English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (293 reviews)
Schrijf een review
  • Door Kris
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2012

UITELICHTE REVIEW

Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij Light in the Box en ik had geen idee wat ik er van moest verwachten.
Het is een hele mooie jurk, zeker voor het geld en werd precies op tijd geleverd.
De sleep is misschien iets aan de lange kant maar dat is eventueel nog wel aan te passen.
De maatvoering is precies zoals in de maattabellen op de site is aangegeven.

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kpitter757
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 11, 2015

This dress was beautiful on my wedding day and it was true to it's size no alteration was needed. Extremely fast ship Thank you so much

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shel F
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

I wore this dress for my outdoor wedding last August and absolutely loved it. Everyone thought I was crazy for ordering my dress online, but I looked fantastic on my wedding day :)

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués
Antwoord Was dit nuttig? (5) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amanda Hanrahan
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Stunning dress so very stunning! I picked the color champagne as Im a older bride My breath caught when I opened the package! My wedding isnt for 15 more weeks, but I cant wait to wear it on my special day! A definate 5 stars!
I ordered a size 14 as per my measurements and its just a little big BUT I have breathing room!

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susana Teixeira
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2013

O vestido já chegou, adoreio...é lindo!!! Tens uns acabamentos perfeitos, e serveme como uma luva, esta gente trabalha mesmo bem, fizeram nas medidas exatas que tirei... Recomendo o site, verão que também ficarão satisfeitos!
Deixovos uma foto.

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katinnguaq H.J
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 29, 2012

I was a little bit worried that it wouldn't fit but it fits perfectly, I use 12 size. I love this dress!
I just got married in Greenland and it's one of the best day of my life :D

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alejandra ruiz
  • Mar 09, 2015

hola buenos días, me interesa mucho el vestido, me gustaría saber cual es el poseso de envió, en que país están ubicados, y cual es el monto total, como también si llegase a ver algún cambio por talla o algo asi?
vestido es LAURENTINE
también un consejo, mi prometido es muy bajo de estatura, asi que es probarle no usare tacones con el vestido, se vería bien???

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chocolat19893
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2014

rien a redire , j'ai commandé la robe sur mesure , 100 % satisfaite !!!

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carol
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2014

es impecable las terminaciones los detalles estoy muy conforme con mi compra!!!

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katia
  • Aug 01, 2013

Ho comperato questo meraviglioso abito da sposa che ha superato di gran lunga ogni mia aspettativa... un grazie di cuore alle sarte e alla vostra ditta !!!

Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Open rug Hofsleep Halter Chiffon met Appliqués
7%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 149.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Trouwjurken in kleur Tot de enkel Hartvormig Chiffon met
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Strijksleep Bandjes Stretchsatijn met Kralen
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Strijksleep Met sieraad Chiffon met
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Strijksleep Hartvormig Chiffon met Kralen / Kruiselings
2% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern / Glamoureus & Dramatisch Tot de grond
2% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Trouwjurken met bolero Hofsleep
3% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Twee-in-een Trouwjurken Kapelsleep Strapless
4% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Geinspireerd door vintage Strijksleep V-hals Chiffon / Kant met Appliques / Knoop
5% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Bruidsjurk Hofsleep Een-schouder Chiffon met Kant / Ruche / Gerimpeld
5% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Hofsleep V-hals Chiffon met Kant
6% koopUSD $ 139.99
 A-lijn Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Tot de grond V-hals Tule met Appliques / Parel / Kralen / Kruiselings
7% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Lente 2013 Strijksleep
8% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus / Glamoureus & Dramatisch
9% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Bruidsjurk Tot de grond Met sieraad Chiffon / Kant met Kant / Sjerp / Lint
9% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Lente 2013 Tot de grond
10% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest