English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (273 reviews)
Schrijf een review
  • Door MOB
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2013

I ordered this dress for my mother to wear at my wedding last month. Couldn't have been happier with the quality, exactly as pictured. Had it custom made, probably could have been a little smaller, but my mom is teeny tiny. It was also VERY long.

I ordered all of my bridal party's dressed from LITB.

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Super!
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2013

Ich habe mit viel Angst zum ersten Mal in meinem Leben ein maßgeschneidertes Kleid bestellt und bin begeistert! Lieselotte in champagner war mein Brautkleid und es saß auf Anhieb, Länge stimmte, alles stimmte. Und in erstaunlicher Qualität. Ich bin ziemlich klein und habe viel Busen. Ein Hingucker!

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ara Jordan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2013

This is an amazing dress!! I selected it as my bridesmaid's dresses for a December wedding, and it worked perfectly! The color was burgundy, and each girl had it custom tailored. As per usual with LightInTheBox dresses, the straps were a little too long, but a quick stitch fixes that. One of the girls did the hollowtofloor measurement barefoot, which meant the dress was a little short once she got her shoes on, but other than that 3 very different body types looked glorious in this dress!

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Belinda
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2013

I ordered this dress for myself for a holiday musical revue. It fit like a glove when I received it... unfortunately, since I needed to be able to sing and dance, I had to let the dress out a bit. I also measured the hollowtofloor without shoes on, so the dress was a bit too short. Thankfully, the tailoring was such that those alterations were simple to accomplish.

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen / Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susan Harland
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2012

Lovely quality dress. Ordered a standard size 14 and had it slightly altered for a better fit. I am 5'10" and was pleased that it was just the right length. The material was real quality and the grape colour I ordered received loads of favourable comments. I found I had to wear a strapless bra as the bones built into the dress were not strong enough but that wasn't a problem. The only slight niggle was the plastic fasteners on the straps, one broke the first time I tried it on so I replaced them with stronger ones which kept pinging off during the day wish I'd fastened them down by sewing. I am in my fifties and wore this dress for my registry office wedding and it was ideal.

Please be aware there is quite a hefty customs and VAT charge to pay on delivery. I was not aware of this and didn't have the correct money to pay the UPS driver, had to pay him £40 and still haven't received a receipt or my change. Wasn't happy with UPS waited in all day Monday and they finally delivered 2.30 pm on the Tuesday.

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen / Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2011

this was such a beautiful dress, custom sized for me. The fabric, the details, the tailoring were all exemplary. I received tons of compliments on the dress as well as the color. Could not have been happier. Quickly finished and shipped for a custom order. I will be ordering my gowns from here for events for sure.

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rosimeri Mesqui
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 01, 2012

Obrigada por me embelezar para o casamento do meu filho;num momento importante para minha família.

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lady D
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2011

Hi I was invited to a Sapphire Ball where Sapphire was essential, I had no sapphire clothing so decided to take a chance on this website. I read all the reviews very carefully (which I found really useful) and decided to take the bull by the horns and order. I went for custom made and ordered the dress in Sapphire Blue. I was a little worried about the time I had (one month) but on ordering I was kept full informed all the way through about the dispatch date. When the dress arrived I was highly delighted. It fitted me like a second skin. There was a little too much material in the skirt so I took it to a local seamstress who took some off for me. For a custom made dress I thought the price was very reasonable, the only downside (and this was no fault of Light in the Box) was that I received an import duty bill of £29.53. This was quite a shock so I think people need to be prepared for this when ordering even with the £29.53 added on, I still felt it was good value and would not hesitate to use Light in the Box again. Thank you.

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maruchi
  • Sep 24, 2011

El bestido gusto mucho muy comodo

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen / Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Priska
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 13, 2011

Das Kleid ist einfach wunderbar!!
Nach langem zögern, und mehreren E Mails mit lightinthebox ( die allesamt schnell beantwortet wurden ) habe ich mich für "mein Kleid " entschieden. Ich habe es nicht bereut, und bin sehr erfreut über die Qualität! Auch die Farbe zu der ich mich entschieden habe, gefällt mir sehr!
Nun freue ich mich umsomehr auf die Hochzeit unserer Tochter!
Herzlichen Dank!!

Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Taffeta - Kralen /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Satijn - Kralen /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Satijn - Kralen /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen / Vetersluiting Tot de grond Lange mouw
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Zwart jurkje Over de knie Korte mouw Chiffon / Tule - Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch Korte mouw Chiffon - Kralen / Kristaldetails /
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Lagen
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Appliques /
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta -
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen
2% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kristaldetails
2% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Tot de enkel Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
2% koopUSD $ 119.99
 Jurk - Omslag inbegrepen Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Appliques / Kralen / Kruiselings
3% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon / Kant - Kralen /
3% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Tule - Appliques / Kralen /
3% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Knopen / Kristaldetails /
4% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon / Kant - Kralen / Kant
4% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant -
4% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Appliques
5% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Appliques / Kralen / Zijdrapering
5% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Baljurk Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Strik(ken)
5% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Korte mouw Taffeta - Kralen / Zijdrapering
6% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Bruiloft / Militair gala Jurk Trompet / zeemeermin Hartvormig Tot de grond Taffeta / Tule metKralen / Bloem(en) / Kant
6% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Appliques /
6% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Organza - Appliques
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Satijn - Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Georgette - Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Kant / Satijn - Appliques / Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Tule - Kralen / Pailletten
1% koopUSD $ 189.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Organza - Appliques / Kralen / Kant / Kruiselings
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Satijn -
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Kralen /
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant / Ruches / Pailletten
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kralen / Kant /
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon / Kant - Appliques
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Appliques / Kruiselings
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Baljurk Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Kralen / Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Kant / Satijn - Kralen / Kant / Pailletten
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de grond 3/4 mouw Kant / Stretchsatijn -
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de enkel Halve mouw Tule / Charmeuse - Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsmoederjurken Tot de grond Kant / Satijn - Bloem(en) / Kant
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon - Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de knie Halve mouw Taffeta - Kruiselings / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kralen / Kant / Gerimpeld /
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest