English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (284 reviews)
Schrijf een review
  • Door Katinnguaq H.J
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2014

I was a little bit worried that it wouldn't fit but it fits perfectly, I use 12 size. I love this dress!
I just got married in Greenland and it's one of the best day of my life :D

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shel F
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

I wore this dress for my outdoor wedding last August and absolutely loved it. Everyone thought I was crazy for ordering my dress online, but I looked fantastic on my wedding day :)

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amanda Hanrahan
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2013

Stunning dress so very stunning! I picked the color champagne as Im a older bride My breath caught when I opened the package! My wedding isnt for 15 more weeks, but I cant wait to wear it on my special day! A definate 5 stars!
I ordered a size 14 as per my measurements and its just a little big BUT I have breathing room!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jana
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2013

I've received my wedding dress within 1 week which is perfect! I just didn't trust the measurements and I ordered my usual size 12. I should order size 10 becuase dress seems to me even bigger than 12 (9cm wider). I must ask the tailor to make them smaller to have my dress perfect for my wedding in June.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kristy
  • May 19, 2011

Sheath/ Column Halter Court Train Chiffon Wedding Dress
is this avalible in 170cm length

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door C
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 07, 2013

I sent custom measurements, and it fit perfectly. I wish that I had sent a smaller waist-to-ground measurement though -- because I wasn't wearing heels it dragged on the ground a little. The workmanship was good in general, although there was one corner of backing fabric sticking out from behind the lace which we had to sew back. I also wish there had been a bolster to tie the train to for later on in the night. I also was surprised that the shade (colour) of the lace was a little darker, browner, than the chiffon (I bought "white"), and it has sequins on it which I didn't see or notice on the photos on the website. I was happy with the dress overall though.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Phyllis Phillip
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2012

My order arrived very quickly .. much faster than I expected .. the dress came in a small box . which concerned me however when I opened it , I was pleasantly surprised .. practically no wrinkles, I never had the dress dry cleaned before wearing it . I did custom order the dress .. meaning I went to a tailor who took all of my measurements. The dress fit well except the bustline . My tailor charged me an additional $200 to make it fit properly .. which was a small miracle because by bust would not even fit in the dress prior to alterations. Over all I was pleased everything else about the dress was perfect . The dress sold retail for $699 so even w/ the $200 in alterations and the additional stress I paid much less .. Thanks Light In Box . Overall I was pleased w/ the purchase . My wedding was September 28 2012 on Myrtle Beach.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bali93
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2015

Платье хорошее. пришло немного больше, но я все равно думала его подшивать идеально под себя. заказывала на 46 рус. Кружева действительно немного дешево смотрятся. Но в целом неплохо. На фото я его немного рукой затянула

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alejandra ruiz
  • Mar 09, 2015

hola buenos días, me interesa mucho el vestido, me gustaría saber cual es el poseso de envió, en que país están ubicados, y cual es el monto total, como también si llegase a ver algún cambio por talla o algo asi?
vestido es LAURENTINE
también un consejo, mi prometido es muy bajo de estatura, asi que es probarle no usare tacones con el vestido, se vería bien???

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chocolat19893
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2014

rien a redire , j'ai commandé la robe sur mesure , 100 % satisfaite !!!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
42%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 149.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Strapless Tule Bruidsjurk -met Ivoor Asymmetrisch Grote Maten
5% koopUSD $ 99.99
 Trompet/zeemeermin - Strapless Kant Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep
3% koopUSD $ 69.99
 REJANA - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 99.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Bandjes Chiffon Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
2% koopUSD $ 139.99
 Trompet/zeemeermin - V-hals Chiffon Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
2% koopUSD $ 109.99
 Strakke/kolom sweetheart chiffon trouwjurk met omslag, enkellengte
2% koopUSD $ 59.99
 OCEANSIDE - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 149.99
 Strakke/kolom chiffon en kanten trouwjurk met strijksleep
1% koopUSD $ 129.99
 lan ting trompet / zeemeermin trouwjurk - ivoor rechter trein v-hals charmeuse
1% koopUSD $ 199.99
 OTTAVIA - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 HEBE - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 119.99
 Nauwaansluitend/Kolom - V-hals Chiffon Bruidsjurk -met Ivoor Tot de grond Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn/Prinses - Een-schouder Tule/Kant Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 199.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Een-schouder Chiffon Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Halter Chiffon Bruidsjurk -met Ivoor Kapelsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Sweetheart Chiffon Bruidsjurk -met Wit Hofsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 149.99
 Galajurk - Een-schouder Organza Bruidsjurk -met Ivoor Tot de grond Grote Maten
1% koopUSD $ 189.99
 HIPPOLYTA - Trouwjurk van Elastisch Geweven Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 IVY - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 149.99
 FIONAVAR - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn strapless organza trouwjurk met geschulpte hals, vloerlengte
1% koopUSD $ 159.99
 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
1% koopUSD $ 179.99
 BONNIE - Trouwjurk
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Organza Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 229.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Hooggesloten Chiffon/Kant Bruidsjurk -met Ivoor Tot de grond Grote Maten
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Een-schouder Kant Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 179.99
 Trompet/zeemeermin - Queen Anne Kant/Stretchsatijn Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep
1% koopUSD $ 199.99
 Galajurk - Sweetheart Tule/Satijn Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 199.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest