English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (17 reviews)
Schrijf een review
  • Door jimmy baunsgaard
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2011

the best machin ever!!!! and the shiping to sweden was super fast. iam going to order from this site alote! Light in the box is one of the best webb shops ever

massief ijzer handgemaakt tattoo machine 10 wrap coils pistool liner

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jimmy Baunsgaard
  • Sep 20, 2011

real quik delivery. Although it was shipped to sweden. nice price and the machine works like an angel. stongly recommend Lightin the box. going to be more shopping on this page.

massief ijzer handgemaakt tattoo machine 10 wrap coils pistool liner

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door george dakis
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2011

is a very good tattoo machine for contour and a very good price!

massief ijzer handgemaakt tattoo machine 10 wrap coils pistool liner
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door PaCoInsanea
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 16, 2015

el procesamiento demasiado lento, toma demasiados dias extras de procesamiento del pedido una vez pagado..el envio todo en tiempo y orden..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door micger1973
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2014

l'ho provata è perfetta, velocissima la spedizione

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door frankthyrring
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2013

Solid og vellavet, dejlig billig! Også perfekt til fotocollageformål!


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chris
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2012

very happy with the gun 1 of the best. thnx

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Uffe62
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 14, 2012

hey it was very good everything except that you send with DHL so I had o pay duty and VAT! I have more orders from China, but has not paid the duty! Sincerely Uffe62

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gabriel hockett
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2012

I love it! it was the quickest shipping It is better quality then what I expected Thank you light in the box

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gabe
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2012

I have not got a chance to use my machines yet but I ordered them on April 4 and it is now April 10. They are already here 6 days that is super great time I have the ink life tour this weekend and have two tattoos to finish to get entered in best of categories. Thank you light in the box!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 solong tattoo compleet tattoo kit pro 2 machinegeweren 14 inkten voeding naald grips
1% koopUSD $ 67.99
 itatoo® tattoo 2 pro machinegeweren tattoo kit 3 tattoo inkt voeding naald grips
2% koopUSD $ 31.99
 solong tattoo compleet tattoo kit pro 2 machinegeweren 28 inkten voeding naald grips
4% koopUSD $ 65.99
 1 pistool compleet tattoo kit met een vrije gift van 20 tatoeage-inkten
7% koopUSD $ 45.99
 beginner tattoo starter kits 2 machines 20 inkt sets
10% koopUSD $ 69.99
 LED Digital Tattoo Voeding Rood
11% koopUSD $ 18.29
 solong tattoo compleet tattoo kit 1 pro machinegeweren 28 inkten voeding naald grips tips
12% koopUSD $ 65.99
 tattoo machine complete kit set 4 geweren machines 40pcs tattoo inkt tattoo kits
14% koopUSD $ 75.99
 100 stuks zwarte wegwerp tattoo naalden en buizen grip aanbod
17% koopUSD $ 27.19
 50st steriele tattoo naalden Mix Maten
18% koopUSD $ 5.79

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest