English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

Installeer onze apps voor Bonustegoed!

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (286 reviews)
Schrijf een review
  • Door Kris
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2012

UITELICHTE REVIEW

Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij Light in the Box en ik had geen idee wat ik er van moest verwachten.
Het is een hele mooie jurk, zeker voor het geld en werd precies op tijd geleverd.
De sleep is misschien iets aan de lange kant maar dat is eventueel nog wel aan te passen.
De maatvoering is precies zoals in de maattabellen op de site is aangegeven.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kpitter757
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 11, 2015

This dress was beautiful on my wedding day and it was true to it's size no alteration was needed. Extremely fast ship Thank you so much

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shel F
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

I wore this dress for my outdoor wedding last August and absolutely loved it. Everyone thought I was crazy for ordering my dress online, but I looked fantastic on my wedding day :)

Antwoord Was dit nuttig? (6) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amanda Hanrahan
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Stunning dress so very stunning! I picked the color champagne as Im a older bride My breath caught when I opened the package! My wedding isnt for 15 more weeks, but I cant wait to wear it on my special day! A definate 5 stars!
I ordered a size 14 as per my measurements and its just a little big BUT I have breathing room!

Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susana Teixeira
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2013

O vestido já chegou, adoreio...é lindo!!! Tens uns acabamentos perfeitos, e serveme como uma luva, esta gente trabalha mesmo bem, fizeram nas medidas exatas que tirei... Recomendo o site, verão que também ficarão satisfeitos!
Deixovos uma foto.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katinnguaq H.J
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 29, 2012

I was a little bit worried that it wouldn't fit but it fits perfectly, I use 12 size. I love this dress!
I just got married in Greenland and it's one of the best day of my life :D

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alejandra ruiz
  • Mar 09, 2015

hola buenos días, me interesa mucho el vestido, me gustaría saber cual es el poseso de envió, en que país están ubicados, y cual es el monto total, como también si llegase a ver algún cambio por talla o algo asi?
vestido es LAURENTINE
también un consejo, mi prometido es muy bajo de estatura, asi que es probarle no usare tacones con el vestido, se vería bien???

Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chocolat19893
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2014

rien a redire , j'ai commandé la robe sur mesure , 100 % satisfaite !!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carol
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2014

es impecable las terminaciones los detalles estoy muy conforme con mi compra!!!

Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katia
  • Aug 01, 2013

Ho comperato questo meraviglioso abito da sposa che ha superato di gran lunga ogni mia aspettativa... un grazie di cuore alle sarte e alla vostra ditta !!!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak/kolom Halter Hofsleep Chiffon Trouwjurk met Appliqués door LAN TING BRIDE®
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 Zeemeermin / trompet v-hals hoftrein chiffon trouwjurk met zijdelingsdraad door lan ting bride®
1% koopUSD $ 119.99
 A-lijn V-hals Asymmetrisch Chiffon Trouwjurk met Ruche door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-line een schouder hof trein chiffon satijn trouwjurk met kralen gedrapeerd
1% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Scoophals Strijksleep Charmeuse Trouwjurk met Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 A-lijn Met sieraad Strijksleep Chiffon Trouwjurk met Gedrapeerd Ruche door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Strijksleep Stretchsatijn Trouwjurk met Kralen door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom V-hals Kapelsleep Chiffon Trouwjurk met Kralen Kruiselings door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 149.99
 Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon Trouwjurk met Kralen Gedrapeerd Zijgedrapeerd door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 149.99
 Zeemeermin / trompet v-hals sweep / borstel train kant satijn trouwjurk met sash / lint knop door lan ting bride®
3% koopUSD $ 199.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Chiffon Kant Trouwjurk met Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 149.99
 A-lijn V-hals Hofsleep Chiffon Trouwjurk met Kant door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Sweetheart Tot de enkel Chiffon Trouwjurk met Sjerp / Lint Kruiselings Bloem door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses Tot de grond Satijn Trouwjurk met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 129.99
 Zeemeermin / trompet halter sweep / borsteltrein kant trouwjurk met kralen bloem door lan ting bride®
5% koopUSD $ 179.99
 Strak/kolom Hoge nek Strijksleep Chiffon Trouwjurk met Kant Sjerp / Lint Strik Gedrapeerd door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 129.99
 Zeemeermin / trompet v-hals vloerlengte chiffon trouwjurk met ruche door lan ting bride®
6% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Met sieraad Strijksleep Kant Georgette Trouwjurk met Kant door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 129.99
 Zeemeermin / trompet strapless hoftrein taffeta trouwjurk met kralen pick-up door lan ting bride®
7% koopUSD $ 149.99
 Strak/kolom Scoophals Strijksleep Chiffon Trouwjurk met Kralen Knoop Gedrapeerd door LAN TING BRIDE®
7% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Strapless Kathedraalsleep Kant Taffeta Trouwjurk met Kralen Appliques Bloem door LAN TING BRIDE®
8% koopUSD $ 279.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest