English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (43 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jennifer
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2013

This dress is beautiful. I ordered it for a party in June. The color is magenta. as everyone has been saying the material on this fabric is so rich. I am 5' 6" and dress is just above the knee. I have ordered from LITB before and so far both times have been fantastic. You will not doubt yourself!

Their dresses are absolutely beautiful.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iris (Holland)
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 04, 2012

Ik vond het spannend om hier te bestellen maar het is heel goed bevallen. Best snelle levering (op maat) en mooie stof! Ik zou het iedereen aanraden gelet op de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wat wel 'eng' is, is of het model je uiteindelijk staat maar dat is bij iedere internetaankoop moeilijk in te schatten.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hannah
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

this dress is amazing! got a size 2 in the colour shown and it fits perfectly, im wearing it to my brothers wedding in december. the most beautiful material highly recommend :)

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iwona
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 01, 2012

Der Kleid ist Super schön.Tolle Stoff und die Farbe sieht noch schöner als auf den Foto. Sehr gut vearbeitet.Alle meine Freunde gefählt der Kleid.Bin einfach beeindruckt.Sehr zum empfelen!!!!!!!!!!!!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vv
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2012

Robe vraiment superbe, très élégante et d'excellente qualité
Commandée sur mesure

Livraison par DHL , 15€ a payer en plus .

Très satisfaite du service client, le site et cette robe sont à recommander!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angelica
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

Wow! This dress is so beautiful! I ordered in fuchsia and It fits perfectly(size 8) Thank you LITB, I will definitely make bussinesses with you again!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lindsay
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2011

Love the dresses,the sizes are perfact and the fit well. The color was a bit different than i thought ,but i still love them . The only thing that shocked me was the brokerage fees but other that that i am very happy!!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door samantha
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2011

Hello there, What a great dress this is, i wore it last weekend for a wedding and a spring one it is, i really love the colour daffodil yellow it was fantastic and i had plenty of compliments and even a friend has ordered the same one :) , it fit well i even wore NO bra and thats a no no for me, it fitted well, i did wear some hollywood tape on the side just in case but i think it held well, coz i knew i'd be dancing the night away. A comfortable and well made dress, i recommend to others. I will be a brides made very soon and i think i will be ordering from you again. ps delivery was siper FAST all within two weeks to Australia!!

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Holly
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 25, 2013

I ordered this dress in "Lilac" to wear as a Bride's Maid for my Sister's wedding. I ordered custom sizing. The dress took 19 days (15 business days) to arrive through expedited shipping. Not bad considering it was custom made.

The dress fit well the only exception being that the straps were about an inch too long on each side, and therefore, the dress gaped under the arms. The alteration proved to be very inexpensive (<$20) and then the dress fit perfectly after the straps were shortened. It may have been a measurement issue on my part, however, I reviewed what I submitted for my measurements and it appears to correct so I can't be sure what happened.

My only criticism would be the colour (and I think my sister would agree). The dress in Lilac has a very iridescent shimmer to it, much more so then the blue displayed on the model in the photo. I think my sister was disappointed because she was hoping for a matte finish which Lilac did not have. The photo that I have uploaded does appear slightly darker than the dress actually is, however, I do think that it demonstrates the contrast between the base colour and the simmer of the taffeta.

All in all, I can't complain. I am not very largechested so this dress enhances my body shape well. I would caution very busty girls from considering this dress and I find the dress too feel somewhat busy around the collar and vneck.

Over all, this was a great purchase for the price (approx. $115 costom measurements+expedited shipping). I wouldn't hesitate to order another custom made dress from LightInTheBox.com again.

Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sylvia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2012

UITELICHTE REVIEW

Dress has a fine quality, a bit short though for my hight but still good to wear. Looks great. Delivery was quick, quality as promised. I'm very happy with my purchase

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Zijdrapering
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 ts couture® cocktail party dress a-lijn bateau knielange chiffon met kralen / draperen / ruching
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Zijdrapering / Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Kant met Kant
1% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Hoog laag A-lijn Hoge nek Asymmetrisch Chiffon met Drapering / Gerimpeld
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Scoophals Tot de knie Stretchsatijn metStrik(ken) / Kristaldetails /
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn Wijde col Tot de knie Taffeta met Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Tule met
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Kort / Mini Kant / Charmeuse met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
2% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
2% koopUSD $ 99.99
 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk schede / column bateau knielange kant met kant
2% koopUSD $ 109.99
 TS Couture® Cocktailparty / Familiebijeenkomst / Bedrijfsfeest Jurk Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant / Polyester met Kralen / Kant
3% koopUSD $ 109.99
 Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Jaren \'50 Baljurk Bateau Over de knie Satijn met Appliques / Kralen / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Over de knie Kant / Tule met Kralen / Kant
3% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Halter / V-hals Tot de knie Taffeta met Gerimpeld / Ruches / Zijdrapering
4% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Hoge nek Kort / Mini Kant / Tule met Kralen / Bloem(en) / Pailletten
4% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Chiffon met Appliques
4% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Afstuderen Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Een-schouder / Hartvormig Tot de knie Kant metStrik(ken)
5% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
5% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Halter Tot de knie Taffeta met Drapering
5% koopUSD $ 69.99
 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk a-lijn hoog nek knielange tule met appliques / kant
6% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort A-lijn / Prinses Met sieraad Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering
6% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Kruiselings / Ruches
6% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Satijn met Zakken
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty Jurk - Hoog laag A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Drapering /
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Vintage-geinspireerd / Elegant Strak/kolom Met sieraad
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest Jurk - Kort A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Kort / Mini Chiffon / Stretchsatijn met Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Knopen / Drapering
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Ruches
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Doorzichtig Strak/kolom Hoge nek Tot de knie Kant met
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Organza met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 129.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Afstuderen / Bedrijfsfeest Jurk - Kort Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon met Kralen / Pailletten
1% koopUSD $ 139.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Bloemen A-lijn Met sieraad Tot de knie Stretchsatijn metKralen /
1% koopUSD $ 129.99
 Cocktailparty Jurk Prinses Spaghettibandjes Tot de knie Satijn met Appliques / Sjerp / Lint / Pailletten
1% koopUSD $ 49.99
 Cocktailparty / Schoolbal Jurk A-lijn Schouderafhangend Over de knie Kant met Appliques / Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk V-hals Asymmetrisch Kant / Satijn met Strik(ken) / Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 119.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Elegant Strak/kolom Wijde col Tot de knie Georgette metKralen / Sjerp / Lint / Ruches /
1% koopUSD $ 139.99
 Cocktailparty / Feestdagen / Bruiloft Jurk - Jaren \'20 A-lijn / Prinses Bateau Tot de knie Chiffon met Kralen / Kruiselings / Plooien
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Bateau Kort / Mini Kant / Satijn met Strik(ken) / Kant / Split voorzijde
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn met Appliques
1% koopUSD $ 89.99
 prom / cocktail party dress - baljurk v-hals knielange kant met kant
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Kort Strak/kolom Hoge nek Tot de knie Chiffon / Stretchsatijn met Bloem(en)
1% koopUSD $ 79.99
 ts couture® cocktail party dress schede / column juweel knielange kant / organza / satijn met sjerp / lint
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Bruiloft Jurk - Kort Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant / Stretchsatijn met Kralen / Sjerp / Lint / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon / Kant met
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Afstuderen / Feestdagen Jurk - Kort Strak/kolom Bateau Kort / Mini Kant met Veren / Bont / Bloem(en)
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest