English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (246 reviews)
Schrijf een review
  • Door gabriele.cervo
  • Geverifieerde Koper
  • May 11, 2015

Il vestito è perfetto, fatto su misura (spese in più) veste perfettamente. Il materiale con cui è fatto e ottimo, ho scelto il colore watermelon. Il colore è un po' diverso dalla foto. Può capitare di agate 40 euro per le spese doganali, invito il sito di avvisare le clienti di ciò.

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aly_12196
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2014

Sehr gute Qualität! Das Kleid ist eher kurz geschnitten aber wunderschön. Das Paket hat nicht lange gebraucht und es sind keine zusätzliche Kosten angefallen

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Krissy
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2014

The dress was delivered when it said it was going to be delivered. It seemed a little short, but it looked perfect once I put it on. I loved the dark green color. It was lined and looked great for the occasion. The dress was a size 6, I didn't get it sized to fit or altered, but it still turned out nice!

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door milli1801
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 08, 2014

SUPER! Ich war erst skeptisch, aber ich würde es wieder machen! Die Farbe sieht genauso aus (Salbei) und der Stoff ist ebenfalls sehr hochwertig. Im oberen Bereich wirkt es wie ein Korsett und macht eine super Figur, zusätzlich sind die Körbchen gepolstert, was alles gut an ihren Platz hält. Ich hatte es etwas zu groß bestellt, weil ich Angst hatte, dass ich nicht reinpassen würde, aber das Kleid hat genau die Maße die man hat und kann es ruhig angeben.
Das einzige was mich gestört hat war der Gesamtpreis: Silikon-Bh ca. 5 euro + Kleid 56, xx Euro + 20 Euro Versand + 25,75 Euro Zollgebühren bei Paketannahme (habe ich nicht gewusst).

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lena.kilper
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2014

Das kleid ist wirklich schön aber die Maße die hier angegeben sind Stimmen nicht ich habe extra gemessen ob das passt und als das kleid ankam war es mir viel zu groß. Ich musste es dann umnähen lassen und da ich aus Deutschland komme musste ich 18 Euro Versand + 25 Euro Zoll bezahlen.
Trotzdem ist das kleid gut verarbeitet und schön.

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carissawright15
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2014

This dress is beautiful! Very well constructed and the quality was better than I expected!
I am very happy with this dress (pearl pink size 2)
The lighting will make the colour look different as you can tell from the pictures.

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door celineomgceline
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2014

Einfach total toll! Zum empfehlen das sehr

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bethany, CA USA
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

VERY IMPRESSED! My order arrived in just a little over 2 weeks and the dress is even better than what I had expected! I am very impressed with the quality of the material and the overall craftsmanship. I bought a similar dress for another wedding I am in at a bridal store that is taking 3 months to arrive and is twice the cost. Not to mention the quality of the bridal store dress is below par. The Light-in-the-box dress has a built in bra (huge plus) and the size is perfect. I measure exactly a size six and the dress could not fit more perfectly. It is a bit longer than it looks on the model, but she has a good 4 inches on my height. My dress color is Dark Navy Blue. Very elegant. Thank you Light in the box! I absolutely recommend the site!

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door justyna.s
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2014

Absolutely love the dress for my bridesmaids. I got it in watermelon. Absolutely stunning! Surprisingly very well made. Wow. Would definitely recommend!

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jo from NZ
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2013

Dress turned up (shipped to N.Z) in 10 days. Made extremely well with built in bra. No additional bra required. To be honest I would struggle to find any flaws! I ordered one initially to send around all my bridesmaids prior to ordering the other 2. We are all the same size. I ordered a size 4 (which is equal to a size 8 by N.Z standards) Colour ordered is Pearl pink. All the bridesmaids love it, and I'm sure they will all get a lot of use out of their dresses after the wedding which is bonus :)

Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strakke/kolom sweetheart korte/mini chiffon bruidsmeisjesjurk
48%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn lieverd jurk
4% koopUSD $ 59.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn lieverd jurk (722115)
2% koopUSD $ 79.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte kant een lijn een schouder jurk (710809)
2% koopUSD $ 69.99
 thuiskomst asymmetrische / knielange chiffon bruidsmeisje jurk - champagne plus maten a-lijn / prinses sweetheart / strapless
2% koopUSD $ 69.99
 thuiskomst korte / mini satijnen bruidsmeisje jurk - blozen roze grote maten A-lijn bateau
1% koopUSD $ 79.99
 FRAUKE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte satijn schede column strapless jurk (808864)
1% koopUSD $ 79.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk korte mini chiffon schede kolom een ​​schouder jurk (699517)
1% koopUSD $ 79.99
 thuiskomst korte / mini satijnen bruidsmeisje jurk - dark navy plus maten A-lijn een schouder
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte kant en satijn een lijn bateau jurkje
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte satijn schede column sweetheart dress
1% koopUSD $ 69.99
 Doek Schede / Kolom Een schouder/Liefje Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Druif/Koningsblauw/Champagne Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk asymmetrische chiffon een lijn strapless jurk
1% koopUSD $ 59.99
 A-lijn chiffon en strechsatijnen bruidsmeisjesjurk met V-hals, knielengte
1% koopUSD $ 59.99
 ILINCA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon schede column v hals jurk
1% koopUSD $ 89.99
 Doek A-Lijn Liefje Bruidsmeisjesjurk -met Gele Narcis Knie-Lengte
1% koopUSD $ 64.99
 Doek Schede / Kolom Strapless/Liefje Bruidsmeisjesjurk -met Salie Korte broek / MiniGrote
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomst korte / mini chiffon bruidsmeisje jurk - parel roze grote maten A-lijn lieverd
1% koopUSD $ 79.99
 thuiskomst korte / mini chiffon bruidsmeisje jurk - fuchsia grote maten A-lijn lieverd
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte kant een lijn prinses strapless jurk
1% koopUSD $ 79.99
 Doek Schede / Kolom Halster/V-hals Bruidsmeisjesjurk -met Robijn/Druif/Koningsblauw/Champagne/Donker Marine Vloer Lengte Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk asymmetrische chiffon een lijn strapless jurk
1% koopUSD $ 69.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn een schouder jurk
1% koopUSD $ 69.99
 CASSIE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 TERESA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 69.99
 SOPHIA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 59.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest