English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (43 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jennifer
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2013

This dress is beautiful. I ordered it for a party in June. The color is magenta. as everyone has been saying the material on this fabric is so rich. I am 5' 6" and dress is just above the knee. I have ordered from LITB before and so far both times have been fantastic. You will not doubt yourself!

Their dresses are absolutely beautiful.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iris (Holland)
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 04, 2012

Ik vond het spannend om hier te bestellen maar het is heel goed bevallen. Best snelle levering (op maat) en mooie stof! Ik zou het iedereen aanraden gelet op de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wat wel 'eng' is, is of het model je uiteindelijk staat maar dat is bij iedere internetaankoop moeilijk in te schatten.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hannah
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

this dress is amazing! got a size 2 in the colour shown and it fits perfectly, im wearing it to my brothers wedding in december. the most beautiful material highly recommend :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iwona
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2012

Der Kleid ist Super schön.Tolle Stoff und die Farbe sieht noch schöner als auf den Foto. Sehr gut vearbeitet.Alle meine Freunde gefählt der Kleid.Bin einfach beeindruckt.Sehr zum empfelen!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vv
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2012

Robe vraiment superbe, très élégante et d'excellente qualité
Commandée sur mesure

Livraison par DHL , 15€ a payer en plus .

Très satisfaite du service client, le site et cette robe sont à recommander!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angelica
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

Wow! This dress is so beautiful! I ordered in fuchsia and It fits perfectly(size 8) Thank you LITB, I will definitely make bussinesses with you again!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2011

Love the dresses,the sizes are perfact and the fit well. The color was a bit different than i thought ,but i still love them . The only thing that shocked me was the brokerage fees but other that that i am very happy!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samantha
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2011

Hello there, What a great dress this is, i wore it last weekend for a wedding and a spring one it is, i really love the colour daffodil yellow it was fantastic and i had plenty of compliments and even a friend has ordered the same one :) , it fit well i even wore NO bra and thats a no no for me, it fitted well, i did wear some hollywood tape on the side just in case but i think it held well, coz i knew i'd be dancing the night away. A comfortable and well made dress, i recommend to others. I will be a brides made very soon and i think i will be ordering from you again. ps delivery was siper FAST all within two weeks to Australia!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Holly
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2013

I ordered this dress in "Lilac" to wear as a Bride's Maid for my Sister's wedding. I ordered custom sizing. The dress took 19 days (15 business days) to arrive through expedited shipping. Not bad considering it was custom made.

The dress fit well the only exception being that the straps were about an inch too long on each side, and therefore, the dress gaped under the arms. The alteration proved to be very inexpensive (<$20) and then the dress fit perfectly after the straps were shortened. It may have been a measurement issue on my part, however, I reviewed what I submitted for my measurements and it appears to correct so I can't be sure what happened.

My only criticism would be the colour (and I think my sister would agree). The dress in Lilac has a very iridescent shimmer to it, much more so then the blue displayed on the model in the photo. I think my sister was disappointed because she was hoping for a matte finish which Lilac did not have. The photo that I have uploaded does appear slightly darker than the dress actually is, however, I do think that it demonstrates the contrast between the base colour and the simmer of the taffeta.

All in all, I can't complain. I am not very largechested so this dress enhances my body shape well. I would caution very busty girls from considering this dress and I find the dress too feel somewhat busy around the collar and vneck.

Over all, this was a great purchase for the price (approx. $115 costom measurements+expedited shipping). I wouldn't hesitate to order another custom made dress from LightInTheBox.com again.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sylvia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2012

UITELICHTE REVIEW

Dress has a fine quality, a bit short though for my hight but still good to wear. Looks great. Delivery was quick, quality as promised. I'm very happy with my purchase

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 53.99
 Cocktailparty Jurk Prinses Spaghettibandjes Tot de knie Satijn met Appliques / Sjerp / Lint / Pailletten
1% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Asymmetrisch Satijn / Tule met Kralen / Strik(ken) / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Jaren \'50 A-lijn Scoophals Tot de knie Taffeta met
1% koopUSD $ 59.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon met Drapering / Bloem(en)
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Ruches / Zijdrapering
1% koopUSD $ 62.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Zijdrapering / Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Schoolbal Jurk - Doorzichtig A-lijn Scoophals Over de knie Kant Tule met Borduurwerk Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
1% koopUSD $ 69.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Bateau Tot de knie Kant met Kant
2% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Satijn met Strik(ken)
2% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
2% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Cocktailparty Jurk - Hoog laag A-lijn Prinses Strapless Hartvormig Tot de knie Asymmetrisch Chiffon metKralen Drapering
3% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
3% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Kort A-lijn V-hals Tot de knie Organza met Appliques Knopen
3% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Feestdagen Bruiloft Jurk - Jaren \'20 A-lijn Prinses V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen Kruiselings Plooien
4% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Bedrijfsfeest Jurk - Zwart jurkje A-lijn Hoge nek Tot de knie Tule met Appliques Kant
4% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn Wijde col Tot de knie Taffeta met Ruches
4% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Bedrijfsfeest Familiebijeenkomst Jurk - Jaren \'50 Baljurk Bateau Over de knie Satijn met Appliques Kralen Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Feestdagen Jurk - Kort Celebrity-Stijl A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn met Appliques
5% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon Kant met Kralen Kant
5% koopUSD $ 89.99
 Cocktail party jurk - open rug sexy korte a-line juweel kort / mini chiffon met kralen kristal detailing
6% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Familiebijeenkomst Bedrijfsfeest Jurk - Sexy Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant Polyester met
6% koopUSD $ 89.99
 TS Couture® Cocktailparty Jurk - Blote rug A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering / Kant / Ruches
6% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Bateau Tot de knie Kant / Tule met Strik(ken)
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Zwart jurkje A-lijn Met inkeping Tot de knie Satijn met Strik(ken) Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 59.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Kort / Mini Kant / Charmeuse met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Scoophals Tot de knie Kant / Tule met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort A-lijn / Prinses Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Strapless Tot de knie Satijn / Stretchsatijn met Sjerp / Lint / Bandage
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Spaghettibandjes Over de knie Satijn / Taffeta / Polyester met Strik(ken)
1% koopUSD $ 129.99
 Cocktailparty Jurk - Elegant A-lijn Bateau Tot de knie Satijn met Zakken
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk - Kort A-lijn / Prinses Strapless Tot de knie Chiffon met Drapering / Gerimpeld / Ruches / Plooien
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Schoolbal Feestdagen Jurk - Vintage-geinspireerd Jaren \'50 A-lijn Prinses V-hals Over de knie Taffeta
1% koopUSD $ 99.99
 Ts couture cocktail party prom / jurk - celebrity stijl a-line v-hals asymmetrische kant met plooien
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Bedrijfsfeest Familiebijeenkomst Jurk - Kort Strak/kolom V-hals Kort / Mini Asymmetrisch Chiffon met
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Tule met
1% koopUSD $ 80.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Celebrity-Stijl Zwart jurkje Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon Tule
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Cocktailparty Jurk - Zwart jurkje A-lijn Scoophals Over de knie Taffeta met Knopen Drapering
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Jurk - Sexy Strak/kolom Bateau Tot de knie Stretchsatijn met Kant
1% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Kort Strak/kolom Schouderafhangend Kort / Mini Kant Stretchsatijn metKralen Kant Kristallen
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Ivanka Style Celebrity-Stijl Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Strak/kolom Hoge nek Tot de knie Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)
1% koopUSD $ 69.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Zwart jurkje A-lijn Queen Anne Tot de knie Chiffon met Kruiselings Ruches
1% koopUSD $ 59.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Jurk - Kort A-lijn Prinses Spaghettibandjes Kort / Mini Chiffon Stretchsatijn met Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest