English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (65 reviews)
Schrijf een review
  • Door Christie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2012

I bought these invites just to check the site out before ordering anything as important as a wedding dress and I must say I am very impressed. I selected my item went to the checkout, purchased the invitations and in less than two weeks they were delivered. The cost was much lower than making or buying something locally and since we are on a budget any saving we can make counts. I would recommend Light in the Box to anyone.

Now... To select my wedding dress!

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vali & Nazja
  • Feb 27, 2012

Mirsevini ne dasmen e valit dhe nazes

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50) klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vali & Nazja
  • Feb 27, 2012

Jeni te thirrur per darsmën e Valdeti dhe Fernazes

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DIXIMANA SENA
  • Jan 25, 2012

Como devo aderir este convite? e com os dizeres ao meu gosto. vivo em Angola meu mail: dchitamba@hotmail.com

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50) klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door miltonlieuw
  • Geverifieerde Koper
  • May 09, 2014

Alle bestelde spullen goed én snel ontvangen. Alles zat goed verpakt en zag er net als op de website uit. Al met al ben ik zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en service.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nana
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2013

Ik ben heel tevreden over de mooie huwelijkskaarten! Het ziet er precies uit als op de albeelding. Ik kan niet wachten om ze te versturen naar onze gasten. Ook ben ik heel tevreden over de snelle service. AANRADER!!!

Thank you Lightinthebox.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kim
  • Oct 07, 2012

zijn dit nu echt 50 kaarten voor de prijs van 34,91

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caroline
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2015

Slightly longer than expected delivery date two weeks from day of purchase. I was expecting approx 10 days but I had ordered multiple. The invite is lovely just as in the photograph. Well finished. Packed flat but made easy to fold. Depending on where you are located other duties may be required before delivery.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ptiluc1340
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 07, 2015

Très jolis cartons d'invitation, belle présentation

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marko.t
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2014

Todella kauniita ja laadukkaita hääkutsukortteja.
Tarvittaessa tilaamme lisää.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
15%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 44.99
 trouwkaart hart design met bloem (set van 50)
11% koopUSD $ 29.99
 huwelijksuitnodiging vintage relief tri-fold met strik (set van 50)
7% koopUSD $ 49.99
 monster klassieke luxe gevouwen trouwkaart met hart uitsparing (een set)
6% koopUSD $ 1.99
 huwelijksuitnodiging klassieke bloemen in relief met gouden strik (set van 50)
4% koopUSD $ 19.99
 huwelijksuitnodiging bruid en bruidegom ontwerp (set van 50)
3% koopUSD $ 29.99
 huwelijksuitnodiging lente vlinder tri-fold (set van 50)
3% koopUSD $ 49.99
 Klassieke Ontwerp van het Hart huwelijksuitnodiging (set van 50)
2% koopUSD $ 29.99
 monster vintage relief tri-fold huwelijksuitnodiging met lint boog (een set)
2% koopUSD $ 1.99
 monster lente vlinder tri-fold huwelijksuitnodiging (een set)
2% koopUSD $ 1.99
 huwelijksuitnodiging in goud prachtige kant cut-out (set van 50)
2% koopUSD $ 69.99
 huwelijksuitnodiging vorstelijke luxe gevouwen in ivoor (set van 50)
2% koopUSD $ 59.99
 klassieke bloemen relief huwelijksuitnodiging met boeknot-set van 50/20
1% koopUSD $ 9.99
 huwelijksuitnodiging laser gesneden tri-fold (set van 50)
1% koopUSD $ 69.99
 Eenvoudige relief huwelijksuitnodiging met lint (set van 50)
1% koopUSD $ 27.99
 personaliseren bruiloft reactie kaarten - formele en eenvoudig RSVP (set van 50)
1% koopUSD $ 21.99
 boeket patroon huwelijksuitnodiging-set van 50/20
1% koopUSD $ 17.99
 klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing-set van 50/20
1% koopUSD $ 19.99
 bloemen cut-out trouwkaart met strass-set van 50/20 (meer kleuren)
1% koopUSD $ 24.99
 Elegant Flora Design White Wedding Invitation-Set Of 10/20/50
1% koopUSD $ 17.99
 prachtige flora design witte huwelijksuitnodiging-set van 10/20/50
1% koopUSD $ 19.99
 Mooie Ontwerp van het Hart huwelijksuitnodiging (set van 50)
1% koopUSD $ 39.99
 gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging holle design (set van 50)
1% koopUSD $ 59.99
 monster elegante relief tri-fold huwelijksuitnodiging met zilveren bogen (een set)
1% koopUSD $ 1.99
 steekproef elegante stijl gevouwen trouwkaart met lint boog (een set)
1% koopUSD $ 1.99
 gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging met lint - set van 20 (meer kleuren)
1% koopUSD $ 35.99
 Gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging met lasergesneden patroon - Set van 50 (meerdere kleuren)
1% koopUSD $ 59.99
 elegante stijl gevouwen huwelijksuitnodiging met strik (set van 50)
1% koopUSD $ 38.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest