English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (69 reviews)
Schrijf een review
  • Door Christie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2012

I bought these invites just to check the site out before ordering anything as important as a wedding dress and I must say I am very impressed. I selected my item went to the checkout, purchased the invitations and in less than two weeks they were delivered. The cost was much lower than making or buying something locally and since we are on a budget any saving we can make counts. I would recommend Light in the Box to anyone.

Now... To select my wedding dress!

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vali & Nazja
  • Feb 27, 2012

Mirsevini ne dasmen e valit dhe nazes

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50) klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vali & Nazja
  • Feb 27, 2012

Jeni te thirrur per darsmën e Valdeti dhe Fernazes

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DIXIMANA SENA
  • Jan 25, 2012

Como devo aderir este convite? e com os dizeres ao meu gosto. vivo em Angola meu mail: dchitamba@hotmail.com

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50) klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door miltonlieuw
  • Geverifieerde Koper
  • May 09, 2014

Alle bestelde spullen goed én snel ontvangen. Alles zat goed verpakt en zag er net als op de website uit. Al met al ben ik zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nana
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2013

Ik ben heel tevreden over de mooie huwelijkskaarten! Het ziet er precies uit als op de albeelding. Ik kan niet wachten om ze te versturen naar onze gasten. Ook ben ik heel tevreden over de snelle service. AANRADER!!!

Thank you Lightinthebox.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Catherine
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2015

Card just received, quality is good. I expected the cards to be a little thinker, but it will work fine. I found the cards also to be darker than expected. The contrast with the white inlay and envelope is big, I though they would be in the same color style.
Nevertheless, very nice design and the 'invitation' stickers are a nice finishing touch to the complete set!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kim
  • Oct 07, 2012

zijn dit nu echt 50 kaarten voor de prijs van 34,91

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cl.dossena
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2016

prodotto esattamente uguale all'immagine.
Il corriere però ha abbandonato il pacco davanti alla porta senza citofonare...

Grazie lightinthebox!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door akristina25
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2016

I'm very pleased with my order. I received it very fast and well packed.
They are gorgeous and look fabulous.
I'm going to buy more wedding things from this website because the price and quality of items are good enough.
Love my wedding invitations.
Thank you so much!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Gepersonaliseerde
1% koopUSD $ 44.99
 mooie bloemen cut-out trouwkaart met strik-set van 50/20
1% koopUSD $ 32.99
 bloemen cut-out trouwkaart met strass-set van 50/20 (meer kleuren)
1% koopUSD $ 17.99
 prachtige flora ontwerp trouwkaart-set van 50 (meer kleuren)
1% koopUSD $ 24.99
 Poort-Vouw 10 Stuk/Set/20 Stuk/Set/50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
1% koopUSD $ 11.99
 Top Vouw Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
1% koopUSD $ 22.99
 Lanting a-lijn petite / grote maten trouwjurk - ivoor sweep / borstel trein een schouder kant / satijn
1% koopUSD $ 179.99
 Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Gepersonaliseerde
1% koopUSD $ 44.99
 Wikkelen & Verpakking Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk
1% koopUSD $ 17.99
 Wikkelen & Verpakking 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 44.99
 Wikkelen & Verpakking 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 69.99
 Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 34.99
 Aziatische stijl relief huwelijksuitnodiging-set van 50/20
2% koopUSD $ 19.99
 Drie-voudige Vouw Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
3% koopUSD $ 17.99
 Bloemen Ontwerp van het Hart Favor Boxes - Set van 12 (meer kleuren)
3% koopUSD $ 1.99
 gepersonaliseerde hart thema sleutelhangers (set van 4)
3% koopUSD $ 5.99
 Zij Vouw Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk
4% koopUSD $ 17.99
 Lanting prinses petite / grote maten trouwjurk - ivoor enkellange juweel tule
4% koopUSD $ 79.99
 Zigzag Vouw Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
4% koopUSD $ 44.99
 Top Vouw Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
5% koopUSD $ 19.99
 Niet-persoonlijk - Tuin Thema - Keuken Gerei (Wit / Chocolade , Keramisch)
5% koopUSD $ 0.99
 elegante in relief tri-fold huwelijksuitnodiging met zilveren bogen-set van 50/20
5% koopUSD $ 17.99
 Rozen - Boeketten -( Multi-kleur , satijn/Kralen/Schuim/Polyester )
6% koopUSD $ 29.99
 a-lijn juweel thee-length satijn en tule bloemenmeisje jurk (734011)
6% koopUSD $ 79.99
 e-Home® gepersonaliseerde vingerafdruk schilderdoek prints - roze boom (inclusief 12 inktkleuren) koraal bruiloft
6% koopUSD $ 17.99
 Bruid & Bruidegom Stijl Art Paper Side Fold Uitnodiging-set van 50 (meer kleuren)
1% koopUSD $ 59.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest