English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (245 reviews)
Schrijf een review
  • Door bounty
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2012

UITELICHTE REVIEW

Mooie jurk, zeker voor deze prijs!!
Paar kleinigheden: versiering op heup maakt jurk daar breder, hetgeen ik niet mooi vind.
Verder is het kant van de strap op de rug niet helemaal gecentreerd, dus lijkt het alsof aan de ene kant van de strap wat meer kant zit dan aan de andere kant.
De sleep vind ik in de praktijk toch iets te lang / onhandig.
Deze 3 dingen zijn de enige minpunten en ik laat dit door naaister in orde maken.
Oh ja, de jurk zat dusdanig opgevouwen in klein doosje dat hij wel erg gekreukt is, maar dat stomen we er wel uit...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kris
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 03, 2012

UITELICHTE REVIEW

Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij Light in the Box en ik had geen idee wat ik er van moest verwachten.
Het is een hele mooie jurk, zeker voor het geld en werd precies op tijd geleverd.
De sleep is misschien iets aan de lange kant maar dat is eventueel nog wel aan te passen.
De maatvoering is precies zoals in de maattabellen op de site is aangegeven.

LAURENTINE - Trouwjurk van Chiffon LAURENTINE - Trouwjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cindy Jerusalem
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2012

UITELICHTE REVIEW

Prachtig trouwkleed, mits wat aanpassingen zal dit fantastisch zijn. Bedankt voor de goede service, en snelle service !

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sjanet
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ik heb mijn jurk vorige week binnen gekregen. Hij is prachtig! Super mooie stof. Ik snap niet dat er voor zo'n mooie prijs zoiets gemaakt kan worden. Ik raad dan ook niemand aan om naar een dure bruidszaak te gaan! Bedankt!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leonie
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2014

Wat een geweldige jurk is dit!
Hij valt mooi en soepel en sloot prachtig aan.
Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen!!

LAURENTINE - Trouwjurk van Chiffon LAURENTINE - Trouwjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door d_jes63
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2014

Ben er super blij mee !! bedankt !!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jessica/rutger
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2014

Jurk is heel mooi afgewerkt ..

Ik was bang om iets via internet te bestellen omdat ik het nog nooit dit had gedaan . Iedereen zei tegen mijn ' je gaat het niet aan krijgen of het gaat niet passen'' ..

Maar uiteindelijk ben ik er voor gegaan en heb een goeie koop gedaan .

Mijn jurk past perfect, alles is gewoon perfect ...

Ik raad iedereen aan om via lightinthebox een jurk te bestellen want je krijg alles op de afgesproken tijd . Ik heb 10 dagen eerder aangekregen . Moest minder dan 3 weken wachten ..

Bij de douane heb ik maar 85 euro belasting betaald .

Dit is veel goedkoper van in een bruidswinkell .


Bedankt lightinthebox
Ben zeer tevrden .

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lindsey
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 31, 2013

Ik ben zeer tevreden over deze website.
Mijn kleed werd tijdig geleverd en past perfect.
Ik hoef geen enkele aanpassing te doen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Esther
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2013

Onwijs mooie jurk! precies zoals hij op de site staat afgebeeld!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door veerle D
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2013

Wow, echt waar! Eens ik dit kleed had gezien wou ik geen enkel ander meer. Wat een prachtig kleed (ik koos voor de kleur wit). Ik koos voor een op maat gemaakt kleed en het zit als gegoten! Enkel één drukknop om de kanten rug vast te maken, moet ik een klein beetje verplaatsen. Voor de rest geen opmerkingen!
Service is perfect! Levering verliep subliem om de afgesproken dag, op het afgesproken tijdstip! geen extra kosten gehad bij levering. En bovenal het kleed is prachtig!! Mijn jongste dochter vindt dat ik er als een prinses uitzie.
Super! Je hoeft zeker niet naar een dure bruidswinkel te gaan om een supermooi trouwkleed te hebben!

Ik raad lightinthebox aan iedereen die ik ken aan. Iedereen zal versteld staan dat ik deze prachtige jurk voor nog geen 200euro heb gekocht! Zo krijg ik toch nog een geweldig trouwfeest. Thank you Lightinthebox

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LAURENTINE - Trouwjurk van Chiffon
39%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 127.99
 SIRKA - Trouwjurk van Chiffon en Kant
7% koopUSD $ 147.59
 BONNIE - Trouwjurk
4% koopUSD $ 147.99
 IVY - Trouwjurk van Satijn
4% koopUSD $ 177.49
 REJANA - Trouwjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 127.99
 OTTAVIA - Trouwjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 97.49
 MARGHERITA - Trouwjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 87.59
 ARTEMIS - Trouwjurk van Taf
2% koopUSD $ 147.49
 OCEANSIDE - Trouwjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 118.79
 VISTELLA - Trouwjurk van Elastisch Geweven Satijn
1% koopUSD $ 89.69
 SIVE - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 118.79
 CARMELITA - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 97.49
 ABRIL - Trouwjurk van Tule
1% koopUSD $ 118.79
 SANDRA - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 176.99
 NONNA - Trouwjurk van Chiffon en Kant
1% koopUSD $ 127.79
 CAROLINE - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 98.99
 ARTEMISIA - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 127.79
 trompet / mermaid v-hals rechtbank trein kant en chiffon trouwjurk
1% koopUSD $ 248.49
 BELLA - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 147.59
 ELIZABETH - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 BROWNSVILLE - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 127.99
 LASSARINA - Trouwjurk
1% koopUSD $ 147.49
 KENZIE - Trouwjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 97.49
 JARMILA - Trouwjurk van Tule
1% koopUSD $ 118.79
 FIONAVAR - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 118.79

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest