English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (86 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sonia Tencic
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2013

I have to say that I was very impressed with how quick this item arrived and it was fantastic to get the free shipping. The items were as described, I have not hung them yet but the material and stitching looks good.
It is un fortunate that the custom curtaining is not quite custom, just not standard. It would be great to send in measurements and have them matched up, still that would probably be much more expensive

Twee panelen Neoklassiek Effen Ivoor Woonkamer Polyester Paneelgordijnen gordijnen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CK LEE
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

The curtains are wonderful and just what I was looking for in regard to size, texture, quality and worth every buck ;) kudos to your website and sincerely, thanks!

Twee panelen Neoklassiek Effen Ivoor Woonkamer Polyester Paneelgordijnen gordijnen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna Utter
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2013

By and large, I am pleased with the Classic Ivory Solid Energy Saving Curtains.

It would have been helpful to have more information about spacing the hooks for hanging them as triplepleated drapes. I'm still trying to get the spacing just right. In addition, I'm disappointed that much of the stitching was done with black thread. This thread, by and large, does not show through but it does in places.

The fabric feels lush and smooth and I particular like the neutral tone. They arrived in a timely manner and in very good condition.

However, placing the order was a real challenge. Twice, the system refused to accept my credit card. The only way I was able to pay by credit card was through PayPal as a guest but then I had to cancel the 2 duplicate orders for which my credit card was not accepted. For days, I received notices about these duplicate orders even though I had cancelled them.

All in all, I am satisfied and will use Light in the Box again.

Twee panelen Neoklassiek Effen Ivoor Woonkamer Polyester Paneelgordijnen gordijnen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LAM
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2012

I liked the ivory drapes I ordered from Light in the Box. The material was unexpectedly nice to the touch, Unfortunatly I was not given the type of material or care instructions, therefore could mot wash or iron them. Length was true to demensions. I have been looking for awhile for the right drapes. They look great in the room.

Twee panelen Neoklassiek Effen Ivoor Woonkamer Polyester Paneelgordijnen gordijnen Twee panelen Neoklassiek Effen Ivoor Woonkamer Polyester Paneelgordijnen gordijnen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Annette
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2012

UITELICHTE REVIEW

Geweldige gordijnen!! Kwaliteit en uitstraling is meer dan wat we gehoopt hadden. Tis altijd even afwachten als je online wat besteld (vind het zelfs best een beetje eng), maar nu ik dit heb gedaan maak ik zeker vaker gebruik van Light in the box! :)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katerina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

Very nice curtains, good quality!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ejabechara
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2016

EXCElENTE!!!!!!!!!! CAlIDAD TElA TAMAÑO 10 PUNTOSSSS

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door quock.walker
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2014

These curtains are beautiful and the material is sturdy but soft. They keep light out better than any lightcolored "blackout" curtains I've ever purchased.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door BruskovaAV
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2014

Такое качество ткани не встречала в магазине. Легко драпируются, красиво смотрятся в комплекте с тюлью. Очень довольна. Спасибо большое!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bernice
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2014

Lovely quality and well made. True to colour

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Twee panelen Neoklassiek Effen Ivoor Woonkamer Polyester Paneelgordijnen gordijnen
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 46.79
 twee panelen donkerder linnen geborduurd groen gordijn woonkamer gordijnen gordijnen
1% koopUSD $ 69.99
 Twee panelen Neoklassiek Effen Geel Slaapkamer Polyester Paneelgordijnen gordijnen
1% koopUSD $ 88.99
 Twee panelen Neoklassiek Effen Beige / Rood / Goud Slaapkamer Polyester Paneelgordijnen gordijnen
1% koopUSD $ 46.79
 land twee panelen bloemen botanische grijze slaapkamer polyester paneelgordijnen gordijnen
1% koopUSD $ 49.99
 anti ™ twee panelen relief elegent bloemen neoklassieke verduisteringsgordijn drape
2% koopUSD $ 44.99
 neoklassieke twee panelen paisley beige woonkamer polyester paneelgordijnen gordijnen
3% koopUSD $ 49.99
 neoklassieke twee panelen vast beige woonkamer rayon gordijnen gordijnen
3% koopUSD $ 47.99
 moderne slaapkamer plaid / check wit twee panelen vitrages tinten
4% koopUSD $ 23.99
 Twee panelen Landelijk / Modern / Neoklassiek / Mediterraans / Rococo / Barok / Europees / Designer Effen Wit Woonkamer PolyesterVitrages
5% koopUSD $ 32.39
 (Twee panelen) moderne polyester katoen mix stevige milieuvriendelijke gordijn set
5% koopUSD $ 89.99
 Twee panelen Modern Effen Wit Slaapkamer Mengvezel Poly en Katoen Vitrages Shades
6% koopUSD $ 31.49
 linnen katoen geborduurd blad bloem gordijn (twee paneel)
7% koopUSD $ 49.49
 moderne twee panelen vast grijze woonkamer poly katoen verduisteringsgordijnen gordijnen
7% koopUSD $ 72.89
 twee panelen Baroque paisley grijze slaapkamer polyester paneelgordijnen gordijnen
8% koopUSD $ 35.99
 Twee panelen Landelijk Flora / Botanisch Wit Eetkamer Polyester Vitrages Shades
9% koopUSD $ 44.99
 neoklassieke twee panelen curve grijze slaapkamer paneelgordijnen gordijnen
9% koopUSD $ 57.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest