyester
1% koopUSD $ 152.99
 Strak/kolom Met sieraad Kort / Mini Satijn Bruidsmoederjurken - Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Bateau Neck Kort / Mini Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Kristaldetails Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 Strak/kolom Bateau Neck Tot de knie Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Appliques Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Vierkante hals Tot de knie Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / kolom vierkante hals knie lengte taffeta moeder van de bruid jurk met borduurwerk
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Vierkante hals Tot de knie Kant Satijn Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Kort / Mini Kant Charmeuse Bruidsmoederjurken - Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Prinses Wijde col Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kristaldetails Drapering Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Charmeuse Bruidsmoederjurken - Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Met sieraad Kort / Mini Kant Stretchsatijn Bruidsmoederjurken - Kralen Appliques Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 98.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest