English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (256 reviews)
Schrijf een review
  • Door Melinda
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2012

WOW! WOW! WOW! SO BEAUTIFUL!!! I was so worried about ordering online but the excellent customer service I received when asking questions made me feel at ease! The item arrived as described and ahead of expected delivery! I have my beautiful crystal chandelier and it is up on my ceiling 2 weeks before Christmas! Superb quality for the price and I love the design. Every time I look up at it I cannot stop smiling! I will shop here again, 100% for sure and I have told all my friends about "Light in the Box". THANK YOU!

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ericka5969
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2014

C'est exactement ce que je voulais
Juste un petit problème sur un des deux luminaires reçus
mais service après vente très efficace problème résolu

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deva Belgique
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

Nous reçu les deux lustres en cristal. Le résultat est magnifique !!
Toutefois, il faut savoir que nous avons payé 112 euros supplémentaires pour les frais de douane et que les lampes arrivent en kit et donc, il faut monter les branches une à une, les boules de cristal une à une. Le montage n'est pas trop compliqué, il faut juste s'armer de patience et de délicatesse (fragile).
Le délai de livraison est TRES LONG, nous avons attendu 40 jours avant d'être livrés.
Les mêmes lampes se trouvent à 500 euros dans la nouvelle collection 20132014 de chez LightGallery en Belgique (anciennement Massive).
Le prix sur LIGHTINTHEBOX.COM est très intéressant puisque malgré le supplément des frais de douane de 112 euros, nous faisons une économie de 50% par rapport à certains magasins belges.
Le rapport qualité/prix est excellent.

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rpcus1
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 31, 2013

Wow.. Very beautiful lamp.. Some balls unglue from base but just a little silicon got resolved.. I'm very happy with this.. Good customer service, processing time not good at all, more than 20 days but after item was shipped I received in 3 days.. I will recommended this.. My advise chat first with customer service to know processing and shipping time if you don't like long waiting.. Thanks lightinthebox..

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stéphanie
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

Envoi très soigné, reçu après seulement 5 jours, génial, il fonctionne et est à la haute de mes attentes, je suis super contente.
Bravo!

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Inna
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2012

AMAZING light!! me and my boyfriend set it up in our bedroom and it looks fantastic!!! the light from the crystals brightens up the place and creates a beautiful atmosphere. The shipping was fast came in 2 days and in perfect condition. All pieces were in the box and nothing missing. Over all, a great light and if you want to grab peoples attention and make your room look classy and cool at the same time, this is the light for you!! A+++++

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door лана
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2012

Очень стильная, интересная люстра.
В начале не хватало одного кронштейна, для шара, но я написала письмо и менеджеры отнеслись с пониманием и мне прислали недостающую деталь.
Отмечаю вежливость и оперативность коллектива. Посылки приходят очень аккуратно запакованы.
Я восхищаюсь сервисом этой замечательной компании.
Я уже покупала здесь и другие товары и всегда очень довольна.
На фото картина и люстра, которые я здесь купила. Мне очень нравится.
СПАСИБО !

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vancleydon
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2012

Fiz a compra ja faz uns dias e estou muito ancioso para receber, tenho certeza que esse lustre ficará um espetáculo no meu atelier e fará toda a diferença no ambiente, pena os imposto aqui no Brasil serem tao altos.

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mirko
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2012

ottimo rapporto qualità prezzo x questo lampadario... indicato per ambienti moderni o classici. Ci vuole un pò di tempo x montarlo, ma niente di impossibile.... l'unico neo è che mi è arrivata una lampadina fulminata.. x il resto: perfetto. (e a me niente spese di dogana)

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
Antwoord Was dit nuttig? (3) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Paula Raposo
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2012

Boa Noite,

Por favor aguarde a minha encomenda enquanto resolvo a troca, porque enganeime no artigo queria escolher o que cai para colocar sob a mesa de jantar.

O que posso fazer pedir este cancelamento e receber o reembolso e depois faço nova encomenda com o outro lustre.

Quanto tempo levo a receber o reembolso precisa de saber o meu N.I.B.


Peço imensa desculpa pelo meu lapso.

Muito Obrigado,

Fico a aguardar uma resposta.

Com os meus melhores cumprimentos

Paula Raposo

kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 kroonluchters kristal modern design woon 9 lichten
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 112.18
 60 Kroonluchters ,  Vintage Schilderen Kenmerk for LED Metaal Woonkamer Slaapkamer Eetkamer Keuken Studeerkamer/Kantoor
1% koopUSD $ 86.99
 3 Kroonluchters ,  Globe Chroom Kenmerk for Kristal Metaal Woonkamer Eetkamer Studeerkamer/Kantoor
1% koopUSD $ 281.69
 10W Op plafond bevestigd ,  Hedendaags / Traditioneel / Klassiek / Rustiek/landelijk / Globe / Vintage / Retro / Lantaarn / Landelijk /
1% koopUSD $ 159.99
 50W kristallen kroonluchter met 5 lampen in vierkante vorm
1% koopUSD $ 140.39
 moderne 3 - lichte inbouw verlichting met kristallen druppels
1% koopUSD $ 125.99
 60 Kroonluchters ,  Traditioneel / Klassiek Chroom Kenmerk for Kristal Metaal Woonkamer Slaapkamer Eetkamer Studeerkamer/Kantoor Entree
1% koopUSD $ 118.99
 35W Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags Anderen Kenmerk for Kristal KristalWoonkamer / Slaapkamer / Eetkamer / Keuken /
1% koopUSD $ 53.99
 5W E27 Crystal Pendant Lamp voor Living Room kroonluchters voor Eetkamer
1% koopUSD $ 87.99
 20W Hedendaags Kristal / Ministijl Op plafond bevestigd Woonkamer / Slaapkamer / Eetkamer
1% koopUSD $ 22.21
 50 Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Chroom Kenmerk for Kristal LED Metaal Woonkamer Slaapkamer Eetkamer
2% koopUSD $ 376.99
 Max 60W Kroonluchters ,  Hedendaags Schilderen Kenmerk for LED / Dimbaar Metaal Woonkamer / Slaapkamer / Eetkamer
2% koopUSD $ 351.89
 18W Op plafond bevestigd ,  Hedendaags / Traditioneel / Klassiek Chroom Kenmerk for LED Metaal Woonkamer / Slaapkamer / Eetkamer / Gang
2% koopUSD $ 107.99
 40 Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags Chroom Kenmerk for LED Acryl Woonkamer Slaapkamer Eetkamer Studeerkamer/Kantoor Kinderkamer
3% koopUSD $ 154.99
 Plafond Lichten & hangers - LED - Hedendaags - Woonkamer / Eetkamer / Studeerkamer/Kantoor / Kinderkamer / Spel Kamer
3% koopUSD $ 171.59
 0.5 Kroonluchters ,  Hedendaags / Traditioneel / Klassiek / Vintage / Landelijk Messing Kenmerk for LED / Ministijl PVCWoonkamer /
3% koopUSD $ 1,299.99
 1.5 Kroonluchters ,  Hedendaags Traditioneel / Klassiek Rustiek/landelijk Tiffany Vintage Retro Landelijk Eiland Galvanisch verzilveren
4% koopUSD $ 135.50
 20W G4 ijzer en aluminium inbouw Light met Crystal en Cylinderical Shades
4% koopUSD $ 100.79
 27 Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Schilderen Kenmerk for Kristal LED MetaalWoonkamer Slaapkamer Eetkamer Keuken Studeerkamer/Kantoor
4% koopUSD $ 115.19
 Max 40W Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags Galvanisch verzilveren Kenmerk for Kristal Metaal Woonkamer / Slaapkamer / Eetkamer
5% koopUSD $ 123.19
 Pendant Lights , 10 Light , Simple Modern Artistic MS-86526
5% koopUSD $ 191.09
 Hedendaags LED Glas Op plafond bevestigd Woonkamer / Slaapkamer / Eetkamer / Studeerkamer/Kantoor
5% koopUSD $ 214.73
 40 Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Chroom Kenmerk for Kristal Ministijl Metaal Woonkamer Slaapkamer Eetkamer Studeerkamer/Kantoor
6% koopUSD $ 109.99
 60 Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Chroom Kenmerk for Ministijl Metaal Woonkamer Slaapkamer Studeerkamer/Kantoor
6% koopUSD $ 84.99
 3 Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags / Traditioneel / Klassiek / Rustiek/landelijk / Tiffany / Vintage / Landelijk / Eiland
6% koopUSD $ 480.19
 18 Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Chroom Kenmerk for LED Metaal Woonkamer / Slaapkamer / Studeerkamer/Kantoor
1% koopUSD $ 76.79
 MAVERICK - Kroonluchter van Kristal met  12 Lampen
1% koopUSD $ 128.37
 15 Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags Anderen Kenmerk for LED Metaal Woonkamer Slaapkamer Eetkamer
1% koopUSD $ 137.49
 50W Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags Chroom Kenmerk for Kristal Kristal Woonkamer Slaapkamer Eetkamer
1% koopUSD $ 192.49
 20W Kroonluchters ,  Landelijk Schilderen Kenmerk for Ministijl MetaalWoonkamer / Slaapkamer / Eetkamer / Studeerkamer/Kantoor /
1% koopUSD $ 142.62
 15 Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags Galvanisch verzilveren Kenmerk for LED Metaal Woonkamer Slaapkamer Eetkamer
1% koopUSD $ 249.99
 3 Kroonluchters ,  Traditioneel / Klassiek Galvanisch verzilveren Kenmerk for Kristal Metaal Woonkamer Eetkamer Studeerkamer/Kantoor
1% koopUSD $ 354.99
 Max 40W Hedendaags Kristal Galvanisch verzilveren Metaal Kroonluchters Woonkamer / Eetkamer
1% koopUSD $ 163.79
 FAREHAM - Kroonluchter
1% koopUSD $ 133.32
 Max40W Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Galvanisch verzilveren Kenmerk for Kristal Metaal Slaapkamer / Eetkamer / Gang
1% koopUSD $ 43.02
 12.5 W Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags Anderen Kenmerk for LED / Ministijl MetaalWoonkamer / Slaapkamer / Eetkamer / Keuken /
1% koopUSD $ 154.99
 40W Kroonluchters ,  Hedendaags Galvanisch verzilveren Kenmerk for Ministijl MetaalWoonkamer / Slaapkamer / Eetkamer /
1% koopUSD $ 239.99
 40 Kroonluchters ,  Hedendaags Landelijk Chroom Kenmerk for Kristal Glas Woonkamer Slaapkamer Eetkamer Studeerkamer/Kantoor Gang
1% koopUSD $ 425.99
 Op plafond bevestigd - Lamp Inbegrepen - Hedendaags - Woonkamer / Eetkamer / Keuken
1% koopUSD $ 146.99
 25 Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Galvanisch verzilveren Kenmerk for Kristal Metaal Woonkamer Slaapkamer Gang
1% koopUSD $ 64.99
 8 Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Galvanisch verzilveren Kenmerk for LED Metaal Slaapkamer Eetkamer Gang
1% koopUSD $ 45.99
 60 Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Galvanisch verzilveren Kenmerk for Kristal LED MetaalWoonkamer Slaapkamer Eetkamer
1% koopUSD $ 176.79
 Max 18W Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Schilderen Kenmerk for LED / Ministijl MetaalWoonkamer / Slaapkamer / Eetkamer / Keuken /
1% koopUSD $ 101.10
 moderne 4 - licht hanglampen met kristallen druppels in ronde
1% koopUSD $ 149.99
 3 Kroonluchters ,  Hedendaags / Retro Goud Kenmerk for Kristal / LED KristalWoonkamer / Slaapkamer / Eetkamer / Studeerkamer/Kantoor /
1% koopUSD $ 853.09
 40 Kroonluchters ,  Hedendaags Traditioneel / Klassiek Retro Lantaarn Landelijk Eiland Globe Galvanisch verzilveren Kenmerk for Kristal
1% koopUSD $ 190.39
 70Watt Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Schilderen Kenmerk for LED MetaalWoonkamer / Slaapkamer / Eetkamer / Studeerkamer/Kantoor /
1% koopUSD $ 256.99
 1.5 Plafond Lichten & hangers ,  Hedendaags Traditioneel / Klassiek Rustiek/landelijk Tiffany Vintage Retro Landelijk EilandGalvanisch
1% koopUSD $ 383.99
 Plafond Lichten & hangers - LED - Hedendaags - Woonkamer / Eetkamer / Studeerkamer/Kantoor / Kinderkamer / Spel Kamer
1% koopUSD $ 171.99
 3 Kroonluchters ,  Globe Chroom Kenmerk for Kristal Metaal Woonkamer Eetkamer Studeerkamer/Kantoor
1% koopUSD $ 324.99
 40 Kroonluchters ,  Hedendaags Traditioneel / Klassiek Vintage Galvanisch verzilveren Kenmerk for Kristal GlasWoonkamer Slaapkamer
1% koopUSD $ 210.59

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest