English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (18 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jenn
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 19, 2012

I got this dress in black in a custom size. Excellent fit (with the exception of the straps which were a bit too long and I was easily able to fix). For anyone wondering what size to get in any of the dresses on this website, measure yourself. If you don't match a standard size EXACTLY, order the custom size. There is no give or stretch in these dresses so if any of your measurements are larger than than the standard size measurement, the dress will be too tight. I have gotten several dresses using custom measurements and all have worked out very well (although straps tend to be a bit long, but easily fixed). However, for anyone who orders a dress which is a bit tight, there is plenty of seam allowance in the side seams, so it is still possible to have an alteration done to make a dress fit better.

The quality of the work is excellent and the style of the dress matches the picture. I had planned to take the flowers off when I ordered the dress. The flowers are very nice, but I prefer the plainer look. The flowers were stitched on so they were easy to remove.

Count me as a very happy customer.

LEEDS - Bruidsmeisjesjurk van Taf
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door v.m.emens
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2015

Deze jurk voor mijn moeder besteld.
Speciale maten opgegeven en de jurk past als gegoten.
Hij is erg mooi. Mijn moeder en ik zijn hier erg blij mee.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chocolat6868
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2015

歳の娘のピアノ用にセミオーダー色・ジェイドグリーンで注文し、週間ほどで届きました。
サイズは体にぴったりで、セミオーダーにして良かったです。
生地も、高級感があってとても良かったです。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door charli3_2005
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2014

Hi

this is a great product well made quick delivery size fitted perfect without the need of any alterations.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door oksana_kirchu
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2014

платье оченьочень понравилось,село по фигуре один в один;спасибо большое

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Валентина
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2013

Всё отлично (ткань, пошив, размер, доставка)!!! Ни каких претензий.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rossana
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2013

Concordo con Franca. Il vestito è perfetto, ma con 75 euro di dogana mi ci compravo un altro vestito. Dovete avvertire del costo. Il cliente deve sapere a cosa va incontro prima di comprare.

RETTIFICA:
Dopo un reclamo per i dazi doganali, mi hanno risposto che non sono responsabili dei dazi doganali e che a volte li addebitano ed altre no, ma loro non sanno quando i pacchi vengono controllati e quando no.
Comunque mi hanno offerto un buono di 50 dollari da spendere sul loro sito, quindi li ritengo seri ed affidabili

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kylee
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 20, 2012

I ordered this dress in black and opted for the custom fit. It arrived approximately 16 days later to Australia. The dress fits perfectly and is extremely flattering for those with a bit of a tummy/hips/thighs (most of us). It is easy to zip up by yourself and the tafeta is very easycare. The bodice is also boned which gives extra support. I absolutely love it and will get heaps of use out of it particularly due to the colour. It also feels extremely comfortable to wear unlike some strapless dresses which you feel you need to keep adjusting throughout the evening. I will definitely purchase from Lightinthebox again. I could never have bought this dress to fit me off the rack in Australia. Thanks so much.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Deborah Fox
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2012

Lovely fabric and style and fitted where it touched. I have had lots of people admiring this and the way I look in it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michele B
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2012

Thank you for my lovely dress, it is exactly what I thought it would be. I love the colour and it is very comfortable to wear, I just can't wait for the night now.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LEEDS - Bruidsmeisjesjurk van Taf
4%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 SHIRLYN - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 79.99
 Taffeta A-lijn V-hals Bruidsmeisjesjurk-metTot de grond Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - Bruin vloer lengte half sleeve taft / kant
1% koopUSD $ 129.99
 lanting trompet / zeemeermin grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - regentschap vloer lengte mouwloos satijn
1% koopUSD $ 99.99
 VLADISLAVA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 99.99
 BRITTNY - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 79.99
 Taffeta Strak/kolom Een-schouder Bruidsmeisjesjurk-metTot de grond Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 89.99
 Chiffon Strak/kolom Hartvormig Bruidsmeisjesjurk-metTot de grond Grote maten / Petite
2% koopUSD $ 79.99
 ORANIA - Bruidsmeisjesjurk van Satijn
2% koopUSD $ 69.99
 ISHA - Bloemenmeisjesjurk van Taf
3% koopUSD $ 64.99
 CASSIE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 79.99
 Chiffon Strak/kolom Halter / Een-schouder / Strapless / Hartvormig / V-hals / Bandjes Bruidsmeisjesjurk-metTot de grond
3% koopUSD $ 39.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - zwart knielange half mouw chiffon / taft
4% koopUSD $ 89.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - bordeaux knielange 3/4 mouw taft
4% koopUSD $ 89.99
 WICHITA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
5% koopUSD $ 89.99
 Taffeta A-lijn V-hals Bruidsmeisjesjurk-metTot de knie Grote maten / Petite
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - Bruin knielange korte mouw kant / taft
6% koopUSD $ 109.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless taft
6% koopUSD $ 169.99
 Chiffon / Kant Strak/kolom Bateau Bruidsmeisjesjurk-metTot de grond Grote maten / Petite
6% koopUSD $ 79.99
 ZELMA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
7% koopUSD $ 69.99
 IDEH - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 79.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest