English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (245 reviews)
Schrijf een review
  • Door carlojunior01
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

Merce valida molto accurata l'unica pecca precisare meglio che il pagamento doganale è carico del compratore ulteriormente alla spedizione

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ericka5969
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2014

C'est exactement ce que je voulais
Juste un petit problème sur un des deux luminaires reçus
mais service après vente très efficace problème résolu

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deva Belgique
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

Nous reçu les deux lustres en cristal. Le résultat est magnifique !!
Toutefois, il faut savoir que nous avons payé 112 euros supplémentaires pour les frais de douane et que les lampes arrivent en kit et donc, il faut monter les branches une à une, les boules de cristal une à une. Le montage n'est pas trop compliqué, il faut juste s'armer de patience et de délicatesse (fragile).
Le délai de livraison est TRES LONG, nous avons attendu 40 jours avant d'être livrés.
Les mêmes lampes se trouvent à 500 euros dans la nouvelle collection 2013-2014 de chez LightGallery en Belgique (anciennement Massive).
Le prix sur LIGHTINTHEBOX.COM est très intéressant puisque malgré le supplément des frais de douane de 112 euros, nous faisons une économie de 50% par rapport à certains magasins belges.
Le rapport qualité/prix est excellent.

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door prodjvince.d
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2014

bien reçu et rapidement, il faut prendre sont temps pour bien le monter.
les boules sont trés fragiles !!! d'ailleurs une est déjà hs dans le carton ---> il faut recoller !! pas cool pour quelque chose de neuf...
les ampoules ne sont pas top, on a changés pour en mettre des autres de meilleurs qualités qui éclaire mieux--> pas cool pour du neuf..
Bref l'ensemble est beau, mais sachez qu'il faut avoir des petits doigts, des clefs de 14 pour les écrous, de la colles pour les boules, des ampoules pour avoir une bonne lumière ( avis personnel) , est que les frais de douanes de 37 euros sont au rendez-vous ------> pas cool pour .... vous avez compris.
On vas dire que c'est pas l'affaire du siècle, mais que je suis pas déçu de mon achat.
En espérant vous avoir aider.

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rpcus1
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 31, 2013

Wow.. Very beautiful lamp.. Some balls unglue from base but just a little silicon got resolved.. I'm very happy with this.. Good customer service, processing time not good at all, more than 20 days but after item was shipped I received in 3 days.. I will recommended this.. My advise chat first with customer service to know processing and shipping time if you don't like long waiting.. Thanks lightinthebox..

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Viky
  • May 28, 2013

E' arrivato in una scatola minuscola, e ci volevano le mie mini mani per montarlo, ma l'effetto è strabiliante!!!! Lo notano tutti!! E' l'attrazione principale del salone!!!
E che luce fa!!!! Abbagliante!!!!
Bellissimo.

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Melinda
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2012

WOW! WOW! WOW! SO BEAUTIFUL!!! I was so worried about ordering on-line but the excellent customer service I received when asking questions made me feel at ease! The item arrived as described and ahead of expected delivery! I have my beautiful crystal chandelier and it is up on my ceiling 2 weeks before Christmas! Superb quality for the price and I love the design. Every time I look up at it I cannot stop smiling! I will shop here again, 100% for sure and I have told all my friends about "Light in the Box". THANK YOU!

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leiana
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

This light is absolutely stunning, looks bigger than the pictures, the crystals shine with the lights on and its amazing, i cant wait to have it up in my lounge room. I am holding off until my new house is built but what a fantastic light, i have seen one similar in Australia for 4xtimes the price of this one, very good quality light with large crystals.

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stéphanie
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 29, 2012

Envoi très soigné, reçu après seulement 5 jours, génial, il fonctionne et est à la haute de mes attentes, je suis super contente.
Bravo!

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Inna
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2012

AMAZING light!! me and my boyfriend set it up in our bedroom and it looks fantastic!!! the light from the crystals brightens up the place and creates a beautiful atmosphere. The shipping was fast came in 2 days and in perfect condition. All pieces were in the box and nothing missing. Over all, a great light and if you want to grab peoples attention and make your room look classy and cool at the same time, this is the light for you!! A+++++

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
23%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 124.64
 moderne kristallen kroonluchter met 11 lampen
12% koopUSD $ 194.74
 kroonluchter moderne kristallen roestvrij living 4 lampjes
3% koopUSD $ 92.28
 moderne k9 kristallen kroonluchter met 6 lichten in wereld vorm
3% koopUSD $ 74.35
 kroonluchter moderne kristallen 3 lampjes
3% koopUSD $ 123.47
 kroonluchter luxe moderne kristallen lamp inbegrepen 4 lampjes
3% koopUSD $ 79.99
 Luxe Crystal Plafondlamp Dining Room Crystal Lamp
2% koopUSD $ 14.65
 kroonluchter moderne kristallen geleid wonen 3 lampjes
1% koopUSD $ 51.99
 plafondlamp moderne kristallen woon 5 lampen
1% koopUSD $ 102.86
 BARTOW - Muurlamp van Kristal met 3 Lampen
1% koopUSD $ 39.99
 Modern Creative LED inbouw licht aluminium acryl Electroplating
1% koopUSD $ 36.21
 nieuwe ontwerp best verkopende luxe kristallen kroonluchter licht plafond
1% koopUSD $ 33.33
 hanger licht luxe modern geleid kristallen wonen twee ringen
1% koopUSD $ 176.23
 hanger licht luxe moderne kristallen wonen 6 lampjes
1% koopUSD $ 170.91
 FAREHAM - Kroonluchter
1% koopUSD $ 123.93
 hanglamp modern design woon LED-ring
1% koopUSD $ 138.46
 3W Moderne Led plafondlamp met Verstrooiing Globe Light Design Schaduw Effect
1% koopUSD $ 31.45
 2W moderne LED wandlamp met Verstrooiing Light Design 2 Kubieke Shades
1% koopUSD $ 18.77
 Acryl kroonluchter met 3 lampen (chroom afwerking)
1% koopUSD $ 86.88
 plafondlamp modern design slaapkamer 2 lampjes
1% koopUSD $ 73.89
 LED Crystal inbouw, 1 Light, Modern Transparant Galvaniseren RVS
1% koopUSD $ 41.63
 hanger luxe moderne kristallen wonen 3 lampjes
1% koopUSD $ 164.13
 lineaire kroonluchter eiland licht crysal 3 lampjes
1% koopUSD $ 44.90
 Creative Wood Carving Water Cube  LED White Ceiling Lights (AC85~265V)
1% koopUSD $ 26.99
 Luxe, strak aan plafond gemonteerde kristallen verlichting, met 8 lampen
1% koopUSD $ 171.24
 LICHFIELD - Kroonluchter Mini van Kristal van Chroom
1% koopUSD $ 16.73
 Modern Dainty 3 Lights Hanger In Wave Shape
1% koopUSD $ 59.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest