English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (294 reviews)
Schrijf een review
  • Door Kris
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2012

UITELICHTE REVIEW

Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij Light in the Box en ik had geen idee wat ik er van moest verwachten.
Het is een hele mooie jurk, zeker voor het geld en werd precies op tijd geleverd.
De sleep is misschien iets aan de lange kant maar dat is eventueel nog wel aan te passen.
De maatvoering is precies zoals in de maattabellen op de site is aangegeven.

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kpitter757
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 11, 2015

This dress was beautiful on my wedding day and it was true to it's size no alteration was needed. Extremely fast ship Thank you so much

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shel F
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

I wore this dress for my outdoor wedding last August and absolutely loved it. Everyone thought I was crazy for ordering my dress online, but I looked fantastic on my wedding day :)

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (5) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amanda Hanrahan
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Stunning dress so very stunning! I picked the color champagne as Im a older bride My breath caught when I opened the package! My wedding isnt for 15 more weeks, but I cant wait to wear it on my special day! A definate 5 stars!
I ordered a size 14 as per my measurements and its just a little big BUT I have breathing room!

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susana Teixeira
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2013

O vestido já chegou, adoreio...é lindo!!! Tens uns acabamentos perfeitos, e serveme como uma luva, esta gente trabalha mesmo bem, fizeram nas medidas exatas que tirei... Recomendo o site, verão que também ficarão satisfeitos!
Deixovos uma foto.

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jana
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2013

I've received my wedding dress within 1 week which is perfect! I just didn't trust the measurements and I ordered my usual size 12. I should order size 10 becuase dress seems to me even bigger than 12 (9cm wider). I must ask the tailor to make them smaller to have my dress perfect for my wedding in June.

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katinnguaq H.J
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 29, 2012

I was a little bit worried that it wouldn't fit but it fits perfectly, I use 12 size. I love this dress!
I just got married in Greenland and it's one of the best day of my life :D

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leonie
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2014

Wat een geweldige jurk is dit!
Hij valt mooi en soepel en sloot prachtig aan.
Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen!!

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alejandra ruiz
  • Mar 09, 2015

hola buenos días, me interesa mucho el vestido, me gustaría saber cual es el poseso de envió, en que país están ubicados, y cual es el monto total, como también si llegase a ver algún cambio por talla o algo asi?
vestido es LAURENTINE
también un consejo, mi prometido es muy bajo de estatura, asi que es probarle no usare tacones con el vestido, se vería bien???

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chocolat19893
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2014

rien a redire , j'ai commandé la robe sur mesure , 100 % satisfaite !!!

lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 149.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein een schouder kant / satijn
1% koopUSD $ 179.99
 lanting bruid lanting trompet / zeemeermin trouwjurk - ivoor rechter trein v-hals charmeuse
1% koopUSD $ 199.99
 lanting bruid trompet / zeemeermin trouwjurk-kapel trein strapless chiffon / satijn / tule
1% koopUSD $ 299.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein v-hals chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-kapel trein v-hals chiffon
1% koopUSD $ 159.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein scoop charmeuse
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein juweel chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-vloer-length v-hals chiffon
2% koopUSD $ 79.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless organza / satijn
2% koopUSD $ 179.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein strapless taft
3% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-rechter trein chiffon sweetheart
3% koopUSD $ 109.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein lieverd satijn
3% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless chiffon
4% koopUSD $ 129.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-enkellange v-hals organza / tule
4% koopUSD $ 79.99
 Lanting bruid prinses petite / grote maten trouwjurk-asymmetrische strapless tule
5% koopUSD $ 119.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein strapless satijnen
5% koopUSD $ 129.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-vloer-length v-hals chiffon
6% koopUSD $ 89.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-rechter trein lieverd organza
6% koopUSD $ 169.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein v-hals chiffon
6% koopUSD $ 139.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-asymmetrische strapless tule
7% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Tot de grond V-hals Tule met Appliques / Parel / Kralen / Kruiselings
7% koopUSD $ 129.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest