English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (90 reviews)
Schrijf een review
  • Door Heyde Ingrid
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2012

UITELICHTE REVIEW

Dit is een ongelooflijke ervaring, bestelling, afwerking en verzending, de stipte afhandeling en de kwaliteit van de goederen zijn van de grootste zorg.
Wij raden uw website aan, bij al onze familie leden en vrienden, en blijven in de toekomst zeker klant bij Light in de box.
Dit is zeker een 5 star organisatie.
Bedankt voor de goede service,
Ingrid Heyde

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Loes Konigs
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

Perfect in orde. Past precies de maat komt perfect overeen met de tabel, mijn dochter is helemaal happy met haar gala jurkje voor het afstuderen aan de lagere school. Kleur is precies wat we ervan verwachten. Hoop dat we binnenkort een feestje hebben waarbij ik zelf een mooie jurk nodig heb. Ik zou u beslist aanraden bij mijn kennissen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Monica Leemburg
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2013

Ik ben heel blij met mijn aankoop op Light In The Box. Prima service. Ik had per abuis drie van de zelfde artikelen besteld. Dit werd keurig gecorrigeerd zodat ik 1 artikel kreeg. Mijn vragen werden keurig en snel beantwoord. Het is handig om te kunnen zien wat de status van de bestelling is vanaf het moment van bestellen, betalen en te verwachten aflever datum. De artikel werd precies op het aangegeven dag afgeleverd, ook keurig verpakt en is van hoogwaardig kwaliteit. Helemaal super! Bestellen via Light In The Box - zeker een aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ug020349-4723
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

3週間近くかかりましたが届きました。ラインはとてもきれいです。155㎝でやせ形です。サイズに迷いましたが・・・J10でちょうどよかったです。日本ではここまでスレンダーなラインがないように思います。また利用させてもらいたいと思います。

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mara.fadda
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

Bellissimo anche questo mia figlia lo adora.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mcquacker
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2014

Love, love, love this dress! Fit perfect and is well made. My little niece didn't want to take it off!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annamcc81
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2014

Beautiful colour, good quality material, centimetre sizes not uk accurate

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door milwar2014
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2014

The dress was beautiful, exactly as described..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door veenakh
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2014

Bought two champagne colored Junior Bridesmaids Dresses. Beautiful, was amazed by the quality and workmanship of the dresses. Came well packed. My daughters look amazing in them, definitely would buy from the company again. The discount was also helpful as it was on offer .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door snyder123456
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2014

This is such a beautiful dress. It looks exactly like the picture. The only thing I would need to adjust is the length by otherwise its perfect. My baby daughter looks all grown up. Thank you Light in the Box.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
45%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 62.39
 HAVEN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 61.19
 RENO - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 61.19
 BERNARDA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 77.99
 FIFI - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 47.59
 ANDREANA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 62.39
 HILARGI - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 61.19
 NOELLA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 77.99
 PIPER - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 77.99
 PAVLINA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 ARUN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 ZAIDA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 62.39
 schede / column spaghettibandjes vloer-length chiffon junior jurk
1% koopUSD $ 47.59
 XERANE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 62.39
 RACHELLE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf en Tule
1% koopUSD $ 93.59
 ELIEN - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn juweel knielange organza meer dan taft junior bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 47.59
 JULIANA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 61.19
 MELANY - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 51.59
 KEELY - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 62.39
 a-lijn een schouder vloer-length chiffon elastisch geweven satijn junior bruidsmeisje jurk
1% koopUSD $ 62.39
 MARIA JOSÉ - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 62.39
 BRANDA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 LAKELAND - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 62.39
 ZELMA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
1% koopUSD $ 69.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest