English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (43 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jennifer
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2013

This dress is beautiful. I ordered it for a party in June. The color is magenta. as everyone has been saying the material on this fabric is so rich. I am 5' 6" and dress is just above the knee. I have ordered from LITB before and so far both times have been fantastic. You will not doubt yourself!

Their dresses are absolutely beautiful.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iris (Holland)
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 04, 2012

Ik vond het spannend om hier te bestellen maar het is heel goed bevallen. Best snelle levering (op maat) en mooie stof! Ik zou het iedereen aanraden gelet op de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wat wel 'eng' is, is of het model je uiteindelijk staat maar dat is bij iedere internetaankoop moeilijk in te schatten.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hannah
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

this dress is amazing! got a size 2 in the colour shown and it fits perfectly, im wearing it to my brothers wedding in december. the most beautiful material highly recommend :)

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iwona
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2012

Der Kleid ist Super schön.Tolle Stoff und die Farbe sieht noch schöner als auf den Foto. Sehr gut vearbeitet.Alle meine Freunde gefählt der Kleid.Bin einfach beeindruckt.Sehr zum empfelen!!!!!!!!!!!!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vv
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2012

Robe vraiment superbe, très élégante et d'excellente qualité
Commandée sur mesure

Livraison par DHL , 15€ a payer en plus .

Très satisfaite du service client, le site et cette robe sont à recommander!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angelica
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

Wow! This dress is so beautiful! I ordered in fuchsia and It fits perfectly(size 8) Thank you LITB, I will definitely make bussinesses with you again!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2011

Love the dresses,the sizes are perfact and the fit well. The color was a bit different than i thought ,but i still love them . The only thing that shocked me was the brokerage fees but other that that i am very happy!!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samantha
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2011

Hello there, What a great dress this is, i wore it last weekend for a wedding and a spring one it is, i really love the colour daffodil yellow it was fantastic and i had plenty of compliments and even a friend has ordered the same one :) , it fit well i even wore NO bra and thats a no no for me, it fitted well, i did wear some hollywood tape on the side just in case but i think it held well, coz i knew i'd be dancing the night away. A comfortable and well made dress, i recommend to others. I will be a brides made very soon and i think i will be ordering from you again. ps delivery was siper FAST all within two weeks to Australia!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Holly
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2013

I ordered this dress in "Lilac" to wear as a Bride's Maid for my Sister's wedding. I ordered custom sizing. The dress took 19 days (15 business days) to arrive through expedited shipping. Not bad considering it was custom made.

The dress fit well the only exception being that the straps were about an inch too long on each side, and therefore, the dress gaped under the arms. The alteration proved to be very inexpensive (<$20) and then the dress fit perfectly after the straps were shortened. It may have been a measurement issue on my part, however, I reviewed what I submitted for my measurements and it appears to correct so I can't be sure what happened.

My only criticism would be the colour (and I think my sister would agree). The dress in Lilac has a very iridescent shimmer to it, much more so then the blue displayed on the model in the photo. I think my sister was disappointed because she was hoping for a matte finish which Lilac did not have. The photo that I have uploaded does appear slightly darker than the dress actually is, however, I do think that it demonstrates the contrast between the base colour and the simmer of the taffeta.

All in all, I can't complain. I am not very largechested so this dress enhances my body shape well. I would caution very busty girls from considering this dress and I find the dress too feel somewhat busy around the collar and vneck.

Over all, this was a great purchase for the price (approx. $115 costom measurements+expedited shipping). I wouldn't hesitate to order another custom made dress from LightInTheBox.com again.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sylvia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2012

UITELICHTE REVIEW

Dress has a fine quality, a bit short though for my hight but still good to wear. Looks great. Delivery was quick, quality as promised. I'm very happy with my purchase

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 2017 ts couture cocktail party dress trompet / mermaid scoop knielange chiffon met pailletten
1% koopUSD $ 169.99
 schede / column juweel hals korte / mini satijnen cocktailjurk
1% koopUSD $ 39.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Scoophals Over de knie Kant Tule met Borduurwerk Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 71.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Ruches / Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn met Appliques
1% koopUSD $ 80.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon met Drapering / Bloem(en)
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Zijdrapering / Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® cocktail party jurk plus size / tenger a-lijn juweel knielange satijn met kralen
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® prom / cocktail party / bedrijf feestjurk schede / column bateau knielange kant met kant
2% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Halter Tot de knie Chiffon met Kristallen broche
2% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses Scoophals Tot de knie Satijn met Gerimpeld / Ruches
2% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Afstuderen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de knie Chiffon metKralen / Bloem(en) / Zijdrapering /
3% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon met Kralen / Kruiselings / Plooien
3% koopUSD $ 79.99
 ts couture® prom / cocktail party / bedrijf feestjurk a-lijn hoog nek knielange tule met appliques / kant
3% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Afstuderen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Kort / Mini Chiffon met Kralen / Ruches / Plooien
4% koopUSD $ 69.99
 ts couture® cocktail party / vakantie jurk - korte plus size / tenger a-lijn riemen knielange taft met draperen
4% koopUSD $ 59.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn Wijde col Tot de knie Taffeta met Ruches
4% koopUSD $ 89.99
 Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Jaren \'50 Baljurk Bateau Over de knie Satijn met Appliques / Kralen / Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Bateau Kort / Mini Kant / Satijn met Strik(ken) / Kant / Split voorzijde
5% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
5% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk - Hoog laag A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Drapering /
6% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Bateau Tot de knie Chiffon met Kant
6% koopUSD $ 89.99
 ts couture® prom cocktail party dress - celebrity stijl schede / column juweel knielange stretch chiffon
6% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk - Kort Strak/kolom V-hals Tot de knie Chiffon met Bloem(en) / Lagen / Plooien / Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Hoog laag A-lijn Hoge nek Asymmetrisch Chiffon met Drapering / Gerimpeld
1% koopUSD $ 88.88
 ts couture® cocktail party dress a-lijn scoop thee-length taft
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® prom cocktail party dress a-lijn juweel korte / mini chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort A-lijn / Prinses Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 71.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKristaldetails /
1% koopUSD $ 113.99
 Cocktailparty / Afstuderen / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Lagen
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Sjerp / Lint / Lagen
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Bateau Tot de knie Kant / Tule met Strik(ken)
1% koopUSD $ 71.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort A-lijn / Prinses Hartvormig / Bandjes Tot de knie Chiffon met Drapering / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Tule met
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture® Formele avonden Jurk - Blote rug Elegant Strak/kolom V-hals Asymmetrisch Tule met Kralen Kruiselings Plooien
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Elegant / Vintage-geinspireerd A-lijn Met sieraad Tot de knie Organza met Appliques / Knopen
1% koopUSD $ 69.99
 ts couture® prom avondjurk - Ivanka stijl / celebrity stijl schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 2017 ts couture® prom cocktail party dress a-lijn gekerfd knielange satijn met sjerp / lint / strik (s)
1% koopUSD $ 59.99
 ts couture® prom cocktail party dress a-lijn bateau knielange chiffon met kralen / draperen / ruching
1% koopUSD $ 80.99
 Cocktailparty Jurk - Jaren \'50 A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Taffeta met Drapering / Pareldetails
1% koopUSD $ 53.99
 Schoolfeest Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering / Kant
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
1% koopUSD $ 109.99
 2017 ts couture® prom cocktail party dress a-lijn gekerfd korte / mini satijn met sjerp / lint / strik (s) / plooien
1% koopUSD $ 69.99
 ts couture® cocktail party / sweet 16 jurk - korte plus size / tenger a-lijn een schouder korte / mini satijn met bloem (s) / ruches
1% koopUSD $ 79.99
 2017 ts couture® prom cocktailjurk a-lijn vierkante knielange satijn met kant
1% koopUSD $ 99.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
BTest