English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (141 reviews)
Schrijf een review
  • Door juava
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

The dress fit perfect! My daughter loved it :) Item came fast and no extra charges.

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Bateau Naturel met Kralen / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sue C
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

These are just lovely, beautifully made dresses. I have ordered 2 for my daughters (9 & 11 years old) who will be bridesmaids next month. I was a bit nervous but they are perfect. The girls feel really special in them and with their little healed shoes I dont event think I will need to take them up.
I would recommend buying from your site any day.

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Bateau Naturel met Kralen / Zijdrapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nazanin811
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2015

nice dress and well made , little bit big but my mistake i ordered one size bigger :0

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Bateau Naturel met Kralen / Zijdrapering Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Bateau Naturel met Kralen / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lanastrain
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

Gorgeous dress. Can't wait my daughter to wear it for her sister's wedding!

Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Bateau Naturel met Kralen / Zijdrapering
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Heyde Ingrid
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2012

UITELICHTE REVIEW

Dit is een ongelooflijke ervaring, bestelling, afwerking en verzending, de stipte afhandeling en de kwaliteit van de goederen zijn van de grootste zorg.
Wij raden uw website aan, bij al onze familie leden en vrienden, en blijven in de toekomst zeker klant bij Light in de box.
Dit is zeker een 5 star organisatie.
Bedankt voor de goede service,
Ingrid Heyde

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carmen
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2014

zeer tevreden met de jurk, afwerking is netjes en kwaliteit is op en top

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Loes Konigs
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

Perfect in orde. Past precies de maat komt perfect overeen met de tabel, mijn dochter is helemaal happy met haar gala jurkje voor het afstuderen aan de lagere school. Kleur is precies wat we ervan verwachten. Hoop dat we binnenkort een feestje hebben waarbij ik zelf een mooie jurk nodig heb. Ik zou u beslist aanraden bij mijn kennissen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Monica Leemburg
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2013

Ik ben heel blij met mijn aankoop op Light In The Box. Prima service. Ik had per abuis drie van de zelfde artikelen besteld. Dit werd keurig gecorrigeerd zodat ik 1 artikel kreeg. Mijn vragen werden keurig en snel beantwoord. Het is handig om te kunnen zien wat de status van de bestelling is vanaf het moment van bestellen, betalen en te verwachten aflever datum. De artikel werd precies op het aangegeven dag afgeleverd, ook keurig verpakt en is van hoogwaardig kwaliteit. Helemaal super! Bestellen via Light In The Box zeker een aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 11111111
  • Aug 04, 2016

1111111111111111111111111111ddddddddddd

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zina
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2016

Mycket fin form och bra kvalitet??

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Bateau Naturel met Kralen / Zijdrapering
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad Naturel metAppliques / Kralen / Bloem(en) / Sjerp
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Scoophals Naturel met Appliques / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Scoophals Naturel met Drapering / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Halter / Spaghettibandjes metDrapering / Sjerp /
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Bandjes Empire met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 80.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses V-hals Naturel met Sjerp / Lint / Kruiselings
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Halter Naturel met Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Spaghettibandjes Naturel met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses V-hals Empire met Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad Empire metStrik(ken) / Bloem(en) /
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Spaghettibandjes Naturel met Gerimpeld / Zijdrapering
2% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Bandjes Laag met Zijdrapering
2% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride Tot de grond Organza / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel metKralen / Bloem(en) /
3% koopUSD $ 71.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Een-schouder Naturel metStrik(ken) /
3% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride Asymmetrisch Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Een-schouder met Bloem(en) / Kruiselings
3% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de enkel Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals Empire met Drapering / Kruiselings
4% koopUSD $ 62.99
 Bruiloft Jurk A-lijn / Prinses Met sieraad Tot de enkel Chiffon met Strik(ken) / Knopen / Drapering / Ruches
4% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Een-schouder met Bloem(en) / Sjerp / Lint / Kruiselings / Ruches
4% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de knie Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Scoophals / Bandjes Naturel met Drapering / Ruches
5% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de knie Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses V-hals Naturel met
5% koopUSD $ 80.99
 Lanting Bride Over de knie Kant Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Met sieraad met Strik(ken) / Bloem(en) / Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 80.99
 A-lijn Asymmetrisch Bloemenmeisjesjurk - Katoen / Organza Mouwloos Halter met
6% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Een-schouder met Kralen / Sjerp / Lint / Zijdrapering
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Over de knie Bloemenmeisjesjurk - Katoen / Kant / Tule / Polyester Mouwloos Met sieraad met
6% koopUSD $ 29.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel metKristallen broche / Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Transformeerbare jurk A-lijn Een-schouder / Strapless / V-hals Tot de grond Jersey met
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad Naturel met Drapering / Ruches
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon / Stretchsatijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses V-hals Empire metStrik(ken) / Gerimpeld /
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Tot de knie Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Hartvormig / Spaghettibandjes Naturel met Kruiselings
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Spaghettibandjes Naturel metBloem(en) /
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de knie Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn V-hals met Strik(ken) / Kruiselings
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Tot de knie Tule Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Een-schouder met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Naturel met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Trompet / zeemeermin Strapless Grote maten / Petite met Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn V-hals met Kruiselings
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de enkel Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Een-schouder met Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless Naturel met Kristaldetails / Zijdrapering
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Tot de grond Kant / Satijn Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Scoophals Naturel metKant / Pick-up rok / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom V-hals Naturel met Sjerp / Lint / Kruiselings / Ruches
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride A-lijn / Baljurk / Prinses Over de knie Bloemenmeisjesjurk - Organza / Satijn Mouwloos Vierkant metKralen / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride Tot de grond Satijn / Tule Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn Met sieraad met Strik(ken) / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride Tot de grond Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk Strak/kolom Vierkant Naturel met Drapering / Ruches / Kristallen broche
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Tot de knie Organza / Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Met sieraad Naturel metDrapering / Bloem(en) /
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Over de knie Tule Junior bruidsmeisjesjurk Baljurk Een-schouder met Bloem(en)
1% koopUSD $ 62.99
 Lanting Bride Strijksleep Satijn Bruidsmeisjesjurk - Vetersluiting Strak/kolom Strapless / Hartvormig Grote maten / Petite metSjerp /
1% koopUSD $ 69.99
 Lanting Bride Tot de knie Tule Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Strak/kolom Met sieraad Naturel met Kruiselings
1% koopUSD $ 59.99
 Lanting Bride Tot de grond Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses V-hals Empire met Drapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk A-lijn / Prinses Een-schouder Naturel metGerimpeld / Sjerp / Lint /
1% koopUSD $ 79.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest