English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (243 reviews)
Schrijf een review
  • Door titlelene
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2012

je viens de recevoir ma robe, et celle ci est magnifique couleur POURPRE!!! le soutien a gorge est plus que pratique, permet un bon maintient! Concernant les tailles, elle sont tout a fait correct et prendre sa taille normal moi c 'est 36 et j'ai pris taille 4 sur le site, a savoir pour les petites comme moi la robe arrive aux niveau des genoux mais cela n'est pas gênant.

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rvaidat
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2011

J'ai acheté cette robe à l'occasion d'un mariage, je n'ai vraiment pas été déçue de la qualité de la robe ! Le bustier est tres bien cintré, confortable et de très bonne qualité !
C'est un très bon produit que je recommande fortement !

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elodie
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2012

Robe en couleur "Champagne".
Réalisée sur-mesure, elle est arrivée trop grande. Une couturière me l'a donc réajustée et elle était finalement parfaite! :)

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gabriele.cervo
  • Geverifieerde Koper
  • May 11, 2015

Il vestito è perfetto, fatto su misura (spese in più) veste perfettamente. Il materiale con cui è fatto e ottimo, ho scelto il colore watermelon. Il colore è un po' diverso dalla foto. Può capitare di agate 40 euro per le spese doganali, invito il sito di avvisare le clienti di ciò.

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aly_12196
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2014

Sehr gute Qualität! Das Kleid ist eher kurz geschnitten aber wunderschön. Das Paket hat nicht lange gebraucht und es sind keine zusätzliche Kosten angefallen

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Krissy
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2014

The dress was delivered when it said it was going to be delivered. It seemed a little short, but it looked perfect once I put it on. I loved the dark green color. It was lined and looked great for the occasion. The dress was a size 6, I didn't get it sized to fit or altered, but it still turned out nice!

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door milli1801
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 08, 2014

SUPER! Ich war erst skeptisch, aber ich würde es wieder machen! Die Farbe sieht genauso aus (Salbei) und der Stoff ist ebenfalls sehr hochwertig. Im oberen Bereich wirkt es wie ein Korsett und macht eine super Figur, zusätzlich sind die Körbchen gepolstert, was alles gut an ihren Platz hält. Ich hatte es etwas zu groß bestellt, weil ich Angst hatte, dass ich nicht reinpassen würde, aber das Kleid hat genau die Maße die man hat und kann es ruhig angeben.
Das einzige was mich gestört hat war der Gesamtpreis: Silikon-Bh ca. 5 euro + Kleid 56, xx Euro + 20 Euro Versand + 25,75 Euro Zollgebühren bei Paketannahme (habe ich nicht gewusst).

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lena.kilper
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2014

Das kleid ist wirklich schön aber die Maße die hier angegeben sind Stimmen nicht ich habe extra gemessen ob das passt und als das kleid ankam war es mir viel zu groß. Ich musste es dann umnähen lassen und da ich aus Deutschland komme musste ich 18 Euro Versand + 25 Euro Zoll bezahlen.
Trotzdem ist das kleid gut verarbeitet und schön.

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carissawright15
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2014

This dress is beautiful! Very well constructed and the quality was better than I expected!
I am very happy with this dress (pearl pink size 2)
The lighting will make the colour look different as you can tell from the pictures.

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door celineomgceline
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2014

Einfach total toll! Zum empfehlen das sehr

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
48%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn lieverd jurk
4% koopUSD $ 59.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn lieverd jurk (722.115)
2% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte kant een lijn een schouder jurk (710.809)
2% koopUSD $ 69.99
 a-lijn geliefde asymmetrische chiffon bruidsmeisje jurk
2% koopUSD $ 69.99
 a-lijn bateau korte / mini mouwloze satijnen bruidsmeisje jurk (699310)
1% koopUSD $ 79.99
 FRAUKE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte satijn schede kolom strapless jurk (808864)
1% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk korte mini chiffon schede kolom een ​​schouder jurk (699.517)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn een schouder korte / mini mouwloze satijnen bruidsmeisje jurk (699314)
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte kant en satijn een lijn bateau jurk
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte satijn schede kolom sweetheart jurk
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte chiffon schede kolom een ​​schouder jurk
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk asymmetrische chiffon een lijn strapless jurk
1% koopUSD $ 59.99
 A-lijn chiffon en strechsatijnen bruidsmeisjesjurk met V-hals, knielengte
1% koopUSD $ 59.99
 ILINCA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 Schede / Kolom - V-hals - Bruidsmeisje jurk ( Doek ) - Knie-Lengte
1% koopUSD $ 89.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn lieverd jurk (1466927)
1% koopUSD $ 64.99
 klaring! schede / column sweetheart korte / mini chiffon bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn geliefde korte / mini chiffon bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn geliefde korte / mini chiffon bruidsmeisje jurk (631208)
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte kant een lijn prinses strapless jurk
1% koopUSD $ 79.99
 bruidsmeisje jurk vloer lengte chiffon schede kolom halter jurk
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk asymmetrische chiffon een lijn strapless jurk
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn een schouder jurk
1% koopUSD $ 69.99
 CASSIE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 TERESA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 69.99
 SOPHIA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 59.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest