English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (264 reviews)
Schrijf een review
  • Door henrik
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2013

super maskine kan kun anbefales :)
jeg er så helt grøn med det og tatovere,
men her er den første jeg har lavet,
og det er med denne maskine :)

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dennys Anjo
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2013

Muito bom o produto, silenciosa e muito leve, funciona perfeitamente, chegou no prazo correto, recomendo o site.

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar) libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door loiva duarte
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2013

ja fis varias compras ,demora um pouco pra chegar mas tudo q comprei sempre chegou bem embalado,e ótimo estado.as maquinas de tatuagem muito leve e funciana uma beleza.

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar) libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tattoo ray leeu
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2012

goede machine echter wel jammer dat bepaalde onderdelen van plastic zijn
maar bij rustig gebruik en top machine zie foto!

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joeyvandel
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2012

erg goed werkende tattoo machine, lichter dan al mijn andere machines (zelfs de rotary's).
Het was wel even schrikken toen ik wat moest bijbetalen aan de deur
(wat niet vermeld staat op de site)
Maar het viel gelukkig mee en ik ben erg tevreden over mijn aankoop.
Ik zal zeker nog meer aankopen doen van Light in the box!

groeten uit Nederland!

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door garze9400
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2014

Perfetta,proprio quello che mi aspettavo!!!
Compratela!!

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar) libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carlos Marquin
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2013

gracias a Light in the box por brindarnos la oprtunidad de adquirir muy buenos productos esta maquina para tatuar libelula de rotacion es muy liviana y su golpe al tatuar al igual es muy suave es perfecta para rellenos y sombras

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar) libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door enzo
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2013

macchina di discreta fattura , buona per lavori non di lunga durata , il motore dovrebbe essere più potente , comunque ottima per iniziare ,linee precise e peso leggerissimo .
Spedizione e consegna OK.

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SCHIRLENE LACER
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2013

Muito leve e um acabamento de primeira mão todos os itens que comprei pela lightinthebox me surpreenderam muito bom os materias

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door guilherme
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2013

excelente produto. muito bom, dentro do prazo,

libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar) libelontwerp roterende tattoo machine (7 kleuren beschikbaar)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 grote tattoo kits 3 roterende machine nieuw ontwerp powerbox
6% koopUSD $ 163.99
 tattoo machine complete kit set 4 geweren machines 40pcs tattoo inkt tattoo kits
13% koopUSD $ 75.99
 professionele 2 roterende tattoo machine tattoo kit met 20 kleuren
20% koopUSD $ 59.99
 Zwart Tattoo inkt 360ml
26% koopUSD $ 19.99
 20st Tattoo Stencil Import Transfer Papers
33% koopUSD $ 19.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest