English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (30 reviews)
Schrijf een review
  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2012

J'ai ajouté 5 cm à ma taille, pour l'avoir en dessous des genoux

LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2012

J'ai reçu ma robe dans les temps. Elle est très bien faite et va aussi pour des femmes rondes avec peux de poitrines comme moi. Ce model va aussi pour des femmes à fortes poitrines et autrement mince. C'est vrai que j'aurai préféré l'avoir sans la décoration au décolté. Mai ce n'est pas possible!

LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door laptiteclay
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2014

I have ordered the green color. Nice color. Good dress, fit quite well. Just one or two retouches made by the dressmaker in order to shorten the straps and to adjust the waist (it cost me 15$ more).
Perfect height. I'm tall (1m85) and the dress fits to my knees. So, if you are less tall, this dress can be quite long !

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandrapetrovsky
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

Vestido chegou bem embalado, com otima qualidade,.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zamonya
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

Dress is ok. Not ass nice ass in the picture.
The blue is not a bright colour. The white colour looks a bit cheep.
A bit dissappointed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renee Calvaruso
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2014

1405221707599190

Could I change this order to a size 16W. I will need more room in the waist.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nickie02
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 10, 2014

elle est magnifique robe de très belle qualité avec de belles finitions

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bonnin
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2014

Bonjour,

Serait-il possible d'avoir cette tenue avant le 15 février 2014. Je vous remercie par avance.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauren parr
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2013

Nice and good quality materials, would recommend for any formal event.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alan lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 18, 2013

Bought 2 dresses for our bridesmaids. Everything we wanted them to be, great quality beautiful colour (ocean blue) perfect fit too. Will definitely use this service again

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 CONCHITA - Cocktailjurk van Chiffon
14% koopUSD $ 74.99
 JASMYN - Cocktailjurk van Chiffon
10% koopUSD $ 69.99
 thuiskomst cocktail / thuiskomst / vakantie jurk - parel roze grote maten A-lijn bateau knielange chiffon
7% koopUSD $ 79.99
 homecoming huwelijksfeest / cocktail / thuiskomst jurk - zwart plus maten A-lijn juweel knielange kant
7% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Donker Marine Off-The-Shoulder Vloer Lengte Doek/Tule Grote Maten
7% koopUSD $ 94.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Zwart Queen Anne Knie-Lengte Kant/Doek Grote Maten
5% koopUSD $ 84.99
 IZUMI - Cocktailjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 99.99
 GUILDFORD - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
5% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Gele Narcis V-hals Sweep / Brush Sleep Georgette Grote Maten
3% koopUSD $ 89.99
 thuiskomst formele avond / militaire baljurk - zwarte plus maten A-lijn hoge kraag enkellange kant
3% koopUSD $ 99.99
 thuiskomen bruidsmeisje jurk knie lengte chiffon een lijn strapless jurk (579736)
3% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Jurk -met Champagne Een schouder Vloer Lengte Doek
3% koopUSD $ 129.99
 DENTON - Cocktailjurk van Organza
3% koopUSD $ 79.99
 DORIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
3% koopUSD $ 89.99
 ts couture prom / avondjurk - zwarte plus maten schede / column v-hals sweep / borstel trein kanten
1% koopUSD $ 109.99
 thuiskomst formele avond / prom / militaire baljurk - goud plus maten schede / kolom bateau vloer-length tule
1% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk Liefje Vloer Lengte Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 139.99
 thuiskomst formele avond / prom / militaire baljurk - ruby ​​grote maten schede / column banden vloer-length chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Military Ball/Formele Avond/Bruiloft Jurk -met Zwart Hoge Neck Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Champagne Liefje Vloer Lengte Kant/Tule/Charmeuse/LovertjesGrote
1% koopUSD $ 249.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Scoop Sweep / Brush Sleep Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 thuiskomst cocktail party / vakantie jurk - multi-color schede / kolom v-hals korte / mini rayon
1% koopUSD $ 59.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Schoolfeest/Homecoming Jurk -met Blozend Roze Hoge Neck Knie-Lengte Doek/Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest/Geslaagd Jurk -met Ivoor V-hals Knie-Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest