English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (65 reviews)
Schrijf een review
  • Door DIXIMANA SENA
  • Jan 25, 2012

Como devo aderir este convite? e com os dizeres ao meu gosto. vivo em Angola meu mail: dchitamba@hotmail.com

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50) klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2012

I bought these invites just to check the site out before ordering anything as important as a wedding dress and I must say I am very impressed. I selected my item went to the checkout, purchased the invitations and in less than two weeks they were delivered. The cost was much lower than making or buying something locally and since we are on a budget any saving we can make counts. I would recommend Light in the Box to anyone.

Now... To select my wedding dress!

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vali & Nazja
  • Feb 27, 2012

Mirsevini ne dasmen e valit dhe nazes

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50) klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vali & Nazja
  • Feb 27, 2012

Jeni te thirrur per darsmën e Valdeti dhe Fernazes

klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cristiane
  • Mar 25, 2014

olá gostaria de saber se tem como colocar as iniciais dos nomes dos noivos dentro do coração ?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Daiane
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2013

Por favor, fiz o pedido errado. O convite deve vir como verse 22 ou verse 21, em Português. Por favor, enviem resposta.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Idevaldo Bonfim
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2013

O produto é excelente, e de muito bom gosto. Pode confiar, que entregam direitinho.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mirian Santos
  • Feb 24, 2013

Adorei o convite e até ja fiz o pedido, mas ainda não conclui porque gostaria de saber se as palavras que ficam dentro do coração vem em inglês ou em português no meu caso? Assim que receber a resposta, concluirei o pedido.

Aguardarei a resposta e desde já agradeço.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door taina camilo
  • Nov 14, 2012

Gostaria de saber se tenho que preencher os meus dados a mão

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LEONARDO PAIVA
  • Jul 05, 2012

GOSTARIA DE SABER O VALOR DE 100 CONVITES (luxo clássico convite de casamento dobrada com recorte coração) EM R$, E SE A FRASE "wedding invitation" QUE VEM NA FRENTE DO CONVITE, ESTARÁ VINDO EM PORTUGUÊS, E SE VIER O QUE ESTARÁ ESCRITO?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing (set van 50)
18%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 44.99
 trouwkaart hart design met bloem (set van 50)
14% koopUSD $ 29.99
 huwelijksuitnodiging vintage relief tri-fold met strik (set van 50)
10% koopUSD $ 49.99
 monster klassieke luxe gevouwen trouwkaart met hart uitsparing (een set)
9% koopUSD $ 1.99
 huwelijksuitnodiging klassieke bloemen in relief met gouden strik (set van 50)
6% koopUSD $ 19.99
 huwelijksuitnodiging bruid en bruidegom ontwerp (set van 50)
5% koopUSD $ 29.99
 monster vintage relief tri-fold huwelijksuitnodiging met lint boog (een set)
4% koopUSD $ 1.99
 huwelijksuitnodiging in goud prachtige kant cut-out (set van 50)
4% koopUSD $ 69.99
 huwelijksuitnodiging laser gesneden tri-fold (set van 50)
3% koopUSD $ 69.99
 personaliseren bruiloft reactie kaarten - formele en eenvoudig RSVP (set van 50)
3% koopUSD $ 21.99
 boeket patroon huwelijksuitnodiging-set van 50/20
2% koopUSD $ 17.99
 klassieke luxe gevouwen huwelijksuitnodiging met hart uitsparing-set van 50/20
2% koopUSD $ 19.99
 bloemen cut-out trouwkaart met strass-set van 50/20 (meer kleuren)
2% koopUSD $ 24.99
 Elegant Flora Design White Wedding Invitation-Set Of 10/20/50
2% koopUSD $ 17.99
 prachtige flora design witte huwelijksuitnodiging-set van 10/20/50
2% koopUSD $ 19.99
 Mooie Ontwerp van het Hart huwelijksuitnodiging (set van 50)
2% koopUSD $ 39.99
 gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging holle design (set van 50)
2% koopUSD $ 59.99
 monster elegante relief tri-fold huwelijksuitnodiging met zilveren bogen (een set)
2% koopUSD $ 1.99
 steekproef elegante stijl gevouwen trouwkaart met lint boog (een set)
2% koopUSD $ 1.99
 gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging met lint - set van 20 (meer kleuren)
2% koopUSD $ 35.99
 Gepersonaliseerde huwelijksuitnodiging met lasergesneden patroon - Set van 50 (meerdere kleuren)
2% koopUSD $ 59.99
 elegante stijl gevouwen huwelijksuitnodiging met strik (set van 50)
2% koopUSD $ 38.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest