English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 reviews)
Schrijf een review
  • Door familiavogt
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2015

This dress is absolute beautiful, fit very nicely and its so well done.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door v_andriam
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

Très beau modèle, de qualité. La jupe est un peu grande mais se réajuste très bien.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door loveatshack12
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

absolutely made up with the dress its beautiful and fits my daughter perfect, so glad I order from light in the box, will order again from light in the box.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sharronvp
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2014

These flower girl dresses were stunning. My granddaughter will look stunning at her Aunts wedding. Made very well. Received within good time

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lilipr38
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2014

Hermoso, como lo esperaba. Le quedo perfecto a mi hija, estoy satisfecha.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ElisaReed22
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2014

I purchased this dress for my daughter's first communion. Looks identical to pictures. Absolutely beautiful!! My daughter was thrilled when she seen the dress. I can tell she loved it because she couldn't stop starring at the dress in the mirror.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door triciaholley
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2014

I bought this dress for my God daughters communion. She loved the dress, so we took a risk. Boy did it pay off. The dress is GORGEOUS, and fits perfectly!!! We couldn’t be happier!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alisoune
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2013

on vient de la recevoir pas de regret ma fille elle est au ange bravo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emma
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2013

Bought this dress from light in the box. I'm from the uk & was a bit worried bout ordering from china.
Excellent service , tracking from day 1
& beautiful material & & as describe . I will defiantly be buying from light in the box again .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door suzie noponen
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2013

dress fantastic looks fab on made up i got it

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn / Baljurk / Prinses Tot de enkel Bloemenmeisjesjurk - Satijn / Tule Mouwloos met Bloem(en)
62%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 Lanting Bride A-lijn / Prinses Tot de enkel Bloemenmeisjesjurk - Satijn / Tule Mouwloos Met sieraad metStrik(ken) / Bloem(en) / Sjerp /
6% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad Naturel met Drapering / Sjerp / Lint
12% koopUSD $ 71.99
 Jurk - Mama en ik Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Kralen / Sjerp / Lint / Zijdrapering
18% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest