English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (69 reviews)
Schrijf een review
  • Door AMAZING!!
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2013

Love these shoes, they were surprisingly comfortable and I wore them clubbing in Vegas!! :) They look amazing in person. My only complaint is the clasp, which is strange, does not hook like our shoes here in the US, it kind of slips over but stays in place well, nonetheless. Thank you for a wonderful pair of shoes!! :)

RIANE - Open teen Bruiloft Stilettohak Kant
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julia
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 03, 2013

Mi pedido fue en color melocotón, vamos que yo quería los que se ven en la imagen,

A demás de ser Rosa Fucsia y el fondo en blanco/plateado, se le sale el pegamento amarillo por la parte de atrás de la suela, las marcas tanto de dentro en la planta como la de fuera en la planta están prácticamente borradas.

No me cobraron nada de impuestos a España, en eso muy contenta, con lo demás bastante descontenta

RIANE - Open teen Bruiloft Stilettohak Kant RIANE - Open teen Bruiloft Stilettohak Kant
Antwoord(1) Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RIANE
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2013

Ces chaussures a talon sont plus belle en vrai que sur photo, le tissu est formidable et de bonne qualité, la petite fleure sur le coté extérieur de la chaussure est très jolie aussi cela lui donne un petit charme, et cette chaussure est un plaisir à porter, avec son poids plume on les sens presque pas ,car elles sont très très confortables , je les utilise souvent pour les sorties et je n'ai aucun problème à danser en portant ces magnifiques chaussures.

Je conseille ces petites bijoux à toutes les femmes cherchant à s'amuser et être la plus belle.

RIANE - Open teen Bruiloft Stilettohak Kant RIANE - Open teen Bruiloft Stilettohak Kant

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door estela
  • Apr 02, 2013

ola queria estos zapatos en el color banco y negro tengo una boda y el vestido es asi queria saber si les tendria pal dia 13 de abrir y como les puedo comprar me pide un codigo y no se que codigo es cuando voy acer el pedido no me deja no se puede pagar al mesajero cuando les trae y queria saver si tenias el bolso de fiesta de este modelo blanco y negro le necesitaria tanbien gracias necesito respuesta porfavor pa ver si tendre los zapatos pal dia 13 o no la verdas esque me an encantado por que el traje que llevo es igual que el encaje negro y blanco del zapato

RIANE - Open teen Bruiloft Stilettohak Kant
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yolianis mirand
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2013

c'e' il colore come la foto beige e nera?

RIANE - Open teen Bruiloft Stilettohak Kant
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lale
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2012

this shoes are very comfortable and they are as they appear in the photos. I wasn't sure about the nuber but.. it's perfect! just remember the costs of customs..

RIANE - Open teen Bruiloft Stilettohak Kant

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door COLOURS
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2015

I received these shoes extremely quickly. Love the shoe - only problem is the colour. Unfortunately, there is not a very good colour chart for these shoes.
PLEASE NOTE: Peach is HOT PINK (Fushia) with black lace and Hot pink flower. If you want the ones pictured - you need to choose Black and you will receive beige satin with Black lace and Black Flower.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sssergsss
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2014

Качество на уровне и быстрая доставка.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kitty
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

Passer perfekt i størrelsen!
Desværre var det den forkerte farve og man kunne se limen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandra
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2013

Boa tarde! Gostei do sapato só que ficou grande, queria trocar pelo nº 38 tem como.
Obrigada Sandra.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest