English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (43 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jennifer
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2013

This dress is beautiful. I ordered it for a party in June. The color is magenta. as everyone has been saying the material on this fabric is so rich. I am 5' 6" and dress is just above the knee. I have ordered from LITB before and so far both times have been fantastic. You will not doubt yourself!

Their dresses are absolutely beautiful.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld / Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iris (Holland)
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 04, 2012

Ik vond het spannend om hier te bestellen maar het is heel goed bevallen. Best snelle levering (op maat) en mooie stof! Ik zou het iedereen aanraden gelet op de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wat wel 'eng' is, is of het model je uiteindelijk staat maar dat is bij iedere internetaankoop moeilijk in te schatten.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hannah
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

this dress is amazing! got a size 2 in the colour shown and it fits perfectly, im wearing it to my brothers wedding in december. the most beautiful material highly recommend :)

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iwona
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2012

Der Kleid ist Super schön.Tolle Stoff und die Farbe sieht noch schöner als auf den Foto. Sehr gut vearbeitet.Alle meine Freunde gefählt der Kleid.Bin einfach beeindruckt.Sehr zum empfelen!!!!!!!!!!!!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vv
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2012

Robe vraiment superbe, très élégante et d'excellente qualité
Commandée sur mesure

Livraison par DHL , 15€ a payer en plus .

Très satisfaite du service client, le site et cette robe sont à recommander!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld / Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angelica
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

Wow! This dress is so beautiful! I ordered in fuchsia and It fits perfectly(size 8) Thank you LITB, I will definitely make bussinesses with you again!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2011

Love the dresses,the sizes are perfact and the fit well. The color was a bit different than i thought ,but i still love them . The only thing that shocked me was the brokerage fees but other that that i am very happy!!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samantha
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2011

Hello there, What a great dress this is, i wore it last weekend for a wedding and a spring one it is, i really love the colour daffodil yellow it was fantastic and i had plenty of compliments and even a friend has ordered the same one :) , it fit well i even wore NO bra and thats a no no for me, it fitted well, i did wear some hollywood tape on the side just in case but i think it held well, coz i knew i'd be dancing the night away. A comfortable and well made dress, i recommend to others. I will be a brides made very soon and i think i will be ordering from you again. ps delivery was siper FAST all within two weeks to Australia!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Holly
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2013

I ordered this dress in "Lilac" to wear as a Bride's Maid for my Sister's wedding. I ordered custom sizing. The dress took 19 days (15 business days) to arrive through expedited shipping. Not bad considering it was custom made.

The dress fit well the only exception being that the straps were about an inch too long on each side, and therefore, the dress gaped under the arms. The alteration proved to be very inexpensive (<$20) and then the dress fit perfectly after the straps were shortened. It may have been a measurement issue on my part, however, I reviewed what I submitted for my measurements and it appears to correct so I can't be sure what happened.

My only criticism would be the colour (and I think my sister would agree). The dress in Lilac has a very iridescent shimmer to it, much more so then the blue displayed on the model in the photo. I think my sister was disappointed because she was hoping for a matte finish which Lilac did not have. The photo that I have uploaded does appear slightly darker than the dress actually is, however, I do think that it demonstrates the contrast between the base colour and the simmer of the taffeta.

All in all, I can't complain. I am not very largechested so this dress enhances my body shape well. I would caution very busty girls from considering this dress and I find the dress too feel somewhat busy around the collar and vneck.

Over all, this was a great purchase for the price (approx. $115 costom measurements+expedited shipping). I wouldn't hesitate to order another custom made dress from LightInTheBox.com again.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sylvia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2012

UITELICHTE REVIEW

Dress has a fine quality, a bit short though for my hight but still good to wear. Looks great. Delivery was quick, quality as promised. I'm very happy with my purchase

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 62.99
 Cocktailparty Jurk - Hoog laag Grote maten / Petite Strak/kolom Halter / Hoge nek Tot de grond / AsymmetrischStretchsatijn / Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Chiffon met Appliques
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Hoog laag Grote maten / Petite A-lijn Hoge nek Asymmetrisch Chiffon met Drapering / Gerimpeld
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 78.74
 Cocktailparty / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant / Polyester met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 Grote maten / Petite A-lijn Wijde col Tot de knie
1% koopUSD $ 78.74
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite Strak/kolom Hoge nek Tot de knie Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Grote maten / Petite Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Pailletten / Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Feestdagen / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon metKralen /
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Afstuderen Jurk - Vintage-geinspireerd Grote maten / Petite Strak/kolom Een-schouder / HartvormigTot de
2% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Bedrijfsfeest Jurk A-lijn Hoge nek Tot de knie Tule met Appliques / Kant
2% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Bedrijfsfeest Jurk Strak/kolom Bateau Tot de knie Kant met Kant
2% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn Hoge nek Tot de knie Chiffon / Kant met Appliques / Kralen
3% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk Grote maten A-lijn Bateau Tot de knie Satijn met Zakken
3% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
3% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn met Appliques
4% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje Grote maten / Petite A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Chiffon metKralen / Ruches /
4% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
4% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Met sieraad Tot de knie Chiffon metKralen /
5% koopUSD $ 75.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Tule met
5% koopUSD $ 89.99
 Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Jaren \'50 Grote maten / Petite Baljurk Bateau Over de knie Satijn metAppliques / Kralen / Sjerp
5% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk A-lijn V-hals Tot de knie Polyester met
6% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Grote maten / Petite Strak/kolom Bateau Kort / Mini Kant / Satijn metStrik(ken) / Kant / Split
6% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk Grote maten A-lijn Hoge nek Kort / Mini Kant / Tule met Kralen / Bloem(en) / Pailletten
6% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn Bateau Tot de knie Kant / Tule met Strik(ken)
1% koopUSD $ 71.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Knopen / Drapering
1% koopUSD $ 78.74
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep
1% koopUSD $ 104.49
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Grote maten / Petite Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon / Tule metKralen /
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Elegant Grote maten / Petite Strak/kolom V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Grote maten / Petite Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant / Stretchsatijn metKralen / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty Jurk Petite Baljurk Met sieraad Kort / Mini Kant / Charmeuse met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn Scoophals Tot de knie Stretchsatijn metStrik(ken) /
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta metGerimpeld / Ruches /
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Doorzichtig Grote maten / Petite Strak/kolom Hoge nek
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Elegant / Vintage-geinspireerd Grote maten / Petite A-lijn Met sieraad Tot de knie Organza
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Vierkant Tot de knie Satijn met Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Kort / Mini Kant / Polyester met Kant / Patroon / Print
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest Jurk - Kort Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / MissesA-lijn
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest Jurk - Jaren \'20 Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Hoge nek Kort / Mini Chiffon metKralen / Drapering /
1% koopUSD $ 149.99
 Cocktailparty Jurk Grote maten / Petite A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Organza met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 129.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest