English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (271 reviews)
Schrijf een review
  • Door Kris
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 03, 2012

UITELICHTE REVIEW

Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij Light in the Box en ik had geen idee wat ik er van moest verwachten.
Het is een hele mooie jurk, zeker voor het geld en werd precies op tijd geleverd.
De sleep is misschien iets aan de lange kant maar dat is eventueel nog wel aan te passen.
De maatvoering is precies zoals in de maattabellen op de site is aangegeven.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leonie
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2014

Wat een geweldige jurk is dit!
Hij valt mooi en soepel en sloot prachtig aan.
Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen!!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alejandra ruiz
  • Mar 09, 2015

hola buenos días, me interesa mucho el vestido, me gustaría saber cual es el poseso de envió, en que país están ubicados, y cual es el monto total, como también si llegase a ver algún cambio por talla o algo asi?
vestido es LAURENTINE
también un consejo, mi prometido es muy bajo de estatura, asi que es probarle no usare tacones con el vestido, se vería bien???

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chocolat19893
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2014

rien a redire , j'ai commandé la robe sur mesure , 100 % satisfaite !!!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katinnguaq H.J
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2014

I was a little bit worried that it wouldn't fit but it fits perfectly, I use 12 size. I love this dress!
I just got married in Greenland and it's one of the best day of my life :D

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carol
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2014

es impecable las terminaciones los detalles estoy muy conforme con mi compra!!!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Victoria
  • Feb 16, 2014

imi doresk aceasta rochie si vreau sa stiu din ce tara este acest zacaz

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jana
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2013

I've received my wedding dress within 1 week which is perfect! I just didn't trust the measurements and I ordered my usual size 12. I should order size 10 becuase dress seems to me even bigger than 12 (9cm wider). I must ask the tailor to make them smaller to have my dress perfect for my wedding in June.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door C
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 07, 2013

I sent custom measurements, and it fit perfectly. I wish that I had sent a smaller waist-to-ground measurement though -- because I wasn't wearing heels it dragged on the ground a little. The workmanship was good in general, although there was one corner of backing fabric sticking out from behind the lace which we had to sew back. I also wish there had been a bolster to tie the train to for later on in the night. I also was surprised that the shade (colour) of the lace was a little darker, browner, than the chiffon (I bought "white"), and it has sequins on it which I didn't see or notice on the photos on the website. I was happy with the dress overall though.

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katia
  • Aug 01, 2013

Ho comperato questo meraviglioso abito da sposa che ha superato di gran lunga ogni mia aspettativa... un grazie di cuore alle sarte e alla vostra ditta !!!

Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
42%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 Elegant & Luxueus/Chic & Modern/Receptie Nauwaansluitend/Kolom Strapless/Schulprand Trouwjurk ( Tule ) Asymmetrisch
5% koopUSD $ 89.99
 Glamoureus & Dramatisch/Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Strapless Trouwjurk ( Kant ) Hofsleep
3% koopUSD $ 59.99
 REJANA - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 99.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus Nauwaansluitend/Kolom Bandjes Trouwjurk ( Chiffon ) Hofsleep
2% koopUSD $ 124.99
 Klassiek & Tijdloos/Glamoureus & Dramatisch/Receptie Trompet/zeemeermin V-hals Trouwjurk ( Chiffon ) Hofsleep
2% koopUSD $ 109.99
 Strakke/kolom sweetheart chiffon trouwjurk met omslag, enkellengte
2% koopUSD $ 59.99
 OCEANSIDE - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus A-Lijn/Prinses Sweetheart Trouwjurk ( Tule ) Hofsleep
1% koopUSD $ 119.99
 Strakke/kolom chiffon en kanten trouwjurk met strijksleep
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet/zeemeermin V-hals Trouwjurk ( Charmeuse ) Hofsleep
1% koopUSD $ 199.99
 OTTAVIA - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 HEBE - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 Klassiek & Tijdloos/Glamoureus & Dramatisch Nauwaansluitend/Kolom V-hals Trouwjurk ( Chiffon ) Tot de grond
1% koopUSD $ 119.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus/Glamoureus & Dramatisch A-Lijn/Prinses Een-schouder Trouwjurk ( Tule/Kant ) Strijksleep
1% koopUSD $ 199.99
 Klassiek & Tijdloos/Glamoureus & Dramatisch Nauwaansluitend/Kolom Een-schouder Trouwjurk ( Chiffon ) Strijksleep
1% koopUSD $ 179.99
 Chic & Modern/Elegant & Luxueus A-Lijn/Prinses Halter Trouwjurk ( Chiffon ) Kapelsleep
1% koopUSD $ 129.99
 Klassiek & Tijdloos/Glamoureus & Dramatisch Nauwaansluitend/Kolom Sweetheart/Strapless Trouwjurk ( Chiffon ) Hofsleep
1% koopUSD $ 149.99
 Klassiek & Tijdloos Galajurk/A-Lijn Een-schouder/Sweetheart Trouwjurk ( Organza ) Tot de grond
1% koopUSD $ 179.99
 HIPPOLYTA - Trouwjurk van Elastisch Geweven Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 IVY - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 129.99
 FIONAVAR - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 A-lijn strapless organza trouwjurk met geschulpte hals, vloerlengte
1% koopUSD $ 149.99
 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
1% koopUSD $ 150.00
 BONNIE - Trouwjurk
1% koopUSD $ 179.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus/Glamoureus & Dramatisch A-Lijn/Prinses Sweetheart Trouwjurk ( Organza ) Hofsleep
1% koopUSD $ 229.99
 Elegant & Luxueus/Chic & Modern/Receptie Nauwaansluitend/Kolom Hooggesloten Trouwjurk ( Chiffon/Kant ) Tot de grond
1% koopUSD $ 179.99
 Elegant & Luxueus/Klassiek & Tijdloos A-Lijn/Prinses Een-schouder Trouwjurk ( Kant ) Strijksleep
1% koopUSD $ 169.99
 Trompet/zeemeermin Queen Anne Trouwjurk ( Kant/Stretchsatijn ) Hofsleep
1% koopUSD $ 229.99
 Chic & Modern/Elegant & Luxueus A-Lijn/Galajurk Sweetheart Trouwjurk ( Tule/Satijn ) Strijksleep
1% koopUSD $ 199.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest