English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door Hanglamp Lusury
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2012

UITELICHTE REVIEW

Deze lamp staat fantastisch in onze wachthoek in de kapsalon. Prachtig en goed bezorgd.

PRATTELN - Kroonluchter van Kristal
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hildamara
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 29, 2012

Maravillhoso! No site nao é citado mas ele é espelhado por dentro e por fora, refletindo toda a luz e deixando um efeito de sombra rendada nas paredes. Comprem que nao irao se arrepender

PRATTELN - Kroonluchter van Kristal

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hilda
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 29, 2012

O lustre é muito lindo! Possui 3 estagios de luz: led; led +lampadas e somente lampadas. O efeito led azul é um charme.

PRATTELN - Kroonluchter van Kristal

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lely
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2012

gente o lustre é maravilhoso, adorei. fora que ficou maravilhoso na sala de jantar.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KARINA
  • Oct 11, 2012

O produto vem por transportadora? E no caso quantos dias p/ chegar?

abraço
karina

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DENISE
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2012

COMPREI ESSE LUSTRE, É MUITO BONITO DE BOA QUALIDADE. O IMPOSTO É O SEGUINTE;
65/%IMPOSTO FEDERAL E 30/% IMPOSTO ESTADUAL, MESMO ASSIM VALE A PENA

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sher In Maine
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2011

Wow - I ADORE these lights. I purchased 2 to hang over a long table in a renovated barn dining room. They look amazing against the old barn wood ceiling, and although they are very contemporary - they have a touch of victorian charm that fits this 155 year old barn! I put them on a dimmer so they can twinkle during dinner parties, but also provide tons of light for projects. They have both LED and regular bulbs. Amazing.
The hanging crystals are beautiful and plentiful.

Okay - here is the best part. The first shipment had a few little cracks in the corners of the decorative cut "lace" box. I was terrified that it would be a hassle getting this resolved by way of China... But nope. They made it so easy to make the claim, and the replacements were on their way in a week.

S I M

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elena
  • Sep 27, 2011

Como se si la lampara se puede poner este tipo en españa? Cual es la bombilla g4?

Antwoord Was dit nuttig? (2) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest