English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (83 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sonia Tencic
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2013

I have to say that I was very impressed with how quick this item arrived and it was fantastic to get the free shipping. The items were as described, I have not hung them yet but the material and stitching looks good.
It is un fortunate that the custom curtaining is not quite custom, just not standard. It would be great to send in measurements and have them matched up, still that would probably be much more expensive

kamerverduistering reliëf ivoor solide gordijn (twee panelen)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CK LEE
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

The curtains are wonderful and just what I was looking for in regard to size, texture, quality and worth every buck ;) kudos to your website and sincerely, thanks!

kamerverduistering reliëf ivoor solide gordijn (twee panelen)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna Utter
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2013

By and large, I am pleased with the Classic Ivory Solid Energy Saving Curtains.

It would have been helpful to have more information about spacing the hooks for hanging them as triple-pleated drapes. I'm still trying to get the spacing just right. In addition, I'm disappointed that much of the stitching was done with black thread. This thread, by and large, does not show through but it does in places.

The fabric feels lush and smooth and I particular like the neutral tone. They arrived in a timely manner and in very good condition.

However, placing the order was a real challenge. Twice, the system refused to accept my credit card. The only way I was able to pay by credit card was through PayPal as a guest but then I had to cancel the 2 duplicate orders for which my credit card was not accepted. For days, I received notices about these duplicate orders even though I had cancelled them.

All in all, I am satisfied and will use Light in the Box again.

kamerverduistering reliëf ivoor solide gordijn (twee panelen)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LAM
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2012

I liked the ivory drapes I ordered from Light in the Box. The material was unexpectedly nice to the touch, Unfortunatly I was not given the type of material or care instructions, therefore could mot wash or iron them. Length was true to demensions. I have been looking for awhile for the right drapes. They look great in the room.

kamerverduistering reliëf ivoor solide gordijn (twee panelen) kamerverduistering reliëf ivoor solide gordijn (twee panelen)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door celine
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 19, 2015

Belle qualité. Je ne les ai pas encore posés donc à voir pour le rendu final.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door quock.walker
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2014

These curtains are beautiful and the material is sturdy but soft. They keep light out better than any light-colored "blackout" curtains I've ever purchased.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BruskovaAV
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2014

Такое качество ткани не встречала в магазине. Легко драпируются, красиво смотрятся в комплекте с тюлью. Очень довольна. Спасибо большое!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bernice
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2014

Lovely quality and well made. True to colour

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ann.nicholas
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

Lovely curtains . Had them custom made and very happy with product

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rainesw12
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2014

I am very pleased with the curtains I received, made exactly the size I ordered and beautifully sewn. They arrived via Toll Express within about four weeks and were much cheaper than I would have had to pay in Australia. The only adverse comment is that the colour is not exactly what I thought it would be - they were advertised as Ivory and the colour is actually more of a Beige - but they still go with the décor so I'm not concerned.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 kamerverduistering reliëf ivoor solide gordijn (twee panelen)
22%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 kamerverduistering thermische klassieke relief beige gordijn (twee panelen)
9% koopUSD $ 59.99
 stevige hedendaagse ivoor pure gordijn (twee panelen)
7% koopUSD $ 29.99
 jacquard witte hedendaagse pure gordijn (twee panelen)
5% koopUSD $ 39.99
 blackout thermische relief bidden gordijn (twee panelen)
4% koopUSD $ 49.99
 kamerverduistering faux linnen jacquard solide gordijn (twee panelen)
2% koopUSD $ 39.99
 (Twee panelen back tap top) goed thermisch geisoleerd verduisteringsgordijn
2% koopUSD $ 49.99
 (Twee panelen) warm ivoor solide verduisteringsgordijn
2% koopUSD $ 69.99
 katoen effen wit pure gordijn (twee panelen)
1% koopUSD $ 39.99
 tule top blackout stevige beige klassieke gordijn (twee panelen)
1% koopUSD $ 49.99
 (Twee panelen) relief elegent bloemen neoklassieke verduisteringsgordijn
1% koopUSD $ 44.99
 (Twee panelen) Barroco klassieke stijl paisley energiebesparende gordijn
1% koopUSD $ 29.99
 (Twee panelen) neoklassieke beige stevige streep poly / linnen pure gordijn
1% koopUSD $ 59.99
 tule top geplooid wit pure gordijn (een panel)
1% koopUSD $ 24.99
 (Een paneel staaf zak) nancy gordijn paneel
1% koopUSD $ 29.99
 (Twee panelen) michelle luxury® kamer darkenning elegante koninklijke vintage gordijn
1% koopUSD $ 81.99
 (Twee panelen) mooie land arabasque energiebesparing gordijn
1% koopUSD $ 59.99
 blackout effen grijs moderne gordijn (twee panelen)
1% koopUSD $ 39.99
 (Twee panelen) jacquard blauwe bloemen verduisteringsgordijn
1% koopUSD $ 119.99
 (Twee panelen) faux stevige linnen klassieke milieuvriendelijke gordijn
1% koopUSD $ 79.99
 steen patroon relief energiebesparing gordijnen (twee panelen)
1% koopUSD $ 69.99
 (Twee panelen) klassieke relief bruin verduisteringsgordijn
1% koopUSD $ 74.99
 moderne grijze bosdruk polyester energiebesparing gordijnen (twee panelen)
1% koopUSD $ 49.99
 (Een paar) energiebesparende gordijnen, klassiek beige Jacquard
1% koopUSD $ 69.99
 (Twee panelen) klassieke streep solide verduistering gordijn
1% koopUSD $ 49.99
 (Twee panelen) polyester geel geometic pure gordijn
1% koopUSD $ 29.99
 (Twee panelen) Montague ongedwongen pure gordijn
1% koopUSD $ 34.99
 philips jonge - (twee panelen) hedendaagse abstracte gypsy bohemian stijl koude kleuren bloemen gordijn
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest