English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door keywheeler
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2015

Bought this dress for my mom for my wedding and she loves it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door isabelspecia
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

El vestido bien, lo malo es que no pude usarlo para esa ocasión especial. llegó 15 días después de mi evento. Estoy segura que me será difícil volver a comprar con ustedes. De cualquier forma gracias.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ginapearson34
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2014

Very impressed with my Dress :-) looks beautiful on and correct measurements. Was worried it wouldnt arrive on time but it arrived early. Thank you Light in the Box you have made my day.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zenkeg
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2014

身長161センチの私には、袖丈も、着丈も長すぎました。
お直し代がかかり、結局は高い買い物になりました。
縫製は良いので日時に余裕があれば、オーダーを選んだ方が良いでしょう。

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ismetballa
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2014

The dress is beautiful made perfect defenetly shop again from light in the box

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Seyda Kaplan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

bolero
bovenarm: 46cm
elleboog: 34
onderarm:33cm
Pols: 23cm
Rug breedte: 46cm
Rug lengte: 58cm

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elaine b
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2012

this gown is so beautifully made with fine materials. i was very pleasantly surprised. packed in a pretty box and carefully too. it only has to be steamed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CC
  • Aug 22, 2011

I have ordered and received a custom sized satin tulle column dress with lace bodice. The jacket also has lace trim. I haven't worn it yet, but it fits very well and is lovely. I think I will look very nice for my son's wedding in October.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door INAS
  • Jul 14, 2011

i've been looking for decent and simple dress for family occasion, and i ordered from lightinthebox Grape Sheath/ Column Floor-length Satin Tulle with it's wrap, it looks really great
the size is perfect and the finishing!
i loved it!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Doreen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2011

Delighted with the style and quality, and the color is exactly like the swatch says, Well done and thank you.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LOKI - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Tule met Bolero
16%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
10% koopUSD $ 119.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length half sleeve kant en stretch satijn a-lijn jurk
7% koopUSD $ 89.99
 WALTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
7% koopUSD $ 129.99
 ISBEL - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Kant met Bolero
6% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein korte mouw kant en taft trompet / zeemeermin jurk
4% koopUSD $ 119.99
 LIBENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
4% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte half sleeve taft en kant a-lijn jurk
3% koopUSD $ 119.99
 trompet / mermaid sweetheart vloer-length taft en kant moeder van de bruid jurk (618844)
2% koopUSD $ 129.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte 3/4 lengte mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
1% koopUSD $ 139.99
 Strakke/kolom taffeta bruidsmoederjurk met V-hals, knielengte
1% koopUSD $ 89.99
 ELISABET - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 MAREIKE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte 3/4 lengte mouw stretch satijn a-lijn jurk
1% koopUSD $ 139.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length lange mouwen van chiffon en kant schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 139.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte 3/4 lengte mouw kant en satijn a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length lange mouwen van chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length mouwloos chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 ISLETA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 99.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk asymmetrische lange mouwen van chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 99.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 DORINDA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf en Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 129.99
 AUDRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 LIESELOTTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
1% koopUSD $ 99.99
 YOLA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest