English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 JOUR JOURS JOURS 01 : 01 : 02

Jouw wereldse winkel

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (78 reviews)
Schrijf een review
  • Door Annet
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2012

Helemaal top. Mijn jurk is mooi optijd geleverd en zit helemaal perfect.
Had niks mooiers kunnen wensen voor de bruiloft van mijn broer. Ben super blij

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door iara.augustin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2014

Dresses very very perfect. thanks.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mmail189-escape
  • Sep 29, 2014

I am so glad I ordered this dress, it is so worth it! The colors are as vivid as the photo but the layout on mine is different which makes my dress unique in a certain way. It fit me so perfectly and I had many oohs and aahs from my kids and my hubby. I really appreciate you listening and expediting my order, it arrived just in time. Every item is neatly packed and you even sent a garment bag. Thank you for your professionalism, I would definitely recommend you to my friends and to anyone reading this review. Wishing you continued success.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rina2221
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 13, 2014

This dress is very pretty and the colors look much more vivid than the picture which is nice and beautiful and the colors are more orange and brown and fits perfectly.
If you want to buy this and you`re shorter than the model , the dress gonna look a littel bit longer than Mini on you , which I think its good :)
Thank you LITB!

LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door judithorcel
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2014

very satisfied with the product, exactly what I was expected. Thank you!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door robazz
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2014

Excellent service- dress is exactly as shown on image.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gerault.tatiana
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 17, 2014

Superbe robe couleur un plus sur l oranger tres bonne finition
Delai 3 semaines
Prevoir 33 euros de frais de douane

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door VK
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2014

The dress was more orange in appearance and being short-waisted, the was not able fit properly. I returned the dress as soon as I could, the dress was confirmed received on 5/14 and customer service said that the refund would take 5-7 days to be credited (I even asked if I could just have credit towards another dress but they said it was already being processed.) Today is 5/30 and still no refund and no way for me to contact the customer service because when they close the ticket, they basically slam the door shut from you having any access.

Apologies for the rant, just a bit frustrated.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fatimah
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2014

I just received my outfit
I must say its better than image.
I'm so happy with quality fabric.
I normally buy my clothes from phase eight. Which are 20 times more expensive
Being honest the quality is some how same actually better.
I'm definitely gonna buy again from this website thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cristina
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2014

Jolie robe, Pas si courte que sur la photo donc parfait !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon
17%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 88.39
 [XmasSale] Strakke/kolom sweetheart chiffon avondjurk/schoolfeestjurk, vloerlengte
5% koopUSD $ 147.48
 schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
5% koopUSD $ 147.49
 a-lijn juweel korte / mini chiffon lovertjes cocktail jurk
5% koopUSD $ 147.49
 [XmasSale]A-lijn prinses verfijnde chiffon avondjurk met v-hals, vloerlengte
4% koopUSD $ 98.99
 [XmasSale]a-lijn prinses een schouder korte / mini chiffon cocktailjurk (759823)
4% koopUSD $ 89.69
 schede / column sweetheart vloer-length georgette avond jurk (742545)
4% koopUSD $ 85.07
 [XmasSale]a-lijn spaghetti bandjes knielange taft cocktail jurk (699498)
4% koopUSD $ 89.64
 schede / column sweetheart vegen / borstelen trein tule avondjurk
4% koopUSD $ 117.99
 RORY - Avondjurk van Tule
4% koopUSD $ 97.49
 [XmasSale]trompet / mermaid v-hals vegen / borstelen trein stretch satijnen avondjurk geinspireerd door karen orzolek
2% koopUSD $ 158.69
 [XmasSale]schede / kolom bandjes vloer-lengte stretch satijn en kant avondjurk
2% koopUSD $ 79.99
 [XmasSale]Schede / kolom een ​​schouder vloer-length Jersey avondjurk
2% koopUSD $ 49.69
 [XmasSale]Kleurrijke A-lijn/prinses sweetheart chiffon avondjurk, vloerlengte
2% koopUSD $ 89.99
 [XmasSale]a-lijn koningin anne knielange kant en chiffon cocktailjurk (760008)
2% koopUSD $ 79.99
 [XmasSale]A-lijn chiffon cocktailjurk met boothals, knielengte
2% koopUSD $ 79.99
 schede / kolom een ​​schouder korte / mini chiffon en kant cocktailjurk (759834)
2% koopUSD $ 79.99
 [XmasSale]a-lijn v-hals tea-length taft cocktail / prom dress (699433)
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn riemen korte / mini chiffon cocktail / prom dress
2% koopUSD $ 88.49
 A-lijn een-schouder korte/mini chiffon cocktailjurk/schoolfeestjurk
2% koopUSD $ 79.99
 Trompet/zeemeermin een-schouder avondjurk met lovertjes, vloerlengte
2% koopUSD $ 117.99
 A-lijn/prinses een-schouder asymmetrische chiffon avondjurk/schoolfeestjurk
2% koopUSD $ 79.99
 [XmasSale]a-lijn prinses korte / mini organza en tule cocktailjurk
2% koopUSD $ 79.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte bandage jurk
2% koopUSD $ 98.50
 schede / column v-hals vloer-length chiffon avondjurk
2% koopUSD $ 120.59

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest