English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (81 reviews)
Schrijf een review
  • Door rina2221
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 13, 2014

This dress is very pretty and the colors look much more vivid than the picture which is nice and beautiful and the colors are more orange and brown and fits perfectly.
If you want to buy this and you`re shorter than the model , the dress gonna look a littel bit longer than Mini on you , which I think its good :)
Thank you LITB!

LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RunnerSteph
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

The dress looks amazing! The colours are a bit off, I thought it would be a little more purple, and it turned out to be more red/burgundy. The fit is ok, a bit tight in the hip and losse in the chest, I got a size 4 and I'm normally a 4-6 here in Canada. The shoulder strap is a bit ostentatious for my taste, so I may just tuck it in and wear it as a strapless dress. The shipping was really fast, and I received this dress well before the date they had estimated, I did have to pay about $50 in brokerage and customs when I got it, but I was prepared for that. All in all I would buy from light in the box again, I might go for the custom sizing option or buy a size bigger and get it tailored here, but that was my choice and doesn't reflect on the quality of the dress.

LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sue
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

This is the first time we have ordered clothing online but it won't be the last.

We were a little worried as the dress was needed by 22nd June for a school formal. The anticipated postal date given was June 17th. We were absolutely delighted when we received notification that the dress had been posted a week early. We were given a number to track delivery which was fantastic. Within 3 days the dress was delivered to our home in Melbourne, ten days earlier than needed. Good job!

It was packed in a lovely box and was exactly the same as in the picture. My daughter couldn't wait to try it on. It was a pretty good fit & just needed a tiny nip in at the bust and the shoulder strap made a little shorter. Otherwise, perfect!

We will definitely be using this site again for other special occasions. A friend from work has already picked out a wedding dress for herself.

LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annuccia-v-89
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 03, 2015

Abito come da descrizione.bellissimo!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door delicate
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2015

Parfaitement conforme à la photo de bonne qualité et belles finitions pour un bon 40 en France prévoir un 10 ici et vous aurez aucunes retouches !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door payet amandine
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2015

bonjour j ai commandé cette robe la date d expedition est prévu le 16 fevrier
Hors j ai besoin de cette magnifique robe pour le 5 fevrier serait il possible de l avoir en priorité s il vous plait c est tres urgent . je suis une tres bonne cliente a vous je compte sur votre professionnnalisme et votre comprehension pour pouvoir l avoir a temps
c est pour un mariage
dans cette commande il y a deux robe si il faut l envoyer en priorité et payer les frais supllementaire je le ferai
je vous en prie merci de tenir compte de ma demande
bien cordialement,
amandine payet (payetamandine.iad@gmail.com)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door iara.augustin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2014

Dresses very very perfect. thanks.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mmail189-escape
  • Sep 29, 2014

I am so glad I ordered this dress, it is so worth it! The colors are as vivid as the photo but the layout on mine is different which makes my dress unique in a certain way. It fit me so perfectly and I had many oohs and aahs from my kids and my hubby. I really appreciate you listening and expediting my order, it arrived just in time. Every item is neatly packed and you even sent a garment bag. Thank you for your professionalism, I would definitely recommend you to my friends and to anyone reading this review. Wishing you continued success.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door judithorcel
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2014

very satisfied with the product, exactly what I was expected. Thank you!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door robazz
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2014

Excellent service- dress is exactly as shown on image.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LIADAN - Cocktailjurk van Chiffon
17%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 Strakke/kolom sweetheart chiffon avondjurk/schoolfeestjurk, vloerlengte
5% koopUSD $ 109.99
 schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
4% koopUSD $ 129.99
 a-lijn juweel korte / mini chiffon lovertjes cocktail jurk
4% koopUSD $ 149.99
 A-lijn prinses verfijnde chiffon avondjurk met v-hals, vloerlengte
3% koopUSD $ 94.99
 a-lijn prinses een schouder korte / mini chiffon cocktailjurk (759823)
3% koopUSD $ 109.99
 schede / column sweetheart vloer-length georgette avond jurk (742545)
3% koopUSD $ 99.99
 a-lijn spaghetti bandjes knielange taft cocktail jurk (699498)
3% koopUSD $ 74.99
 schede / column sweetheart vegen / borstelen trein tule avondjurk
3% koopUSD $ 139.99
 RORY - Avondjurk van Tule
3% koopUSD $ 129.99
 trompet / mermaid v-hals vegen / borstelen trein stretch satijnen avondjurk geinspireerd door karen orzolek
1% koopUSD $ 159.99
 schede / kolom bandjes vloer-lengte stretch satijn en kant avondjurk
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / kolom een ​​schouder vloer-length Jersey avondjurk
1% koopUSD $ 39.99
 Kleurrijke A-lijn/prinses sweetheart chiffon avondjurk, vloerlengte
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn koningin anne knielange kant en chiffon cocktailjurk (760008)
1% koopUSD $ 84.99
 A-lijn chiffon cocktailjurk met boothals, knielengte
1% koopUSD $ 79.99
 schede / kolom een ​​schouder korte / mini chiffon en kant cocktailjurk (759834)
1% koopUSD $ 109.99
 a-lijn v-hals tea-length taft cocktail / prom dress (699433)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn riemen korte / mini chiffon cocktail / prom dress
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn een-schouder korte/mini chiffon cocktailjurk/schoolfeestjurk
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet/zeemeermin een-schouder avondjurk met lovertjes, vloerlengte
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn/prinses een-schouder asymmetrische chiffon avondjurk/schoolfeestjurk
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn prinses korte / mini organza en tule cocktailjurk
1% koopUSD $ 79.99
 schede / column bateau lovertjes en chiffon cocktailjurk (466763)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom een ​​schouder mouwloos korte / mini bandage jurk
1% koopUSD $ 59.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 129.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte afdrukken stretch satijnen avond / prom dress
1% koopUSD $ 159.99
 ANTONIETA - Avondjurk
1% koopUSD $ 119.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest