English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (282 reviews)
Schrijf een review
  • Door Katinnguaq H.J
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2014

I was a little bit worried that it wouldn't fit but it fits perfectly, I use 12 size. I love this dress!
I just got married in Greenland and it's one of the best day of my life :D

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shel F
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

I wore this dress for my outdoor wedding last August and absolutely loved it. Everyone thought I was crazy for ordering my dress online, but I looked fantastic on my wedding day :)

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amanda Hanrahan
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2013

Stunning dress so very stunning! I picked the color champagne as Im a older bride My breath caught when I opened the package! My wedding isnt for 15 more weeks, but I cant wait to wear it on my special day! A definate 5 stars!
I ordered a size 14 as per my measurements and its just a little big BUT I have breathing room!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jana
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2013

I've received my wedding dress within 1 week which is perfect! I just didn't trust the measurements and I ordered my usual size 12. I should order size 10 becuase dress seems to me even bigger than 12 (9cm wider). I must ask the tailor to make them smaller to have my dress perfect for my wedding in June.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kristy
  • May 19, 2011

Sheath/ Column Halter Court Train Chiffon Wedding Dress
is this avalible in 170cm length

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door C
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 07, 2013

I sent custom measurements, and it fit perfectly. I wish that I had sent a smaller waist-to-ground measurement though -- because I wasn't wearing heels it dragged on the ground a little. The workmanship was good in general, although there was one corner of backing fabric sticking out from behind the lace which we had to sew back. I also wish there had been a bolster to tie the train to for later on in the night. I also was surprised that the shade (colour) of the lace was a little darker, browner, than the chiffon (I bought "white"), and it has sequins on it which I didn't see or notice on the photos on the website. I was happy with the dress overall though.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Phyllis Phillip
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2012

My order arrived very quickly .. much faster than I expected .. the dress came in a small box . which concerned me however when I opened it , I was pleasantly surprised .. practically no wrinkles, I never had the dress dry cleaned before wearing it . I did custom order the dress .. meaning I went to a tailor who took all of my measurements. The dress fit well except the bustline . My tailor charged me an additional $200 to make it fit properly .. which was a small miracle because by bust would not even fit in the dress prior to alterations. Over all I was pleased everything else about the dress was perfect . The dress sold retail for $699 so even w/ the $200 in alterations and the additional stress I paid much less .. Thanks Light In Box . Overall I was pleased w/ the purchase . My wedding was September 28 2012 on Myrtle Beach.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alejandra ruiz
  • Mar 09, 2015

hola buenos días, me interesa mucho el vestido, me gustaría saber cual es el poseso de envió, en que país están ubicados, y cual es el monto total, como también si llegase a ver algún cambio por talla o algo asi?
vestido es LAURENTINE
también un consejo, mi prometido es muy bajo de estatura, asi que es probarle no usare tacones con el vestido, se vería bien???

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chocolat19893
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2014

rien a redire , j'ai commandé la robe sur mesure , 100 % satisfaite !!!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carol
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2014

es impecable las terminaciones los detalles estoy muy conforme con mi compra!!!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
42%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 149.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Strapless Tule Trouwjurk -met Asymmetrisch
5% koopUSD $ 99.99
 Trompet/zeemeermin - Strapless Kant Trouwjurk -met Hofsleep
3% koopUSD $ 69.99
 REJANA - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 99.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Bandjes Chiffon Trouwjurk -met Hofsleep
2% koopUSD $ 139.99
 Trompet/zeemeermin - V-hals Chiffon Trouwjurk -met Hofsleep
2% koopUSD $ 109.99
 Strakke/kolom sweetheart chiffon trouwjurk met omslag, enkellengte
2% koopUSD $ 59.99
 OCEANSIDE - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Tule Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 149.99
 Strakke/kolom chiffon en kanten trouwjurk met strijksleep
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet/zeemeermin - V-hals Charmeuse Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 199.99
 OTTAVIA - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 HEBE - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 119.99
 Nauwaansluitend/Kolom - V-hals Chiffon Trouwjurk -met Tot de grond
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn/Prinses - Een-schouder Tule/Kant Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 199.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Een-schouder Chiffon Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Halter Chiffon Trouwjurk -met Kapelsleep
1% koopUSD $ 129.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Sweetheart Chiffon Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 149.99
 Galajurk - Een-schouder Organza Trouwjurk -met Tot de grond
1% koopUSD $ 189.99
 HIPPOLYTA - Trouwjurk van Elastisch Geweven Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 IVY - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 149.99
 FIONAVAR - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn strapless organza trouwjurk met geschulpte hals, vloerlengte
1% koopUSD $ 159.99
 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
1% koopUSD $ 179.99
 BONNIE - Trouwjurk
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Organza Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 229.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Hooggesloten Chiffon/Kant Trouwjurk -met Tot de grond
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Een-schouder Kant Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 179.99
 Trompet/zeemeermin - Queen Anne Kant/Stretchsatijn Trouwjurk -met Hofsleep
1% koopUSD $ 199.99
 Galajurk - Sweetheart Tule/Satijn Trouwjurk -met Strijksleep
1% koopUSD $ 199.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest