English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (18 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jenn
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 19, 2012

I got this dress in black in a custom size. Excellent fit (with the exception of the straps which were a bit too long and I was easily able to fix). For anyone wondering what size to get in any of the dresses on this website, measure yourself. If you don't match a standard size EXACTLY, order the custom size. There is no give or stretch in these dresses so if any of your measurements are larger than than the standard size measurement, the dress will be too tight. I have gotten several dresses using custom measurements and all have worked out very well (although straps tend to be a bit long, but easily fixed). However, for anyone who orders a dress which is a bit tight, there is plenty of seam allowance in the side seams, so it is still possible to have an alteration done to make a dress fit better.

The quality of the work is excellent and the style of the dress matches the picture. I had planned to take the flowers off when I ordered the dress. The flowers are very nice, but I prefer the plainer look. The flowers were stitched on so they were easy to remove.

Count me as a very happy customer.

LEEDS - Bruidsmeisjesjurk van Taf
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chocolat6868
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2015

16歳の娘のピアノ用にセミオーダー(色・ジェイドグリーン)で注文し、2週間ほどで届きました。
サイズは体にぴったりで、セミオーダーにして良かったです。
生地も、高級感があってとても良かったです。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door machiko
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2015

生地や色の光沢等はお値段以上のお得感がありますが、裾あげの縫製に問題があります。裏地との合わせ方が
ずれている感じなので、少し裾にひだが出でいます。ちょっと見ではわからないのですが、アイロンをかけたら完全にしわがついてしまいそうです。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christina P.
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2015

I have not received a email about my last order. It was processed on April 06, 2015. My email address is littleblkgirl@gmail.com. Do not email Apryl Calloway. I ordered a dress for her last year because her bank would not let her use her card to buy the dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door v.m.emens
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2015

Deze jurk voor mijn moeder besteld.
Speciale maten opgegeven en de jurk past als gegoten.
Hij is erg mooi. Mijn moeder en ik zijn hier erg blij mee.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pratogelmonica
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2014

L'ABITO VA BENE.L'ORLO E' TUTTO STORTO

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door charli3_2005
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2014

Hi

this is a great product well made quick delivery size fitted perfect without the need of any alterations.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door oksana_kirchu
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2014

платье очень-очень понравилось,село по фигуре один в один;спасибо большое

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Валентина
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2013

Всё отлично (ткань, пошив, размер, доставка)!!! Ни каких претензий.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rossana
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2013

Concordo con Franca. Il vestito è perfetto, ma con 75 euro di dogana mi ci compravo un altro vestito. Dovete avvertire del costo. Il cliente deve sapere a cosa va incontro prima di comprare.

RETTIFICA:
Dopo un reclamo per i dazi doganali, mi hanno risposto che non sono responsabili dei dazi doganali e che a volte li addebitano ed altre no, ma loro non sanno quando i pacchi vengono controllati e quando no.
Comunque mi hanno offerto un buono di 50 dollari da spendere sul loro sito, quindi li ritengo seri ed affidabili

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LEEDS - Bruidsmeisjesjurk van Taf
10%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Doek/Kant Schede / Kolom Boot Bruidsmeisjesjurk -met Ivoor Vloer Lengte Grote Maten
10% koopUSD $ 89.99
 SHIRLYN - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
9% koopUSD $ 69.99
 Satijn A-Lijn Een schouder Bruidsmeisjesjurk -met Salie Vloer Lengte Grote Maten
4% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Halster/V-hals Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Druif/Koningsblauw/Champagne/Donker Marine Vloer Lengte Grote Maten
4% koopUSD $ 69.99
 Satijn A-Lijn/Prinses Boot Bruidsmeisjesjurk -met Zilver Vloer Lengte Grote Maten
4% koopUSD $ 69.99
 SYLVIANE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
4% koopUSD $ 59.99
 Empire halter chiffon bruidsmeisjesjurk, vloerlengte
4% koopUSD $ 64.99
 IDEH - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 69.99
 Tule A-Lijn Bruidsmeisjesjurk -met Int Blauw Vloer Lengte
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Juweel Bruidsmeisjesjurk -met Koningsblauw Vloer LengteAppel/Zandloper/Omgekeerde Driehoek/Peer/Rechthoek/Grote
1% koopUSD $ 139.99
 Taf Trompet / zeemeermin Liefje Bruidsmeisjesjurk -met Lavendel Sweep / Brush Sleep Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Doek Schede / Kolom Vierkant Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Druif/Koningsblauw/Champagne/Lavendel Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 Taf Schede / Kolom Bandjes Bruidsmeisjesjurk -met Donker Marine Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Doek Schede / Kolom Een schouder Bruidsmeisjesjurk -met Blozend Roze Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Strapless Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Druif/Koningsblauw/Champagne Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Spaghetti Bandjes/Liefje Bruidsmeisjesjurk -met Zwart Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 Satijn Trompet / zeemeermin Strapless Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Koningsblauw/Bruin/Champagne/Regentschap Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 61.74
 Doek Schede / Kolom Liefje/Bandjes Bruidsmeisjesjurk -met Druif Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon en satijn een lijn juweel jurk met bogen
1% koopUSD $ 59.99
 Satijn Schede / Kolom V-hals Bruidsmeisjesjurk -met Ivoor Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk asymmetrische chiffon een lijn strapless jurk
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte taft een lijn lieverd jurk
1% koopUSD $ 69.99
 Satijn A-Lijn/Prinses Strapless/Liefje Bruidsmeisjesjurk -met Robijn Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 Stretch Satijn Schede / Kolom V-hals Bruidsmeisjesjurk -met Druif Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 ATTY - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 EKATERINA - Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 69.99
 DESTINI - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest