English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (30 reviews)
Schrijf een review
  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2012

J'ai ajouté 5 cm à ma taille, pour l'avoir en dessous des genoux

LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2012

J'ai reçu ma robe dans les temps. Elle est très bien faite et va aussi pour des femmes rondes avec peux de poitrines comme moi. Ce model va aussi pour des femmes à fortes poitrines et autrement mince. C'est vrai que j'aurai préféré l'avoir sans la décoration au décolté. Mai ce n'est pas possible!

LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon LEXUS - Cocktailjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandrapetrovsky
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

Vestido chegou bem embalado, com otima qualidade,.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nickie02
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 10, 2014

elle est magnifique robe de très belle qualité avec de belles finitions

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauren parr
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2013

Nice and good quality materials, would recommend for any formal event.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anne
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2012

Jolie robe.+ travaille et couture que je ne m'y attendais.Elle fait plus 1950 que sur la photo.Sera parfaite pour le mariage.Fais 1 peu robe de bal 1950!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amanda
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2011

Ordered this dress for one of my bridesmaids. Colour is great and it fits really well. The white trim can easily be removed.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ace
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2011

it was a very pretty dress though there was something not right in the white piping but light in the box made sure i would be satisfied and made sure to make me satisfied. i really appreciate the good customer service. thank you very much...

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sue
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2011

Just received the dress in the mail. It fits perfectly and was exactly like the picture. I will order more dresses from Light in the Box!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chloe
  • Jun 30, 2011

when the dress arrived i was so excites to try it on it fit so well because i got it custom made.i got the dress so i could were it on the upcoming cruise and now i just can wait. it did take a long time to get here but the wait was worth it.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest