English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (190 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tessa
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2013

Leslie is een heel erg mooi jurkje die perfect was voor mijn bruidsmeisjes.
Ze hadden allemaal de kleur watermeloen aan en deze was precies zoals ik
Het graag wilde. Ook de pasvorm en de hoogwaardige kwaliteit van de stof
viel mij enorm op. Kortom een jurkje waar je voor lange tijd veel plezier van
zult beleven!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tida
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 15, 2013

Dit is heel mooi, ik ben er echt super blij mee

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Margot
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2012

The dress arrived earlier then expected and in perfect conditions. Besides that, the size was exactly as described on the website, so a perfect fit! Normally I'm hesitant to buy clothes on the internet but after this good experience I will order more. Conclusion: amazing dress, perfect fit and quick delivery!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maris
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2014

Zit prima, netjes afgewerkt, ik ga als een mooie gast naar een bruiloft

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stéphanie
  • Nov 13, 2013

I really love this dress but i'm a little bit worried about the mesurements because I would like to take size 4 but only the bust should be a little bit to big I guess (i have 82, size 4 says 85). Should i better take size 2 then? (other mesurements are 68 - 92 - 147)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Conja Moras
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2012

Super mooie jurk die ik met veel trots zal dragen op de bruiloft van mijn zus!
Bedankt!!

LESLIE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bethany, CA USA
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

VERY IMPRESSED! My order arrived in just a little over 2 weeks and the dress is even better than what I had expected! I am very impressed with the quality of the material and the overall craftsmanship. I bought a similar dress for another wedding I am in at a bridal store that is taking 3 months to arrive and is twice the cost. Not to mention the quality of the bridal store dress is below par. The Light-in-the-box dress has a built in bra (huge plus) and the size is perfect. I measure exactly a size six and the dress could not fit more perfectly. It is a bit longer than it looks on the model, but she has a good 4 inches on my height. My dress color is Dark Navy Blue. Very elegant. Thank you Light in the box! I absolutely recommend the site!

LESLIE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon LESLIE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door a_heppner
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2014

Looks great, just have to get her to try it on and see if it fits :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sabrinatrindade
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2014

Sehr schön, gute Empfehlung! Farblich stimmt es auch

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door TDL2417
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2014

The dress is beautiful and quality is great. The bust seemed to run slightly larger than anticipated (based on the measuring chart).

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LESLIE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
52%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 68.99
 SOPHIA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 67.99
 DOMNA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 67.99
 FRAUKE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 59.39
 MARIA ELENA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 67.99
 SHELBY - Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 69.29
 PRIYA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 59.39
 CAMPBELL - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 59.39
 TERESA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 67.99
 a-lijn strapless asymmetrische chiffon bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 67.99
 LÍA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 67.99
 ODELINDE - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 68.99
 CHRISTINE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 61.19
 XIANG - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 87.99
 KOURTNEY - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon en Elastisch Satijn
1% koopUSD $ 59.39
 KOKO - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 68.99
 KAILYN - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 68.99
 YRKIA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 68.99
 EUSTACIA - Bruidsmeisjesjurk of Cocktailjurk van Satijn
1% koopUSD $ 59.39
 ILINCA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 87.29
 NELA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 67.99
 NARDA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 59.19
 VELDA - Bruidsmeisjesjurk of Cocktailjurk van Satijn
1% koopUSD $ 59.19
 EMILIA - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 68.99
 HANNELE - Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 68.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest