English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (124 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sue C
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

These are just lovely, beautifully made dresses. I have ordered 2 for my daughters (9 & 11 years old) who will be bridesmaids next month. I was a bit nervous but they are perfect. The girls feel really special in them and with their little healed shoes I dont event think I will need to take them up.
I would recommend buying from your site any day.

MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door juava
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

The dress fit perfect! My daughter loved it :) Item came fast and no extra charges.

MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lanastrain
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

Gorgeous dress. Can't wait my daughter to wear it for her sister's wedding!

MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jason robinson
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2014

fantastic dresses well made and very good price ill always buy more.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s.cassells
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2015

Beautiful dress, fitted my daughter perfectly. Was slightly long but not noticeable with a small kitten heel.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DS
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 15, 2015

Absolutely loved this dress for my daughter. The quality, size and fit are perfect.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door melisa.zilic
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2015

Fits and looks as described. If you are tall this will fit perfect as they include a lot of extra material otherwise length will have to be altered but not a problem, we can do ourselves.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door deandrawhite
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2015

This dress is also gorgeous. My niece will try it on tomorrow to see how it fits. The material is very heavy and we'll put together.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kalidawn09
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2015

I received four of these dresses. Two in Black and Two in Silver. They are absolutely stunning! great quality. I can't wait to see my littles in these dresses at my wedding!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dmes57
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2015

Beautifully made and the fit is exact. A very, pretty dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
43%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Roze Parel Schede / Kolom Halster
9% koopUSD $ 69.99
 HAVEN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 89.99
 FIFI - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 56.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Blauw Schede / Kolom Scoop
3% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Int Blauw A-Lijn/Prinses V-hals
2% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Oceaanblauw Schede / Kolom Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Doek/Stretch Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Druif Schede / Kolom V-hals
1% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Watermeloen Schede / Kolom Liefje/Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Jade Schede / Kolom Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 79.99
 Knie-Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Dark Green Schede / Kolom Scoop/Bandjes
1% koopUSD $ 59.99
 RENO - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 59.49
 Enkellengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Ivoor Schede / Kolom V-hals
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Bordeaux A-Lijn/Prinses Een schouder
1% koopUSD $ 69.99
 LAKELAND - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 ANDREANA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 WILONA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf en Kant
1% koopUSD $ 56.99
 Knie-Lengte Taf Junior bruidsmeisjesjurk - Ivoor Schede / Kolom/A-Lijn V-hals
1% koopUSD $ 47.99
 ARUN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 PIPER - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 XERANE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Taf Junior bruidsmeisjesjurk - Oceaanblauw A-Lijn/Prinses Bandjes
1% koopUSD $ 99.99
 Thee lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Druif A-Lijn Vierkant
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Doek/Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Watermeloen A-Lijn/Prinses Halster/Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Druif A-Lijn/Prinses V-hals
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Salie Schede / Kolom V-hals
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Bordeaux A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 79.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest