English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (140 reviews)
Schrijf een review
  • Door juava
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

The dress fit perfect! My daughter loved it :) Item came fast and no extra charges.

MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sue C
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

These are just lovely, beautifully made dresses. I have ordered 2 for my daughters (9 & 11 years old) who will be bridesmaids next month. I was a bit nervous but they are perfect. The girls feel really special in them and with their little healed shoes I dont event think I will need to take them up.
I would recommend buying from your site any day.

MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nazanin811
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2015

nice dress and well made , little bit big but my mistake i ordered one size bigger :0

MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lanastrain
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

Gorgeous dress. Can't wait my daughter to wear it for her sister's wedding!

MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Heyde Ingrid
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2012

UITELICHTE REVIEW

Dit is een ongelooflijke ervaring, bestelling, afwerking en verzending, de stipte afhandeling en de kwaliteit van de goederen zijn van de grootste zorg.
Wij raden uw website aan, bij al onze familie leden en vrienden, en blijven in de toekomst zeker klant bij Light in de box.
Dit is zeker een 5 star organisatie.
Bedankt voor de goede service,
Ingrid Heyde

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carmen
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2014

zeer tevreden met de jurk, afwerking is netjes en kwaliteit is op en top

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Loes Konigs
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

Perfect in orde. Past precies de maat komt perfect overeen met de tabel, mijn dochter is helemaal happy met haar gala jurkje voor het afstuderen aan de lagere school. Kleur is precies wat we ervan verwachten. Hoop dat we binnenkort een feestje hebben waarbij ik zelf een mooie jurk nodig heb. Ik zou u beslist aanraden bij mijn kennissen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Monica Leemburg
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2013

Ik ben heel blij met mijn aankoop op Light In The Box. Prima service. Ik had per abuis drie van de zelfde artikelen besteld. Dit werd keurig gecorrigeerd zodat ik 1 artikel kreeg. Mijn vragen werden keurig en snel beantwoord. Het is handig om te kunnen zien wat de status van de bestelling is vanaf het moment van bestellen, betalen en te verwachten aflever datum. De artikel werd precies op het aangegeven dag afgeleverd, ook keurig verpakt en is van hoogwaardig kwaliteit. Helemaal super! Bestellen via Light In The Box zeker een aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zina
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2016

Mycket fin form och bra kvalitet??

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luluandstevewedding
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2016

Ordered two white and received one black one white, litb corrected the mistake promptly, great service. Excellent quality in dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MÓNICA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Chiffon
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek / Kant Junior bruidsmeisjesjurk - Champagne A-Lijn Scoop
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Int Blauw A-Lijn/Prinses V-hals
1% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Doek/Stretch Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Druif Schede / Kolom V-hals
1% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Roze Parel Schede / Kolom Halster
1% koopUSD $ 69.99
 Asymmetrisch Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Hemelsblauw A-Lijn Een schouder
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Salie Schede / Kolom V-hals
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Blozend Roze A-Lijn Een schouder
1% koopUSD $ 89.99
 Enkellengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Watermeloen A-Lijn Een schouder
1% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Robijn A-Lijn/Prinses Juweel
1% koopUSD $ 74.99
 Knie-Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Dark Green Schede / Kolom Scoop/Bandjes
2% koopUSD $ 64.99
 vloer-length chiffon junior bruidsmeisje jurk-sky blue schede / column v-hals
2% koopUSD $ 69.99
 WICHITA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
2% koopUSD $ 89.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Lavendel A-Lijn/Prinses Spaghetti Bandjes
3% koopUSD $ 89.99
 PAVLINA - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf
3% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Donker Marine A-Lijn Halster
3% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Kant Junior bruidsmeisjesjurk - Blozend Roze Schede / Kolom Juweel
4% koopUSD $ 79.99
 Knie-Lengte Tule Junior bruidsmeisjesjurk - Jade A-Lijn Een schouder
4% koopUSD $ 89.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Druif A-Lijn V-hals
4% koopUSD $ 69.99
 vloer-length chiffon junior bruidsmeisje jurk-lila schede / kolom een ​​schouder
5% koopUSD $ 69.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Champagne A-Lijn/Prinses Scoop
5% koopUSD $ 64.99
 MELANY - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
5% koopUSD $ 89.99
 Knie-Lengte Lovertjes Junior bruidsmeisjesjurk - Zwart Schede / Kolom Juweel
6% koopUSD $ 79.99
 Knie-Lengte Taf Junior bruidsmeisjesjurk - Robijn A-Lijn/Prinses Liefje/Spaghetti Bandjes
6% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Organza/Lovertjes Junior bruidsmeisjesjurk - Champagne A-Lijn Juweel
6% koopUSD $ 79.99
 RACHELLE - Junior Bruidsmeisjesjurk van Taf en Tule
1% koopUSD $ 79.99
 Vloer Lengte Stretch Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Robijn Schede / Kolom Bandjes
1% koopUSD $ 59.99
 Thee lengte Organza Junior bruidsmeisjesjurk - Robijn A-Lijn/Prinses Halster
1% koopUSD $ 69.99
 MARIA JOSÉ - Junior Bruidsmeisjesjurk van Satijn
1% koopUSD $ 64.99
 Vloer Lengte Satijn Junior bruidsmeisjesjurk - Blozend Roze A-Lijn Juweel
1% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Blozend Roze Schede / Kolom Spaghetti Bandjes
1% koopUSD $ 59.99
 Vloer Lengte Doek Junior bruidsmeisjesjurk - Roze Parel Prinses Een schouder
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest