English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (15 reviews)
Schrijf een review
  • Door Ellen Roulaux
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2013

UITELICHTE REVIEW

Nadat ik de jurk had uitgezocht(keuze was enorm), de kleur bepaald had en mijn maten had opgemeten heb ik alles via de handige bestellijst doorgegeven en betaald. Het was erg spannend: zou het goed gaan!
Na 2 weken werd de jurk geleverd. Keurig verpakt.
Bij het uitpakken was is verrast. Wat een prachtige jurk. Mooi matariaal en heel mooi gemaakt. Zeker ook door de, in de jurk, verwerkte BH. Hij paste dan ook perfect. En kleedt enorm slank af!
Op 18 januari 2013 heb ik de jurk gedragen op het "Ball de Offizieren"in Wenen.
Het was een geweldige avond en ik kreeg complimenten over de jurk! Helemaal happy dus.
Bedankt allemaal!

Lanting Bride Strak/kolom Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Norma L Dowson
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 24, 2013

I received this dress as ordered in Dark Navy Blue and it is the most beautiful and incredible formal dress I have ever owned. Although it is a little large, I expected to have a few alterations especially the length because I am so short. The workmanship is excellent and the overall look of the garment says "I am very expensive!" I will never purchase formal wear anywhere else. Light In The Box is head and shoulders above any other formal garment makers. I just love it! And......the prices are just perfect!!!!!!

Thank you so much, Light In the Box. Please keep performing at this outstanding level.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jesse
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2013

I ordered this dress for it is available in gold color for my parents 50th wedding anniversary. I love the design and style of the dress. It is simple yet elegant. The dress came nicely in a box. I ordered for size 8 and it fits me perfectly. I just have to cut it for it is long for me. Just so perfect after I cut and sewed the bottom. This is the dress I ordered the 2nd time. The dress that I ordered first from a different company, I have to return it because it was not the specified color that I want. I ordered the gold color but they sent me a gold dress with an overlay chiffon fabric of yellow green that made the dress in lime color. This dress just perfect and I'm very satisfied and happy. The guests at my parents wedding anniversary gave me good compliment and asked where I bought the dress. I highly recommend you.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Monique Bellucc
  • Jan 01, 2013

bonjour,
j'aime beaucoup cette robe, mais les manches du boléro sont trop courtes pour moi (j'ai des taches rouges sur les avantbras ! estil possible, en payant un supplément d'avoir des manches longues ?
merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pat
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2012

Beautiful dress! Couldn't believe how wonderfully made and beautiful the fabric, top quality lining and jewels.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shirley
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2012

I came across Light in the Box by accident and was very impressed with the large variety of outfits offered and the reasonable prices. I was not immediately aware that the site was from China, as I probably wouldn't have looked at it ( I live in England). However the range was so lovely and I soon found an outfit that I liked to wear for my wedding coming up in February 2013. So I took the plunge and ordered a 'custom made' outfit the dress + wrap/bolero. The order form had no room for measurements for the bolero so the next day I sent a message with my arm measurements. I had a quick reply but they said the outfit was now being made + no alterations could be added. I was very surprised to receive notification shortly after that it was being dispatched! I ordered on the 15th November + received it on the 27th!
It was delivered by DHL + I had to pay £31 customs but even so I think it's still a bargain. The dress is perfect the straps need to be shortened but they have even thought of that and the straps are fixed at the back with invisible poppers which will be easy to alter.
Unfortunately the bolero has been made too large for me. I'm not sure if I'll get it altered here or try to get something else to go with the dress. I have not bothered to contact Light in the Box about it as it was probably my fault...although thinking about it I might just contact them anyway and see what they say.
All in all I was very satisfied with the outfit and am looking forward to wearing in for my wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Olga
  • Nov 23, 2012

Hola, me gustaría saber si este vestido seguirá disponible para febrero del 2013. Gracias

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anne
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2012

Das ist ein wunderschönes Kleid mit Bolero. Es passt zu einer Hochzeitsfeier im Spätherbst. Die Pailettenstickerei macht das Kleid zu etwas Besonderem. Ich werde für meine eigene Hochzeit bestellen und freue mich jetzt schon, wenn ich es tragen kann!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Isabel ferreira
  • Aug 25, 2012

ola boa noite gostava de saber quanto fica os portes de envio e no caso de não gostar se poderia trocar obrigada.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michal cohen
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2012

High quality dress with beautiful finishes that came packaged nicely and she was my expectations
Next time will be glad if regular mail delivery because of problems with customs in my country

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride Strak/kolom Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 59.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Kant / Stretchsatijn - Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Bloem(en) / Kruiselings
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Georgette - Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Satijn - Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon / Kant - Kralen /
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Strijksleep 3/4 mouw Satijn -
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Chiffon - Pailletten
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Lagen
2% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Hofsleep Korte mouw Chiffon / Kant - Appliques / Kralen / Sjerp / Lint /
2% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant - Drapering
3% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta -
3% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride Strak/kolom Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Peer / Rechthoek / Grote maten / Petite / Misses Bruidsmoederjurken
3% koopUSD $ 49.99
 Jurk - Omslag inbegrepen Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Appliques / Kralen / Kruiselings
3% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Bateau Tot de grond Chiffon met Appliques / Kralen / Pailletten
4% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Ruches
4% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Appliques / Kruiselings
4% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Kant / Satijn - Appliques / Kant
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Kralen /
5% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon / Kant - Appliques
5% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Appliques /
6% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kristaldetails
6% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon / Satijn - Appliques / Kristallen
6% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant - Appliques
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Tot de enkel Chiffon Bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Satijn - Kralen / Split
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Zijdrapering
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Chiffon - Kralen / Gerimpeld / Split voorzijde
1% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant - Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Satijn - Kralen / Kant
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon / Kant - Kralen / Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Jurk A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon / Kant met Kralen / Kant / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Satijn - Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Taffeta - Kralen /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Satijn - Kralen /
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Organza - Appliques
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Kant - Drapering / Bloem(en) / Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Over de knie 3/4 mouw Kant - Kristallen broche
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen / Knopen / Kristaldetails /
1% koopUSD $ 109.99
 Jurk Strak/kolom Bateau Tot de grond Kant / Stretchsatijn met Kant
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Chiffon - Appliques
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Pailletten - Appliques / Kralen / Pailletten
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride Baljurk Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Kralen / Kant
1% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest