English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (30 reviews)
Schrijf een review
  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2012

J'ai ajouté 5 cm à ma taille, pour l'avoir en dessous des genoux

LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2012

J'ai reçu ma robe dans les temps. Elle est très bien faite et va aussi pour des femmes rondes avec peux de poitrines comme moi. Ce model va aussi pour des femmes à fortes poitrines et autrement mince. C'est vrai que j'aurai préféré l'avoir sans la décoration au décolté. Mai ce n'est pas possible!

LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauren parr
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2013

Nice and good quality materials, would recommend for any formal event.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amanda
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2011

Ordered this dress for one of my bridesmaids. Colour is great and it fits really well. The white trim can easily be removed.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ace
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2011

it was a very pretty dress though there was something not right in the white piping but light in the box made sure i would be satisfied and made sure to make me satisfied. i really appreciate the good customer service. thank you very much...

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sue
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2011

Just received the dress in the mail. It fits perfectly and was exactly like the picture. I will order more dresses from Light in the Box!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chloe
  • Jun 30, 2011

when the dress arrived i was so excites to try it on it fit so well because i got it custom made.i got the dress so i could were it on the upcoming cruise and now i just can wait. it did take a long time to get here but the wait was worth it.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JO
  • May 30, 2011

Hi just a quick question, I would really like to purchase this dress but have a larger bust size. i was wondering whether to purchase the next size up to accomadate E cups even though i have measured myself and seem to fit a size 12. Or do i just hope there is enough material in a size 12 to hold the bad boys in?? Thanks jo

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 23, 2011

i just recieved this dress today and i love it! it is good qualtiy meterials, made very well and looks great on. I got this dress in the royal blue colour as pictured and it is Beautiful!
I would buy from Light in the box again for sure!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Chelsea
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2011

I ordered this dress for my four Bridesmaids. We were very impressed with the quality, and how fast the order shipped and arrived! We ordered the dress in Grape, the colour turned out exactly how it is pictured. I have already ordered a dress for myself from Lightinthe box because I was so happy with the Bridesmaids dresses.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 CONCHITA - Cocktailjurk van Chiffon
14% koopUSD $ 74.99
 JASMYN - Cocktailjurk van Chiffon
10% koopUSD $ 69.99
 A-lijn chiffon cocktailjurk met boothals, knielengte
7% koopUSD $ 79.99
 a-lijn juweel knielange kanten cocktailjurk (699500)
7% koopUSD $ 69.99
 Strakke/kolom schouderafhangende chiffon en tule avondjurk, vloerlengte (551359)
7% koopUSD $ 94.99
 a-lijn koningin anne knielange kant en chiffon cocktailjurk (760008)
5% koopUSD $ 84.99
 IZUMI - Cocktailjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 99.99
 GUILDFORD - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
5% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom v-hals vallen sweep / borstel trein georgette avondjurk (759905)
3% koopUSD $ 89.99
 a-lijn hoge hals enkellange kanten avondjurk (699490)
3% koopUSD $ 99.99
 bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn strapless jurk (579736)
3% koopUSD $ 79.99
 Strakke/kolom een-schouder chiffon bruidsmoederjurk, vloerlengte (568163)
3% koopUSD $ 129.99
 DENTON - Cocktailjurk van Organza
3% koopUSD $ 79.99
 DORIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
3% koopUSD $ 89.99
 Schede / kolom v-hals Sweep / borstel trein kanten avondjurk (1241479)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / column bateau vloer-length tule lovertjes avondjurk geinspireerd door angelina jolie
1% koopUSD $ 139.99
 schede / kolom off-the-shoulder vloer-lengte stretch satijnen avondjurk geinspireerd door Goldie Hawn
1% koopUSD $ 139.99
 schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn / prinses hoge nek vloer-length chiffon avondjurk
1% koopUSD $ 129.99
 trompet / mermaid sweetheart vloer-lengte kant en tule avond / prom dress
1% koopUSD $ 249.99
 Trompet/zeemeermin kanten avondjurk met boothals en strijksleep (944182)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom v-hals korte / mini genade bandage jurk
1% koopUSD $ 59.99
 a-lijn hoge hals knie-lengte chiffon en kant cocktail / prom jurk met kralen
1% koopUSD $ 89.99
 A-line/Princess v-hals knielange chiffon cocktailjurk
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest