English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (76 reviews)
Schrijf een review
  • Door Annette
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2012

UITELICHTE REVIEW

Geweldige gordijnen!! Kwaliteit en uitstraling is meer dan wat we gehoopt hadden. Tis altijd even afwachten als je online wat besteld (vind het zelfs best een beetje eng), maar nu ik dit heb gedaan maak ik zeker vaker gebruik van Light in the box! :)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katerina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

Very nice curtains, good quality!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door debbielurv
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2014

Order received in good condition.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zec
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2014

DO NOT BUY FROM THIS SITE !!!!!
They sent me a wrong product twice, I paid taxes twice, they are employing four months (!!!) to handle a return.
Ridiculous, unable to handle a return of a product got wrong twice.
The reputable sites are others!!
DO NOT BUY FROM THIS SITE !!!!!
DO NOT BUY FROM THIS SITE !!!!!
DO NOT BUY FROM THIS SITE !!!!!
DO NOT BUY FROM THIS SITE !!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joe
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

Curtains arrived quickly. These where well made of reasonable quality material. All good for the money.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dayle.matthews
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2014

First of all, the service before ordering was excellent. I used the live chat to get some questions answered. It really was live and I could not fault the help I got. I really commend the service. Also, these curtains really are great. Fabric is a good light block-out. Curtains are reasonably basic in makeup but absolutely value for money. Best thing is they arrived in New Zealand 11 days after ordering!! I am already ordering more.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lorette2424
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2014

After reading the info on this product, I thought it was made in the USA. I was not pleased when it was not!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jzhang03
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2014

Great product. Shipping is quick.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door margrettke
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2013

Well made curtains. Very fast delivery.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RMO
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2013

I love these curtains. They are very sophisticated looking, and they do a great job at keeping the light out. I would certainly recommend this product.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 (Een paar) klassiek reliëf ivoor solide verduistering gordijn
45%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 39.99
 (Een paar) klassiek relief beige verduistering thermische gordijn
17% koopUSD $ 47.99
 (Een paar) jacquard witte hedendaagse pure gordijn
3% koopUSD $ 19.99
 (Een paar) inzet relief verduistering gordijn
2% koopUSD $ 79.99
 (Een paar) goed hedendaags wit pure gordijn
2% koopUSD $ 19.99
 (Een paar) relief bidden blackout thermische gordijn
1% koopUSD $ 69.99
 (Een paar) klassieke beige jacquard energiebesparing gordijn
1% koopUSD $ 69.99
 (Een paar) montague ongedwongen pure gordijn
1% koopUSD $ 19.99
 (Een paar) natuurlijke textuur geluidsabsorptie energiebesparing gordijn
1% koopUSD $ 64.99
 (Een paar) klassieke effen beige verduistering gordijn
1% koopUSD $ 69.99
 (Een paar) Henoch hedendaagse pure gordijn
1% koopUSD $ 34.99
 (Een paar) faux stevige linnen klassieke milieuvriendelijke gordijn
1% koopUSD $ 59.99
 (Een paar) jacquard behorende verduistering thermische gordijn
1% koopUSD $ 69.99
 (Een paar) klassieke effen zwart verduisteringsgordijn
1% koopUSD $ 59.99
 (Een paar) classicpolyester solide verduistering gordijn
1% koopUSD $ 69.99
 (Een paar) steen patroon in relief energiebesparing gordijn
1% koopUSD $ 59.99
 (Een paar) mooie hellingen kleurtint verduistering gordijn
1% koopUSD $ 79.99
 (Een paar) toevallige stevige polyester blackout thermische gordijn
1% koopUSD $ 69.99
 (Een paar) toevallige relief verduistering thermische gordijn
1% koopUSD $ 49.99
 (Een paar) bruine vaste klassieke energiebesparing gordijn
1% koopUSD $ 89.99
 (Een paar) zwarte dame toevallige energiebesparing gordijn
1% koopUSD $ 79.99
 (Een paar) hedendaagse massief energiebesparing gordijn
1% koopUSD $ 69.99
 (Een paar) zilver afdruk bloemen verduistering gordijn
1% koopUSD $ 49.99
 (Een paar) natuur solide hedendaagse bekleed venster gordijn
1% koopUSD $ 199.99
 (Een paar) klassieke jacquard streep verduistering gordijn
1% koopUSD $ 79.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest