English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (17 reviews)
Schrijf een review
  • Door wenweiti
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

超滿意這件穿起來的感覺,料子很挺,效果比想想好! 胸部部分會再做意料內的修改

LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Diedre.k.bowen
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2014

My friend Kyle got this dress for the wedding. She had to have it altered to fit. but in the end it turned out cute. Even with custom sizing we still had to have alterations

LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Corine Timmer
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2012

UITELICHTE REVIEW

Prachtig!

De jurk is heel netjes gemaakt. De kwaliteit van de stof is erg goed. De kleur is exact zoals afgebeeld op de kleurenkaart.

Ik had mijn persoonlijke maten doorgegeven: de jurk past mij daarom precies goed.
Ik ben zeer tevreden!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mw.botterweg
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2014

De pasvorm van de op maat gemaakte jurk is wonderbaarlijk goed. Hij zit inderdaad als gegoten, heel mooi. Ook de ingebouwde bh is goed, erg belangrijk met deze dunne stof. Jammer is dat ik (ten onrechte bleek) ervan uitging dat ' taf' taftzijde is. Helaas is dat niet het geval, de jurk is van polyester. Jammer, een mooiere kwaliteit stof zou wat mij betreft ook net beter zijn.
Prachtige jurk, goed gemaakt, jammer van de stof en de kreukels door het verzenden. (lastig er uit te strijken)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sproanio
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2015

Demasiado largo en tiempo de entrega. Demoro mas de 3 semanas y eso se escogi la opcion Rush.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door irka82
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2014

Sukienka świetnie uszyta. Podszewka zszyta z materiałem górnym. Stanik wbudowany cudownie w sukienkę. Mimo iż tego nie widać góra sukinenki jest sztywno uszyta, więc wymusza poprawną postawę. Rozmiar łatwo było wymierzyć i idealnie pasuje.
Zamawiając z Polski trzeba się liczyć z cłem, które trzeba będzie zapłacić.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sioraprotocolio
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2014

Abito molto ben rifinito... Peccato che il modello non sia proprio dei migliori per me, e che debba affidarmi alla sarta per alcune modifiche... Comunque la qualità è eccellente e le rifiniture sono molto accurate! Grazie lightinthebox!! Consigliatissimo!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lisa_blomkvist
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2014

Mycket fin klänning som passade utmärkt. Behöver ej justeras!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vayavae
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2014

Excellent fabric and color! 20W was a bit large in the bust area and somewhat long for my 1,70m, but overall I loved the dress!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lilou
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2014

Tellement aimé la première fois que du coup je l'ai recommandé dans une autre couleur

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LAKISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
13%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
16% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Robijn Mouwloos Grote Maten
7% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
4% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Zwart 3/4-length Mouw Grote Maten
4% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Bruidsmoederjurken - Bordeaux Halfe Mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 89.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
3% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Vloer Lengte Kant/Taf Bruidsmoederjurken - Champagne Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Fuchsia Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Asymmetrisch Kant/Doek Bruidsmoederjurken - Zilver Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 QUENDY - van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Asymmetrisch Doek Bruidsmoederjurken - Donker Marine Lange mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 YUKIKO - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Lavendel Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Kant/Satijn Bruidsmoederjurken - Multi-kleur 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Sweep / Brush Sleep Doek Bruidsmoederjurken - Lavendel Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Int Blauw Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Satijn/Tule Bruidsmoederjurken - Zilver Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Donker Marine Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn Knie-Lengte Satijn Bruidsmoederjurken - Koningsblauw Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest