English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (66 reviews)
Schrijf een review
  • Door Christie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2012

I bought these invites just to check the site out before ordering anything as important as a wedding dress and I must say I am very impressed. I selected my item went to the checkout, purchased the invitations and in less than two weeks they were delivered. The cost was much lower than making or buying something locally and since we are on a budget any saving we can make counts. I would recommend Light in the Box to anyone.

Now... To select my wedding dress!

Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vali & Nazja
  • Feb 27, 2012

Mirsevini ne dasmen e valit dhe nazes

Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vali & Nazja
  • Feb 27, 2012

Jeni te thirrur per darsmën e Valdeti dhe Fernazes

Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DIXIMANA SENA
  • Jan 25, 2012

Como devo aderir este convite? e com os dizeres ao meu gosto. vivo em Angola meu mail: dchitamba@hotmail.com

Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Catherine
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2015

Card just received, quality is good. I expected the cards to be a little thinker, but it will work fine. I found the cards also to be darker than expected. The contrast with the white inlay and envelope is big, I though they would be in the same color style.
Nevertheless, very nice design and the 'invitation' stickers are a nice finishing touch to the complete set!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caroline
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2015

Slightly longer than expected delivery date two weeks from day of purchase. I was expecting approx 10 days but I had ordered multiple. The invite is lovely just as in the photograph. Well finished. Packed flat but made easy to fold. Depending on where you are located other duties may be required before delivery.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ptiluc1340
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 07, 2015

Très jolis cartons d'invitation, belle présentation

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marko.t
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2014

Todella kauniita ja laadukkaita hääkutsukortteja.
Tarvittaessa tilaamme lisää.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aurorame82
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2014

o ricevuto il pacco tutto come nella foto bellissime sono contenta del resultato ,peccato che o dovuto pagare 22 euro di dogana . ma il resto tutto ok perfette bellissime e di qualità . grazie avete fatto un bel lavoro

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bodokrisztina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2014

Nagyon szèpek ,olyan amilyet szerettem volna :-)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
18%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 46.99
 Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
14% koopUSD $ 29.99
 Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
10% koopUSD $ 49.99
 Drie-voudige Vouw 1 Stuk/Set Uitnodigingsvoorbeeld Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
9% koopUSD $ 1.99
 Top Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
6% koopUSD $ 19.99
 Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
5% koopUSD $ 29.99
 Drie-voudige Vouw 1 Stuk/Set Uitnodigingsvoorbeeld Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
4% koopUSD $ 1.99
 Wikkelen & Verpakking 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
4% koopUSD $ 69.99
 Poort-Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
3% koopUSD $ 69.99
 Platte Kaart 50 Stuk/Set Antwoordkaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Gepersonaliseerde
3% koopUSD $ 21.99
 boeket patroon bruiloft uitnodiging-set van 50
2% koopUSD $ 17.99
 Drie-voudige Vouw Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 19.99
 Top Vouw Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 24.99
 Poort-Vouw 10 Stuk/Set/20 Stuk/Set/50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 17.99
 Poort-Vouw Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 19.99
 Drie-voudige Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 39.99
 Wikkelen & Verpakking 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 59.99
 Drie-voudige Vouw 1 Stuk/Set Uitnodigingsvoorbeeld Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 1.99
 Zij Vouw 1 Stuk/Set Uitnodigingsvoorbeeld Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 1.99
 Gevouwen 20 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 35.99
 Wikkelen & Verpakking 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk
2% koopUSD $ 59.99
 Zij Vouw 50 Stuk/Set Uitnodigingskaarten Uitnodigingen van het Huwelijk Niet-gepersonaliseerde
2% koopUSD $ 38.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest