English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (17 reviews)
Schrijf een review
  • Door wenweiti
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

超滿意這件穿起來的感覺,料子很挺,效果比想想好! 胸部部分會再做意料內的修改

LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diedre.k.bowen
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2014

My friend Kyle got this dress for the wedding. She had to have it altered to fit. but in the end it turned out cute. Even with custom sizing we still had to have alterations

LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandy
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

This dress is very well constructed with quality materials. It's better than I expected!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door G Gray
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2013

Ordered 2 of these dresses in different standard sizes and they are lovely. Both ladies I ordered them for are quite short in the body, so I'll have both dresses adjusted slightly at the shoulders. However, given that they were such good prices in the first place, I'm happy to do that. The dresses are good quality and fit very well otherwise.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Miki
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2012

I ordered this dress, having read both good and bad reviews of the site itself. I couldn't be more pleased. The dress is gorgeous, true-to-size and exceeded my expectations. I had lost a bit of weight so I will need to have it taken in further or just eat a ton of food before the wedding next month (ha ha.) The clover color is lovely, the dress flattering for my reverse-pear shape, everything arrived early and I will order from this site again. My only issue is how the dress was crammed into a tiny box - the wrinkles will need more than my steam cleaner.

Thank you!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Annie Helen
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2012

The dress was even better than in the picture. It have made in very high quality - fabric was too top quality. Size is exactly right. The dress was perfekt and looks gorgeus.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lovely dress
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2013

This is the second dress I ordered from Lightinthebox. Both were too small for me. Be advised that if they say 34 inches, they mean 34 inches, and NO MORE! So I have now ordered a third dress with my exact measurements, and we will see what happens when it arrives. The fact that the dresses didn't fit was my own fault for ordering off the chart, which I knew would be a risk. It's just that this chart is reliable, and with many US manufacturers, there is a lot more room in the finished product. These dresses are really form fitted, with built in bras.

That being said, both dresses (of different fabrics) were ordered in the gold color, which was beautiful, and exactly what I wanted. It was gold like the metal, and not yellow. The quality of construction was excellent. I used to make my own clothes and I know the difference. I cannot stress enough how nicely made these dresses are. They are nicely lined, the seams are straight, and the finer details are perfectly executed.
Let's hope the 3rd time is the charm.
Note to Canadians: you will pay an 18% duty plus all GST and PST (on the original price plus duty) plus a $10 charge from the carrier for prepaying the taxes for you. I was expecting this, so wasn't surprised, but you need to be aware because it adds up.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sproanio
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2015

Demasiado largo en tiempo de entrega. Demoro mas de 3 semanas y eso se escogi la opcion Rush.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door irka82
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2014

Sukienka świetnie uszyta. Podszewka zszyta z materiałem górnym. Stanik wbudowany cudownie w sukienkę. Mimo iż tego nie widać góra sukinenki jest sztywno uszyta, więc wymusza poprawną postawę. Rozmiar łatwo było wymierzyć i idealnie pasuje.
Zamawiając z Polski trzeba się liczyć z cłem, które trzeba będzie zapłacić.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mw.botterweg
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2014

De pasvorm van de op maat gemaakte jurk is wonderbaarlijk goed. Hij zit inderdaad als gegoten, heel mooi. Ook de ingebouwde bh is goed, erg belangrijk met deze dunne stof. Jammer is dat ik (ten onrechte bleek) ervan uitging dat ' taf' taftzijde is. Helaas is dat niet het geval, de jurk is van polyester. Jammer, een mooiere kwaliteit stof zou wat mij betreft ook net beter zijn.
Prachtige jurk, goed gemaakt, jammer van de stof en de kreukels door het verzenden. (lastig er uit te strijken)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
13%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
16% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Mouwloos
7% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
4% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - 3/4-length Mouw
4% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
3% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 89.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
3% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Vloer Lengte Kant/Taf Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Asymmetrisch Kant/Doek Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 99.99
 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 QUENDY - van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Asymmetrisch Doek Moeder van de bruid jurk - Lange mouw
1% koopUSD $ 99.99
 YUKIKO - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek/Kant Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Kant/Satijn Moeder van de bruid jurk - 3/4-length Mouw
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Satijn/Kant Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Sweep / Brush Sleep Doek Moeder van de bruid jurk - Mouwloos
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Satijn/Tule Moeder van de bruid jurk - Mouwloos
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Mouwloos
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn Knie-Lengte Satijn Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest